MAXOTHEEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAXOTHEEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.897.991

Publication

29/01/2014
ÿþ Motl Wald 11.1

^i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~



BE

NaerreEnd tBreilifie van de

OR[fTEUR BELGF-c'" `,''_k van iceuPhand:.l Brume - afcleel4 OOSTEHCE

2 -01- 2014 0P . . ~2:,~,..JAN

GISCH STAA

*14028

BLAD

_ .r ~ lSr~ffie

Ondernemingsnr : 0846.897.991

Benaming

(voluit) : MAXOTHEEK

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moerdijkstraat 5, 8470 Gistel

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel, op zes december 2013, geregistreerd te Oostende l op 12 december 2013, boek 762, blad 44, vak 02, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAXOTHEEK", met maatschappelijke zetel te 8470 Gistel Moerdijkstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder ondernemingsnummer 0846.897.991, onder andere de volgende beslissingen heeft genomen;

EERSTE BESLISSING: kennisname van documenten en verslagen

A. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouder, voornoemd, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouder kosteloos een afschrift kon bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op twee oktober tweeduizend en dertien door de bestuursorganen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "MAXOTHEEK" en "LIWET', met maatschappelijke zetel te 8470 Gistel, Moerdijkstraat 5 en te 8470 Moere, Moerdijkstraat 5 in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, te Brugge, afdeling Oostende, op acht oktober tweeduizend en dertien, beiden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op zeventien oktober daarna, respectievelijk onder nummers 0158023 en 0158021.

B. De aandeelhouder bevestigt in haar hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouder erkent tevens dat zij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1) de fusievoorstellen;

2) de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van beide vennootschappen, die bij de fusie betrokken zijn;

3) de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

C. De vergadering verklaart de inhoud van voormelde documenten, verslagen en stukken te kennen en hij ontslaat de voorzitter van voorlezing ervan.

TWEEDE BESLISSING: verrichting gelijkgesteld met fusie door overneming ontbinding zonder vereffening  overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op twee oktober tweeduizend en dertien door de bestuursorganen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "1v1AXOTHEEK" en "LIWET", met maatschappelijke zetel te 8470 Gistel, Moerdijkstraat 5 en te 8470 Moere, Maerdijkstraat 5 in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, te Brugge, afdeling Oostende, op acht oktober tweeduizend en dertien, beiden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op zeventien oktober daarna, respectievelijk onder nummers 0158023 en 0158021. De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIWET', met zetel te 8470 Moere, Moerdijkstraat 5, hierna genoemd "de ovememende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAXOTHEEK", met zetel te 8470 Gistel, Moerdijkstraat 5, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt, op voorwaarde dat de Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen

vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2, Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht in

naam en voor rekening van de overnemende vennootschap sinds één juli tweeduizend en dertien.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten, waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er werd geen bedrijfsrevisor aangesteld voor de betrokken vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen zaakvoerders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

Vennootschappen,

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten ut singuli, enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden, waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn, waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- aile intellectuele rechten omvattende onder meer; aile tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft, die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap, zal het bestuursorgaan van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap "MAXOTHEEK geen eigenaar is van onroerende goederen, noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende aile boeken en bescheiden, die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd, gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en de plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. In dit verband wordt verklaard dat er geen pand op de handelszaak rust, zoals blijkt uit de hypothecaire staat verstrekt door het Eerste hypotheekkantoor te Brugge op tweeëntwintig november tweeduizend en dertien, getuigschrift nummer 61-22/11/2013-16193.

Hieruit blijkt dat de handelszaak vrij en onbelast is.

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en

passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk

continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het Koninklijk Besluit van dertig januari tweeduizend en één),

geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

DERDE BESLISSING

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissing.

>0.

e

VIERDE BESLISSING

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de zaakvoerder van de ovememende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen. VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CVBA Stuyts Accounting Services", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 2A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, afdeling Brugge, met ondememingsnummer 0405.272.631, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen (zowel de inschrijving, wijziging, als schrapping) inzake de Directe Belastingen om alle aangiften en formaliteiten terzake te vervullen en alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren.

Voor gelijkvormig uittreksel, enkel bestemd ter neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel. Getekend, notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel,

Gelijktijdig neergelegd:

* uitgifte van de akte fusie voor overneming, blijkens akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel

op 6 december 2013

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2013
ÿþMW PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N let1erç,siegt7 tri fii4 : t, Winº% _

rechtbank van kocphane31 Brugge - alcierre 4' Oc ute..,~

8 OKT. 2813

Griffie °e

k`

r

I1UI131N5802IIIIIIII1I

*3*

i

VI

o

Ondememingsnr : 0846.897.991

Benaming (voluit) ; Maxotheek

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Moerdijkstraat 5, 8470 Gistel, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

Tekst ;

Het bestuursorgaan van de BVBA Liwet en het bestuursorgaan van de BVBA Maxotheek hebben de eer hierbij het fusievoorstel neer te leggen, opgesteld in uitvoering van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 6761° Wetboek van Vennootschappen

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld:

1° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2° ....

Artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

1° De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen; 2° De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van dë instrûimënterentié nôtáns; hetzij van dë pérsd(cí}n(ën)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

5

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad Lt.tax - vervolg

Mod POF 11.1

Commentaar

Het Wetboek van Vennootschap voorziet in een sterk vereenvoudigde fusieprocedure voor de fusie na vereniging van alle aandelen in één hand. Zo dient er geen omstandig verslag door respectievelijke bestuursorganen te worden opgesteld, waardoor ook de controleopdracht van de bedrijfsrevisor of accountant vervalt. Wel dient er door de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen gezamenlijk een fusievoorstel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel (door elke vennootschap). Bovendien is een uitdrukkelijk akkoord van beide algemene vergaderingen vereist (beraadslagend en besluitend met de meerderheden zoals voorzien voor een statutenwijziging). De notulen van deze algemene vergaderingen dienen authentiek te worden opgesteld (dus met tussenkomst van een notaris).

2. IDENTIFICATIE VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

2.1. Liwet BVBA (overnemende vennootschap)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: Liwet

Opgericht bij akte van: 13 september 2010

Zetel: Moerdijkstraat 5, 8470 Moere

RPR: Brugge, afdeling Oostende

BTW nummer: 0829.213.111

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, steeds in de ruimste zin van het woord:

Management en consultancy;

- Het besturen en leiden van vennootschappen, ondernemingen en verenigingen, met eender welk doel, en de onderafdelingen daarvan, welke ook de betiteling daarvan is;

- Het geven van adviezen, het opmaken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerkingen alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële of dienstverlenende aard;

- Het verzorgen van alle mogelijke administratieve en secretariaatsdiensten in de meest ruime zin, het verstrekken van documentatie; vertaalopdrachten;

- Het verstrekken en de begeleiding van (beroeps) opleidingen, onderwijs, (her)scholing en dit zowel op permanente als op occasionele wijze, zowel volgens de traditionele onderwijsmetho des, als schriftelijk of audio-visueel;

- De aan- en verkoop, het laten bouwen en doen verbouwen, het ruilen, beheren, de instandhouding, het schatten, het uitbaten, het in waarde brengen, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Ltzi Q - vervolg

Mod POF 11.1

goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen; - Het beheer van roerende waarden, dit voor eigen rekening of in deelneming met derden; Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerhande concessies, brevetten, licenties en andere intellectuele rechten;

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger; Zij mag haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft;

- Borg stellen;

- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels - financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapital;catieondernemingen;

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille -en kapitaalbestuur;

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in handel;

- Het maken van expertise- en schattingsverslagen van roerende en onroerende goederen, voor zover wettelijk toegelaten;

- De vennootschap kan investeren in activa met het oog op het bezoldigen in natura van de zaakvoerder(s) en/of personeelsleden;

- Tevens heeft de vennootschap tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of bij deelneming alle onroerende en hiermee betrekking hebbende roerende verrichtingen te doen, namelijk het verwerven, oordeelkundig uitbreiden, ruilen, vervreemden, beheren, huren, verhuren, onderverhuren, Iaten bouwen en verbouwen, in optie geven of nemen, de promotie en het makelen, het in waarde brengen van alle eigendommen en gronden inclusief de onroerende leasing, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan. De vennootschap zal binnen het kader van dit doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. In het voorgaande is begrepen alle verwervingen en overdrachten van zakelijke rechten op gebouwen. Zij mag eveneens handel drijven in alle mogelijke grondstoffen en materialen waaruit en waarmede gebouwen worden opgericht, samengesteld, uitgerust, afgewerkt of versierd. Zij kan tevens voorzien in de aanleg en onderhoud van tuinen, parken, vijvers en opritten in de meest brede zin van het woord, zowel zelf als via derden. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden. Zij mag optreden als inkoop- en verkoopkantoor voor alle goederen (vb groothandel, kleinhandel) en agentschappen, alles in de ruimste zin van het woord. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden , nadat de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lu a - vervolg Mod PDF 11.1

vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

Maatschappelijk kapitaal: 18.600,00 Euro Vertegenwoordigddoor: 100 aandelen, op naam, zonder nominale waarde

2.2. Maxotheek BVBA (overgenomen vennootschap)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: Maxotheek

Opgericht bij akte van: 25 juni 2012

Zetel: Moerdijkstraat 5, 8470 Moere

RPR: Brugge, afdeling Oostende

BTW nummer: 0846.897.991

Doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam als voor rekening als op commissie:

Alle activiteiten van vastgoed- of immobiliënmakelaar zoals bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen;

Alle activiteiten van scheeps- of jachtmakelaar zoals bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van schepen en jachten;

Alle activiteiten als verzekeringsmakelaar zoals de bemiddeling op het vlak van het afsluiten van alle soorten verzekeringen;

Alle activiteiten van kredietmakelaar;

Alle activiteiten van vermogens- en successieplanner;

Alle activiteiten van maritieme consultancy;

Alle vormen van handelsbemiddeling in roerende goederen;

Alle vormen van managementdiensten en -assistentie en het verlenen van adviezen en consultancy op administratief, economisch, juridisch en financieel vlak aan ondernemingen;

Mede het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerkingen alle technieken in verband met het technisch, juridisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële of dienstverlenende aard; Het organiseren, verstrekken van alle vormen van (beroeps)opleiding, hulp-en bijstand en coaching in verband met immobiliënmakelaar, scheeps- en jachtmakelaar, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar, successie- en vermogensplanner;

Het verlenen van advies inzake het bestuur van ondernemingen, inclusief het opnemen van bestuursmandaten in ondernemingen;

Het besturen van vennootschappen in de meest uitgebreide zin;

De aan- en verkoop, het laten bouwen en doen verbouwen, het ruilen, beheren, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

P Ultt ( - vervolg Mad PDF 11.1

instandhouding, het schatten, het uitbaten, het in waarde brengen, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerhande concessies, brevetten, licenties en andere intellectuele rechten;

De vennootschap handelt zowel voor eigen rekening, als voor commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger; Zij mag haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft;

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen,

obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen;

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels - financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

Zij kan alle hoegenaamde financiële, juridische, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard zijn dit te begunstigen. Zij mag bij middel van inbreng, afstand, onderschrijving,deelneming, samensmelting, financiële tussenkomst, aankoop, verkoop, ruiling van alle roerende of onroerende goederen of op om het even welke rnanierbelangen nemen in alle bestaande of toekomstige vennootschappen ondernemingen of verenigingen, zowel in België of in het buitenland, welke ook hun vorm weze;

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille -en kapitaalbestuur;

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in handel;

Het maken van expertise- en schattingsverslagen van roerende en onroerende goederen, voor zover wettelijk toegelaten;

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen) met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) en/of personeelsleden in geld en/of in natura.

Tevens heeft de vennootschap tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of bij deelneming alle onroerende en hiermee betrekking hebbende roerende verrichtingen te doen, namelijk het verwerven , oordeelkundig uitbreiden, ruilen, vervreemden, beheren huren, verhuren, onderverhuren, laten bouwen en verbouwen, in optie geven of nemen, de promotie en het makelen, het in waarde brengen van alle eigendommen en gronden inclusief de onroerende leasing, alsmede alle handelingen die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid Van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad Vervolg

rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

Mod PAF 11.1

De vennootschap zal binnen het kader van dit doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. In het voorgaande is begrepen alle verwervingen en overdrachten van zakelijke rechten op gebouwen. Zij mag eveneens handel drijven in alle mogelijke grondstoffen en materialen waaruit en waarmede gebouwen worden opgericht, samengesteld, uitgerust, afgewerkt of versierd. Zij kan tevens voorzien in de aanleg en onderhoud van tuinen, parken, vijvers en opritten in de meest brede zin van het woord, zowel zelf als via derden. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden. Zij mag optreden als inkoop- en verkoopkantoor voor alle goederen (voorbeeld groothandel kleinhandel) en agentschappen, alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden , nadat de vereiste vergunningen/ attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

Maatschappelijk kapitaal: 18.600,00 EUR

Vertegenwoordigd door: 186 aandelen op naam, zonder nominale waarde

3. MODALITEITEN VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING

3.1. Algemeen

Het bestuursorgaan van de BVBA Liwet en het bestuursorgaan van de BVBA Maxotheek zullen aan hun respectievelijke algemene vergaderingen onderhavig fusievoorstel voorleggen met het oog op de fusie door overneming van de BVBA Maxotheek door de BVBA Liwet.

Door de fusie zal het gehele vermogen van de BVBA Maxotheek , zowel activa als passiva, inclusief alle rechten en verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op de bestaande BVBA Liwet overgaan. Er zullen geen aandelen worden uitgegeven, gezien de overnemende vennootschap eigenaar is van aile aandelen waaraan stemrecht in de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap is verbonden.

3.2. Verdere modaliteiten inzake de fusie

De verdere modaliteiten inzake de fusie worden als volgt vastgelegd:

Alle handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht in naam en voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 juli 2013.

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

V

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn geen vennoten van de gefuseerde vennootschappen die bijzondere rechten hebben, en er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen.

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De aandelen van BVBA Maxotheek in het bezit van de BVBA Liwet zullen door het bestuursorgaan van de BVBA Liwet worden vernietigd.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap BVBA Maxotheek worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap BVBA Liwet opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap BVBA Maxotheek die naar aanleiding van de fusie vernietigd worden.

De overnemende vennootschap zal alle kosten van de fusie dragen en zal de overgenomen vennootschap vrijwaren van elk verhaal. De BVBA Liwet zal op deze wijze zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld zijn in alle rechten en verplichtingen van de BVBA Maxotheek.

3.3. De boekhoudkundige verwerking van de fusie

Boekhoudkundig worden de activa, de schulden en de voorzieningen van de

dochtervennootschap aan boekwaarde overgenomen door de moedervennootschap. Het boekhoudkundig eigen vermogen van de dochtervennootschap wordt gesaldeerd met de boekwaarde van de participatie in de boekhouding van de moedervennootschap.

Wanneer de boekwaarde van de participatie groter is dan het boekhoudkundig eigen vermogen van de dochtervennootschap, wordt dit verschil zoveel mogelijk toegerekend aan de actiefbestanddelen met een grotere waarde dan het bedrag waarvoor ze in de boekhouding van de dochtervennootschap voorkomen, Voor zover dit verschil voortvloeit uit een overwaardering van schulden of uit afschrijvingen, waardeverminderingen of voorzieningen die door de dochtervennootschap in resultaat waren genomen maar die niet langer dienstig dan weI overtollig zijn, dan worden die bij de fusie via de resultatenrekening teruggenomen dan wel rechtstreeks gecorrigeerd ten belope van dit overschot. Het eventuele verschil dat dan nog resteert wordt, naargelang het geval, als goodwill geboekt (en afgeschreven) of onmiddellijk in kost opgenomen.

Wanneer de boekwaarde van de participatie kleiner is dan het boekhoudkundig eigen vermogen van de dochtervennootschap, dan worden voor dit verschil, voor zover het voortvloeit uit een overwaardering van activa of een onderwaardering van passiva, op het tijdstip van de fusie, in de resultatenrekening afschrijvingen, waardeverminderingen, voorzieningen of correcties geboekt. Het eventuele verschil dat nog resteert wordt in opbrengst genomen bij de moedervennootschap. Zij heeft immers, ingevolge de fusie, een hoger netto - actief ontvangen dan de boekwaarde van haar participatie.

4. ALGMENE VERGADERING

De algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen, die over de fusie moeten beslissen, zullen worden bijeengeroepen bij de notaris, na de termijn van zes weken na de neerlegging van het fusievoorstel.

De fusie is voltrokken van zodra de betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende

Ltett Q - vervolg

Mod POF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Lhtit I - vervolg Mod ADF 11.1

vennootschap BVBA Liwet van de eerste jaarrekening die zal opgemaakt worden na de fusie, zal meteen kwijting inhouden voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor

hun opdracht die zij vervuld hebben van 25 juni 2012 tot de verwezenlijking van de fusie.

5. OPENBAARMAKING FUSIEVOORSTEL

Onderhavig fusievoorstel wordt door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, De neerlegging zal automatisch de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch St aatblad voor gevolg hebben, waardoor derden van de fusievoorbereiding op de hoogte worden gebracht.

Moere, 02 oktober 2013

BVBA Maxotheek BVBA Liwet

Het bestuursorgaan, Het bestuursorgaan,

BVBA Liwet, Ghesquière Katie

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Zaakvoerder Ghesquière Katie

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2012
ÿþ tod word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

*12119448

meaergelegd ter griffie van 8e

rechtbank van koe

Brugge  afd ing te Oostend

9° 2 7 JUN ZülZGriffie

OP r,J+i71ir,

Ondernemingsnr: eS tt 6 , ~9~ 3.34

Benaming

(voluit) : MAXOTHEEK (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moerdijkstraat 5, 8470 Gistel

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jessica Verhaeghe, notaris met standplaats Giste[, op 25 juni 2012, nog niet geregistreerd, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor een onbepaalde duur vanaf haar oprichting, onder de benaming "MAXOTHEEK", met maatschappelijke zetel te 8470 Gistei, Moerdijkstraat 5, door:

1/ De heer GHESQUIÈRE Jaak Magda Joseph, (rijksregisternummer 49.08.26-213.92), geboren te Oostende op zesentwintig augustus negentienhonderd negenenveertig, wonende te 8490 Jabbeke, Flamincka Park 20.

2/ Mevrouw GHESQUIÈRE Katie Imelda Paul, (rijksregistemummer 74.06.08-066.29), geboren te Oostende op acht juni negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 8470 Gistel, Moerdijkstraat 5.

Diezelfde akte vermeldt ook nog (letterlijk) wat volgt:

Artikel 1

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij wordt beheerst door de thans in voege zijnde wetten en deze statuten en handelt onder de naam "MAXOTHEEK".

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA te worden toegevoegd.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8470 Gistel, Moerdijkstraat 5.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland, zowel in eigen naam als voor rekening als op commissie:

-Alle activiteiten van vastgoed- of immobiliënmakelaar zoals bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen.

- Alle activiteiten van scheeps- of jachtmakelaar zoals bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van schepen en jachten;

-Aile activiteiten als verzekeringsmakelaar zoals de bemiddeling op het vlak van het afsluiten van alle soorten verzekeringen.

-Alle activiteiten van kredietmakelaar.

-Alle activiteiten van vermogens- en successieplanner.

-Alle activiteiten van maritieme consultancy.

-Alle vormen van handelsbemiddeling in roerende goederen.

-Alle vormen van managementdiensten en -assistentie en het verlenen van adviezen en consultancy op administratief, economisch, juridisch en financieel vlak aan ondernemingen.

Mede het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerkingen alle technieken in verband met het technisch, juridisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële of dienstverlenende aard;

- Het organiseren, verstrekken van alle vormen van (beroeps)opleiding, hulp- en bijstand en coaching in verband met immobiliënmakelaar, scheeps- en jachtmakelaar, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar, successie- en vermogensplanner.

Het verlenen van advies inzake het bestuur van ondernemingen, inclusief het opnemen van bestuursmandaten in ondernemingen;

Het besturen van vennootschappen in de meest uitgebreide zin.

- De aan- en verkoop, het laten bouwen en doen verbouwen, het ruilen, beheren, de instandhouding, het schatten, het uitbaten, het in waarde brengen, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerhande concessies, brevetten, licenties en andere intellectuele rechten;

- De vennootschap handelt zowel voor eigen rekening, als voor commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels  financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

- Zij kan alle hoegenaamde financiële, juridische, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard zijn dit te begunstigen. Zij mag bij middel van inbreng, afstand, onderschrijving, deelneming, samensmelting, financiële tussenkomst, aankoop, verkoop, ruiling van alle roerende of onroerende goederen of op om het even welke manier belangen nemen in alle bestaande of toekomstige vennootschappen ondernemingen of verenigingen, zowel in België of in het buitenland, welke ook hun vorm weze;

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille -en kapitaalbestuur;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in handel;

- Het maken van expertise- en schattingsverslagen van roerende en onroerende goederen, voor zover wettelijk toegelaten.

- De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen) met het oog op het vertonen van haar zaakvoerder(s) en/of personeelsleden in geld en/of in natura,

- Tevens heeft de vennootschap tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of bij deelneming alle onroerende en hiermee betrekking hebbende roerende verrichtingen te doen, namelijk het verwerven, oordeelkundig uitbreiden, ruilen, vervreemden, beheren, huren, verhuren, onderverhuren, laten bouwen en verbouwen, in optie geven of nemen, de promotie en het makelen, het in waarde brengen van alle eigendommen en gronden inclusief de onroerende leasing, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

De vennootschap zal binnen het kader van dit doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. In het voorgaande is begrepen alle verwervingen en overdrachten van zakelijke rechten op gebouwen, Zij mag eveneens handel drijven in alle mogelijke grondstoffen en materialen waaruit en waarmede gebouwen worden opgericht, samengesteld, uitgerust, afgewerkt of versierd. Zij kan tevens voorzien in de aanleg en onderhoud van tuinen, parken, vijvers en opritten in de meest brede zin van het woord, zowel zelf als via derden. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden. Zij mag optreden als inkoop- en verkoopkantoor voor alle goederen (voorbeeld groothandel kleinhandel) en agentschappen, alles in de ruimste zin van het woord.

- De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden, nadat de vereiste vergunningen/astesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Volstorting en bankattest

Het maatschappelijk kapitaal wordt onderschreven door:

a) de heer Jaak Ghesquière, tot beloop van drieënnegentig (93) aandelen, hetzij negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

b) mevrouw Katie Ghesquière, tot beloop van drieënnegentig (93) aandelen, hetzij negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00).

De onderschreven bedragen werden, zoals blijkt uit het bankattest van veertien juni tweeduizend en twaalf, tot beloop van één/derde (1/3e) volgestort door storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap-in-oprichting bij de Fortis Bank met zetel te Brussel, met nummer 001-6735231-15." Bijgevolg is het maatschappelijk kapitaal tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) ter beschikking van de vennootschap en werden de aandelen, allen voor één/derde (1/3e) volstort, aan de onderschrijvers toegekend.

Artikel 10

De aandelen zijn op naam.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden en dat bevat

- de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot en van het getal der hem toebehorende aandelen;

- de vermelding van de gedane stortingen ;

- de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen.

Elke vennoot of belanghebbende derde mag van dit register inzage nemen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, én onder de levenden én ingevolge overlijden, slechts mits de instemming van aile vennoten worden overgedragen respectievelijk overgaan.

De vennoten genieten, zowel bij overdracht onder de levenden als bij overgang ingevolge overlijden, een voorkeurrecht in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds voordien bezitten.

Artikel 14

Eén of meer zaakvoerders besturen de vennootschap. Zij moeten niet noodzakelijk vennoot zijn.

Niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen. Hun mandaat is hernieuwbaar. De eventuele bezoldiging en de duur van hun mandaat worden in één of meer keren door de algemene vergadering bepaald.

Het vermeerderen van het aantal zaakvoerders zal kunnen ge-'schieden door een beslissing van de algemene vergadering, zonder dat de vormen voorgeschreven voor een statutenwijziging daarbij moeten in acht genomen worden.

Ingeval van ontslagneming, afzetting, faillissement of kennelijk onvermogen of overlijden van de enige zaakvoerder wordt de oudste vennoot van rechtswege zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon die bestuurder of zaakvoerder en vennoot is in een vennootschap onder firma, een commanditaire vennootschap, een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid of in een commanditaire vennootschap op aandelen is evenwel niet persoonlijk verbonden voor de verbintenissen van de vennootschap waarin de rechtspersoon bestuurder of zaakvoerder en vennoot is.

Artikel 15

Iedere zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen, nodig voor het bereiken van het maatschappelijk doel, te verrichten, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of dat hij hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel 18

Indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering daartoe vrijwillig beslist, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden voor een hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd door de algemene vergadering van de vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut van bedrijfsrevisoren.

Een uittredende commissaris is herkiesbaar.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De

vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing, in deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap,

Artikel 19

Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd in geld en/of in natura, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Tot vergoeding van hun werk en verantwoordelijkheid, kan aan de zaakvoerder(s) een bezoldiging worden toegekend, die onder de normale exploitatiekosten van de vennootschap moet worden opgenomen, Deze bezoldiging is onafhankelijk van de kosten voor vertegenwoordiging, reizen en verplaatsingen, die iedere maand zullen uitbetaald worden, mits overlegging van een maandelijkse afrekeningsstaat.

Het bedrag van deze bezoldiging zal, in voorkomend geval, ieder jaar door de algemene vergadering worden vastgesteld.

Deze vergadering zal tevens het bedrag bepalen van de voorschotten door de zaakvoerder(s) vooraf te nemen en te verrekenen op het bezoldigingsbedrag.

De bezoldiging blijft aan de zaakvoerder(s) verworven, zelfs indien, over een of ander boekjaar, verlies zou worden geboekt.

Artikel 21

De jaarvergadering van de vennoten heeft plaats ieder jaar op de twintigste van de maand september om twintig uur, ongeacht of dit een zon- of feestdag is en op de maatschappelijke zetel, of op iedere andere plaats in het oproepingsbericht vermeld,

Artikel 22

Ieder maatschappelijk jaar vangt aan op één april van elk jaar en eindigt op éénendertig maart van ieder daaropvolgend kalenderjaar.

Artikel 23

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de maatschappelijke lasten en van de afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds ééntiende van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, wanneer dit percentage niet meer bereikt blijkt te zijn.

Het alsdan overbli}vend batig saldo vormt de uitkeerbare winst, De algemene vergadering beschikt oves de uitkeerbare winst, op voorstel van de zaakvoerders, die daarbij zowel de alsdan geldende wettelijke bepalingen

e ais - in voorkomend geval - de rechten van de aandelen zonder stemrecht zullen moeten eerbiedigen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen,

Elke uitkering in strijd met artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen moet door de aandeelhouder

r-+ die haar heeft ontvangen, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn.

Artikel 26

Het voorstel tot ontbinding van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerder(s) wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de

et algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is

et vastgesteld.

et

Voor de gevallen waarin de onderneming besluit haar activiteiten te beëindigen of indien niet langer ervan

kan worden uitgegaan dat de onderneming haar bedrijf zal voortzetten, wordt voornoemde staat, behoudens

er

met redenen omklede afwijking, opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel

rm

92 van het Wetboek van vennootschappen,

ru

De commissaris-revisor of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of accountant ingeschreven op het

P: tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants die door de zaakvoerder(s) wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt in zonderheid of daarin de toestand van de

el vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van de hierboven bedoelde verslagen en staat van activa en passiva wordt, samen met de

oproeping voor de algemene vergadering, gezonden aan de aandeelhouders.

~D Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de

et vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke

'r. benoeming geschiedt de vereffening van rechtswege door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van

I: een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf aan vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening een vereffeningsstaat overzenden aan de griffie van de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar volstaat één staat per jaar.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden der vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor. Zonodig wordt na alle vereffeningswerkzaamheden de nodige melding overgemaakt naar de commissie voor nazicht der effecten.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijk delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in minder mate worden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Artikel 27

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Ontslag,

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperkingen van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Controle.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit, Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris werd benoemd bestaat geen controle in de vennootschap.

Overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot en met éénendertig maart tweeduizend veertien.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de twintigste van de maand september, om twintig uur, van het jaar tweeduizend veertien.

BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders wordt bepaald op één.

Wordt tot zaakvoerder benoemd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EIWET' met zetel te 8470 Gistel (Moere), Moerdijkstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, afdeling Oostende, met ondernemingsnummer 0829.213.111, alhier vertegenwoordig door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Katie Ghesquière, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger benoemd krachtens beslissing van de bijzondere algemene vergadering van heden van de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, nog bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Zij is een niet-statutaire zaakvoerder.

Zij heeft de bevoegdheden van de artikelen veertien en volgende van de statuten.

De comparanten beslissen thans dat het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd zal zijn vanaf het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt, tot andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de statuten. De zaakvoerder stelt bvba Stuyts Accounting Services, handelend onder de heer Kris Jonckheere, kantoor houdend te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 2A, aan ais bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor deels letterlijk, deels ontledend uittreksel, afgeleverd voor de formaliteit van de registratie, enkel bestemd ter neerlegging in de griffie van de rechtbank van koophandel en ter bekendmaking in het Belgisch Staatsblad

Notaris Jessica Verhaeghe te Gistel.

Samen hiermee neergelegd:

° uitgifte van de oprichtingsakte de dato 25 juni 2012.

"

°

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAXOTHEEK

Adresse
MOERDIJKSTRAAT 5 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande