MAISTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAISTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.333.034

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.04.2014, NGL 30.04.2014 14104-0268-017
15/12/2014
ÿþ Moa Word 11.1

I ri In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

Lme».-N



i

im

IJ

111Huuiiui1i~unirii~1u

*1A222 2qx

B

MONiTEU SELC E

Q V -12- LGISCN Si 2014 AATSS

NEERGELEGD

0 8 OKT. 2014

dRechtbank van KOOPHANDEL

y Gent, afd,CAÓ4JK

Ondernemingsnr : 0898.333.034

Benaming

(voluit) : MAISTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Oekensestraat 83B

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSING AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem, op 17 september 2014, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist heeft tot :

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met drieënvijftigduizend vijfhonderd éénenveertig euro (53.541,00¬ ) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00¬ ) naar tweeënzeventigduizend éénennegentig euro (72.091,00¬ ).

De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in geld afkomstig van het verkregen netto-dividend, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek inkomsten Belasting, ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013, en uitgekeerd bij beslissing van de algemene vergadering van tien september tweeduizend en veertien, zonder creatie van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, te onderschrijven door de enige aandeelhouder.

TWEEDE BESLUIT.

Aangezien onmiddellijk wordt ingeschreven door de enige vennoot hoeft geen beslissing te worden genomen inzake de uitoefening van het voorkeurrecht tot inschrijving op deze kapitaalverhoging zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLUIT

Vervolgens heeft de enige vennoot, voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "MAISTER", en in te schrijven op de kapitaalverhoging door inbreng van een bedrag in speciën ten belope van drieënvijftigduizend vijfhonderd éénenveertig euro (53.541,00E).

De inschrijver verklaart dat voormelde som afkomstig is uit de dividenduitkering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013, uitgekeerd bij beslissing van de algemene vergadering van tien september tweeduizend en veertien,

Vaststelling van deponering

De vennootschap beschikt hierdoor vanaf heden over supplementair bedrag van drieënvijftigduizend vijfhonderd éénenveertig euro (53.541,00¬ ).

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap BVBA 'MAISTER' bij de KBC Bank te Roeselare met het nummer BE25 7460 0557 1282.

Het bewijs van deponering werd door deze bank afgeleverd op zeventien september tweeduizend en veertien. Dit attest zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van drieënvijftigduizend vijfhonderd éénenveertig euro (53.541,00¬ ) effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweeënzeventigduizend éénennegentig euro (72.091,00¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) kapitaalaandelen op naam zonder nominale waarde die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT,

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt :

"Artikel vijf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzeventigduizend éénennegentig euro (72.091,00¬ ). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal bedroeg bij de oprichting achttienduizend vijfhonderd vijftig euro.

Bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden voor notaris Dirk Declercq te Zwevegem op zeventien september tweeduizend en veertien, werd het kapitaal overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen verhoogd met drieënvijftigduizend vijfhonderd éénenveertig euro om het kapitaal te brengen op tweeënzeventigduizend éénennegentig euro (72.091,00¬ ) door inbreng in geld."

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit artikel 24 van de statuten betreffende de ontbinding te schrappen en te vervangen om het in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving als volgt:

"Artikel vierentwintig

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité.

Behoudens anderluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan, Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De ontbinding en vereffening in één akte zijn slechts mogelijk mits naleving van de voorwaarden gesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft"

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit aan de zaakvoerder de nodige machten te verlenen tot uitvoering van de genomen besluiten en tot coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken

eensluidend afschrift;

- coördinatie van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

v

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.04.2013, NGL 30.04.2013 13111-0131-017
12/01/2012
ÿþ Med 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12010529*

Ondernemingsnr ; 0898.333.034 Benaming

(voluit) : MAISTER

77

e".

r" rq

-~r .~ `.,

~ Griffie'

__________ - - ___

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 ROESELARE, Oekensestraat 83B

Onderwerp akte : verlenging boekjaar

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq te Zwevegem, op drieëntwintig december tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering - met éénpangheid van stemmen beslist heeft om :

1/Bevestiging van de verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar 8800 Roeselare, Oekensestraat,

' 83B. Aanpassing van artikel 2 van de statuten als volgt:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Oekensestraat 83B.

" 2/ Verlenging van het huidige boekjaar tot dertig september tweeduizend en twaalf. Aanpassing van artikel 22 van de statuten als volgt:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar om te eindigen op dertig september van het daaropvolgende jaar.

. 3/ Wijziging van de datum vân de jaarvergadering naar de laatste vrijdag van februari om twintig uur.

Aanpassing van artikel 18 van de statuten.

4/ Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en de coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- eensluidend afschrift;

- eensluidend ontledend uittreksel, afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor de bekendmaking in;

de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad;

- coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.10.2011, NGL 14.11.2011 11609-0419-017
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.07.2010, NGL 14.07.2010 10301-0378-017

Coordonnées
MAISTER

Adresse
OEKENSESTRAAT 83B 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande