MAENE MOTORS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAENE MOTORS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 816.906.383

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 29.04.2014 14101-0412-017
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.09.2012, NGL 30.10.2012 12624-0090-019
16/07/2012
ÿþ ead 11.1

_*

re A ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

II1I1~mu~~mn~uwu1nn

*iziasoas

NEERGELEGD ter GRIFFIE dec

RECHTBANK VAN KODPHANDEL Tr

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0 5 JULI 20l7/,,,, ec

Griffie

~

Ondernemingsnr: 0816906383

Benaming (voluit) : NORTH WIND

(verkort)

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ten Bogaerde 23

8490 Jabbeke (Varsenare)

Onderwerp akte :WIJZIGING BENAMING -- UITBREIDING DOEL -- VERLENGING BOEKJAAR  _! VERPLAATSING JAARVERGADERING  KAPITAALVERHOGING EN  VERMINDERING -- ONTSLAG EN BENOEMING - GOEDKEURING NIEUWE

e STATUTEN - COORDINATIE

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de BVBA North Wind, met zetel te 8490 Jabbeke, Ten Bogaerde 23, gehouden voor notaris Paul Lommée te Zedelgem, voor registratie, blijkt dat door;; si de enige vennoot volgende besluiten werden genomen De voorzitter-enige vennoot erkent dat de vergadering geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de;' onderwerpen op de agenda te beraadslagen. Hij stelt eerst het volgende vast

a) De zaakvoerder van de vennootschap heeft op datum van 12 februari 2012 een voorstel tot partiële;, splitsing opgemaakt. Dit voorstel werd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge neergelegd op 17 april 2012, zijnde meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering en bevat de punten vermeld in artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen.

b) De heer Joseph Van Wemmel, Bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschapx: onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Wemmel-Kaekebeke-! Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, heeft een schriftelijk verslag opgesteld voor! de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen op datum van 19 april 2012, zoals bepaald in artikelen;;

730 e.v.van het Wetboek van vennootschappen. ,4

De conclusies van zijn verslagen luiden als volgt:

Ondergetekende, Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de 8V ovv BVBA Van:; Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26, V-W-K, werd aangesteld op;; 12 februari 2012 om het verslag op te stellen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 730, 731 en 733,; verwijzend naar het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen In relatie met het artikel 78 van het;; Koninklijk Besluit van 30januari 2001 tot de uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij dei; betreffende activa- en passiva-bestanddelen worden ingebracht aan de netto-boekwaarde, de; aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuiteitsprincipe en dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging bij de BVBAli "NORTH WIND" is gebleken dat :

.;1.De beschrijving van de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA "NORTHli WIND" aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

ei 2.De toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 30 november 2011" weergegeven netto-boekwaarde of de nominate waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden ee methode van waardering verantwoord zijn, rekeninghoudend met de in dit verslag weergegeven:; vennootschapsrechtelijke context in het kader van de voorgenomen partiele splitsingsoperatie. Er werd bij de;; bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de:: ee uit to brengen activa- bestanddelen in "going concem"-optiek

Ondergetekende kan verklaren dat de vermogensbestanddelen, deeluitmakend van de hiervoor beschrevene, inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd, doch dat de waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continuiteitsprincipe aan de netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominate waarde heeft geleid niet overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van de to splitsen vennootschap, de BVBA "GARAGE MAENE" : toe te kennen duizend vijfhonderdzeventig (1.570) aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Ondergetekende besluit derhalve, dat als tegenprestatie voor de inbreng in natura, groot honderdzevenenvijftigduizend zeven euro dertig eurocent (157.007,30 EUR), een werkelijke vergoeding, groot honderdzevenenvijftigduizend zeven euro dertig eurocent (157.007,30 EUR) zal worden verstrekt door uitgifte van duizend vijfhonderdzeventig (1.570) aandelen van de BVBA "NORTH WIND", zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van een/duizend zevenhonderdzesenvijttigste (1/1.756ste) van , het kapitaal. De werkelijke vergoeding bedraagt honderdeenendertigduizend zevenhonderd zeven euro dertig eurocent (131.707,30 EUR).

De aan ondergetekende toevertrouwde opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig controleverslag bevat geen "faimess opinion':

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura b1 de kapitaalverhoging in de BVBA "NORTH WIND" onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiele splitsing van de BVBA "GARAGE MAENE" en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Opgesteld te Gent op 19 april 2012

(get.) Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor.

c) de zaakvoerder van de vennootschap heeft zich ervan vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

d) Het voorstel tot partiële splitsing en de voornoemde verslagen werden in de agenda van de algemene vergadering vernield, alsook de maatschappelijke zetel waar de aandeelhouders van deze stukken kennis hebben kunnen nemen.

Het voorstel, de overige verslagen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen, alsook de eventuele tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het splitsingsvoorstel zijn vastgesteld, werden in de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de aandeelhouders gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

De vergadering vat de agenda aan en de enige vennoot neemt na grondige overweging volgende besluiten, met dien verstande dat de besluiten tevens de besluiten genomen in de buitengewone algemene vergadering van heden in de BVBA Garage Maene zullen bevestigen

1 : KENNISNEMING EN GOEDKEURING VERSLAG DOELSUITBREIDING

De vergadering verklaart kennis te hebben van het verslag van het bestuursorgaan met uiteenzetting van de omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging aan het maatschappelijk doel en van de aangehechte balans. Dit verslag van het bestuursorgaan zal samen met de staat van actief en passief per 31 maart 2012 in het ondernemingsdossier worden neergelegd.

2. : DOELSUITBREIDING.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap aan te vullen met volgende activiteiten :

"Garage - carrosserie, met andere woorden: de aan- en verkoop (zowel klein- als groothandel) van nieuwe en tweedehandse voertuigen, vervoermiddelen en wisselstukken voor deze; de afbraak, recuperatie en recyclage van deze voertuigen en vervoermiddelen, het terug in staat stellen van deze: zowel het koetswerk, het mechanisch gedeelte als de ombouwwerken; de aan- en verkoop (zowel klein- als groothandel) van oliën, brandstoffen, banden en onderhoudsprcducten en alle andere toebehoren, de onderhoudswerken eraan en dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Het optreden als verzekeringsmakelaar, het optreden als agent of aanbrenger i bemiddelaar voor financiële instellingen, de distributie van en de bemiddeling in verzekeringen, de vertegenwoordiging en de verhuring van alle soorten motorvoertuigen zowel nieuwe als tweedehandse.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland. Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals ondermeer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten."

3. WIJZIGING BENAMING

De buitengewone algemene vergadering beslist om de naam van de vennootschap met ingang van heden te

vervangen door "MAENE MOTORS".

4. VERLENGING BOEKJAAR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

~ , [

Voor-

behouden

aan het

BelgIsch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De buitengewone algemene vergadering beslist om het huidige boekjaar te verlengen tot en met 30 september 2013 en alle daaropvolgende boekjaren te laten aanvangen op 1 oktober om te eindigen op 30 september van het daaropvolgend jaar.

5. VERPLAATSING JAARVERGADERING

De buitengewone algemene vergadering beslist om de jaarvergadering van de vennootschap te verplaatsen naar de eerste zaterdag van de maand maart om 14.00uur, en de eerstvolgende jaarvergadering te laten plaatsvinden op de eerste zaterdag van maart 2014 om 14.00uur.

S.: ONTSLAG ZAAKVOERDER

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Filip Maene als gewone zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden. Zij verleent hem kwijting voor de periode waarvoor nog niet eerder kwijting werd verleend,

7, BENOEMING ZAAKVOERDER

De buitengewone algemene vergadering beslist om als nieuwe gewone zaakvoerder met ingang heden te benoemen de BVBA Maene Invest, thans met zetel te 8490 Jabbeke (Varsenare), Ten Bogaerde 23, die hier tussenkomt en verklaart dit mandaat te aanvaarden en tevens bevestigt door geen enkele maatregel te zijn getroffen die zich hiertegen verzet. Voor de uitoefening van dit mandaat zal de BVBA Maene Invest worden vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Filip Maene,

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

8.: ZETELVERPLAATSING

De buitengewone algemene vergadering beslist om de zetel van de vennootschap met ingang van heden over te brengen naar 8210 Zedelgem (Loppem), Autobaan 8,

9. INBRENG IN NATURA INGEVOLGE PARTIELE SPLITSING DOOR AFSPLITSING BEDRIJFSTAK De buitengewone algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen vermeld in de agenda.

Zij beslist af te zien aan de integrale voorlezing van de splitsingsverslagen en zodoende te verzaken aan het recht op interne informatie,

De vergadering stelt vast dat er op het voorstel en de diverse verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders en zij sluit zich aan bij de besluiten die erin vervat zijn.

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het voorstel en van de aanvullende verslagen, zoals hoger vermeld, waarin een deel van het vermogen wordt afgesplitst door inbreng in North Wind BVBA.

Bijgevolg wordt een deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Garage Maene, met alle daaraan verbonden rechten en plichten, ingebracht in de vennootschap.

Dit deel omvat alle bestanddelen die verband houden met de met name de bedrijfstak houdende aan- en verkoop van autovoertuigen conform de splitsingsbalans opgesteld op 30 november 2011, waarvan een kopie werd gevoegd bij het neergelegde splitsingsvoorstel. Zij omvatten ook de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten. De schulden en lasten verbonden aan de partieel te splitsen vennootschap, die op datum van het splitsingsvoorstel nog niet bekend waren, zullen gedragen en betaald worden door de BVBA North Wind, in zoverre deze betrekking hebben op de afgesplitste bedrijfstak, en dit vanaf 1 december 2011.

De verplichtingen inzake de sociale zekerheid voor werknemers, de arbeidsovereenkomsten, anciënniteiten e.d, worden overgenomen door de BVBA North Wind in zoverre deze betrekking hebben op het afgesplitste deel. Alle hangende gerechtelijke procedures, zowel ten voordele als ten nadele, zullen ten bate of ten lasten komen van de nieuw op te richten vennootschap voor zover deze betrekking hebben op de afgesplitste activiteiten, De vergadering bevestigt voor zoveel als nodig dat, ingeval de toewijzing van vermogensbestanddelen voor interpretatie vatbaar zou zijn, of ingeval niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan welke vennootschap deze zouden toebehoren, deze toekomen aan de BVBA Maene Motors.

De inbreng gebeurt onder de vrijwaring ais naar recht, De goederen worden ingebracht voor vrij en zuiver van pand of hypothecaire lasten hoegenaamd.

Voor zoveel ais nodig verklaart de aanwezige aandeelhouder dat in het af te splitsen deel van Garage Maene geen onroerende goederen aanwezig zijn.

De vennootschap verklaart genoegen te nemen niet de beschrijving van de goederen zoals hierboven gedaan;

10. KAPITAALVERHOGING

De enige vennoot verklaart en erkent dat de aandelen verkregen in ruil voor de inbreng in natura volledig volstort zijn.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura, worden 1.570 nieuwe aandelen gecreëerd in de vennootschap, en wordt het kapitaal verhoogd naar 31.894,46- euro.

Al deze nieuwe aandelen worden toegekend aan de enige aandeelhouder van BVBA Garage Maene, thans Maene Invest, a rato van 1.570 aandelen in BVBA North Wind, thans Maene Motors, voor 750 aandelen in BVBA Garage Maene, thans Maene Invest.

Bijgevolg ontvangt de heer Filip Maene 1.570 nieuwe aandelen in de BVBA North Wind in ruil voor de partiële splitsing van de BVBA Garage Maene, en zal het kapitaal worden verhoogd tot 31.894,46- euro, vertegenwoordigd door 1,756 aandelen op naam zonder vermelding van waarde.

11. KAPITAALVERHOGING

De enige vennoot beslist vervolgens om het aldus verhoogde kapitaal te verhogen met 47.342,18- euro om het

te brengen op 79.236,64- euro door incorporatie van beschikbare reserves zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

L

mad 11.1

4

12 KAPITAALVERMINDERING

De enige vennoot besluit om de geleden verliezen te compenseren en om het kapitaal te verminderen met 23.036,64- euro door incorporatie van de geleden verliezen, waardoor het kapitaal wordt gebracht op 56.200, zonder vernietiging van aandelen doch door vermindering van de intrinsieke waarde van de aandelen.

13. KAPITAALVERMINDERING

De enige vennoot besluit vervolgens om vrijstelling te verlenen van de volstorting van het nog niet opgevraagde gedeelte van het niet volgestorte kapitaal, waardoor het kapitaal finaal wordt verminderd tot 50.000,- euro, zonder vernietiging van aandelen. Bijgevolg zal het kapitaal 50.000,- euro bedragen, vertegenwoordigd door 1.756 aandelen op naam zonder vermelding van waarde.

14, COORDINATIE - VOLMACHT

De buitengewone algemene vergadering geeft volmacht aan notaris Paul Lommée te Zedelgem om, in aansluiting op voormelde besluiten, de statuten te coördineren en het nodige te doen voor de publicatie van een uittreksel uit onderhavig proces-verbaal,

Voor beredeneerd uittreksel

Tegelijk neergelegd : afschrift der akte de dato 28 juni 2012, verslag bestuursorgaan met aangehechte balans, revisorale verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/05/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NUI UI Iaoes III IIIIAIInaosV

*

ui

B

MONITE[. SNEE GELEGD ter GRIFFIE de. R BELGE RECHTBANK VAN KOOPHAMEL i í

2 7 -0 ELGISCI`! BRUGGE (Afdaling Bruge)

2012 'el 7 APL ?OU

TAATSBLAD Griffie nogfeer

Ondernemingsnr : 0816.906.383

Benaming

(voluit) : NORTH WIND

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : TEN BOGAERDE 23

8490 JABBEKE (VARSENARE)

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING - SPLITSINGSVOORSTEL

PARTIELE SPLITSING VAN DE BVBA GARAGE MAENE DOOR INBRENG IN DE BESTAANDE VENNOOTSCHAP GENAAMD BVBA "NORTH WIND" - VERSLAG DD, 12/02/2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 24.10.2011 11583-0099-012
08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 30.03.2017, NGL 29.04.2017 17110-0268-018

Coordonnées
MAENE MOTORS

Adresse
AUTOBAAN 8 8210 LOPPEM

Code postal : 8210
Localité : Loppem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande