MARCHAND YVES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARCHAND YVES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.579.790

Publication

23/07/2014 : BG083325
27/10/2014
ÿþ. mod 11.1

Jefli In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.ed

Li

I 11111 111(1 11111 11111 Ill 11111 ll 1111 Qif [lit

*14196592*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEEROELLC

MONITEUR BE

20 )9- 20 BELGISCH STAA

pelle Rechtbank Koopnandal 1 0 OKT Z014

BLApent AfdeefffieBrugge

arIffinr_

Ondernemingsnr : 0456.579.790

Benaming (voluit) : YVES MARCHAND

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: D'Hooghe Noene 15

8490 Jabbeke

On " erwerp akte ; Ontbinding met het oog op invereffeningsteliing

Uit een akte verleden voor notaris Wouter BOSSUYT, te Brugge op 24/9/2014 blijkt dat de buitengewon&

algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YVES

MARCHAND'', met zetel te 8490 Jabbeke, D'Hooghe Noene 1

Volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

ID° vergadering besluit in het kader van de vereffening van de vennootschap het lopende boekjaar;

uitzonderlijk te verlengen tot dertig december tweeduizend en vijftien.

Voor zover de vereffening niet kan gesloten worden v66r dertig december tweeduizend en vijftien, zullen de

daaropvolgende boekjaren telkens lopen van eenendertig december tot en met dertig december.

De algemene vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van 24 september

2014, met het oog op haar invereffeningstelling.

-verslag van de zaakvoerder de dato 26/8/2014.

- staat van activa en passive, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name per dertig

juni tweeduizend en veertien.

- verslag van een bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT ROOBROUCK CHRISTIAENS

BEDRIJFSREVISOREN" afgekort "VRC BEDRIJFSREVISOREN", waarvan de zetel gevestigd is te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39/A, vertegenwoordigd door de Heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 161/A, bus 42, opdracht gegeven om verslag uit te brengen over deze staat van activa en passiva

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VANDER DONCKT ROOBROUCK 

CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN" afgekort "VRC BEDRIJFSREVISOREN", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt:

"VlBESLUITEN

la het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de BVBA "YVES MARCHAND" een boekhoudkundige staat afgesloten per 30 juni 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 248.621,82 EUR en een netto-actief van 143.436,42 EUR.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld in discontinuïteit. De vermoedelijke vereffeningskosten werden voorzien.

tilt de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de boekhoudkundige staat van activa en passiva per 30 juni 2014, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, en dit in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Dit verslag kan enkel worden gebruikt voor de verrichtingen in het kader van art. 181. § 1. van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden. Het werd getekend op datum van de beëindiging van onze controlewerkzaamheden.

Roeselare, 22 september 2014

(getekend)" VANDER DONCKT ROOBROUCK CHRISTIAENS Bederevisoren BV o.v.v.e. CVBA Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz vanLu 8 vermelden Recto Naam en noedanrgheid van de irstrumenterende notaris hetztj van de persoio fltent bevoegd de rechtspersoon ten aanzien uan derden te  Jertegem.voordigen

Verso \aam en handtekening

"

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



3.De vergadering benoemt als vereffenaar, de Heer Yves Marcel Maurice MARCHAND, geboren te Varsenare op zeventien augustus negentienhonderd vierenzestig, wonende te 8490 JABBEKE, D'Hooge Noene 15 die aanvaardt.

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

4.Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan de mandaten van de huidige zaakvoerder,de heer Marchand Yves, voornoemd.

De vergadering besluit om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar cf bij de sluiting van de vereffening.

5.De vergadering besluit samen met de vereffenaar om - op basis van de voormelde situatie van actief en passief van de vennootschap - over te gaan tot een eerste uitkering aan de vennoten in het kader van de verdeling van het vermogen.

Voorafgaande uiteenzetting

Het maatschappelijk vermogen komt, rekening houdend met hun voormeld aandelenbezit toe:

a/ aan de Heer Yves MARCHAND, voornoemd, voor vijfhonderd vijftig/duizendsten (550/1 .000sten).

b/ aan Mevrouw Isabelle Rose-Marie HOSTE, geboren te Brugge op vierentwintig juni negentienhonderd vijfenzestig, voor vierhonderd vijftig/duizendsten (450/1 .000sten)

De vergadering samen met de vereffenaar besluiten om over te gaan tot een eerste uitkering aan de vennoten in het kader van de verdeling van het vermogen van de vennootschap in vereffening, waarbij er een toebedeling gedaan wordt van het nabeschreven onroerend goed, welke zich in het patrimonium van de vennootschap bevindt.

Toebedeling onroerend goed

De vennootschap is eigenares van volgend onroerend goed

GEMEENTE JABBEKE, vierde afdeling, voorheen Varsenare, eerste afdeling

Een woning op en met grond en aanhorigheden staande en gelegen D'Hooghe Noene 15, gekadastreerd volgens titel in de sectie C, deel van nummers 260/A, 261/N en 261/F/3 en thans in de sectie C,nummer 281A4, groot volgens titel en kadaster negen aren dertig centiaren (9a3Oca).

Toebedeling

De enige vennoten van de vennootschap hebben, samen met de vereffenaar, besloten naar aanleiding van de invereffeningstelling, ten titel van eerste uitkering in het kader van de verdeling van het maatschappelijk vermogen het voorbeschreven goed uit het maatschappelijk vermogen voor de volte eigendom in onverdeeldheid toe te bedelen aan de vennoten, rekening houdend met hun voormeld aandelenbezit, te weten:

-aan de Heer Yves MARCHAND, voornoemd voor de onverdeelde vijfhonderd vijftig/duizendsten.

-aan Mevrouw Isabelle HOSTE: voor de onverdeelde vierhonderd vijftig/duizendsten.

Ingevolge dit besluit bedeelt de vereffenaar dit onroerend goed als eerste voorschot op het liquidatiesaldo toe aan de voornoemde vennoten, in voormelde verhouding, die aanvaarden.

*Ten einde van de registratie aan het algemeen vast recht te kunnen genieten verklaren partijen dat voorschreven onroerend goed wordt toebedeeld aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit, zodat artikel 129, derde lidaweede paragraaf van het Wetboek der Registratie-; hypotheek- en griffierechten van toepassing is en verklaren daartoe:

- dat de echtgenoten Yves MARCHAND-Isabelle HOSTE, voornoemd, vennoot waren van de vennootschap op het moment van de verkrijging door de vennootschap van voorschreven goed;

dat het goed oorspronkelijk werd aangekocht met toepassing van het voor verkopingen gesteld registratierecht;

- dat voorschreven goed voor de geheelheid in volle eigendom wordt geschat op vijfhonderddertienduizend euro (¬ 513.000,00).

6.0e vergadering verleent machtiging aan de vereffenaar tot uitvoering van voormeld besluit tot eerste uitkering.

7.Ingevolge de ontbinding en de invereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt.

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1

De vennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "YVES MARCHAND, in vereffening".

Artikel 2

De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel : de uitoefening van de activiteit van een dental technisch bedrijf, tussenpersoon in de handel, uitbating van een kantoor voor mechanografische werken, dienstverlening in de verkoop.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste tai2 van Luk3 vermelden Recto Naam en rioedanigheid ,ian de instrumenterende notaris, hetzit van de aersp(o)ni en

bevoegd de ,e,chtspersoon ten aanzien van deden te venegen,:foordigen

Verso Naam an handtekening

mod 111

De vennootschap zal haar doel op elle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, aile industriële, commerciële, ' financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met" haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap mag geenszins aan verrnogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede, van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Artikel 4

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8490 Jabbeke, D'Hooghe Noene 15, en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERENTWINTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 24.800,00) en is verdeeld in duizend (1.000) aandelen, zonder nominale waarde die ieder één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaar(s) beschik(t)en over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.,

De vereffenaar(s) mag/mogen de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. Zij worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich houden aan de boeken van de vennootschap. Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststellen. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

Artikel 7

Het boekjaar begint ieder jaar op eenendertig december en eindigt op dertig december van het daaropvolgende jaar.

Artikel 8

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om veertien uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar(s).

Artikel 10

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorg van de vereffenaar(s), samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

8.De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De vereffenaar stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161:

- de Heer Alois Monsieurs.

Mevrouw Eveline Christiaens.

- Mevrouw Ann Hemeryck.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

NOTARIS WOUTER BOSSUYT

Tegelijk hierbij neergelegd:

Afschrift van de akte;

- Verslag van de bedrijfsrevisor;

- Verslag van de zaakvoerder met balans;

Op de laatate tqz van Luik B termelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de raciatspersoori ten aanzien van derden te vertegenveoldipn

Verso Naam en handtekenin9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

le

Staatsblad

24/08/2012 : BG083325
18/08/2011 : BG083325
27/08/2010 : BG083325
25/08/2009 : BG083325
28/08/2008 : BG083325
12/09/2007 : BG083325
01/08/2006 : BG083325
28/07/2005 : BG083325
30/07/2004 : BG083325
20/02/2004 : BG083325
04/08/2003 : BG083325
09/01/2003 : BG083325
08/09/2001 : BG083325
10/11/2000 : BG083325

Coordonnées
MARCHAND YVES

Adresse
D'HOOGHE NOENE 15 8490 VARSENARE

Code postal : 8490
Localité : Varsenare
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande