MAISON D'ALLURE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAISON D'ALLURE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.447.950

Publication

12/07/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/05/2013
ÿþ"

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N ,ERRELDuter GRIT-FIL der

BELHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afde ing Brugge)

7 APR. 211..

AATSSI_,~i Griffie

Vo beha *13068164* MONITEN

aar il 24 -04- 3ELGISCH S

Bel( Staa.







Ondernemingsnr : 0844.447.950

Benaming

(voluit) : MAISON d'ALLURE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8310 Brugge (Sint-Kruis), Moerkerksesteenweg 232-234

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden op 15 april 2013.

Met ingang van 15 april 2013 is het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder van Mevrouw Verhelst Isabelle Mia, wonende te 8340 Damme, Valkeniersstraat 6 ten einde gekomen. Kijwting en ontslag van Mevrouw Verhelst Isabelle wordt bekrachtigd op de eerstvolgende te houden statutaire algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Getekend

Verhelst Monique

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/04/2012
ÿþ Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il I I I III 111111 ml l 1lIl ll m M DNITEUR B iº%IÉERGEt.EG1] ter GRIFeIE der

" iaoe~sos" 2 6 -03- ELGE RECHTBANK VAN Ki?CPlfiltNnEt. TE

!SGH STAA BRUGGE (Afdaling Brugge)

Ori2 1 ~y op' ~ 4,~,I~,~,R1 2012

i S~4.T'!M1

Griffieeg r ,~



BEL

Ondernemingsar :

0844:44:7 9

Benaming

(voluit) : MAISON d'ALLURE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8310 Brugge (Sint-Kruis), Moerkerksesteenweg 232-234

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden op 12 maart 2012 voor notaris Frank Desmet te Eeklo, neergelegd voor registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, houdende:

1. Rechtsvorm  benaming.

De vennootschap wordt opgericht onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de maatschappelijke benaming "MAISON d'ALLURE".

2. Zetel,

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Moerkerksesteenweg 232-234.

3 Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4. Vennoten  oprichter(s),

4.1. De heer D'hAVÉ Karel, , geboren te Gent op zevenentwintig december negentienhonderd zesenzestig,

wonend te 9992 Maldegem (Middelburg), Waterpolder 34,

4.2, Mevrouw VERHELST Monique Mariette Raphael, geboren te Beernem op zeven februari

negentienhonderd zevenenzestig, wonend te 9992 Maldegem (Middelburg), Waterpolder 34.

4.3. De heer BOMBERNA Nick Albert Rita, geboren te Brugge op veertien mei negentienhonderd

eenenzeventig, en zijn echtgenote

4,4. Mevrouw VERHELST Isabelle Mia, geboren te Brugge op achtentwintig december negentienhonderd

drieënzeventig, samen wonend te 8340 Damme, Valkeniersstraat 6.

5. Kapitaal  samenstelling.

Het gehele geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Op de honderd zesentachtig (186) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend als volgt :

- door de Heer D'havé Karel, voornoemd, ten belope van tweeënveertig (42) aandelen, hetzij voor een bedrag van vierduizend tweehonderd euro (4.200,00 EUR).

- door Mevrouw Verheist Monique, voornoemd, ten belope van eenenvijftig (51) aandelen, hetzij voor een bedrag van vijfduizend honderd euro (5.100,00 EUR).

- door de Heer Bombema Nick, voornoemd, ten belope van tweeënveertig (42) aandelen, hetzij voor een bedrag van vierduizend tweehonderd euro (4.200,00 EUR).

- door Mevrouw Verhelst Isabelle, voornoemd, ten belope van eenenvijftig (51) aandelen, hetzij voor een bedrag van vijfduizend honderd euro (5.100,00 EUR).

Hetzij in totaal : honderd zesentachtig (186) aandelen of de totaliteit van het kapitaal. Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) door storting in speciën zodat de vennootschap bijgevolg vanaf heden de beschikking heeft over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

6. Doel.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of door deelname van dezen : De groot- en kleinhandel, de aankoop en verkoop, de import en export van : dameskledij, herenkledij, kinderkledij, lederwaren, dames en herenschoenen, horeca, handtassen, juwelen en bijouterie, kou-sen, lingerie, badmode, cosmetica en parfumartikelen.

De vennootschap mag eveneens de eigendom of andere zakelijke rechten of persoonlijke rechten op roerende en onroerende goederen onder gelijk welke vorm verwerven, beheren, exploiteren en vervreemden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

4 ," sY voor zover dergelijke verrichtingen rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard zin haar activiteiten te bevorderen.

4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een of meerdere aandelen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waar-van het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze opsomming is niet limitatief. Daartoe kan de vennoot-schap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven. In het algemeen kan de vennootschap alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

7. Bestuur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Bevoegdheden en vertegenwoordiging

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stelten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Zijn er meer dan twee zaakvoerders dan is de vennootschap slechts geldig vertegenwoordigd door de meerderheid van de zaakvoerders. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

8. Jaarvergadering.

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, en dit op de laatste maandag van de maand juni om negentien uur (19h).

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene ver-gadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaak-voerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

9. Boekjaar,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

10, Winstverdeling.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve;

deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reserve-fonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de

zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

11. Ontbinding  vereffening.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering

beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening

verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om

één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

1, Benoeming zaakvoerders

Tot niet-statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap, worden benoemd:

- Mevrouw Verhelst Monique, wonende te 9992 Middelburg, Waterpolder 34,

- Mevrouw Verhelst Isabelle, wonende te 8340 Damme, Valkeniersstraat 6.



Voor-bhouderz aan het L$ Belgisch Staatsblad

De aldus benoemde zaakvoerder is alhier aanwezig en verklaart haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen zijn benoeming zou verzetten. Hun mandaat zal bezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering daar anders zou over beslis-sen.

2. Eerste jaarvergadering eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand juni, om negentien uur (19h) .

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtings-akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en aile verplichtingen die eruit voortvloeien, en aile activiteiten ondernomen sinds één januari tweeduizend en twaalf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

~----



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Frank DESMET

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte dd 12/03/2012



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MAISON D'ALLURE

Adresse
MOERKERKSESTEENWEG 232-234 8310 SINT-KRUIS

Code postal : 8310
Localité : Sint-Kruis
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande