MANDERLEY BOUW


Dénomination : MANDERLEY BOUW
Forme juridique :
N° entreprise : 547.794.038

Publication

27/06/2014
ÿþVt

behc

aar

Bel, Staa

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

20-06

17 JUN 2014

Griffie

Gent Afdaling Brugge

Lue B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

BELGISCH S

R BELGE

- 2014

'FAATSBLA

D

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

l~e

griffier

Ondernemingsnr : 0547.794.038

Benaming

(voluit) : MANDERLEY BOUW

(verkort) :





Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Patriottenstraat 14/13 te 8301 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op zes juni tweeduizend en veertien,

neergelegd ter registratie te Brugge, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van

vennootschappen en keurt dit verslag eenparig goed.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de huidige 1.000 aandelen op te delen in twee klassen aandelen 'A' en B', met dien

verstande dat:

1" De naamloze vennootschap 'OLSTE', voormeld, vijfhonderd (500) aandelen aandelen van de klasse A

bekomt, genummerd van 1 tot en met 500;

2. De naamloze vennootschap 'CAPRI INVEST', vijfhonderd (500) aandelen van de klasse B bekomt,

genummerd van 501 tot en met 1.000.

De vergadering beslist het artikel 5 van de statuten aan te vullen met het volgende:

"De aandelen worden onderverdeeld in twee aandelengroepen, te weten:

1. aandelen van categorie A; en

2. aandelen van categorie B. Indien een bestaande aandeelhouder inschrijft op additionele aandelen, dan zullen deze aandelen, eenmaal verworven, automatisch tot dezelfde categorie van aandelen behoren als die waartoe de aandelen waarvan hij reeds de eigenaar is, behoren."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de overrirachtregeling van de aandelen te wijzigen door integrale vervanging van het artikel 9 van de statuten door de volgende tekst:

"§1. VOORKOOPRECHT

Gelet op het doel van de vennootschap, de structuur van het aandelenbezit van de onderhavige vennootschap en de betrekkingen tussen de aandeelhouders onderling is het in het belang van de vennootschap de overdraagbaarheid van de aandelen op naam (en aan toonder) onder levenden en wegens overlijden te beperken.

Bijgevolg zijn de kapitaalaandelen, alsook de inschrijvingsrechten en de andere effecten die aanleiding geven tot de verwerving van aandelen, slechts overdraagbaar onder de volgende voorwaarden : A) Aandelen in het bezit van natuurlijke personen kunnen vrij worden overgedragen onder levenden of wegens overlijden voor zover de ovememer een bloedverwant in de opgaande of neerdalende lijn of de echtgenoot van de overdrager is.

B) Aandelen in het bezit van rechtspersonen kunnen binnen elke groep van aandelen type A of type B vrij worden overgedragen door verkoop aan een aandeelhouder die reeds in het bezit is van dezelfde categorie van aandelen.

C) In elle andere gevallen en voor zover de wet niet verbiedt de overdracht van de aandelen afhankelijk te stellen van een goedkeuring of een voorkooprecht, is elke overdracht van aandelen onderworpen aan de volgende voorwaarden:

1) Elke vooropgestelde overdracht van aandelen moet schriftelijk en met bericht van ontvangst ter kennis worden gebracht van de raad van bestuur, met aanduiding van de identiteit van de kandidaat ovememer, het aantal aandelen dat de overdrager wil overdragen en de voorwaarden voor de vooropgestelde overdracht. Indien het gaat om een verkoop, moet die kennisgeving tevens de onvoorwaardelijke verbintenis van de overnemer bevatten om de bedoelde aandelen te verwerven onder de aangeduide voorwaarden. Hij geeft

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

tevens aan dat hij, indien nodig, het volgrecht zal respecteren; wat inhoudt dat hij de aandelen waarop het volgrecht werd uitgeoefend zal overnemen onder de voorwaarden van §2, hierna vermeld.

Die verbintenis moet gelden voor een termijn van vijf maanden. Wanneer de hiervoor gemelde kennisgeving al die gegevens niet vermeldt, is zij nietig.

2) De raad van bestuur (door de voorzitter of de gedelegeerde voor het dagelijks bestuur bijeengeroepen binnen een termijn van acht dagen na ontvangst van de onder 1) hiervoor gemelde kennisgeving) dient zijn beslissing tot goedkeuring te nemen met een meerderheid van drie/vierden van de aanwezige of de vertegenwoordigde bestuurders. De beslissing van de raad dient binnen veertien dagen na de eerste kennisgeving te worden meegedeeld aan de overdrager. Bij goedkeuring kan de voorgestelde overdracht verwezenlijkt worden. Een weigering moet niet worden gemotiveerd.

3) Bij weigering van de voorgestelde overdracht beschikt de overdrager over zeven dagen te rekenen vanaf de verzending van de kennisgeving door de raad van bestuur om deze laatste mee te delen of hij al dan niet afziet van de vooropgestelde overdracht. Bij ontstentenis van een kennisgeving wordt hij geacht van de overdracht af te zien.

4) Indien de overdrager bij zijn voornemen blijft om aandelen over te dragen, stelt de raad van bestuur alle aandeelhouders buiten de overdrager binnen die zeven dagen In kennis van het aantal over te dragen aandelen, alsook van de door de overdrager gevraagde voorwaarden.

5) Naargelang de aandelen die de overdrager wil overdragen aandelen van TYPA A of aandelen van TYPE B zijn, wordt het voorkooprecht bij voorrang uitgeoefend door de houders van aandelen van de betrokken groep en vervolgens pas, indien er nog beschikbare aandelen overblijven, door de houders van de aandelen van de andere groep.

a) De aandeelhouders van de betrokken groep beschikken over een termijn van veertien dagen om hun voorkooprecht uit te oefenen. De aan het voorkooprecht onderworpen aandelen worden verdeeld onder de houders van dat recht, aangewezen overeenkomstig voorgaand lid en naar verhouding van hun respectieve deelneming en het aandeel van degenen die hun recht niet uitoefenen de aandelen van degene die het voorkooprecht niet uitoefent, komen toe aan de andere houders volgens dezelfde evenredigheidsregel.

Bij stilzwijgen van een aandeelhouder, wordt deze geacht het aanbod te weigeren en kunnen de resterende aandelen naar verhouding worden verdeeld onder de overige aandeelhouders van dezelfde groep.

b) Indien er nog over te nemen aandelen overblijven, dient de raad van bestuur de aandeelhouders van de andere groep daarvan binnen de achtenveertig uur in kennis te stellen; deze hebben dan acht dagen de tijd om een voorkooprecht uit te oefenen onder de onder a) vermelde voorwaarden.

6) Indien er nog aandelen overblijven die niet verworven zijn in het kader van het evenredig voorkooprecht, beschikt de raad van bestuur, die beslist met een meerderheid van drielvierde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, over een laatste termijn van acht dagen om die aandelen te verdelen onder de belangstellende aandeelhouders of, bij ontstentenis, over te dragen aan enige derde die hij zou toelaten, en om de overdrager in kennis te stellen van die toestand. De aandelen worden eventueel door één of meer aandeelhouders of door één of meer door de raad van bestuur toegelaten derden verworven tegen de door de overdrager voorgestelde prijs.

7) Indien er vervolgens nog aandelen overblijven die niet werden verworven door één of meer aandeelhouders of door één of meer door de raad van bestuur toegelaten derden, kan de overdrager na het verstrijken van een termijn van vijf maanden te rekenen vanaf de eerste kennisgeving, bepaald bij artikel 510 van het Wetboek van vennootschappen, de resterende aandelen vrij overdragen aan dezelfde prijs als vermeld in de kennisgeving van punt C 1), voormeld.

8) Alle hiervoor gemelde kennisgevingen die moeten worden verricht met toepassing van de bovenvermelde regels geschieden bij een ter post aangetekende brief, met bericht van ontvangst, waarbij de poststempel bewijs oplevert van de naleving van de termijnen.

9) Elke overdracht voltrokken in strijd met voorgaande bepalingen zal niet tegenstelbaar zijn aan de

vennootschap en de rechten verbonden aan bedoelde aandelen warden geschorst.

§ 2. VOLGRECHT

Ingeval voorschreven §1 C 4) van toepassing is komt naast het voorkooprecht, zoals hoger vermeld, aan de aandeelhouders een volgrecht toe; indien een aandeelhouder alle of een gedeelte van zijn aandelen aan een

derde wenst te verkopen. Zij hebben het recht om een om het even aantal aandelen onder dezelfde

voorwaarden en tegen dezelfde prijs aan de overnemer te koop aan te bieden. Zij kunnen dit volgrecht uitoefenen gedurende een periode van veertien dagen vanaf datum van de kennisgeving zoals voormeld onder

§1 C 4). Ingeval het volgrecht wordt uitgeoefend vervalt voor de betreffende aandeelhouder zijn recht van voorkoop. Zij dienen de raad van bestuur hiervan bij aangetekend schrijven op de hoogte te stellen. De raad van bestuur zal op haar beurt de overdrager op de hoogte stellen.

De aandelen waarop het volgrecht wordt toegepast, vallen eveneens onder de toepassing van het voorkooprecht (met uitzondering voor diegene die gebruik heeft gemaakt van zijn volgrecht). Bijgevolg dient voor de verkoop van deze' aandelen de procedure zoals voorschreven onder §1 C 4) tot en met §1 C 7) te worden gevolgd."

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de eerste zin van het artikel 11, zin 1, inzake het bestuur van de vennootschap te vervangen met:

"De vennootschap zal bestuurd worden door een raad van bestuur bestaande uit een even aantal leden, al dan niet aandeelhouders, met dien verstande dat er steeds een eveneel bestuursleden dient te worden benoemd per categorie aandelen."

VIJFDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vergadering beslist de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur te wijzigen, zodat voortaan de vennootschap geldig vertegenwoordigd wordt voor alle handelingen in en buiten rechte door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders, telkens één bestuurder van de klasse A en één bestuurder van de klasse B.

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 17, lid 2, van de statuten door volgende tekst

"Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd in en buiten rechte door twee bestuurders gezamenlijk handelend, telkens één bestuurder van de klasse A en één bestuurder van de klasse

B."

ZESDE BESLISSING

De vergadering neemt akte van het ontslag van de voltallige raad van bestuur (en bijgevolg van de

gedelegeerd bestuurders) met ingang van heden, samengesteld uit,

de BVBA DV PROJECTS (vast vertegenwoordigd door de Heer DE VLIEGHER Bart) en de BVBA

TRADESCO (vast vertegenwoordigd door de Heer OLLEVIER Jan).

De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen en stemmen over de kwijting van hun mandaten.

De vergadering beslist met ingang van heden te benoemen tot nieuwe bestuurders, en dit voor de duurtijd

tot vlak na de jaarvergadering van het jaar 2020:

1/ op voordracht van de aandeelhouders klasse A:

de naamloze vennootschap 'OLSTE', met zetel te 8301 Knokke-Heist, Patriottenstraat 14/13, BTW BE

0455.061.840 RPR Brugge, met ais vaste vertegenwoordiger de Heer DE VLIEGER Bart, voornoemd.

2/ op voordracht van de aandeelhouders klasse B:

de naamloze vennootschap "CAPRI INVEST", met zetel te 8740 Pittem, Joos de ter Beerstlaan 64, BTW

BE 0474.167.870 RPR Gent (afdeling Brugge), met als vaste vertegenwoordiger de Heer TAFFEIREN Peter,

voornoemd.

Die beiden aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHSTSTE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer DE VOOGHT Johan Honoré Rachel, geboren te

Blankenberge op 21 oktober 1963, wonende te 8370 Blankenberge, Prinsenlaan 5/301, om, met mogelijkheid

tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, dit enkel naar aanleiding

van deze statutenwijziging.

voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

gecoordineerde statuten

(getekend) notaris Thomas Dusselier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden áan het Belgisch Staatsblad

18/03/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie Aran de akte

NEERGELEOPTEP GRIFFtF VAN DE RECHTBANK VAN eOPIWIDELIE BRUGGE(AFDELING BRUGGE)

op: t

e 6 milÏ Dag an;,

O547Q3~

(,~fldrv'rr}Zrf111lgG+1 V%~kr ifi.EPs1



11IlINhIVI II~1I IIWI







1

MANDERLEY BOUW

Zvelicr,r

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

7erel 8301 Knokke-Heist, Patriottenstraat, 14 bus 13

(volledig acnes)

Onderwerp at te . OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Bernard Loontjens, Notaris te Izegem, op 28 februari 2014, ter registratie.

blijkt dat navermeld persoon door of namens wie de oprichtingsakte is ondertekend, waarvan hierna de identiteit volgt:

1/ De Naamloze Vennootschap "OLSTE", met zetel te 8301 Knokke-Heist, Patriottenstraat, 14113, B.T.W.-BE 0455,081.840 (RPR Brugge).

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Vincent de Gheldere-Joos, te Knokke-Heist, op 14 april 1996, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 6 mei daarna, onder het nummer 950506-465.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Vincent de Gheldere-Joos, te Knokke-Heist, op 10 december 1997, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 december daarna, onder het nummer 971220-262.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Lucas Vanden Bussche, te Knokke-Heist, op 29 maart 2000, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 april daarna, onder het nummer 20000426-438.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Philippe Strypsteen, te Knokke-Heist, op 28 augustus 2001, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 september daarna, onder het nummer 20010921-77.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Geassocieerd Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 12 juli 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 augustus daarna, onder het nummer 07115499.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Bernard Loontjens te Izegem op 29 april 2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 mei daarna, onder het nummer 11077374.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd, ingevolge proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Bernard Loontjens te Izegem op 5 juli 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 juli daarna, onder het nummer 13117379.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TRADESCO", nagenoemd, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer OLLEVIER Jan René Johan, geboren te Knokke op 17 december 1966, ongehuwd, wonende te 8300 Knokke-Heist, Magere Schorre, 47.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TRADESCO", werd tot gedelegeerd bestuurder benoemd bij beslissing van de Raad van Bestuur de dato 6 mei 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 mei daarna, onder het nummer 13078542.

21 De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VARIMA", met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg, 1570, B.T.W.-BE 0893.415.233 (RPR Brugge).

Opgericht bij akte verleden voor Geassocieerd Notaris Alfons Loontjens, te Izegem, op 6 november 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 november daarna, onder het nummer 07168480.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 4 april 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 mei daarna, onder het nummer 12085221.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar niet-statutaire zaakvoerder, de Naamloze Vennootschap "OLSTE", voornoemd, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de

Op de laatstiï van 1 uih 8, vil melden d~çctn Nue» en hCedalzighcic# van de Iltstrl+rrtent,:>nân+ia rtctFlr'i ; hrsi%ij V,11 ,,r l)c^;a(a,n(en!

bevoegd cie ree h;spersvort tan asriziell van derden te ver tellerbwcül~, ',

VerStl Naam erl handtekening

z

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Heer DE VLIEGER Bart Oscar Germaine, geboren te Assebroek op 29 april 1970, wonende te 9910 Knesselare, Larestraat, 7.

De Naamloze Vennootschap "OLSTE" werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd in de oprichtingsakte van de vennootschap, gepubliceerd alsvoren.

Een Naamloze Vennootschap heeft opgericht onder de benaming "MANDERLEY BOUW', waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8301 Knokke-Heist, Patriottenstraat, 14 bus 13.

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

De vennootschap heeft tot doel: zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als vertegenwoordiger, commissionaris of tussenpersoon of op elke manier die haar het best geschikt lijkt:

- het kopen en verkopen, het huren en verhuren, het bouwen of verbouwen, het verkavelen of herverkavelen, het ontwikkelen van projecten, alsmede het beheren van onroerende goederen

- alle contracten afsluiten in verband met onroerende goederen

het verlenen van alle adviezen in verband met onroerende goederen

het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie, management en algemeen bestuur

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, managementopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doet verband houden.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, tijdelijke vereniging of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk deel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE EN ZESTIG DUIZEND EURO (¬ 62.000,00). Het wordt

vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste

(1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden

Het kapitaal is volledig geplaatst en geheel volgestort.

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en eindigt op een en dertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op 28 februari 2014, om te eindigen op 31 december 2015.

Elk jaar op de tweede woensdag van de maand mei om twaalf uur wordt een jaarvergadering gehcuden op

de zetel van de vennootschap behoudens andersluidende bijeenroeping, en waarvan de eerste zal plaatsvinden

in 2016.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde

uur gehcuden.

Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en het saldo na vereffening, bepalen de

statuten wat volgt:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing,

de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend

toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzcek en ontwikkeling_

Interimdividend

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge e De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen,

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit,

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. de overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, is iedere gedelegeerde bestuurder bevoegd om alleen de vennootschap te vertegenwoordigen in de handelingen en in rechte.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoorde-dijkheld van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld dcor de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

STEMRECHT

iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

OVERNAME VERBINTENISSEN

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. BENOEMING BESTUURDERS

Het aantal bestuurders wordt bepaald op twee.

Tot bestuurders worden benoemd:

1/ De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DV PROJECTS", met zetel te 9910 Knesselare, Larestraat, 7, B.T.W.-BE 0476.004.635 (RPR Gent), opgericht bij akte verleden voor Notaris Christophe Verhaeghe, te Ruiselede, op 29 oktober 2001, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 november daarna, onder het nummer 20011113-172, met als vaste vertegenwoordiger, de Heer De Vlieger Bart, voornoemd.

Kennisname van het besluit van de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DV PROJECTS", gehouden op 24 februari 2014, waarbij de Heer De Vlieger Bart, voornoemd, wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DV PROJECTS" in de vennootschap en dit met ingang vanaf 28 februari 2014.

2/ De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TRADESCO", met zetel te 8301 Knokke-Helst, Patriottenstraat, 14 bus 13, B.T.W.-BE 0874.365.423 (RPR Brugge), opgericht bij akte verleden voor Geassocieerd Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 25 mei 2005, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 juni daarna, onder het nummer 05085859, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 17 december 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2013, onder het nummer 13006716, met als vaste vertegenwoordiger, de Heer 011evier Jan, voornoemd.

Kennisname van het besluit van de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TRADESCO", gehouden op 24 februari 2014, waarbij de Heer 011evier Jan, voornoemd, wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TRADESCO" in de vennootschap en dit met ingang vanaf 28 februari 2014.

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2020.

De bestuurders worden benoemd vanaf 28 februari 2014, met dien verstande, dat zij vanaf 28 februari 2014 tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden ais volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

De eventuele bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR  BENOEMINGEN-MACHTEN

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, tot gedelegeerd bestuurders onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1/ de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DV PROJECTS", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer De Vlieger Bart, voornoemd, die aanvaardt;

2/ de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TRADESCO", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer 011evier Jan, voornoemd, die aanvaardt;

VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MANDERLEY BOUW

Adresse
PATRIOTTENSTRAAT 14, BUS 13 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande