MARC DECOCK-GRUYAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARC DECOCK-GRUYAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.485.784

Publication

08/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 27.08.2014 14507-0387-011
23/01/2014
ÿþi

1902 734*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleggin ter griffie van de akte

MONITEUR BPI r,E

16 20i4 BELGISCH STAATSBLA

NEERGE

" -" %, U1, Mik

p80HTBANK KOOPHANDEL

L

3

.J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0421.485.784

Benaming (voluit) : MARC DECOCK-GRUYAERT

(verkort) :

Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel Knokstraat 22

8880 Ledegem (Sint-Elooís-Winkel)

Onderwerp akte :Kapitaalvermindering - kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MARC DECOCK-GRUYAERT » met zetel te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Knokstraat 22, BTW BE 0421.485.784, RPR, Kortrijk, opgemaakt door geassocieerd notaris SABINE DESTROOPER te Ledegem op DRIEENTWINTIG DECEMBER TWEEDUIZEND EN DERTIEN, ter registratie neergelegd' op het Iste kantoor der registratie te Kortrijk blijkt dat

EERSTE BESLUIT -- AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE - VASTSTELLING VERSTRIJKEN TERMIJN AFV-STATUUT

De algemene vergadering stelt vast dat het AFV-statuut (namelijk de voordelen voorzien bij : KEI nr 15 van 9 maart 1982 en KB nr 150 van 30 december 1982), verbonden aan de 1.250 aandelen, door het verstrijken van de termijn zijn betekenis heeft verloren en dat de huidïge;' aandelen de facto op gelijke voet staan.

Als gevolg hiervan worden deze B-aandelen vervangen door 1.250 gewone aandelen.

De voorzitter, de heer Marc Decock, voornoemd, geeft in dit kader lezing van het verslag van het bestuursorgaan de dato 16 december 2013, overeenkomstig artikel 288 Wetboek van Vennootschappen, dat de afschaffing van de B-aandelen omstandig verantwoordt.

Na dit verslag eenparig te hebben goedgekeurd, besluit de vergadering eenparig de oprichtersaandelen af te schaffen.

TWEEDE BESLUIT  KAPITAALVERMINDERING

al Kapitaalvermindering

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verminderen met tweeëntwintig duizend driehonderd en tien euro tweeënveertig cent (¬ 22.310,42) om het te brengen van;; negenenvijftig duizend vierhonderd vierennegentig euro vijfenveertig cent (¬ 59.494,45) op'i zevenendertig duizend honderd vierentachtig euro en drie cent (¬ 37,184,03) die van het kapitaal:; gevormd door incorporatie van reserves bij de kapitaalverhoging va 29 juni 1990, afgenomen worden.

Het aantal aandelen blijft ongewijzigd.

b/ Aanleg van een gebonden reserve

De vergadering besluit een gebonden reserve aan te leggen naar aanleiding van deze,; kapitaalvermindering voor een bedrag van tweeëntwintig duizend driehonderd en tien euro, tweeënveertig cent (¬ 22.310,42).

De kapitaalvermindering wordt bestemd voor een onbeschikbare reserve " belaste reserve", waarbij:;

deze reserve tot het passend bedrag haar karakter van fiscale onvervreemdbaarheid handhaaft.

ci Aanpassing art. 5 van de statuten aan het genomen besluit

DEERDE BESLUIT --VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn

goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap honderd en tien duizend

achthonderd achttien euro drieënveertig cent (¬ 110.818,43) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde;

jaarrekening van 2011

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

mod 11.1

eer Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen honderd en tien duizend achthonderd achttien euro drieënveertig cent (¬ 110.818,43) bedraagt.

VIJFDE BESLUIT  BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering besluit over te gaan tot onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van in totaal honderd en tien duizend achthonderd achttien euro drieënveertig cent (¬ 110,818,43) en opname van de belaste reserve naar aanleiding van de kapitaalvermindering van tweeëntwintig duizend driehonderd en tien euro tweeënveertig cent (¬ 22.310,42) of in totaal bruto honderd drieëndertig duizend honderd achtentwintig euro vijfentachtig cent (¬ 133,128,85).

ZE DE BESLUIT - VERHOGING VAN KAPITAAL DOOR INBRENG IN NATURA

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met honderd negentien duizend achthonderd en vijftien euro zevenennegentig cent (¬ 119.815,97) om het te brengen van zevenendertig duizend honderd vierentachtig euro en drie cent (¬ 37.184,03) op honderd zevenenvijftig duizend euro (¬ 157.000,-).

Verwezenlijkt door

A.  Verhoging van het kapitaal met door inbreng in natura

De vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W1B92, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweeënveertig duizend en drieënnegentig euro tweeënveertig cent (¬ 42.093,42) door inbreng in natura mits creatie en uitgifte van duizend ' zeshonderd achtennegentig aandelen (1.698) zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderd negentien duizend achthonderd en vijftien euro zevenennegentig cent (¬ 119.815,97), inbegrepen een globale uitgiftepremie van zevenenzeventig duizend zevenhonderd tweeëntwintig euro vijfenvijftig cent (¬ 77.722,55) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Verslap van de bederevisor en bijzonder verslag van de zaakvoerder:

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan dd. 9 december 2013 over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor dd, 9 december bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

Het verslag van de Burg, Venn. CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de Heren Peter VANDEWALLE en Kris 1GODT, in hun hoedanigheid van bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Roeselare, van 9 december 2013 omtrent de verhoging van het kapitaal van de vennootschap door inbreng in natura, besluit als volgt

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA MARC DECOCK-GRUYAERT, bestaat uit de inbreng van de vordering die de vennoten aan de BVBA MARC DECOCK-GRUYAERT zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van bruto 110.818,43 EUR en een kapitaalvermindering door opname van belaste reserves ten bedrage van 22.310,43 EUR wat', resulteert in een vordering van netto 119.815,97 EUR, voor een inbrengwaarde van 119,815,97' EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en het doorvoeren van de beschreven kapitaalvermindering, voor oordeel:

a) Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het

instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van , de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) Dat de beschaving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van

nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c} Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.698 aandelen van de BVBA MARC DECOCK-GRUYAERT, zonder vermelding van nominale waarde.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA MARC DECOCK GRUYAERT en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Vergoeding van de inbreng

Als vergoeding voor deze inbrengen worden aan aile vennoten, die aanvaarden, duizend zeshonderd achtennegentig (1.698) nieuwe volledig volgestorte aandelen van de BVBA Marc Decock - Gruyaert toegekend, ais volgt:

- Aan heer Marc Decock, voornoemd, duizend zeshonderd eenentachtig (1.681) aandelen;

- Aan mevrouw Clara Gruyaert, voornoemd, elf (11) aandelen;

- Aan heer Filiep Decock, voornoemd, zes (6) aandelen

B. - Verhoging van het kapitaal door opname van de uitgiftepremie

De vergadering besluit het kapitaal andermaal te verhogen met zevenenzeventig duizend

zevenhonderd tweeëntwintig euro vijfenvijftig cent (¬ 77.722,55), door inlijving van de totaliteit van de

onbeschikbare reserve "uitgiftepremie" ten belope van zevenenzeventig duizend zevenhonderd

tweeëntwintig euro vijfenvijftig cent (¬ 77.722,55), zonder creatie van nieuwe aandelen.

Het kapitaal wordt aldus gebracht op honderd zevenenvijftig duizend (¬ 157.000,-).

Aanpassing statuten aan het genomen besluit

Artikel viif zal voortaan luiden:

" Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd zevenenvijftig duizend euro (¬ 157.000,-) vertegenwoordigd door drieduizend honderd achtennegentig (3.198) aandelen met stemrecht zonder nominale waarde, doch die elk een gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT -- DATUM JAARVERGADERING

De vergadering besluit dat de jaarvergadering ieder jaar zal bijeengeroepen worden op de laatste vrijdag van de maand juni om 14 uur.

Zo zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden de laatste vrijdag van de maand juni 2014.

De vergadering besluit artikel zestien van de statuten aan te passen aan het genomen " besluit.

ACHTSTE BESLUIT - AANPASSING VAN DE STATUTEN aan het Wetboek van Vennootschappen, wijziging datum samenroeping algemene vergadering en herstructurering van de statuten

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen en omwille van de duidelijkheid de volledige tekst te herstructureren, te herformuleren en te hernummeren.

VOOR UITTREKSEL,

Sabine Destrooper, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk:

1. Afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 23 december 2013;

2. Het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 9 december 2013;

3. Het bijzonder verslag van de zaakvoerder mbt de inbreng in natura de dato 9 december 2013;

4. Het bijzonder verslag van de zaakvoerder mbt de toelichting bij het voorstel tot afschaffing soorten aandelen ;

5. De gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Beiglsch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2012 : KO085701
02/09/2011 : KO085701
07/09/2010 : KO085701
31/08/2009 : KO085701
28/08/2008 : KO085701
07/06/2007 : KO085701
03/06/2005 : KO085701
07/06/2004 : KO085701
17/06/2003 : KO085701
26/07/2002 : KO085701
23/07/1999 : KO085701
01/01/1986 : KO85701

Coordonnées
MARC DECOCK-GRUYAERT

Adresse
KNOKSTRAAT 22 8880 SINT-ELOOIS-WINKEL

Code postal : 8880
Localité : Sint-Eloois-Winkel
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande