MAISON BRAYE - POM D'AMOUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAISON BRAYE - POM D'AMOUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.799.156

Publication

02/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-12-2014

Griffie

*15300024*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507799156

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Maison Braye - Pom d'Amour

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~Maison Braye - Pom d'Amour~Uit een akte verleden voor Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 29 december 2014, BLIJKT dat:

I. de sub IV nagemelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam  Maison Braye  Pom d Amour .

II. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8930 Menen, Neerweg 121.

III. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

IV. de vennoten / oprichters zijn:

1. De heer NEIRYNCK Patrick Rufin Henriette, geboren te Assebroek op 28 april 1970, echtgenoot van mevrouw BRAYE Sophie, hierna genoemd; wonende te 8930 Menen, Neerweg 125 bus 1.

2. Mevrouw BRAYE Sophie Marcella Marie, geboren te Kortrijk op 12 januari 1974, echtgenote van voornoemde heer NEIRYNCK Patrick en met hem wonende.

V. het maatschappelijk kapitaal vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) bedraagt, verdeeld in vijftig (50) gelijke aandelen, en volledig volstort is. Aldus is in totaal vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) ter beschikking van de vennootschap.

VI. het maatschappelijk kapitaal deels, ten bedrage van duizend euro (volledig volstort), gevormd is door stortingen in geld en voor het overige door inbreng in natura, beschreven in het bedrijfsrevisoraal verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VGD Bedrijfsrevisoren , met maatschappelijke zetel te 1090 Brussel, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, bus 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemings- en BTW-nummer BE 0875.430.443, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43 bus A, daartoe aangesteld door voornoemde oprichters overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

 8. BESLUITEN

In uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij, in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, de geplande inbreng in natura van enerzijds goodwill en anderzijds materieel vast actief van mevrouw Sophie Braye aan de op te richten vennootschap BVBA Maison Braye  Pom d Amour voor een bedrag van 24.000,00 EUR onderzocht.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

Onderwerp akte :

Neerweg 121 8930 Menen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van

waardering leiden, nl. 24.000,00 EUR voor goodwill en materieel vast actief van mevrouw Sophie

Braye tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te

geven aandelen, nl 48 aandelen voor mevrouw Sophie Braye aan een fractiewaarde van 500,00

EUR per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over

de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag

beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het

kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van BVBA Maison Braye  Pom

d Amour, bijgevolg kan het huidig verslag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgesteld te Roeselare op 23 december 2014

(getekend)

VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door

Jean-Michel Dalle

Bedrijfsrevisor

VII. het boekjaar ingaat op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar is aangevangen op heden (29 december 2014) om te eindigen op 31 december 2015.

VIII. omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten:

 Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het resultaat alsmede van de voorheen aangelegde reserves en overgedragen resultaten.

 De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming. Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling. In de gevallen bepaald door het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar benoemd te worden.

IX. werd aangesteld, voor onbepaalde duur:

- als statutair zaakvoerder: voornoemde mevrouw BRAYE Sophie;

- als niet-statutair zaakvoerder: voornoemde heer NEIRYNCK Patrick.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in alle handelingen in en buiten rechte. Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap jegens derden en in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd en verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend, evenwel met uitzondering voor alle handelingen en verbintenissen die een waarde van tienduizend euro (¬ 10.000,00) overtreffen in welk geval de zaakvoerders gezamenlijk dienen op te treden. Voorgaande bevoegdheidsbeperking kan tegen derden niet worden ingeroepen, tenzij aangetoond wordt dat derden hiervan kennis droegen of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs. De vennootschap wordt verder tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

X. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering ontslagen worden. Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De algemene vergadering beslist gebruik te maken van de mogelijkheid haar geboden door artikel 23, tweede alinea der statuten en beslist derhalve geen commissaris te benoemen. De vergadering verklaart hierbij dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in artikel 12, paragraaf twee van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Iedere vennoot bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

XI. het doel van de vennootschap als volgt nauwkeurig in de oprichtingsakte is omschreven:  Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft (hebben), heeft de vennootschap tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden - door ondermeer te handelen in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als agent, als makelaar, als vertegenwoordiger, als concessionaris, en/of onder franchi¬sing - of voor gezamenlijke rekening met derden, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staande prestaties in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

1.  Specifieke activiteiten:

alle commerciële en industriële verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op groenten, fruit, aardappelen en andere aanleunende aan bederf onderhevige producten zoals bloemen en planten en allerhande bijhorigheden en afgeleide producten; onder meer de aan- en verkoop, het verhandelen met inbegrip van ambulante handel, het exporteren en importeren, in het groot en in het klein, van groenten, fruit, aardappelen, en allerhande bijhorigheden en afgeleide producten, al dan niet verpakt, verwerkt of op enigerlei wijze geconserveerd.

de aan- en verkoop, het verhandelen met inbegrip van ambulante handel, het exporteren en importeren, in het groot en in het klein van vlees van konijnen, wild en gevogelte, zuivel, eieren en afgeleide producten en andere voedingsmiddelen (n.e.g) al dan niet verpakt, verwerkt of op enigerlei wijze geconserveerd, (non-)alcoholische dranken en andere genotsmiddelen, allerhande kleding voor dames, heren, kinderen en baby s (incl. sportkleding), lingerie, schoeisel en lederwaren, kledingaccessoires zoals uurwerken en sieraden, reisartikelen en andere consumptiegoederen, porselein-, aarde- en glaswerk, diverse audio- en videoapparatuur en -artikelen waaronder CD s, grammofoonplaten.

bijkomstig ook de aan- en verkoop, het verhandelen met inbegrip van ambulante handel, het exporteren en importeren, in het groot en in het klein van brood en banketbakkerswerk, suiker, chocolade, suikerwerk, koffie, thee, cacao, kruiderijen en specerijen, vis, schaal- en weekdieren, al dan niet verpakt, verwerkt of op enigerlei wijze geconserveerd.

bijkomstig ook de aan- en verkoop, het verhandelen met inbegrip van ambulante handel, het exporteren en importeren, in het groot en in het klein van nieuwe producten zoals textiel (incl. beddengoed, huishoudtextiel), tapijten, vloerbedekking en wandbekleding, kledingstoffen, breigaren, handwerken en fournituren, huismeubilair, (niet) elektrische huishoudapparaten en artikelen, huismeubilair, verlichtingsapparatuur en artikelen, computers, randapparatuur en software, telecommunicatieapparatuur, audio- en videoapparatuur en opnamen, boeken, kranten en divers kantoorbenodigdheden, muziekinstrumenten, decoratieartikelen en kunstbloemen, tuinbouwproducten voor particulier gebruik, spellen en speelgoed, kampeer- en sportartikelen, drogisterij- en onderhoudsproducten, souvenirs en kunstvoorwerpen.

bijkomstig ook de aan- en verkoop, het verhandelen met inbegrip van ambulante handel, het exporteren en importeren, in het groot en in het klein van tweedehandsgoederen waaronder antiquiteiten, allerhande kleding voor dames, heren, kinderen en baby s.

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

2. Algemene activiteiten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen en vennootschappen; het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

het verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke en rechtspersonen met betrekking tot het beheer van bedrijven in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake algemeen management, marketing, financieel en commercieel beleid, administratieve prestaties en computerservices, personeelsbeleid en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

het ontwikkelen, kopen, verkopen, uitbaten, in licentie nemen of geven van octrooien, brevetten, licenties, knowhow, fabrieks- en handelsmerken, en aanverwante immateriële duurzame activa. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

3. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

het beheer van een onroerend vermogen, omvattend: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen zowel in binnen- als buitenland; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer vruchtgebruik, erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden; het aan- en verkopen in zowel volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, (doen) bouwen, (doen) verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het te gelde maken, inbrengen, afstaan, verhandelen en het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

het beheer, het verwerven, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van roerende goederen; de huurfinanciering, het leasen in leasing geven van roerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

4. - Bijzondere bepalingen:

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is: alle handelingen van commerciële, industriële, burgerlijke, financiële, administratieve, onroeren¬de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

of roerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met haar doel in verband staan, ermee verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, bevorderen en/of helpen uitbreiden; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders), har handelsfonds verhuren, en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

zich door deelneming, vereniging, inbreng in speciën of in natura, fusie, opslorping, overname, samenwerking, onderschrijving, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of afspraak, of op om het even welke wijze interesseren in alle Belgische of buitenlandse bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, syndicaten, beroepsverenigingen, organisaties of groeperingen waarvan het doel gelijkaardig, soortgelijk, verwant, aanvullend of samenhangend aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren. deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Aldus: mag de vennootschap geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de vigerende wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies;

behoren evenmin tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig de vigerende wetgeving tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar; zijn uitgesloten alle handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de Financial Services and Markets Authority vereist is.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

XII. - omtrent de plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

 De jaarvergadering zal steeds gehouden worden op de laatste dinsdag van de maand mei om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste dinsdag van de maand mei van het jaar 2016 om achttien uur.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele- of videoconferentie.

- omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

 Onverminderd de mogelijkheid om zich op een algemene vergadering te laten bijstaan door een deskundige, mag iedere vennoot, onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is en op voorwaarde dat de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergadering door beiden vervuld zijn.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. De onbekwamen en de rechtspersonen mogen nochtans door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen worden vertegenwoordigd of bijgestaan, zelfs indien deze zelf geen vennoten zijn.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de

vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in

de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt

besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en

vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald

aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de

vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen

waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem

beschouwd. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat

de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap

in oprichting zouden zijn aangegaan sedert 01 november 2014.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte;

- verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura;

- bijzonder verslag van de oprichters.

Coordonnées
MAISON BRAYE - POM D'AMOUR

Adresse
NEERWEG 121 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande