MATEMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MATEMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.750.019

Publication

24/12/2012
ÿþOndernemingsnr : 0.501.750.019 Benaming

(voluit) : MATEMI

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Leopold Van Tyghemlaan 2

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 5 december 2012 blijkt dat:

Mevr. Depuydt Evelyne, wonende te 8400 Oostende, Leopold Van Tyghemlaan 2 met eenparigheid van; stemmen voor onbepaalde duur als niet-statutair zaakvoerder benoemd wordt , met ingang van 6 december: 2012. Haar mandaat is onbezoldigd. Mevrouw Depuydt verklaart uitdrukkelijk haar mandaat te aanvaarden.

Eerebout Mike

zaakvoerder

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,veaergelegti ter griffie van oe rechtbank van k" _e c,n" e

Brugge~ te QoStenae

op

Griffie rp rrrrrw- -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/12/2012
ÿþv bah

aa

Bel stat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

metlergelegd ter griffie von aa

reo#ithanic van . " ophanctel'~

Brugge aq" eiing te Oostena.~a

10 0 5 D . 2012 Griffie

Ondernemingsnr : ô 504 750 O 45 Benaming

(voluit) : MATEMI (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leopold Van Tyghemlaan 2, 8400 OOSTENDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Notaris Dominique VERHAEGHE te Oostende, op 3 december 2012, neergelegd.

op de griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie, blijkt wat volgt

De heer EEREBOUT, Mike Philip Roger, geboren te Oostende op vijf april negentienhonderd

negenentachtig, nationaal nummer 89.04.05 135-60, identiteitskaartnummer 591-4749753-56 en zijn,

echtgenote, Mevrouw DEPUYDT, Evelyne Paula Camille, geboren te Oostende op twee maart

negentienhonderd zevenentachtig, nationaal nummer 87.03.02 374-56, identiteitskaartnummer 5916586904-27, samenwonende te 8400 Oostende, Leopold Van Tyghemlaan 2, hebben een besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam ; "MATEMI".

KAPITAAL bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een fractiewaarde ad één L honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd aandelen (100) aandelen werden onderschreven door de heer EEREBOUT Mike, voornoemd, voor zestig (60) aandelen, en mevrouw DEPUYDT Evelyne, voornoemd, voor veertig (40) aandelen, volstort ten belope van zesduizend vijfhonderd euro (6.500,00 ¬ ) en nog vol te storten ten belope van twaalfduizend honderd euro (12.100,00 ¬ ). De vennootschap beschikt aldus over een bedrag van ZESDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 6.500,00).

ZETEL is gevestigd te 8400 Oostende, Leopold Van Tyghemlaan 2. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL :De vennootschap heeft tot doel;

-Het leveren, plaatsen, onderhouden en herstellen van sanitaire inrichtingen; van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen; van alle lood-, koper- en zinkwerk, installaties van waterverzachters en van allerhande branders.

-De import, de export, de aankoop, de verkoop, de montage, de installatie, de herstellingen en onderhoud

van aile soorten elektriciteitsinstallaties alsmede de daarvoor bestemde toestellen.

-Elektriciteitswerken.

-Groot- en kleinhandel in sanitaire toestellen en toebehoren.

-Groot- en kleinhandel in alle toebehoren voor centrale verwarmingsinstallaties.

-Groot- en kleinhandel in ijzerwaren, zoals onder andere metalen huishoudartikelen.

-Groot- en kleinhandel in verwarmings-, keuken- en huishoudapparaten.

-Groot- en kleinhandel in elektrische toestellen.

-Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen.

-Het bedekken van gebouwen, metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van gebouwen, steen en; marmerwerken voor gebouwen.

-Waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer. Het droogmalven van gebouwen anders°, dan met asfalt en teer. Leggen van tegelvloeren en mozaïek, warmte en geluidsisolering.

-Vervaardiging en plaatsing van geprefabriceerde wanden en plafonds in alle constructies, gyproc werken,, stukadoorswerken en plafondwerken. Het aanbrengen van vloerdeklagen en bekleding van vloeren in allerhande materialen zoals onder meer kunststofvloeren, vloeren in epoxy en polyurethaan.

-Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder kap brengen alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken aan gebouwen. Alsmede de afwerking en inrichting van gebouwen. Restauratiewerken van gebouwen en monumenten,

.-~ -_Î~~"¬

~

} ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels, het bouwen niet metalen kunstwerken. Isolatiewerkzaamheden.

-Plafonneer- en cementeer-, en andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer- en plafondbekleding. De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden.

-Depot voor verkoop van gasflessen.

-Plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken, en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof en algemene metaalbewerking.

-Het leggen van stoepdallen en betonklinkers, aanleggen van parken en tuinen met inbegrip van aanplantingen, plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Leggen van kabels en diverse leidingen. De aan- en verkoop, import en export van alle daarmee verband houdende producten en diensten,

-Voor eigen rekening: het beheren van vermogens, van roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, Het huren en verhuren van roerende en onroerende bedrijfsmiddelen en rechten, het verwerven en/of exploiteren van sub(licenties), octrooien, procédés en/of vergunningen, Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- als in het buitenland verricht worden voor eigen rekening of voor rekening van derden, met uitzondering van hetgeen bij wet verboden

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerpen gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt benoemd: "

-de heer EEREBOUT Mike, voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt.

BEVOEGDHEDEN - VERTEGENWOORDIGING

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering,

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kart hij dezelfde bevoegd heidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om negentien uur.. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen warden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

BOEKJAAR Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het hetzelfde jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-iîehóuen aan het Belgisch Staatsblad

..  WÏNSTBESTEDÏNG: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke'

bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING De eerste algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend

veertien, overeenkomstig de statuten.

COMMISSARIS wordt niet benoemd

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan ais bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, een

zaakvoerder van Boekhoudkantoor Carrewyn - Vyvey BVBA, met zetel te 8470 Snaaskerke, Dorpsstraat 13, of

aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten

te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor

Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Dominique Verhaeghe.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik £ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

16 APR 2015

Gent Afderin. Oo -nde

De griffier

--T Ondernemingsnr : 0501750019 Benaming

(voluit) ; MATEMI (verkort)

1

n

*1506150

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Leopold Van Tyghemlaan 2, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Op de bijzondere algemene vergadering werd er beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Leopold Van Tyghemlaan 2, 8400 Oostende naar Ritmeesterlaan 28, 8450 Bredene met ingang vanaf 01/04/2015

Mike Eerebout

zaakvoerder

Op" de-1aatate biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16521-0018-015

Coordonnées
MATEMI

Adresse
KUIFEENDSTRAAT 26 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande