MARIE LOLO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARIE LOLO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.823.443

Publication

11/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15304309*

Neergelegd

09-03-2015

Griffie

0600823443

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

MARIE LOLO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

UIT een akte verleden op 6 maart 2015 door geassocieerd notaris Jo Vileyn te Nieuwpoort, dragend repertoriumnummer 2015/70, te registreren, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MARIE LOLO, met zetel te 8620 Nieuwpoort, Robert Orlentpromenade 27 werd opgericht.

Naam  rechtsvorm: De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap zal handelen onder de benaming: "MARIE LOLO".

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Robert Orlentpromenade 27. Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De comparant verklaart dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie alle verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting op het tijdstip van die neerlegging zijn aangegaan, waaronder ook diegene tot aan die neerlegging aangegaan door de zaakvoerder(s) van de vennootschap aangezien zij alle te aanzien zijn als verricht voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Oprichter: Mevrouw GHYS Marie-Laure Bernadette Lea, ge-boren te Veurne op 30 oktober 1989, ongehuwd, wonende te 8620 Nieuwpoort, Onze Lieve Vrouwstraat 12.

Kapitaal: Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder één /honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend. Het kapitaal is volledig geplaatst en volledig onderschreven door mevrouw GHYS Marie-Laure, voornoemd. Ieder aandeel wordt onmiddellijk volledig volstort zodat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) ter beschikking is van de vennootschap. Gemeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP PARIBAS FORTIS

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2015.

Reserves  verdeling winst  verdeling saldo na vereffening:

De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto -winst uit van het boekjaar. Van deze netto- winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden.

Bij verdeling na vereffening: Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Robert Orlentpromenade 27

8620 Nieuwpoort

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

Wordt voor onbepaalde duur genoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap: mevrouw GHYS Marie-Laure, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Commissarissen: momenteel geen

Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

Detail- en groothandel in onderkleding, lingerie en strand- en badkleding, damesbovenkleding, herenbovenkleding, baby- en kinderbovenkleding, kledingaccessoires, lederwaren en schoeisel. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen. De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt.

Zij mag in het algemeen, zowel in België, als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Jaarvergadering:

Elk jaar de tweede maandag van de maand mei om tien uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand mei om 10.00 uur 2016.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de dwingende wettelijke beperkingen.

Tenzij andersluidende bepalingen van de wet of van deze statuten, worden de besluiten genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen.

Voor de uitoefening van het stemrecht in de algemene vergadering en voor de uitoefening van alle rechten verbonden aan het aandelenbezit, erkent de vennootschap in principe slechts één eigenaar per aandeel.

Eigenaars in onverdeeldheid, vruchtgebruikers en naakte eigenaars en alle personen die samen in een aandeel gerechtigd zijn moeten zich door eenzelfde persoon laten vertegenwoordigen. Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, zal bij splitsing van de blote eigendom en het vruchtgebruik de door de vruchtgebruikers aangestelde persoon de aandelen vertegenwoordigen.

VOLMACHT: De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MADOU VANDROMME ACCOUNTANCY met zetel te Koksijde (8670 Oostduinkerke), Albert I-laan 174, om met mogelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

tot indeplaatsstelling de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging en doorhaling te vervullen ten aanzien van een erkend ondernemingsloket, alsook om de functies uit te oefenen van accountant en belastingsconsulent zoals voorzien bij de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte en kopie bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MARIE LOLO

Adresse
ROBERT ORLENTPROMENADE 27 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande