MACOMAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MACOMAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.465.443

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 30.04.2014, NGL 30.04.2014 14112-0067-014
22/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+19085649'

11

1

V bl:h aa Be

Ondernemingsnr : 0890.465,443

Benaming

(voluit) : MACOMAS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schachteweidestraat 45, 8902 leper-Zillebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING DOEL - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelles HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te laper op eenendertig maart tweeduizend veertien, dragende volgende melding van registratie "Geboekt vier blad geen verzending te laper de 31 MRT 2014 boek 182 blad 73 vak 4.Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00) (getekend) Jean-Pierre Lemaire E.A. Inspecteur a.i.", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten genomen heeft

Eerste besluit

De vergadering erkent kennis gekregen te hebben van het verslag van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevlsor, beiden opgemaakt in uitvoering en bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura hierna.

De besluiten van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Wemmel - Kaekebeke", met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, aangaande de inbreng in natura luiden als volgt: "Ondergetekende, Joseph Van Wemmel, Bedrijfsrevisor, vennoot een zaakvoerder van de BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, werd op 21 maart 2014 aangesteld door de zaakvoerders van de BVBA "MACOMAS", met zetel te 8902 laper (Zillebeke), Schachteweidestraat 45, om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging bestaande uit de hiervoor beschreven passiva ten bedrage van vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR), hetzij een netto-inbreng van vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR).

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura bij de kapitaalverhoging.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap ult te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Ingevolge het ingestelde onderzoek besluit ondergetekende:

- dat de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn doch dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, niet overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte en toekenning van 5.000 aandelen van de vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van éénlvijfduizendtweehonderdste (115.200ste).

Ondergetekende wil er tenslotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.".

Tweede besluit :

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijfhonderdduizend euro (E 500.000,00) om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op vijfhonderd twintigduizend euro (¬ 520.000,00) door uitgifte van vijfduizend (5.000) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen, en die zullen delen in de winsten vanaf heden. Deze kapitaalverhoging zal volledig worden onderschreven en volstort door een inbreng in natura.

Deze kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort in natura als volgt

Op de lastste latz, von Lulr B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(v)n(en)

bevoegd des rechtspersoon zen aanzien van dorden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge ~ 1, Door de Heer Hendrik Decupere wordt de volle eigendom ingebracht van een deel van zijn vordering in rekening-courant op de vennootschap voor een nominaal bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00).

2. Door Mevrouw An Forceville wordt de volle eigendom ingebracht van een deel van haar vordering in rekening-courant op de vennootschap voor een nominaal bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00).

Vergoeding voor de inbreng in natura.

Voormelde inbreng in natura gedaan door de Heer Hendrik Decupere, voornoemd, wordt vergoed door toekenning aan hem van tweeduizend vijfhonderd (2.500) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die verklaart te aanvaarden.

Voormelde inbreng in natura gedaan door Mevrouw An Forceville, voornoemd, wordt vergoed door toekenning aan haar van tweeduizend vijfhonderd (2.500) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die verklaart te aanvaarden.

Voormelde nieuwe aandelen zullen een gelijke fractie-waarde van het kapitaal vertegenwoordigen, zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de al bestaande aandelen en zullen delen in de winsten vanaf heden, Door de verrichtingen die voorafgaan werd voormelde kapitaalverhoging volledig onderschreven en volstort. Aanpassing statuten,

Om de statuten in overeenstemming te brengen met dit besluit, besluit de vergadering de tekst van artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst : "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd twiintiigduizend cure (E 520.000,00). Het is verdeeld in vijfduizend tweehonderd (5.200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen."

Derde besluit :

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de wijziging van het maatschappelijk doel, met bijgevoegde staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend dertien.

De vennoot erkent er immers al kennis van te hebben om er véôr deze vergadering al een exemplaar van ontvangen te hebben.

Vierde besluit

Daarna besluit de vergadering het maatschappelijk doel te wijzigen door vervanging van de bestaande omschrijving door de volgende activiteiten, die worden ingevoegd in artikel drie van de statuten ; "De vennootschap heeft tot doel ln België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur;

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doe! identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Vijfde besluit:

De vergadering stelt vast dat door voorgaande wijzigtng van het doel de vennootschap een burgetiijke vennootschap is geworden en besluit vervolgens de eerste zin van artikel één van de statuten te vervangen door de volgende tekst ; "De vennootschap is een burgerlijke vennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid."

Zesde besluit :

De vergadering neemt kennis van het vrijwillig ontslag aangeboden op negentien maart tweeduizend veertien door de Heer Frank Decupere, wonende te 8904 leper-i3oezinge, Diksmuidseweg 379, als zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering aanvaardt dit ontslag vanaf voormelde datum en verleent hem décharge voor het mandaat dat hij tot op negentien maart tweeduizend veertien heeft uitgeoefend.

Zevende besluit :

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur de Heer Hendrik Decupere, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Hij zal dit mandaat onbezoldigd uitoefenen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd

- expeditie van de akte-statutenwijziging

- verslag van de zaakvoerder betreffende de wijziging van het doel met bijgevoegde staat van activa en

passiva afgesloten per 31/12/2013

- verslag van de zaakvoerder betreffende de inbreng in natura

- verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura

Geassocieerd Notaris Eric Himpe te leper

Voor- heS~ouden ~aán hd4t Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi; van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

10/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ICI 1 0064 Hh'

2 D DEC. 2012

riffie

Ondernemingsnr : 0890.465.443

Benaming

(voluit) : MACOMAS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8902 leper-Zillebeke, Schachteweidestraat 45

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - STATUTENWIJZIGING - AANNEMING VOLLEDIG NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Michaël Mertens te leper op 1711212012, geregistreerd, blijkt dat de

buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid MACOMAS, met zetel te 8902 leper-Zillebeke, Schachteweidestraat 45 onder meer heeft

besloten;

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het ontslag ter zitting aangeboden door mevrouw An Forceville, wonende

te 8902 leper Zillebeke, Schachteweidestraat 45, als statutaire zaakvoerder en dit met ingang van heden.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit om de statuten van de vennootschap aan te passen aan het ontslag aangeboden

door de heer Hendrik Decupere, wonende te 8902 leper-Zillebeke, Schachteweidestraat 45 als statutair

zaakvoerder op de bijzondere algemene vergadering gehouden op 9 december 2010, bij uittreksel

bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2011 onder nummer 11001449.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit om mevrouw An Forceville, voornoemd, te benoemen als niet-statutair zaakvcerder

met ingang van heden voor een onbepaalde duur.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één oktober om te eindigen op dertig

september van het daarop volgende jaar.

De vergadering besluit om bij wijze van overgangsmaatregel het lopende boekjaar, aangevangen op 1

januari 2012 te verlengen tot 30 september 2013.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigde boekjaar zodat

deze voortaan zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand maart om zeventien uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering dat de eerst volgende jaarvergadering zal

gehouden worden in de maand maart van het jaar 2014.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit de modaliteiten betreffende : zetel van de vennootschap; uitoefening van het

voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld; overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden;

ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten; beslag; beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en

bezoldiging van zaakvoerders) en commissaris(sen); bijeenroeping, bijeenkomst, werking van

toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding, vereffening, omzetting

geschillenbeslechting te herformuleren zoals bepaald in het zevende besluit hierna.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de

voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

De statuten van de vennootschap zullen voortaan Tuiden als volgt :

STATUTEN

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap heeft de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming MACOMAS.

ZETEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

en en'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

a. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8902 leper-Zillebeke, Schachteweidestraat 45.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

LVoor eigen rekening;

AI het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ het aanleggen, het ocrdeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

II.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vcrm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememing en;

CI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

DI het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

EI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoert commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

l/ het verlenen van adviezen met betrekking tot het management van een bedrijf, vertalingen, projectbegeleiding, studiebegeleiding  zowel in binnenland als in buitenland, met een specifieke ervaring in West-Europese landen en het Verre Oosten. Specifieke ervaringen omvatten (zonder andere domeinen uit te sluiten): Total Quality Management  ISO 9000- Kwaliteitsafzekering bij leveranciers  Procesbeheersing  CE-machinerichtlijnen  Productaansprakelijkheid  Total Preventive Maintenance  Safety training  Materiaalkunde  Specifieke aanpak in ontwikkelingslanden.

III.Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming Is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ¬ 20.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 200 aandelen die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge " De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, al dan niet vennoot,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Iedere zaakvoerder alleen optredend, ook indien er meerdere zaakvoerders zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Voor handelingen boven de vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) is de handtekening van alle zaakvoerders vereist,

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bij ontstentenis van een statutair zaakvoerder wordt de zaakvoerder door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen hetzij voor onbepaalde tijd, hetzij voor een bepaalde tijd.

De zaakvoerder statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

Het mandaat van de zaakvoerder of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van een algemene vergadering.

CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de derde donderdag van de maand maart om zeventien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem,

BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daarop volgende jaar.

WINSTBESTEMMING

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. De voorzitter van de rechtbank van koophandel gaat pas over tot bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

f

r '

Voorbehouden aan het r Belgisch Staatsblad

Indien de benoeming van de vereffenaar(s) dient te worden gehomologeerd, zallzullen de vereffenaar) pas

in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is

gehomologeerd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden

en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient/dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen,

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel

moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen..

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

storting en.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten

worden door de rechtbank van koophandel.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering geeft hierbij volmacht aan de instrumenterende Notaris om de gecoördineerde statuten op

te stellen en neer te leggen~

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van de akte de dato 17 december 2012;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Michaël Mertens, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : blaam en handtekening

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 02.08.2012 12377-0379-013
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.08.2011, NGL 30.08.2011 11514-0237-013
04/01/2011
ÿþ Mad2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11001469

NEERGEL.EGO TeR GRIFFIE

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL IEPER

°p 2 4 DECGrí~#~ié

Ondememingsnr : 0890465443

Benaming

(voluit) : MACOMAS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SCHACHTEWEIDESTRAAT 45 - 8902 IEPER-ZILLEBEKE

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 9; december 2010 blijkt dat met ingang vanaf heden dhr. Hendrik DECUPERE wonende te 8902 leper-Zillebeke, Schachteweidestraat 45 zijn ontslag heeft aangeboden als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De bijzondere algemene vergadering aanvaardt dit ontslag en verleent dhr. Hendrik DECUPERE décharge voor zijn mandaat als niet-statutaire zaakvoerder dat hij tot op heden heeft uitgeoefend, voor zover als nodig] i maken de aandeelhouders zich sterk de décharge te bekrachtigen op de eerstvolgende algemene vergadering. Met ingang vanaf heden wordt volgende persoon, dhr. Frank DECUPERE wonende te 8904 leper-Boezinge, Diksmuidseweg 379 benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder. Hij aanvaardt zijn mandaat als zaakvoerder en: dit met ingang vanaf heden.

An FORCEVILLE

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 17.09.2010 10545-0019-010
26/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.03.2009, NGL 20.03.2009 09083-0326-010
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 18.12.2015, NGL 13.01.2016 16013-0252-012

Coordonnées
MACOMAS

Adresse
SCHACHTEWEIDESTRAAT 45 8902 ZILLEBEKE

Code postal : 8902
Localité : Zillebeke
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande