MAVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.382.220

Publication

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 30.09.2013 13607-0133-013
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.04.2012, NGL 30.08.2012 12510-0471-012
18/02/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JR BELGE

2- 2015

;TAATSI~LAD

NEERGELEGD

2 2 JAN. 2115

Rechtt2ank van Kc.m., ZANDEL

m'es . KORTitiJK

~

II

III

i

III

1Ó-

3ELGISCH

MONfTE

~~

t~rÍ~4( '

III III PIlOU Il II

*15026981*

Ondernemingsnr x 0888.382.220

Benaming (voluit) : Maver

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ter Reigerie 16

8800 Roeselare

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - wijziging bestuur - ontslag en benoeming zaakvoerders - aanpassing vereffeningsprocedure - aanpassing statuten.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 16 januari 2015, nog niet geregistreerd, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van "MAVER", gestoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht bij akte verleden voor notaris Ludovic Du Faux te Moeskroen op 23 maart 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 10 april daarna onder nummer 0705074, met eenparigheid van stemmen navolgende beslissingen genomen heeft:

(1) aanvaarding van het ontslag aangeboden door de Heer Jacques Masy en Mevrouw Hilde Verstraete, beiden wonende te 8800 Roeselare, Ter Reigerie 16, als niet-statutair zaakvoerders van de vennootschap met ingang vanaf 16 januari 2015.

De vergadering benoemt met eenparigheid van stemmen en met ingang van 16 januari 2015 en voor onbepaalde duur tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap:

1) de Heer Jacques Masy, voornoemd;

2) Mevrouw Hilde Verstraete, voornoemd;

die beiden aanvaarden.

Hun mandaten zijn onbezoldigd, zolang de Algemene Vergadering er niet anders over beslist.

Tengevolge van voormelde beslissing wordt artikel 13 van de statuten dienovereenkomstig aangepast.

(2) artikel 13, 14 en 15 van de statuten aangaande het bestuur te herformuleren als volgt:

"Artikel 13: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de Algemene Vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet. ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoemingen beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

De Algemene Vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal: iederjaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt; de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid de> z

uitgebrachte stemmen.

Behoudens andersluidende overeenkomst is een niet statutaire zaakvoerder ad nutum afzetbaar en wordt~

overzijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rF

mod 1 i.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt. De statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met éénparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de Algemene Vergadering met inachtname van de vereisten voor statutenwijziging.

Tot statutaire zaakvoerders werden benoemd, voor de duur van de vennootschap:

1) De Heer MASY Jacques Philippe Jules, geboren te Sint-Truiden op 27 mei 1959, wonende te 8800 Roeselare, Ter Reigerie 16;

2) Mevrouw VERSTRAFTE Hilde Maria Godelieve, geboren te Tielt op 29 maart 1965, wonende te 8800 Roeselare, Ter Reigerie 16.

Artikel 14 : Machten van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder of hef college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

Artikel 15 : Vertegenwoordiging der vennootschap.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

In afwijking van artikel 257 eerste lid van het Wetboek van vennootschappen kunnen de niet-statutaire zaakvoerders niet zonder toestemming van de statutaire zaakvoerders besluiten tot enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan tienduizend euro (g 10.000,00).

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Tegenstrijdigheid van belangen.

Het lid van het college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 paragraaf 1 van het Wetboek van vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is de zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en mag de beslissing slechts genomen worden of de verrichting gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber "ad hoc".

Indien de enige zaakvoerder tevens de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. De tussen hem en de vennootschap gestoten overeenkomsten worden, Eenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk waarvan hierboven sprake."

(3) om de statuten aan te passen aan de wet van 19 maart 2012 en de wet van 25 april 2014 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren.

Tengevolge van voormelde beslissing wordt de huidige tekst van artikel 30 en 31 van de statuten geschrapt en vervangen door volgende tekst

"Artikel 30: Ontbinding.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de Algemene Vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting daarvan.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de Algemene Vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het instituut der accountants, die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Vóór de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt opgesteld, moet de notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap, waarbij hij optreedt overeenkomstig het bovenvermelde, gehouden is.

In de akte worden de conclusies overgenomen van het verslag dat de commissaris, de revisor of de accountant heeft opgemaakt."

Artikel 31: Benoeming van vereffenaars.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zullen er één of meer vereffenaars benoemd worden, vennoten of niet bij gewone meerderheid van stemmen en kunnen deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen ten allen tijde ontslagen worden.

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars,

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot cie bevestiging van hun benoeming.

Artikel 31 bis: Vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris, dan wel een bestuurder of een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende- van-het Gerechtelijk Wetboekhet plan voor-de verdeling van-de activa onder de verschillende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

,

~

mod 1 i.1

schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap, op het ogenblik van het indiening van dit eenzijdig verzoekschrift, haar zetel heeft.

Tenzij de Algemene Vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningswijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningskosten, het regelmatig betaalde en nog niet uitbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze ongelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet geplaatst, hetzij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate volgestort werden op te vragen.

Indien de vennootschap aandelen zonder stemrecht heeft uitgegeven, dient er evenwel vbbr elke andere uitkering aan de vennoten uit hoofde van hun kapitaalinbreng, rekening gehouden te worden met het bepaalde ln artikel 480 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 31ter: ontbinding-vereffening in één akte.

Ingevolge artikel 184, §5 Wetboek Vennootschappen is de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte slechts mogelijk indien voldaan wordt aan de volgende cumulatieve voorwaarden:

- er wordt geen vereffenaar benoemd;

- alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, § 1, derde lid, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

- alle vennoten op de Algemene Vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en besluiten met éénparigheid van stemmen,

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóár de formaliteit van registratie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te warden op de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd.

De expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 16 januari 2015,

alsmede de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.04.2011, NGL 18.08.2011 11406-0051-012
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.04.2010, NGL 06.07.2010 10265-0577-012
20/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.04.2009, NGL 19.08.2009 09586-0053-012
21/08/2015
ÿþ-.,

Mod Word 11.1

i i` = ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11

1

11 1J111111101.1711111 1111

NEERG

1 7 JU

echtbank van Gent, afd.



Recht ank van KOOLHANDEL



Gent, .

-L G° 7 JULI 2015

12015

KOOPHANDEL afd. KQ %T K

- -na. ,1. -r" -. t r

Bfpagen bij tiët Bélgïscti Staárgblïd _ 21lUS/Z015

Ondememingsnr : 0888.382.220

Benaming 14 -08- 2015 (voluit) : MAVER

(verkort) ; BELGISCH STAATSBLAD

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare - Ter Reigerie 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Het jaar tweeduizend en vijftien, op 14 juli, wordt er een bijzondere algemene vergadering gehouden met de hiernavolgende agendapunten:

- Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

- Mandaat met betrekking tot de formaliteiten van wettelijke publicatie

Volgende beslissingen werden door de algemene vergadering genomen:

1.- De algemene vergadering beslist om, met onmiddellijke ingang, de heer Jonas Van Thillo, geboren te', Antwerpen op 11 december 1990 en wonende te 8800 Roeselare, Spanjestraat 6 bus 0032, te benoemen als' niet-statutaire zaakvoerder.

2.- De algemene vergadering geeft volmacht aan Mr. Jean-Paul Van Neste en aan Mr. Jasper Caby, advocaten te 8500 Kortrijk, Koning Leopold 1-straat 24, of elke andere advocaat met kantoren op hetzelfde adres om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot in de plaatsstelling om in naam en voor rekening van, de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze algemene vergadering te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit; deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde alle; documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de: ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te' doen wat nodig is in dit verband.

Jasper Caby

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. potai] van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MAVER

Adresse
TER REIGERIE 16 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande