MABUK

Divers


Dénomination : MABUK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 442.766.396

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.08.2013, NGL 30.08.2013 13505-0540-014
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.08.2012, NGL 28.08.2012 12456-0221-014
15/02/2012
ÿþMod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0442.766.396

Benaming

(voluit) : MABUK

(veïkart) -

R:?chtsvorrn : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Tamarisklaan 16 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op negenentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd te Knokke-Heist op drie januari tweeduizend en twaalf, twee bladen, drie renvooien, Reg. 5, boek 139, blad 17, vak 13, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen voortaan op naam zullen zijn.

De bestaande aandelen aan toonder zullen, tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, worden vernietigd door het aanbrengen van een stempel 'VERNIETIGD' en worden vervangen door een inschrijving op naam in het aandeelhoudersregister.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen. TWEEDE BESLISSING

Ingevolge het genomen besluit beslist de vergadering om artikel 8 van de statuten als volgt te wijzigen: Artikel 8. AARD VAN DE AANDELEN

Alle aandelen zijn en blijven op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend,

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect. Indien meerdere personen rechten hebben met betrekking tot eenzelfde aandeel, zal de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst worden tot één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de titel tegenover de vennootschap.

DERDE BESLISSING

Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren. VIERDE BESLISSING

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Mevrouw An Willemyns, om voor zoveel als nodig, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren en alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoiirdineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

voor eensluidende analytisch uittreksel-------------

Worden hierbij tegelijk neergelegd ;

- expeditie van de akte

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

Op de laatste bfz pan i uil, e -,rermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze) van de perso(o)nien} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van darden te vertegen" oordigen

Verso - Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f_____.

MONITEU

DIRE

8-^-.

~..,.._.,..4..-~ ~~

~.~~ " t~t~i:

GELEGD ter GRIFFIE dp

BANK VAN KOOPHANDEL GE (Afdcfjng Bruç

17 JAN.. O12

rI Ieop,

*iao3esoi*

BELGElEC ION

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/12/2011
ÿþOndernemingsnr : 0442.766.396

Benaming

(voluit) : MABUK

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Tamarisklaan 16 te 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op negenentwintig, september tweeduizend en elf, geregistreerd te Knokke-Heist op vier oktober tweeduizend en elf, drie bladen, één renvooi, Reg. 5, boek 138, blad 65, vak 11, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen :

EERSTE BESLISSING

Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door de Heer Vincent Koopman, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Knokke-Heist, 't Walletje 18, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van de Heer Vincent Koopman, bedrijfsrevisor, aangesteld door de raad van. bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

« BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de inbrenggenietende vennootschap NV MABUK bestaat uit (deel van) de rekening courant ten gunste van mevrouw An Willemyns ten belope van EUR 460.000.

Als vergoeding voor de inbreng in natura creëert de vennootschap 2.415 nieuwe volledig volgestorte kapitaalaandelen, met een uitgifteprijs van EUR 190,48 per aandeel. Er zijn geen andere vergoedingen of voordelen voorzien voor de inbreng.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting zoals beschreven in dit verslag, zijn wij van mening dat:

-de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, waarbij het bestuursorgaanvan de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt

met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in

natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Knokke - Heist, 27 september 2011

(getekend)

Vincent Koopman

Bedrijfsrevisor»

 het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het genoemde wetboek.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, neergelegd worden ter griffie van de

rechtbank van koophandel.

In de mate van nuttig en nodig, verklaren comparanten te verzaken aan de formaliteiten en termijnen in hun

voordeel door de wet Ingesteld.

TWEEDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11l1n~uoix~u~uui~!uu

*11181609

NEERGELEGD tar GR1FflE dor

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge.)

op: 2 2 NOV. Z griffer.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

" Voor jhel oden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

I. BESLISSING

Op basis van voomoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met vierhonderdzestigduizend euro (E 460.000) te verhogen om het van tweehonderdduizend euro (E 200.000) te brengen op zeshonderdzestigduizend euro (E 660.000) door inbreng van een deel van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die Mevrouw WILLEMYNS An, aandeelhouder voornoemd, heeft lastens deze vennootschap, en dit ten belope van vierhonderd zestigduizend euro.

II. VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

Vervolgens komt tussen: Mevrouw WILLEMYNS An, voornoemd, die, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorafgaande, verklaart een deel van haar schuldvordering ten belope van vierhonderdzestigduizend euro (¬ 460.000) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

III. VERGOEDING VAN DE INBRENG

De vergadering beslist dat deze inbreng vergoed wordt door de creatie van tweeduizend vierhonderd vijftien (2.415) nieuw uitgegeven aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrenger wordt toegekend, en die in de winsten zullen deelnemen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

De vergadering beslist dat deze tweeduizend vierhonderd vijftien (2.415) aandelen volledig volgestort aan de inbrenger, Mevrouw WILLEMYN An worden toegekend:

IV. VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

. De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zeshonderdzestigduizend euro (E 660.000), wordt gebracht, vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd , vijfenzestig (3.465) identieke en volledig volgestorte aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die elke één/drieduizend vierhonderd vijfenzestigste (1/3.465ste) van het maatschappelijk kapitaal ' vertegenwoordigen.

DERDE BESLISSING

Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om de artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het kapitaal is vastgesteld op zeshonderdzestigduizend euro en is verdeeld in drieduizend vierhonderd vijfenzestig (3.465) aandelen zonder nominale waarde, die elke één/drieduizend vierhonderd vijfenzestig (3.465) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLISSING

Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, inclusief de aanpassing van het aandeelhoudersregister van de vennootschap en de levering van de aandelen. VIJFDE BESLISSING

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Flamand & Partners te Knokke-Heist om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren en alle nuttige of " noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd :

- expeditie van de akte

bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.02.2011, NGL 18.07.2011 11300-0020-013
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 13.07.2010, NGL 22.07.2010 10321-0600-011
01/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.11.2009, NGL 30.11.2009 09865-0108-011
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.08.2008, NGL 05.09.2008 08720-0035-011
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 13.07.2007, NGL 26.07.2007 07463-0124-011
29/06/2015
ÿþ~

],tod Word 111

tr I» In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i 1 91981*

Ondernemingsnr : 0442.766.396

Benaming

(voluit) : (verkort)

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

16 JUN 2015

Griffie

Cent elirrg_Br egge_

De griffier

Rechtsvorm:

Mabuk

Burgerlijke vennootschap o.v.v.

naamloze vennootschap

Zetel : Tamarisklaan 16, 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 13 februari 2015.

Met ingang van 13 februari 2015 is het mandaat van mevrouw An Willemyns, wonende te 8300 Knokke-i Helst, Tamarisklaan 16, en de heer Nicolas Souêtre, wonende te 8300 Knokke-Heist, Tamarisklaan 16, ten: einde gekomen.

Met ingang van diezelfde datum wordt benoemd voor een periode van 6 jaar:

- mevrouw Pascale D'Haese, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Eikeldreef 53, en

- nv Escofin, gekend onder RPR Gent, afdeling Kortrijk BTW BE 0472.960.419, met zetel te Heirbaan 73,

8570 Anzegem, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Jean-Paul Depraetere, wonende te 9830 Sint-,

Martens-Latem, Eikeldreef 53, in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 13 februari 2015.

De raad van bestuur beslist de heer Jean-Paul Depraetere, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem,: Eikeldreef 53, in vervanging van mevrouw An Willemyns, aan te stellen als gedelegeerd bestuurder ent voorzitter van de raad van bestuur, die overeenkomstig artikel 14 van de statuten het dagelijks bestuur van del vennootschap zal waarnemen.

Voor eensluidend uittreksel, ter bekendmaking.

Jean-Paul Depraetere

gedelegeerd bestuurder

op de laatste olz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 26.09.2005, NGL 29.09.2005 05763-3989-012
23/03/2004 : AAT000126
23/03/2004 : AAT000126
15/03/2004 : AAT000126
25/03/2003 : AAT000126
15/03/2002 : AAT000126
16/03/2001 : AAT000126
29/03/2000 : AAT000126
24/07/1997 : AAT126
01/01/1997 : AAT126
01/01/1993 : AAT126
01/01/1992 : AAT126
10/01/1991 : AAT126

Coordonnées
MABUK

Adresse
TAMARISKLAAN 16 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande