MBML

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MBML
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 537.857.080

Publication

08/12/2014
ÿþ01J111,101111.11

AI

Mod Wad 11.1

NPU GE Ann Griffie Rechtbank Koophandel

2 7 NOV 2014

Griffie

Gent Afdeling Brugge

Do gri`fie1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopte na neerlegging ter griffie van c ais

08/12/2014 - Annexes du Moniteur b

Ondernemingsnr : 0537.857.080

Benaming

(voluit) : MBML

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Citroenstraat 21 - 8730 Beenrem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit een onderhandse akte opgemaakt te Beemem op 24 november 2014, blijkt dat de volgende beslissing werd genomen:

Er wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Weldadigheidstraat 62 te 8730 Beemem vanaf 1 december 2014

Moenaert Mario

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/09/2013
ÿþ1

Mod PDF

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

Ziei4Ya" " 411/

BELGE NEERr3wLEGis cal` iiiri111'1P dÉEl RECHTBANK VAN KOGPHAhite. Ite

2013 BRUGGE (Afd¬ rlrng BrueMe)

ATSBLAD

_ i _09_

BELGISCH ST/

r

Vennootschap onder firma

Citroenstraat 8730 Beemem

Ondernemingsnr : 0 5 1 Benaming (voluit) : MBML

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 16/08/2013

De ondergetekenden:

De heer Moenaert Mario geboren op 28 april 1967 , wonende Cítroenstraat 21 te 8730 Beemem Mevrouw Lampo Brigitte geboren op 29 maart 1969, wonende Citroenstraat 21 te 8730 Beemem Hebben verklaard hierbij een vennootschap onder firma op te richten, waarbij zij de statuten hebben vastgesteld als gevolg.

1. Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1:

De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma

met als vennootschappelijke benaming MBML.

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Citroenstraat 21 te 8730 Beemem. Deze mag bij

beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats worden overgebracht,

Artikel 3:

De vennootschap heeft als doel : Verhuur van landbouwmachines en -werktuigen met bedieningspersoneel, vervaardigen van al dan niet zelfladende of zelflossende aanhangwagens en oplegger voor landbouwdoeleinden, vervaardigen en onderhoud van fietsen en invalidenwagens, vervaardiging van dynamo's voor rijwielen, reparatie van producten van metaal, reparatie van machines. Handelsbemiddeling, groothandel en detailhandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen. Carrosserieherstellingen algemeen, onderhoud en reparatie van bromfietsen. Kleinhandel in nieuwe en gebruikte bromfietsen.

De vennootschap mag in Belgie en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardige, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel4:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Het eerste boekjaar begint op 16 augustus

2013 en loopt tot 30 september 2014.

Op de laatste biz. van Luik B Vérnikii-cieriï i eCto c1Váani ën hoedanigheid van cie instrumenterende notaris, -hdtxj van de perso(ó)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

LrtJi;9 i - vervolg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du MQnixeur_belge

Mad pUF 11.1

3. Maatschappelijke kapitaalinschrijving en volstorting.

Artikel 9:

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op duizend (1.000) Euro, vertegenwoordigd door honderd(100) deelbewijzen. Ieder is volledig ingeschreven zoals hierna blijkt.

Voorgenoemde Moenaert Mario heeft ingetekend voor vijftig (50) deelbewijzen en zoals hierna blijkt vijfhonderd euro(500.00EUR) volstort.

Voorgenoemde Lampo Brigitte heeft ingetekend voor vijftig (50) deelbewijzen en zoals hierna blijkt vijfhonderd euro(500.00EUR) volstort.

Samen honderd(100) deelbewijzen hetzij voor duizend euro (1.000EUR) op welk maatschappelijk kapitaal aldus volledig is ingeschreven. Erkend door de inschrijvers en beschikbaar als maatschappelijk kapitaal.

4.Bestuur- Vertegenwoordiging- controle

Artikel 10:

De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en vacaties, en van hun wedde voor de geleverde beroepsprestaties.

Artikel 11:

Iedere vennoot afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigd de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 12:

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te alle tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

5.Algemene vergadering

Artikel 16:

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand februari te achttien uur op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werking bijeen. De eerst jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en vijftien. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

6.Boekjaar- jaarrekening- Resultaat

Artikel 17:

Het boekjaar loopt van 1 oktober tot 30 september van ieder jaar. Op dertig september van ieder jaar, en voor het eerst op dertig september tweeduizend en veertien, wordt een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 18:

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de atemene onkosten de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overdragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan.( 5% voorgenomen voor de wettelijke reserve tot 10% van het maatschappelijk kapitaal is bereikt) De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

vervolg

MM aaF 91,7

8.Diverse bepalingen

Buitengewone algemene vergadering

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en hebben vastgesteld dat overeenkomstig artikel 11 van deze statuten iedere vennoot te weten Moenaert Mano, voornoemd en Mevr Lampa, voornoemd, voor tegenover derden als vertegenwoordiger van de vennootschap kan optreden en rechtsgeldig aile daden van bewaring van beheer en van beschikking kan stellen. De Heer Moenaert Mario wordt ook voorgenoemd als zaakvoerder van de vennootschap.

Opgesteld te l3eemem op 16 augustus 2013 in vier exemplaren, waarvan elke partij erkent één origineel te hebben ontvangen en het derde & vierde bestemd is voor registratie.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 22/08/2013

Moenaert Malle

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MBML

Adresse
CITROENSTRAAT 21 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande