MAEVE-INVEST

Divers


Dénomination : MAEVE-INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 464.058.292

Publication

09/10/2014
ÿþMOd Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N (àELIzUt5

Griffie RechtbanK Koophandel

3 0 SEP 2014

Gent AfleÈFM% ende

De- griffier

Bijlagen bij liée élgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111111111

*191842

Ondernemingsnr : 0464058292 Benaming

(voluit) : (verkort) :

MAEVBINVEST

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : Filips Van Kleefstraat 1 - 8820 Torhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder, gehouden op de maatschappelijke zetel op 25 september 2014 blijkt de overbrenging van de maatschappelijke zetel naar.

Hillestraat 42 - 8820 Torhout

Dit met ingang vanaf 25 september 2014.

De Wandeler Jozef

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/10/2013 : OO055993
01/03/2013 : OO055993
06/02/2012 : OO055993
03/01/2011 : OO055993
03/12/2009 : OO055993
16/12/2008 : OO055993
28/12/2007 : OO055993
09/06/2015
ÿþmaf 11.1

~ler. ~{ ~C.~ A~ ~ +-J

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v. " - akte



Benaming (voluit) : MAEVE-INVEST

(verkort) : Afkorting v.d. naam cliënt (alle)

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Hillestraat 42t

8820 Torhout

Onderwerp akte :OMZETTING KAPITAAL NAAR EURO -- OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER  KAPITAALVERMINDERING  AANPASSING AAN WETGEVING - NIEUWE STATUTENr

Er blijkt uit een proces- verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Karlos Dewagtere, te Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe, Dewagtere & Dewagtere", op 22.05.2015, dat de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten letterlijk heeft genomen:

"EERSTE BESLUIT OMZETTING KAPITAAL

De vergadering besluit het kapitaal in de statuten, zijnde twintig miljoen Belgische frank (20.000.000,00 BEF), uit te drukken in euro, zijnde vierhonderd vijfennegentigduizend zevenhonderd zevenentachtig euro vijf eurocent (495.787,05 EUR).

TWEEDE BESLUIT OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER ON-DER VOORBEHOUD

De vergadering stelt vast dat er op heden tweeduizend aandelen op naam bestaan.

De vergadering beslist aile nog bestaande aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De vergadering beslist dat alle nog bestaande aandelen aan toonder onmiddellijk dienen vernietigd te worden.

De vergadering beslist om de vennoten in te schrijven in het register van de aandelen op naam, met vermelding van het aantal omgezette aandelen waarvan zij titularis zijn.

De vergadering doet volgende materiële vaststellingen, samen met ondergetekende notaris:

In uitvoering van voorgaande beslissingen krijgt de zaakvoerder volmacht over tot het vernietigen van alle nog bestaande aandelen aan toonder. Vervolgens schrijft hij de vennoten in het aandelenregister in, met vermelding van hun aantal omgezette aandelen, Aile vennoten ondertekenen het aandelenregister. Aan de vennoten wordt een certificaat van inschrijving afgeleverd overeenkomstig artikel 465, lid 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLUIT - KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met tweehonderd vijfennegentigduizend zevenhonderd zevenentachtig euro vijf eurocent (295.787,05 EUR) om het kapitaal van vierhonderd vijfennegentigduizend zevenhonderd zevenentachtig euro vijf eurocent (495.787,05 EUR) op tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR) te brengen.

De kapitaalvermindering zal geschieden door creatie van of aanrekening op de rekeningcourant van de respectievelijke vennoten op de vennootschap en heeft enkel betrekking op het werkelijk gestort kapitaal. De creatie of aanrekening zal bijgevolg enkel hierop gebeuren.

Conform artikel 8, puntje c) stemt de zaakvoerder, voornoemde heer Jozef De Wandeler, in met het overgaan tot voormelde kapitaalvermindering,

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van tweehonderd vijfennegentigduizend zevenhonderd zevenentachtig euro vijf eurocent (295.787,05 EUR) voorlopig nog niet aan te rekenen op de rekening-courant van de respectievelijke vennoten op de vennootschap of deze te creeëren, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het, ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en geeft de zaakvoerder opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

Deze bijzondere rekening zal gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden; =_eanmeldenbinnen_gezegde#ermijn_overeenkomstighetWetboek_van Vennootschappen.________________ _________'

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11111§M§p§

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0464.058.292

mari 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerder om dit besluit te concretiseren,

VIERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN  AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering beslist om ingevolge voormelde besluiten en met inachtneming ervan, evenals overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en andere wetgeving, nieuwe statuten aan te nemen die zullen luiden als volgt:

"TITEL I, NAAM ZETEL DOEL DUUR.

Artikel 1 - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen.

De naam luidt. "MAEVE-INVEST".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk vooraf gegaan of gevolgd door de woorden "Commanditaire Vennootschap op Aandelen" of door de afkorting "Comm. VA".

Artikel 2 Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8820 Torhout, Hillestraat 42.

Deze kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest of in het Nederlandse taalgebied en, mits naleving van de taalwetgeving, in het Franse of Duitse taalgebied, door een eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, dat alle machten krijgt om op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennoctschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland

Haar patrimonium, dat grotendeels bestaat uit onroerende goederen en dat gevormd is dcor inbrengsten, door aankcpen of op eender welke andere wijze werd verworven, te bewaren, te beheren in de ruimste zin van het woord en het oordeelkundig uit te breiden ook door het verwerven van rechten op onroerende goederen, welke ook. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, cpschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren en in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Ten dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mcgen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zcuden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen inzonderheid, behalve de verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondememingen.

sDe aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

" Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard ; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur ; daartoe behorende techno-consult, assistentie op gebied van management, engeneering en consulting, alsook het er beschikking stellen en verhuren van personeel.

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en funkties.

Het maatschappelijk doel kan worden gewijzigd met inachtneming van de vereisten voor de doelswijziging.

Artikel4 Duur.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur en dit vanaf haar oprichting.

De artikels 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de beëindiging

van het vennootschapsccntract zijn niet van toepassing.

Onverminderd de gerechtelijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging en mits instemming van de

zaakvicerder.

TITEL Il - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5 Maatschappelijk kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERDDUIZEND EURO (200.000,00 EUR). Het

is verdeeld in tweeduizend (2.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder

éénitweeduizendste (2.000/ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6.

Behoudens de mogelijkheid van een toegestaan kapitaal door besluit van de zaakvoerder(s), kan het

kapitaal verhoogd worden ineens of in verschillende malen, bij besluit van de buitengewone algemene

vergadering ten overstaan van een notaris, beraadslagend in de voorwaarden voor de wijziging van de statuten,

en mits instemming van de zaakvoerder(s).







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Tenzij de algemene vergadering er zelf over besluit stelt de zaakvoerder bij elke kapitaalverhoging de

uitgifteprijs en de uitgiftevoorwaarden van de nieuwe aandelen vast.

Artikel 7.

Tot de uitgifte van aandelen zonder vermelding van nominale waarde beneden de fractiewaarde van de

oude aandelen van dezelfde soort kan enkel door de algemene vergadering besloten worden mits inachtneming

van de wettelijke voorschriften terzake, en mits instemming van de zaakvoerder. De oproeping tot deze

algemene vergadering vermeldt dit uitdrukkelijk.

KAPITAALVERANDERINGEN

Artikel 8 - Kapitaalverhoging.

a) Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten van kapitaalaandelen, naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen en onder voorbehoud van de bijzondere regeling van de aandelen zonder stemrecht.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien (15) dagen te rekenen van de openstelling van de inschrijving. Het voorkeurrecht wordt aan de vennoten ter kennis gebracht ten minste acht (8) dagen voor de openstelling bij aangetekende brief bij aandelen op naam.

Van deze openstelling mag afgeweken worden zo de vennoten van hun voorkeur-recht individueel afstand doem

Indien de bestaande vennoten hun recht van voorkeur niet of slechts ten dele uitoefenen, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan deze van de vennoten die wel wensen in te tekenen. Op aandelen waarop niet wordt ingeschreven, kan worden ingeschreven door derden.

Het recht van voorkeur kan beperkt of opgeheven worden op voorstel van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders die zulks verantwoord(t)(en) in een omstandig verslag, naast een verslag opgemaakt door een bedrijfrevisor, een commissaris-revisor of een extern I.A.B.-accountant. Het verslag moet speciaal in de oproeping worden vermeld. Wanneer het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven ten gunste van één of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van één van haar dochtersvennootschappen, moeten de voorwaarden, bepaald in het Wetboek van vennootschappen, worden nageleefd. Over dit voorstel wordt in het belang van de vennootschap beraadslaagd en besloten door een buitengewone algemene vergadering ten overstaan van notaris met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging en mits instemming van de zaakvoerder(s). Aandelen zonder stemrecht zijn er stemgerechtigd. De algemene vergadering kan bepalen dat na het besluit tot beperking of opheffing, bij de toekenning van nieuwe aandelen, vooralsnog voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders, gedurende een inschrijvingstermijn van tien (10) dagen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard dan komt behoudens andersluidende afspraak tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar, het recht van voorkeur in eerste orde toe aan de vruchtgebruiker. Laat deze het recht van voorkeur onbenut, dan kan de blote eigenaar het uitoefenen.

De aandelen waarop de vruchtgebruiker of blote eigenaar intekent komen hem toe in volle eigendom mits vergoeding aan de blote eigenaar voor het uitoefenen van het voorkeurrecht.

b) Ingeval een kapitaalverhoging enige niet-geldelijke inbreng omvat, maakt een bedrijfsrevisor of een commissaris-revisor een verslag op naast een bijzonder verslag van de zaakvoerder(s), en verder wordt gehandeld naar de artikelen van het Wetboek van vennootschappen. Deze inbreng moet onmiddellijk volgestort worden.

c) Een kapitaalverhoging kan ook door omzetting van reserves. De buitengewone algemene vergadering kan aan de zaakvoerder(s) de bevoegdheid verlenen om binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal het kapitaal te verhogen door omzetting van reserves.

d) Wanneer de kapitaalverhoging plaatsvindt op initiatief van de zaakvoerder(s) binnen het kader van het toegestaan kapitaal en er wordt daarbij een uitgiftepremie betaald, dan dient deze geboekt te worden op een onbeschikbare reserverekening "Uitgiftepremies".

Artikel 9 - Kapitaalvermindering,

Het kapitaal kan verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering, beraadslagend in de voorwaarden voor de wijziging van de statuten en behoudens de wettelijke regels nopens het minimumkapitaal. De vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, moeten op gelijke wijze behandeld worden. Steeds is de instemming van de zaakvoerder vereist bij elk besluit tot kapitaalvermindering.

In de oproeping tot de algemene vergadering die over een vermindering van het geplaatst kapitaal moet besluiten, wordt het doel van de vermindering en de te volgen werkwijze vermeld. Verder wordt gehandeld naar de voorschrift van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 10.

Bij vermindering van het netto actief tot minder dan de helft van het geplaatst maatschappelijk kapitaal moet de buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om te beraden en te besluiten over ontbinding of over andere op de agenda aangekondigde maatregelen. Aandelen zonder stemrecht zijn hierbij stemgerechtigd.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief tengevolge van geleden verliezen gedaald is tot minder dan één/vierde (1/4de) van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde (1/4de) van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het minimum te storten bedrag van het kapitaal, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 11.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden mod 11.1

aan het De zaakvoerder heeft het recht de terugbetaling van uitgelote aandelen voor te stellen ten belope van vijftigI procent (50%) van het saldo van de uitkeerbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve zonder vermindering van het in de statuten vastgestelde kapitaal. De algemene vergadering kan bij gewone meerderheid besluiten tot aflossing van het geplaatste kapitaal, met het gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, mits instemming van de zaakvoerder(s) en zonder vermindering van het kapitaal.

Belgisch Staatsblad Deze aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigdheid, met behoud van alle rechten in de vennootschap, behalve wat betreft het recht op terugbetaling van de inbreng en op de uitkering van een eerste dividend op niet-afgeloste aandelen, vastgesteld op vier procent van het volgestorte kapitaal dat zij vertegenwoordigen, en verkrijgen bewijzen van deelgerechtigdheid.

EFFECTEN - OVERDRACHT

Artikel 12.

a) De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

b) Er kunnen aandelen worden uitgegeven zonder stemrecht.

Aandelen met stemrecht kunnen geconverteerd worden in aandelen zonder stemrecht. De zaakvoerder(s) kan (kunnen) het maximum aantal te converteren aandelen bepalen alsook de conversievoorwaarden.

Aandelen zonder stemrecht kunnen worden weder ingekocht, na besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt onder de voorwaarden bepaald bij kapitaalvermindering en mits toestemming van de zaakvoerder(s),

c) De vennootschap mag hypothecaire of andere bons of obligaties opmaken en uitgeven, bij besluit van de zaakvoerder. De buitengewone algemene vergadering kan besluiten tot in aandelen converteerbare obligaties of warrants.

d) De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

e) De overdracht van een aandeel op naam gebeurt, ofwel door een overdrachtverklaring, die ingeschreven wordt in het register van aandelen van de vennootschap, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun volmacht-dragers, ofwel door elk ander middel door de wet toegelaten.

Artikel 13.

Vervolgens kan de algemene vergadering winstbewijzen toekennen aan familieleden van de stichters van de onderneming. Deze winstbewijzen zullen jaarlijks één ten honderd in de gemaakte winst ontvangen, als dividend, nader te bepalen door de algemene vergadering, met een minimum van één euro (jaarlijks op één januari geindexeerd volgens de regeling inzake huur - basisindex maand januari negentienhonderd achtennegentig: honderd en één komma negenennegentig punten), tenzij de houder er voor een bepaald jaar afstand van doet. Het recht op dividend vervalt, wanneer de begunstigde overlijdt. Voor het lopende jaar, waarin het overlijden plaatsvindt, wordt een dividend pro rata temporis toegekend. De winstbewijzen hebben stemrecht tot de algemene vergadering.

De winstbewijzen zijn op naam. Zij zijn in principe onoverdraagbaar, zelfs om niet, tenzij aan familieleden, bij een overdracht tijdens het leven van de schenker, en mits toestemming van de zaakvoerder(s). Een eventuele overdracht kan ten vroegste eerst plaatsgrijpen tien dagen na voorlegging van de tweede jaarrekening na de uitgifte.

Bij overlijden van een houder van winstbewijzen, vallen deze van rechtswege weg en worden zij voor de toekomst als onbestaande beschouwd. De houders van winstbewijzen genieten geen voorkeurrecht tot intekening op nieuwe aandelen in het kapitaal.

Winstbewijzen vertegenwoordigen immers niet het maatschappelijk kapitaal. Zij zijn in beginsel niet waardeerbaar en kunnen bijgevolg niet in geld worden uitgedrukt.

Artikel 14.

De beherende vennoten staan hoofdelijk en onbeperkt in voor alle verbintenissen van de vennootschap. Beherend vennoot zijn deze vermeld in de oprichtingsakte, of die nadien in die hoedanigheid tot de vennootschap toetreden, mits bekendmaking hiervan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen,

ONDEELBAARHEID VAN DE EFFECTEN.

Artikel 15.

De effecten (aandelen en andere) zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per effect voor de uitoefening, jegens haar, van de rechten eraan verbonden.

Ingeval een effect onverdeeld toebehoort aan meerdere personen, worden de rechten van de effecten geschorst tot dat de belanghebbenden het eens zijn geworden over de aanduiding ten overstaan van de vennootschap, van één titularis of van één enkele vertegenwoordiger.

De rechten verbonden aan effecten die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN.

Artikel 16.

Verkrijging van eigen aandelen kan slechts geschieden mits inachtneming van de vormvereisten voorgeschreven door artikel 620 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap mag in principe geen middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de verkrijging van haar aandelen.

TITEL III: BESTUUR EN CONTROLE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden - aan het Belgisch Staatsblad

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP.

Artikel 17.

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vennoten. Stille vennoten mogen geen zaakvoerder zijn_

ls benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer Jozef De Wandeler, wonende te Torhout, Hillestraat 42, die zijn mandaat heeft aanvaard en mededeelt dat niets zich hiertegen verzet.

b) Zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

c) De zaakvoerder(s) kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen, doch slechts om gewichtige redenen. Gewichtige redenen zijn onder andere verregaande onbekwaamheid, flagrante schending van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen of de statuten, het faillissement van de zaakvoerder, gewichtige verwaarlozing van zijn functie.

ledere zaakvoerder kan ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerder(s).

Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat rederlijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering In haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

Zijn er meerdere zaakvoerders in functie op het ogenblik van het ontslag, dan wordt de vennootschap verdergezet en wordt zij bestuurd door de overblijvende zaakvoerder(s). Betreft het de enige zaakvoerder, en is geen opvolger voorzien, dan kan elke aandeelhouder stille vennoot het initiatief nemen tot het bijeenroepen van een Buitengewone algemene vergadering en inmiddels bij wijze van zaakwaarneming de dringende zaken van beheer verrichten zonder dat hij hierdocr zijn hoedanigheid van stille vennoot verliest, mits hij duidelijk laat blijken dat hij enkel optreedt ais voorlopig bewindvoerder,

d) Ingeval van overlijden of onbekwaamverklaring van voornoemde heer Jozef De Wandeler, zal hij van rechtswege opgevolgd worden als statutair zaakvoerder door nagenoemde zaakvoerder-opvolger.

e) Het overlijden, de onbekwaamverklaring of het verlies van de hoedanigheid van vennoot van de zaakvoerder, heeft niet de ontbinding van de vennootschap als gevolg.

f) Tot zaakvoerder-opvolger wordt benoemd : mevrouw Thérèse Delcour, wonende te Torhout, Hillestraat nummer 42, die aanvaardt. Deze zal van rechtswege de zaak-voerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook.

g) De benoeming van de zaakvoerder of de leden van het college van zaakvoeder(s) en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Artikel 18  Intern bestuur - Beperkingen.

De zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide bevoegdheden om individueel optredend aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de Algemene vergadering zijn voorbehouden.

Artikel 19  Externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen en in rechte.

Deze kan (kunnen) aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder is, zijn bevoegdheden alleen voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwcordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht,

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting rechtstreeks of zijde-lings een persoonlijk belang tegenstrijdig met dat van de vennootschap dan stelt hij de Algemene vergadering daarvan in kennis. De beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Artikel 20  Verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s)

De zaakvoerder(s) is (zijn) persoonlijk, hoofdelijk en onbeperkt, verbonden door de verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 21 - Vergoeding.

Aan de zaakvoerder(s) kan (kunnen) door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. De algemene vergadering kan aan de zaakvoerder(s) toestaan om tijdens het lopend boekjaar voorschotten op hun bezoldiging op te nemen van de vennootschap.

Bovendien kan de algemene vergadering tantièmes toekennen te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar.

TITF_LiV: TOEZICHT_ r. _GODI.ZRQLE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

- aan het

Belgisch

Staatsblad



Artikel 21.

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten.

Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en controle van maatschappelijke verrichtingen. Hij mag ter plaatse inzage nemen van alle boeken, briefwisseling, de processen verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent.

Voor zover dit door de wet vereist is, zal de Algemene vergadering één of meer commissarissen benoemen en hun vergoedingen vaststellen, De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie (3) jaar. Op straf van schadevergoeding, kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de Algemene vergadering worden ontslagen.

TITEL V: ALGEMENE VERGADERINGEN

SAMENSTELLING MACHTEN.

Artikel 22.

De regelmatig samengestelde Algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van vennoten, Zij is samengesteld uit aile vennoten. Haar besluiten zijn bindend voor alle vennoten, ook voor de afwezigen of zij die tegenstemmen,

Artikel 23.

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste maandag van de maand november om twintig (20.00) uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden,

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden samengeroepen telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

De vergaderingen moeten plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

De zaakvoerder en de commissarissen, zo er werden benoemd, mogen de Algemene vergadering samenroepen.

Zij moeten bijeengeroepen worden, binnen de drie (3) weken volgend op de schriftelijke aanvraag van vennoten die tezamen ten minste één/vijfde (1/5de) van cie aandelen vertegenwoordigen.

Deze vennoten moeten in hun aanvraag de punten vermelden die ze wensen op de agenda te brengen,

De bijeenroepingen voor een algemene vergadering geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen, door de zorgen van de zaakvoerder.

Artikel 24,

Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de jaarvergadering, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering. Elke overdracht van aandelen in het aandelenregister wordt gedurende een periode van zeven (7) dagen vóór de Algemene vergadering geschorst.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de vennoten en het aantal aandelen dat ze hebben neergelegd wordt door ieder aandeelhouder of gevolmachtigde, bij zijn intrede, ondertekend.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 25.

In een buitengewone algemene vergadering mag niemand zijn stem per brief uitbrengen.

In een gewone of bijzondere algemene vergadering kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan ieder aandeelhouder zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde, al dan niet mede-vennoot, die slechts één (1) aandeelhouder mag vertegenwoordigen.

Om geldig te zijn, moet de volmacht bij geschrift gegeven zijn.

Vennoten kunnen ook per brief stemmen door middel van een formulier, dat de volgende vermeldingen bevat: de agendapunten, in voorkomend geval de voorstellen tot besluit, en de drie stemwijzen: aanvaarding, verwerping of onthouding,

Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

STEMRECHT.

Artikel 26.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens wettelijke of statutaire beperkingen.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In de wettelijk voorziene gevallen hebben zij gewoon stemrecht.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren in onverdeeldheid of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden, Zolang zodanig aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker behoudens verzet van de blote eigenaar.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bij betwistint van iemands bevoegdheid om aan de vergadering deel te nemen, wordt over alle punten van de agenda tweemaal gestemd, met inachtneming eerst van het ene en dan van het andere standpunt.

AGENDA.

Artikel 27,

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten op de agenda vermeld, tenzij al de vennoten persoonlijk aanwezig zijn, en deze zich met algeheelheid van stemmen akkoord verklaren te beraadslagen over andere punten dan deze vermeld op de agenda; en mits het akkoord van de zaakvoerder.

Wat ook de punten van de agenda zijn, heeft de zaakvoerder het recht, na opening van de debatten, iedere jaarvergadering hoogstens drie (3) weken te verdagen.

Deze verdaging wordt bekendgemaakt door de voorzitter vóér het sluiten van de zitting en wordt vermeld in de notulen van de vergadering. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen beslissingen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De vennoten moeten opnieuw bijeengeroepen worden op de datum vastgesteld door de zaakvoerder met dezelfde agenda.

De formaliteiten die vervuld werden om tot de eerste zitting te worden toegelaten, waaronder het neerleggen van de effecten en de machtigingen, blijven geldig voor de tweede zitting.

De verdaging kan slechts één keer plaats hebben. De tweede vergadering beraadslaagt definitief over de punten van de agenda.

VOORZITTERSCHAP  BUREAU

Artikel 28.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder(s) of door de voorzitter van het college van zaakvoerders, of bij diens afwezigheid, door het oudste lid in jaren van dit college, De voorzitter wijst een secretaris en een stemopnemer aan, die geen aandeelhouder behoeft te zijn. Die twee functies kunnen uitgeoefend worden door één persoon. De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen samen het bureau.

BERAADSLAGING.

Artikel 29.

a) De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, doch mits

aanwezigheid van de (alle) zaakvoerder(s). Is (zijn) deze niet aanwezig, dan kan een tweede vergadering worden belegd, die beraadslaagt en besluit, ook al is (zijn) de zaak voerder(s) afwezig. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen uitdrukkelijk in het Wetboek van vennootschappen voorzien, en mits instemming van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerder(s) bij handelingen, die de belangen van de vennootschap jegens derden betreffen, zoals dividenduitkering alsook elk ; besluit waarbij het vermogen van de vennootschap wordt aangetast, Onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stemmen worden bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

b) De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. De algemene vergadering kan over een statutenwijziging alleen dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en mits aanwezigheid van de (aile) zaakvoerder(s). Is het genoemde quorum niet bereikt of is de (geen) zaakvoerder aanwezig, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig; de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal en ongeacht de afwezigheid van de zaakvcerder(s). Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer de volgens het Wetboek van vennootschappen benodigde meerderheid der stemmen verbonden aan de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen en mits instemming van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerder(s). Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden de stemmen van degenen die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als stemmen tegen beschouwd.

c) Voor de vergaderingen vermeld onder a) en b) wordt met de aandelen zonder stemrecht geen rekening

gehouden, behoudens in de wettelijk bepaalde gevallen.

NOTULEN.

Artikel 30.

De door de algemene vergadering genomen besluiten worden in notulen vastgesteld.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

vennoten die erom vragen, en worden neergeschreven of ingebonden in een speciaal register, dat op de zetel

van de vennootschap bewaard wordt.

TITEL V: BOEKJAAR - MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN GOED-KEURING VAN DE

JAARREKENING TOEKENNING VAN DE NET-TOWINST.

BOEKJAAR,

Artikel 30.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van hetzelfde jaar.

MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN.

Artikel 31.

Elk boekjaar wordt door de zorgen van de zaakvoerder een inventaris en een jaarrekening, evenals een

jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wet.

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN COMMISSARIS.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

'

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Artikel 32,

Ten minste één maand voor de jaarvergadering overhandigen de zaakvoerders de stukken bedoeld in vorig artikel, aan de commissarissen, zo die er zijn, die een verslag moeten opmaken, overeenkomstig de wettelijke voorschriften terzake.

Vijftien (15) dagen voor de gewone algemene vergadering, die uiterlijk binnen de zes (6) maanden na de afsluiting van het boekjaar moet bijeenkomen, mogen de vennoten in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van vennootschappen.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris te verlenen kwijting,

TOEKENNING VAN DE NETTOWINST - RESERVE.

Artikel 33.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de onderneming. Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerders en commissarissen, de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen voor risico's en kosten, vormt het resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf procent (5%) voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds voorafgenomen worden. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende (1/1 Ode) van het kapitaal bereikt,

Aan de houders van winstbewijzen wordt vervolgens een preferent dividend toegekend van één ten honderd (1%).

Het saldo van de winst zal aangewend worden overeenkomstig het besluit van de algemene vergadering, genomen op voorstel en mits instemming van de zaakvoerder, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en met instemming van de zaakvoerder, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht, Deze kan ondermeer het uitloten van aandelen bevatten. Nochtans kan men besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen, nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder(s) bij de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 34.

De zaakvoerder heeft het recht interimdividenden uitte keren overeenkomstig de wet.

TITEL VI: VEREFFENING.

ONTBINDING,

Artikel 35.

De vennootschap kan op gelijk welk ogenblik ontbonden worden, bij besluit van de algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor de wijzigingen van de statuten.

Na haar ontbinding wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap, vermelden dat zij in vereffening is.

VEREFFENING.

Artikel 36.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, uit welke oorzaak ook, zal de vereffening geschieden door de zaakvoerder, behalve indien de algemene vergadering, bij meerderheid van stemmen, andere vereffenaars, al dan niet vennoten, aanstelt en hun machten en bezoldigingen vaststelt,

De machten van de zaakvoerder alsdan in functie zullen vanaf de benoeming van de vereffenaars een einde nemen.

Bij gebrek aan besluit van de algemene vergadering zullen de vereffenaars de meest uitgebreide macht hebben voor het vervullen van hun zending en namelijk deze die voorzien zijn door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere toelating aan de algemene vergadering te' moeten vragen, zelfs in de gevallen voorzien door artikel 187 van voormelde wetten,

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van de benoeming.

Artikel 37,

Na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten, of na de consignatie van de nodige gelden die voldoen, zal het netto actief gelijk onder de kapitaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de werkelijke afbetaling van elk effect.

Artikel 38.

Het overlijden, het kennelijk onvermogen, de ontzetting, het faillissement of de ontbinding van een vennoot of aandeelhouder, of van meerdere vennoten, noch het overlijden, de onbekwaamverklaring of ontslag van de zaakvoerder, brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee. De vennootschap blijft verder bestaan tussen de overblijvende vennoot of vennoten, met de overige zaakvoerder(s) (of) met de zaakvoerder-opvolger (of) met de oudste stille vennoot, die beherend vennoot-zaakvoerder wordt (of) mits omzetting van de vennootschap.

Artikel 39.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor al wat niet voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen"

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte, gecoördineerde tekst van de statuten

Karlos Dewagtere

Geassocieerd notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

. .

a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2007 : OO055993
14/12/2005 : OO055993
22/12/2004 : OO055993
05/12/2003 : OO055993
09/12/2002 : OO055993
10/12/1999 : OO055993
09/09/1998 : OO55993

Coordonnées
MAEVE-INVEST

Adresse
HILLESTRAAT 42 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande