MARELEC CONSTRUCT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MARELEC CONSTRUCT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 554.865.932

Publication

09/07/2014
ÿþ4 Mad Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1M1117111 III

\ NEERGELEGD TER G

Rechtbank van Koophandel Gent

30 JUNI 1014

AfdgreURNE

Ondememingsnr : (2) Ç 9 3 2

Benaming

(voluit) : NIARELEC CONSTRUCT

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: 8620 Nieuwpoort, Redanweg 15

Onderwerp akte: OPRICHTING

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent Van Walleghem te Koksijde op zesentwintig juni tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering , van de naamloze vennootschap MARELEC CONSTRUCT , gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Redanweg 15, met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Opgericht Opgericht bij akte verleden voor Notaris Ag-nes Porters te Middelkerke-Westende op dertig septem-ber negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig ok-tober daarna onder nummer 931030-362.

. Waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende Notaris Vincent Van

Walleghem te Koksijde (StIdesbald) op achttien juli tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht augustus daarna, onder nummer 20020808-219.

En waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende Notaris Vincent Van Wal-leghem te Koksijde (St.Idesbald) op achtentwintig oktober tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig november daarna, onder het nummer 20101123/0169969

En waarvan de statuten nogmaals werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende Notaris Vincent Van Walleghem te Koksijde (Stidesbald) op zeventien december tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de Bijla-gen tot het Belgisch Staatsblad van 20140103/0003512.

EERSTE BESLISSING

WIJZIGING BENAMING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap "MARELEC CONSTRUCT" te wijzigen in "MARELEC INVEST"

TWEEDE BESLISSING

WIJZIGING DOEL

Eenparig ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de raad van bestuur houdende een omstandige verantwoording van de voorge-stelde wijziging van het maatschappelijk doel, en

" van de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand afgesloten per 31/03/2014, gevoegd bij het , verslag van de raad van bestuur, daar alle aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben ge-nomen.

"De vergadering beslist het maatschappelijk doei te wijzigen en artikel vier der statuten dienovereenkomstig aan te passen als volgt

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoni-umvennootschap, beheermaatschappij,

" managementvennoot-schap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, ex-pert, commissionair, financier, adviseur op alle-do-meinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke regle-menteringen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werk-zaamheden die onderworpen zijn aan wettelijke of re-glementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en be-treffen onder meer:

1.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrecht-streeks betrekking hebben op het oordeelkundige be-heer, ; uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

-onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, ondenhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren,, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbe-legging en opbrengst

-beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een porte-ifeuille van roerende: waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hei Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

2.Advies, bijstand en know-how verlenen in aile domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en pro-ductie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks ver-band houdt.

3.Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verfenen van aile managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4.0ndememing in roerende en onroerende goederen, en het optreden als bouwpromotor in de meest ruime zin; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; lea-sing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of ne-men,, . onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

; De vennootschap zef alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende hande-

lingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrecht-streeks verband met haar doel, die van aard zijn de: verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen. , maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwer-kingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of' soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, , omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van on-dernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvul-lende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder, meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of. ad-ministratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens al-le waarborgen toestaan, aile roerende goederen

" verpan-den, aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

. De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmacht-drager, mandataris of vereffenaar in andere

; vennoot-schappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen,

, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beper-kingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren

en uit-breiden, mits zich te schikken naar de wettelijke re-gels terzake."

DERDE BESLISSING

KENNISNAME VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

- het voorstel tot partiële splitsing opgesteld door het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap

op 2 mei 2014, welke neergelegd werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Veume op 9 mei 2014, ;

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staats-blad op 21/05/2014, onder nummer 20140521/0102848

- de jaarrekeningen nopens de laatste drie boekjaren van de overdragende vennootschap.

- het bijzonder verslag van de oprichters nopens de inbreng in natura opgesteld in toepassing van artikel

',444 van het wetboek van vennootschappen

, het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in nature, opgesteld in toepassing van ar-

tikel 444 van het Wetboek van vennootschappen, welk verslag samen met een uittreksel van deze akte, zal Worden neergelegd op de griffie van de bevoegde recht-bank van koophandel.

; Het besluit van het verslag van de burgerlijke ven-nootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve

''vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Be-drijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Peter Yandewalle, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de in-breng in nature in de nieuw op te richten vennootschap MARELEC CONSTRUCT" luiden ale volgt:

"Besluit

De inbreng in nature tot oprichting van de NV Marelec Construct (NEW) ingevolge partiële splitsing van de NV Marelec Construct, bestaat uit de actief- en passief-bestanddelen van het af te splitsen handelsfonds, als-bok de participatie in de BVBA MARELEC FOOD TECHNOLO-GIES die in de boekhouding van de NV Marelec Construct afgesloten per 31 december 2013 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 70.136,90 EUR.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 422 aandelen van de NV Marelec Construct (NEW) zonder ver-melding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe ven-nootschap, waarbij aile aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen ,./ergoed worden door nieuwe aande-len van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in nature door de partijen weerhou-den methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toe-passing op onderhavige verrichting, en leiden tot in-brengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit fe geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen ver-mogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, za-dat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bilopriehting_depr_ partiale splitsing en mag niet-voor andere doeleinden

wordén Op de de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Roeselare, 13 juni 2014 (getekend)

Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA''

VIERDE BESLISSING

MEDEDELING BESTUURSORGAAN

De voorzitter verklaart, namens het bestuursorgaan van de vennootschap "MARELEC INVEST" (voorheen

"MARELEC CONSTRUCT'), dat er zich geen enkele belangrijke wij-ziging heeft voorgedaan in de activa en de

passive van het vermogen sinds de datum van het opstellen van het gezegde voorstel tot partiële splitsing, tot

op datum van onderhavige buitengewone algemene vergaderingen.

VIJFDE BESLISSING

AFSTAND VAN SPUTSINGSVERSLAGEN

Overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van ven-nootschappen besluit de algemene vergadering

afstand te doen van het opstellen van een schriftelijk en om-standig verslag door het bestuursorgaan en van

een controleverslag door de bedrijfsrevisor overeenkomstig de artikels 745 en 748 (in zoverre dit laatste arti-kel

naar de splitsingsverslagen verwijst) van het zelfde wetboek.

ZESDE BESLISSING

A.PARTIELE SPLITSINGSVERRICHTING -KAPITAALSVERMINDERING

al. Partiële splitsing.

De algemene vergadering besluit, onder opschortende voorwaarde van de oprichting van de naamloze

vennoot-schap "MARELEC CONSTRUCT", het voorstel tot partiële splitsing goed te keuren.

De vergadering besluit tot de partiële splitsing in toepassing van artikel 677 en 742 van het Wetboek van vennootschappen, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden zoals bepaald in het voorstel tot partiële splitsing, door inbreng door de NV "MARELEC INVEST" (voorheen "MARELEC CONSTRUCT) van een aantal: activa en passivabestanddelen behorend tot haar vermogen, in de nieuw op te richten Naamloze Vennootschap' .MARELEC CONSTRUCT', en waarbij de NV "MARELEC INVEST" (voor-heen "MARELEC CONSTRUCT") niet. ophoudt te bestaan.

Bijgevolg zullen de hierna vermelde activa en passiva-bestanddelen van de overdragende vennootschap met aile rechten en verplichtingen overgaan onder algemene ti-tel op de nieuw op te richten Naamloze Vennootschap "MARELEC CONSTRUCT".

a.2. Kapitaalsvermindering;

Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de overdragende vennootschap "MARELEC INVEST" (voor-heen "MARELEC CONSTRUCT") verminderd met DRIEENZESTIG-DUIZEND EN VIERENVEERTIG EUR NEGENENTWINTIG CENT (63.044,29 EUR) om het kapitaal te brengen van EEN MILJOEN ZESHONDERD EENENZEVENTIGDUIZEND EUR (1.671.000,00 EUR) op een bedrag van EEN MILJOEN ZES-HONDERD EN ZEVENDUIZEND NEGENHONDERD VIJFENVIJFTIG EUR EENENZEVENTIG CENT (1.607.955,71 EUR) en dit door af-splitsing van een aantal vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap naar de nieuw op te richten vennootschap,

B. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG INGEVOLGE PARTIELE SPLITSING.

De vergadering keurt de eigendomsoverdracht goed van de activa en passivabestanddelen van de i overdragende vennootschap naar de nieuw op te richten NV "MARELEC CONSTRUCT" en verzoekt mil,

" notaris, de eigendomsover-gang van de vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap op de, verkrijgende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende om-schrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

Algemene beschrijving van de inbreng.

De overgegane activa en passivabestanddeien zijn ver-bonden aan de overgedragen eigendom van de overdragen-de vennootschap.

De overgegane bestanddelen per 31 december 2013 zijn als volgt opgesomd in het splitsingsvoorstel

Het is de bedoeling om aile activa en passive met be-trekking tot het handelsfonds af te splitsen en het onroerend goed, de vorderingen om minder dan één jaar, de geldbeleggingen en de liquide middelen (met uitzon-dering van een bedrag van 15.000 EUR) te behouden bin-nen de bestaande vennootschap. Het personeel Wordt eveneens overgedragen naar de nieuwe vennootschap.

De participatie in de BVBA MARELEC FOOD TECHNOLOGIES (ondernemingsnummer 0829.910.026) wordt eveneens mee afgesplitst

Het afgesplitste handelsfonds vormt een geheel dat op technisch en organisatorisch gebied een autonome acti-viteit uitoefent en op eigen kracht kan werken

De raad van bestuur neemt met het oog op de splitsing de jaarrekening per 31 december 2013 over als basis voor de beschrijving en verdeling overeenkomstig arti-kel 743, 9° van het Wetboek van Vennootschappen. Hierna wordt de balans per 31 december 2013 weergegeven met aanduiding van de actief- en

passiefbestandde-len die worden behouden, respectievelijk afgesplitst. Afsplitsing

OLDCO

actief per 31.12.2013 Mol" na newco

Vaste activa 938-250,58 685.085,87 253_164,71

Immateriële vaste activa 9.399,20 0,00 9.399,20

Materiële vaste activa 910.572,38 685.085,87 25.486,51

Terreinen en gebouwen 685.085,87 685.085,87 0,00

Install., mach. & uitr. 151.812,63 0,00 151.812,63

en at.., RosQ1ldrri /1623,88 0,011. .73.673,88,

Financi e vaste " tiv.a

Op de laatste blz. van twik vermerden Kecto : Naam en hoedliineefean de instrumente199e notaris, hetztileanerso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan,het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden

aan het

Beldsch Staatsbtad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

VLOTTENDE ACTIVA 2.002.321,94 1.986.130,47 16.191,47

Vorderingen op < 1 jaar 771.337,28 771.337,28 0,00

Handelsvorderingen 750.623,60 750.623,60 0,00

Overige vorderingen 20.713,68 20.713,68 0,00

Geldbeleggingen 671.723,31 671.723,31 0,00

Liquide middelen 558.069,88 543.069,88 15.000,00

Overlopende rekeningen 1.191,47 0,00 1.191,47

TOTAAL ACTIEF 2.940.572,52 2.671.216,34 269.356,18

OLDCO Afsplitsing

PASSIEF per 31/12/2013 voor na NEWCO

EIGEN VERMOGEN 1.954.676,73 1.884.540,83 70.135,90

Kapitaal 1.671.000,00 1.607.955,71 63.044,29

Geplaatst kapitaal 1,671.000,00 1.607.955,71 63.044,29

Uitgiftepremie 1,294,00 1.245,18 48,82

Reserves 275.147,78 268122,74 7.025,04

Wettelijke reserves 46.200,00 44.456,94 1.743,06

Belastingvrije reserves 88.947,78 88.947,78 0,00

Beschikbare reserves 140.000,00 134.718,01 5.281,99

Overgedragen winst 470,34 452,59 17,75

Kapitaalsubsidies 6.764,61 6.764,61 0,00

VOORZIEN. EN UITG. BELAST, 7.518,107.518,10 0,00

Uitgestelde belastingen 7.518,10 7.518,10 0,00

SCHULDEN 978.377,69 779.157,41 199.220,28

Schulden op < 1 jaar 978.377,69 779.157,41 199.220,28

Handelsschulden 18.049,29 0,00 99

Schuld mbt belast, bez, s.l. 181.170,99 0,00 11881..01470,299

Overige schulden 779.157,41 779.157,41 0,00

TOTAAL PASSIEF 2.940.572,52 2.671.216,34 269.356,18

Aldus wordt een deel van het vermogen, zowel rechte als verplichtingen van de overdragende vennootschap "MARELEC INVEST' (voorheen "MARELEC CONSTRUCT") over-gedragen naar do nieuw op te ' richten verkrijgende ven-nootschap "MARELEC CONSTRUCT».

De eventuele schulden en schuldvorderingen, die ont-staan na de splitsing met betrekking tot de situatie van voor de splitsing, volgen de respectievelijke ac-tiva/passiva waarop ze betrekking hebben.

b.2. Voorwaarden van de inbreng

Voorwaarden van de inbreng

De inbreng geschiedt op basis van de staat van actief en passief van de overdragende vennootschap per 31 de-cember 2013.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 met betrekking tot de overgedragen bestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten ven-nootschap "MARELEC CONSTRUCT», waarin de betrokken be-standdelen worden ingebracht.

De algemene vergadering keuren de eigendomsovergang van de beschreven vermogensbestanddelen goed en stelt de realisatie van deze eigendomsoverdracht vast, inge-volge de partiële splitsing.

C. BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING.

Vervolgens verzoekt de vergadering mij, nota-ris, vast te stellen dat de netto-waarde van de in-breng, die door de overdragende vennootschap wordt in-gebracht in de nieuw op te richten vennootschap "MA-RELEC CONSTRUCT" op grond van de staat van actief en passief per 31 december 2013, gelijk is aan ZEVENTIGDUIZEND HONDERD VIJFENDERTIG EURO NEGENTIG CENT (70.135,90 E), en overeenstemt met volgende : rubrieken van het vermogen van de nieuw op te richten vennoot-schap "MARELEC CONSTRUCT":

Geplaatst kapitaal 63.044,29

- Uitgiftepremie 48,42 E

- Wettelijke reserve 7,025,04 E

- Belastingvrije reserves 0,00

Beschikbare reserves 5.281,99 E

D.OPRICHTING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "MARELEC CONSTRUCT"

Vervolgens verzoekt de algemene vergadering mij, nota-ris, de oprichting van de naamloze vennootschap

"MA-RELEC CONSTRUCT' vast te stellen als volgt.

cr.l. Financieel plan

Voor de oprichting van de vennootschap heb-ben de oprichters aan de instrumenterende notaris een

financieel plan overhandigd opgemaakt op 16/06/2014, waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal

van de op te richten vennootschap verantwoorden,

d.2. Inschrijving op het kapitaal vergoe-ding. Op het kapitaal van de nieuw op te richten ven-

nootschap wordt volledig ingeschreven door inbreng in natura en dit ais volgt:

-de inbreng in nature bestaat uit de inbreng van een aantal activa en passivabestanddelen van de over-

dragende -vennootschap -"-MARELEG-INVEST"-(voorheerr -"MA-RELEC-BONSTRUCT1 volgens- de modaliteitell '

Op de laatete eleneeeROMPIWW§:111,1Werntiffleilgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - vervolg

-Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap, met name de heer Piet Rommelaere, Mevrouw Katrien Romme-laere en de heer Marcel Rornmelaere, allen voornoemd, in totaal VIERHONDERD TWEEENTWINTIG volledig volge-storte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend,verdeeld als volgt:

* de heer Romrnelaere Piet: 295 aandelen, hetzij 295,-

* mevrouw Rommelaere Katrien : 125 aandelen Hetzij 125,-

de heer Rornmelaere Marcel : 2 aandelen, hetzij 2,-

TOTAAL: 442 aandelen 422,-

-De voornoemde aandeelhouders verklaren de hen toegekende aandelen te aanvaarden.

Krachtens de partiële splitsing verkrijgen de aan-deelhouders van de overdragende vennootschap

"MARELEC INVEST" (voorheen "MARELEC CONSTRUCT"), VIERHONDERD TWEENENTWINTIG aandelen

(422) van de nieuwe vennoot-schap "MARELEC CONSTRUCT", a rato van één aandeel van de nieuwe

" vennootschap "MARELEC CONSTRUCT" tegen één aandeel van de overdragende vennootschap "MARELEC

" IN-VEST" (voorheen "MARELEC CONSTRUCT').

De vennoten van de overdragende vennootschap "MARELEC INVEST" (voorheen "MARELEC CONSTRUCT") behouden hun VIERHONDERD TWEEENTWINTIG (422) aandelen van de naam-loze 1 vennootschap "MARELEC INVEST" (voorheen "MARELEC CONSTRUCT")

, De aandelen die in vergoeding voor de inbreng van een deel van het vermogen van de NV "MARELEC;

INVEST" (voorheen "MARELEC CONSTRUCT) in de NV "MARELEC CON-STRUCT" aan de aandeelhouders,

, van de NV "MARELEC IN-VEST' (voorheen "MARELEC CONSTRUCT") worden toegekend, worden

ingeschreven in het register van aandelen van de NV "MARELEC CONSTRUCT".

d.3, Plaatsing kapitaal.

De verschijners stellen vast dat, als ge-volg van wat voorafgaat, het kapitaal van de vennoot-schap

ad DRIEENZESTIGDUIZEND EN VIERENVEERTIG EUR NE-GENEN-TWINTIG CENT (63.044,29 EUR)

volledig geplaatst en integraal volgestort

Goedkeuring statuten,

Vervolgens besluit de vergadering, na elk artikel af-zonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, de sta-'

; tuten van de naamloze vennootschap "MARELEC CONSTRucr vast te leggen als volgt:

STATUTEN.

De comparanten verklaren dat de statuten van de ven-nootschap luiden als volgt:

A. NAAM - DUUR ZETEL - DOEL

AARD - RECHTSVORM NAAM

De vennootschap is opgericht als naamloze vennootschap onder de naam "MARELEC CONSTRUCT".

DUUR

; De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden en verkrijgt

rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van neerleg-.ging van een uittreksel van deze akte ter Griffie van de

Rechtbank van Koophandel,

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Redanweg 15.

. De zetel kan zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalige Brusselse Hoofdstedelijke Gewest worden verplaatst bij besluit van de Raad van Bestuur.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de Raad van Bestuur, in België of in het buitenland bijkomende admini-istra-itieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten, DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, aile activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, ex-peil, commissionair, financier, adviseur op aile do-meinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke regle-menteringen,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werk-zaamheden die onderworpen zijn aan wettelijke of re-glementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en be-treffen onder meer:

1.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrecht-streeks betrekking hebben op de fabricatie, het ont-werp, projectontwikkeling, wetenschappelijk onderzoek en verkoop onder zijn verschillende vormen; met be-trekking tot alfa elektrische, elektromechanische, hy-draulische, pneumatische en mechanische machines, sys-temen, apparaten en onderdelen en aanverwante pro-ducten, toepasselijk voor de nijverheid.

2.Advies, bijstand en know-how verlenen in aile do-meinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en pro-ductie, secretariaat, bedrijfs-en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks ver-band houdt.

3.Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in aile bestaande of nog op te richten vennoot-'schappen en ondernemingen, evenals het verlenen van aile managementbijstand, het waarnemen van " Mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

; 4.Afie verrichtingen die rechtstreeks of onrecht-streeks betrekking hebben op het oordeelkundige be-heer, Uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

... - -A -.y^ " I. .

Op de de laatste htz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarls, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

' Voorbehouden aan het Belgtsch Staatsblad

-onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderihouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbe-legging en opbrengst;

-beschikbare middelen beleggen in aile roeren-de goederen en waarden, een porteleuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

Stand- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

6,Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitba-tingen, servicefiats, rusthuizen, winkels horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

7.0ndememing in roerende en onroerende goederen, en het optreden als bouwpromotor in de meest ruime zin; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij ver-richtingen van roerende en onroerende aard; agent en I of makelaar in verzekeringen, eveneens voor- Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, la-ten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van aile onroerende goederen in ° de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, win-kels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen,

" 8.De organisatie van business meetings, handelsmis-sies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbe-grepen het zorgen voor maaitijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

9.Trading in de meest ruime zin.

, De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrecht-streeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze

" in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwer-kingsverbanden, beroepsverenigingen of

" groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van on-dernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vomi van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie,

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpan-den, aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmacht-drager, mandataris of vereffenaar in andere ' vennoot-schappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beper-kingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uit-breiden, mits zich te schikken naar de wettelijke re-gels terzake.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap be-draagt DRIEENZESTIGDUIZEND EN VIERENVEERTIG EURO NEGENENTWINTIG CENT (63.044,29 E)

Het is verdeeld in VIERHONDERD TWEEENTWINTIG (422) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VORM VAN DE AANDELEN

De volgestorte aandelen zijn op naam.

a.Aandelen op naam : Hiervan wordt een register bij-gehouden. Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of bouder overhandigd.

b.Aandelen en andere effecten Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst tot een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ter attentie van de vennootschap die rechten LAI

BENOEMING EN ONTSLAG VAN BESTUURDERS

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van be-stuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er bpnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering

; De duur van hun opdracht mag de zes jaren niet te bo-ven gaan en zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar, DAGELIJKS BESTUUR  BIJZONDERE OPDRACHTEN

" -Directiecomité ------ - - - - " ---- ---------------- -------- - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

" Voor. behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen be-leid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dal comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het direc-tiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander per. soon.

Bijzondere opdrachten

" De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemach-tigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene.

" kosten.

UITOEFENING VAN DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-.MACHT

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de. vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd bestuurder, die alleen' optreedt.

ALGEMENE VERGADERING

BIJEENKOMST -BIJEENROEPING

De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen op de laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur. Indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvol-igende werkdag gehouden. ledere algemene verga-dering wordt gehouden in de zetel van de . vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen wordt vijftien dagen voor de vergadering een brief gezonden; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd.

Zelfde personen kunnen er echter individueel, u(tdruk-kelijk en schriftelijk mee instemmen om deze mededeling via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Wanneer aile aandelen, obligaties, warrants of certi-ficaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met oproeping bij aange-tekende brief worden volstaan.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar be-roep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voor-stellen tot besluit.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commis-sarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking ge-steld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan de-genen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene Ver-gadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te Wor-den toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking Van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overleg-ging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kos-teloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

; Schriftelijke besluitvorming

: De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden, VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING STEMRECHT

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergade-ring laten vertegenwoordigen door een bijzonder be-machtigde al dan niet aandeelhouder, De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordigen

leder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van Stemrecht

Indien niet alle aandelen eenzelfde nominale waarde of fractiewaarde hebben, wordt het aan elk aandeel oe te kennen stemrecht bepaald in functie van de kleinste fractiewaarde, waaraan een stem wordt toegekend. .4n-delen met een grotere fractiewaarde bekomen een even-redig vermeerderd aantal stemmen in verhouding 4:)t het aantal keren dat hun waarde de kleinste fractiewaarde bevat

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

De houders van aandelen op naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te tiebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf voile werkdagen voor de datum van de

vergadering te lateninschrijven op-de-plaats-in-detiprdepirigPtirièreagèder  

Op de laatste blz. van 1-Llik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het seibisen staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B -Vervolg

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of ge-machtigde, bij zijn intrede ondertekend.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één janua-ri en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.,

WETTELIJKE RESERVE

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

BESTEMMING VAN DE WINST

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders, Zij is steeds bevoegd te sluiten dat de winst geheel of ge-deeltelijk wordt gereseriveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

ONTBINDING

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een be-sluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

VEREFFENING - VERDELING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer ver-effenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een veref-fenaar nie wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar beschikt over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere: machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze: bevoegdhe-den bd gewone meerderheid beperken.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de ven-noten, verhoudingsgewijze met hun aandeel in het kapitaal.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der " uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen het-zij door bijkomende volstorting te eisen ten laste van de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in voor-deel van die aandelen die voordien zijn volstort in een grotere verhouding.

De vereffenaar moet tijdens de zevende en dertiende maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffe-ningstaat. Vanaf het tweede jaar van de vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor hij de vereffening afsluit, moet de vereffenaar een plan met de verdeling van de activa onder de ver-

"

schillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN - SLOT VAN DE AKTE

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei tweeduizend vijftien,

3. Benoeming bestuurders

De oprichters hebben met eenparigheid van stemmen be-slist om het aantal bestuurders vast te stellen op "

drie.

Tot deze functie worden benoemd:

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "KALAPA", met maatschappelijke zetel te

8670 Koksijde, Galjoenweg 25 met als ondernemingsnummer 0872.246.566.

met als vaste vertegenwoordiger:

De heer ROMMELAERE Piet geboren te Nieuwpoort op acht-entwintig april negentienhonderd

negenenvijftig (nationaal nummer 59.04.28-275.55), wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Galjoenweg

25,

b) de heer CAIVIMAERT, Philip Marie Antoon, geboren te Ukkel op vierentwintig augustus negentienhonderd vierenvieig (nationaal nummer 54.08.24-32548), wonende te 8670 Koksijde, Zeelaan 244 bus GV01,

C) de cooperatieve vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid "MAREUS", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Redanweg 15, met als ondememingsnummer: 0553.948.687:

met ais vaste vertegenwoordiger:

De heer Rommelaere Piet geboren te Nieuwpoort op acht-entwintig april negentienhonderd negenenvijftig (na-tionaal nummer 59.04.28-275,55), wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Galjoenweg 25.

De BVBA "KALAPA", de heer Philip Cammaert en de CVBA "MAREUS", komen alhier tussen en tegenwoordig of ver-tegenwoordigd zoals gezegd, verklaren uitdrukkelijk hun mandaat te aanvaarden.

De mandaten worden benoemd vanaf heden voor een duur van zes opeenvolgende jaren en zullen, behoudens her-benoeming, automatisch eindigen na de gewone jaarver-gadering van 2020, met dien verstande dat zij vanaf heden tot de datum van neerleggjng overeenkmmeig. errtiket8van .het wetboek. van.,

vennootschappen, zullen optreden als velmachtdramers van de gezamenliike ven-noten endatogvanaf het

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en noedanigneia van ce instrumenterenae notaris, netzij van ue o mien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

" Voorbehouden aan net seibiecb Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

AANPASSING STATUTEN OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten van de NV "MARELEC iNvEsr (voorheen

"MARELEC CON-STRUCT'), meer bepaald artikel 5 van de statuten, in uitvoering van de voorschreven

beslissingen van de ka-pitaalsvermindering.

De tekst van artikel 5 luidt voortaan:

"ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap be-draagt ÉÉN MILJOEN ZESHONDERD EN,

:ZEVENDUIZEND NEGEN-HONDERD VIJFENVIJFTIG EURO EENENZEVENTIG CENT (1.607.955,71 EUR). °

Het is verdeeld in vierhonderd tweeëntwintig aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een

breuk-waarde van één/vierhonderd tweeëntwintig ieder,"

NEGENDE BESLISSING

LEZING VERSLAGEN INZAKE OMZETTING

, De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag van een be-drijfsrevisor aangaande de omzetting van de vennoot-schap "MARELEC INVEST" (voorheen "MARELEC CONSTRUCT") in een besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid en van een staat van activa en passive die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld.

De besluiten van het verslag van de burgerlijke ven-nootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Be-drijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor omtrent de omzetting is de volgende:

"1, Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft ,plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 maart 2014 die onder ide verantwcordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV MARELEC CONSTRUCT werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de !omzet-ting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft. plaatsgehad Het netto-actief volgens de staat be-draagt 2162.134,73 EUR en is niet kleiner dan het volgestort ;gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van 1.671.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passive.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oorde-len voor de informatie van de aandeelhouders en .derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de vocrgenomen omzetting van de NV MARELEC CONSTRUCT in een BVBA en mag niet voor andere 'doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 13 juni 2014 (getekend)

BDO Bedriffsrevisoren burg. Wn. CVBA 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: gig:R Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordtgen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - vervolg

ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap over-eenkomstig de bepalingen van de statuten en van de Vennootschappenwet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de Raad van Bestuur en de gedelegeerd bestuurders overeenkomstig de bepalingen van de op-richtings'akte, welke benoemingen ook na de neerleg-.ging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de wettelijke bepalingen,

4. Raad van bestuur

De bestuurders komen onmiddellijk in raad van bestuur bijeen, en nemen met eenparigheid van stemmen

volgende besluiten:

-wordt benoemd als voorzitter van de raad van bestuur: de besloten vennootschap met beperkte aan-.

sprakelijkheid "KALAPA", voornoemd, met als vaste ver-tegenwoordiger, de heer Rommelaere Piet;

-wordt beneomd ais gedelegeerd-bestuurder: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"KALAPA", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Rommelaere Piet;

Allen hier aanwezig en vertenwoordigd zoals gezegd, verklaren hun opdracht te aanvaarden.

5. Overname van verbintenissen aangegaan door de ven-nootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toe-passing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2014, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtsper-soonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aan-gegaan in de tussenperiode,; zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap, rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

ZEVENDE BESLISSING

VASTSTELLING VERVULLING OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De vergadering stelt vast dat de oprichting van de Naamloze Vennootschap "MARELEC CONSTRUCT", zoals hier-voor vermeld, effectief verwezenlijkt is.

De vergadering stelt bijgevolg vast dat de opschorten-de voorwaarde voor de partiële splitsing eveneens: ver-wezenlijkt is, en dat de afsplitsing van de voormelde activa en passivabestanddelen van de overdragende ven-nootschap definitief is geworden.

De instrumenterende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid : kunnen eisen uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de partiële splitsing in de Bijlagen tot het: Belgisch Staatsbiad;

ACHTSTE BESLISSING

Luik B - vervob

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

TIENDE BESLISSING

OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering besluit de vennootschap "MARELEC 1N-VEST' om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennoot-schap, waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijzigingen ondergaan, en waarvan het doel behouden zal blijven zoals aangepast hier-voor.

Het kapitaal van ÉÉN MILJOEN ZESHONDERD EN ZEVENDUI-ZEND NEGENHONDERD VIJFENVIJFTIG, EURO EENENZEVENTIG CENT (1.607.955,71 EUR) zef vertegenwoordigd zijn door vierhonderd tweeëntwintig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een breukwaarde van één/vierhonderd tweeëntwintig ieder.

Elke vennoot zal één aandeel van de besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennoot-schap.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van aile partijen, de vierhonderd tweeëntwintig (422) aandelen van de' be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt toebedeeld aan:

* de heer Rommelaere Piet, voornoemd ; 295 aandelen, hetzij 295,-

mevrouw Rommelaere Katrien, voornoemd: 125 aandelen, Hetzij 125,-

* de heer Rommelaere Marcel, voornoemd ; 2 aandelen, hetzij 2,-

TOTAAL: 442 aandelen 422,-

Hetzij in vierhonderd tweeënveertig aandelen, verte-genwoordigend de geheelheid van het maatschappelijk

kapitaal.De omzetting geschiedt op grond van:

A/ de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

B/ artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hy-potheek- en griffierechten.

ELFDE BESLISSING

ONTSLAG BESTUURDERS  GEDELEGEERD BESTUURDER

De bestuurders, zijnde:

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "KALAPA", met maatschappelijke zetel te

8670 Koksijde, Galjoenweg 25.

Ondememingsnummer 0872.246.566, gerechtelijk arron-dissement Veume.

Alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoor-diger

De heer ROMMELAERE Piet, voornoemd, als bestuurder, en gedelegeerd bestuurder;

b) de heer CAMMAERT, Philip Marie Antoon, geboren te Ukkel op vierentwintig augustus negentienhonderd vierenvijftig (nationaal nummer : 54.08.24-325.48), wonende te 8670 Koksijde, Zeelaan 244 bus GV01, als bestuurder.

c) de Heer ROMMELAERE Marcel Raphaël, geboren te Roeselare op negen november negentienhonderd

achten-twintig, (nationaal nummer ; 28.11.09-185.16) wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Leopold Il

Laan 252/0103

allen voornoemd, verklaren ontslag te nemen als be-stuurder, van de naamloze vennootschap "MARELEC

IN-VEST" wegens de omzetting van deze laatste in een be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

'MARELEC INVEST'.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-heid "KALAPA", voornoemd en vertegenwooridgd

zoals ge-zegd, verklaart ontslag te nemen als gedelegeerd be-stuurder, van de naamloze vennootschap

"MARELEC IN-VEST" wegens de omzetting van deze laatste in een be-sloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "MARELEC INVEST%

De vergadering stelt dit ontslag vasL De vergadering verleent de bestuurders en de gedelegeerd bestuurder

algehele kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

TWAALFDE BESLISSING

BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering besluit de volgende persoon te benoemen tot zaakvoerder van de BVBA "MARELEC

IN VEST" voor on-bepaalde duur:

de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijk-held "KALAPA", met maatschappelijke zetel te 8670

Koksijde, Galjoenweg 25 met als ondememingsnum mer 0872.246.666,

met ais vaste vertegenwoordiger:

De heer ROMMELAERE Piet, geboren te Nieuwpoort op achtentwintig april negentienhonderd

negenenvijftig (nationaal nummer 59.04.28-275.55), wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Galjoenweg ;

25.

De BVBA "KALAPA", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Rommelaere Piet, :

Verklaart haar mandaat te aanvaarden.

DERTIENDE BESLISSING

VASTSTELLING STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de algemene vergadering de statuten van de omge-

zette vennootschap vast als volgt:

NiEUWESTATUTEN Mareleo

Op de laatste blz. egggtee§L.-IMP. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Q

" Voor.

behouden

aan het

£leibisch

staatsb lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aarehet

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering besluit tot flet verlenen van machtiging aan het bestuursorgaan tot de uitvoering van voomoemde besluiten. De algemene vergaderingen besluiten tot het geven van opdracht tot coördinatie ; van de statuten. Alle voorgaande beslissingen werden telkens met eenparigheid van stemmen genomen.

; E. SLOTVERKLARINGEN

Verklaring

Op vraag van de Notaris hieromtrent gesteld aan de vertegenwoordiger van de overdragende vennootschap, heeft deze meegedeeld dat zich geen moeilijkheden heb-ben voorgedaan bij de vaststelling van de in het voor-stel van partiële splitsing opgegeven ruilverhouding, en dat geen overeenkomsten bestaan ; waarbij de vennoot-schap zich heeft verbonden geen partiële splitsing aan te gaan of waarbij de vennootschap zich verplicht heeft de verrichting te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmee hiervoor geen rekening werd gehou-den noch overeenkomsten afgesloten hebben waarvan de opgenomen verbintenissen strijdig zijn , met de gevolgen van de partiële splitsing zoals ze hiervoor is doorge-voerd,

Bepalingen

§1. De voorzitter stelt vast dat aile onderwerpen van de agenda afgehandeld werden.

§2. Ondergetekende notaris stelt vast dat de partiële splitsing in toepassing van artikel 677 en 742 van het Wetboek van Vennootschappen verwezenlijkt is. De par-tieel gesplitste naamloze vennootschap "MARELEC IN-VEST' werd omgezet in een BVBA "MARELEC INVEST' en blijft verder bestaan.

§3. Ondergetekende notaris bevestigt het bestaan en de externe en interne wettigheid van de ;

rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is, in de zin van artikel 752, in fine ;

Wetboek van Ven-nootschappen.

Verklaringen PRO FISCO

*Verklaringen in verband met de registratie

Met het oog op de heffing der registratierechten be-vestigen de vergaderingen dat de verrichting beant-

woordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek om te warden vrijge-

steld van de heffing van het evenredig registratie-recht op inbrengen.

*Verklaringen in verband met de vennootschapsbelas-ting

De vergaderingen verklaren dat de splitsingsverrich-ting beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 211

van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

*Verklaringen in verband met de B.T.W.

De eigendomsovergang betreft een "algemeenheid van goederen" behorend tot het vermogen van de

gesplitste vennootschap en beantwoordt aldus aan de vereisten ge-steld in artikel 11 van het B,T.W, Wetboek

; om te worden vrijgesteld van belasting op de toegevoegde waar-de. Met betrekking tot de levering van

; diensten is de vrijstelling voorzien bij de derde paragraaf van arti-kel 18 van het B.T.W. Wetboek van toepassing,

Organische wet notariaat

1/ De comparanten erkennen dat de instrumenterende no-taris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtin-gen aan de notaris opgelegd door artikel 9, paragraaf 1 alinea's 2 en 3 van de organieke wet notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris manifest te-genstrijdige belangen of de aanwezigheid van duidelij-ke onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet ; meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waar-bij zij betrokken is en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

De comparanten hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen manifeste tegenstrijdigheid van be-langen voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavig proces-verbaal voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

De comparanten bevestigen tevens dat de instrumente-rende notaris hen naar behoren heeft ingelicht over: de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavig proces-verbaal en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

2/ De comparanten erkennen minstens vijf werkdagen voorafgaandelijk aan deze een ontwerp van onderhavig proces-verbaal ontvangen te hebben.

Onderhavig proces-verbaal werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, alinea 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat.

Het volledig proces-verbaal werd door de instrumente-rende notaris ten behoeve van de comparanten toege-licht.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd:

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 03.08.2016 16398-0299-018

Coordonnées
MARELEC CONSTRUCT

Adresse
REDANWEG 15 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande