MC BOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MC BOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.731.597

Publication

23/07/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14306703*

Neergelegd

18-07-2014

Griffie

0556731597

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

MC BOUW

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij akte verleden voor geassocieerd notaris Anthony WITTESAELE, te Tielt, op 17 juli 2014, neergelegd vóór registratie, werd een vennootschap opgericht met volgende gegevens: OPRICHTERS:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VLAEMYNCK INVEST", met maatschappelijke zetel te 8700 Tielt, Sint-Janstraat 185, BTW BE 0883.085.624, rechtspersonenregister Brugge.

Opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap bij onderhandse akte op 17 augustus 2006, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 augustus daarna onder nummer 06136442.

Waarvan de statuten gewijzigd werden blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Nicolas Verstraete te Tielt (Aarsele) op 6 juli 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 juli daarna onder nummer 11116713, inhoudende ondermeer de omvorming in de huidige rechtsvorm.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar zaakvoerder, de heer VLAEMYNCK Karel Patrick Dirk, wonende te 8700 Tielt, Euromarktlaan 6, hiertoe aangesteld bij beslissing van de algemene vergadering blijkens voormeld proces-verbaal opgemaakt door notaris Nicolas Verstraete te Tielt (Aarsele) op 6 juli 2011, gepubliceerd als voormeld.

2. De heer DE FOUR Niels, geboren te Tielt op 22 februari 1988, wonende te 8700 Tielt, Beneluxlaan 31.

3. De heer MEULEBROUCK Frederick Fabrice Maurice, geboren te Tielt op 16 september 1978,

wonende te 8870 Izegem, Prinsessestraat 216 bus 1.

RECHTSVORM:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BENAMING:

MC BOUW

ZETEL:

8700 Tielt, Sint-Janstraat 185

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel :

1) Het verrichten van alle immobilaire activiteiten, zowel in eigen beheer als voor rekening van

derden, zoals : de aan- en verkoop van gronden, de aan- en verkoop van gebouwen, evenals de op-

en inrichting ervan, het verhuren en ter beschikkingstellen van onroerende goederen, het promoten

van bouwprojecten, het commercialiseren van onroerend goedprojecten.

De vennootschap mag optreden als adviseur, bemiddelaar en coördinator van immobilaire

activiteiten.

De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel beroep doen op derden.

In deze zin behoort tot de activiteit : aanneming van bouwwerken waarbij beroep gedaan wordt op

onderaannemers.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Sint-Janstraat 185

8700 Tielt

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

2) Projectontwikkeling en de promotie van de ontwikkelde projecten inclusief het verlenen van allerhande diensten die hiermede verband houden.

3) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eerder welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

4) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen.

5) Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

6) Het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

7) Immobiliënmakelaar : alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het uitoefenen van de activiteit van makelaar in onroerend goed, te weten ondermeer doch niet beperkt tot het bemiddelen bij de aankoop, de verkoop, de verhuring, de verbouwing, de verkaveling, en het onder regime van horizontale mede-eigendom brengen van alle soorten onroerende goederen (zoals huizen, appartementen, gronden commerciële panden, industriepanden, en andere); het beheren van alle onroerende goederen, hetzij voor rekening van derden, hetzij voor eigen rekening; het schatten van de waarde van alle soorten onroerend goed en van huurwaarden; het verstrekken van diverse administratieve documenten, inbegrepen energieprestatiecertificaten.

8) Zij mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en valorisatie evenzeer als met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden; zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van aandelen of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

9) De vennootschap mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken.

10) De vennootschap zal kunnen persoonlijke en zakelijke borgstelling verlenen ten voordele van derden, particulieren en vennootschappen, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal ook kunnen het mandaat van bestuurder opnemen in andere vennootschappen.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn

KAPITAAL  AANDELEN:

Het gehele geplaatste kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/tweeduizendste (1/2.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen worden verdeeld in twee soorten, Klasse A en Klasse B.

De houders van aandelen van Klasse A worden  Klasse A vennoten genoemd. De houders van aandelen van Klasse B worden  Klasse B vennoten genoemd.

De aandelen die na de oprichting worden uitgegeven naar aanleiding van een kapitaalverhoging aan Klasse A vennoten of die ingevolge overdracht onder de levenden of overgang ingevolge overlijden zullen toebehoren aan Klasse A vennoten behoren tot Klasse A.

De aandelen die na de oprichting worden uitgegeven naar aanleiding van een kapitaalverhoging aan Klasse B vennoten of die ingevolge overdracht onder de levenden of overgang ingevolge overlijden zullen toebehoren aan Klasse B vennoten behoren tot Klasse B.

Aandelen van de Klasse A die overgedragen worden aan een Klasse B vennoot zullen van rechtswege omgevormd worden tot aandelen van de Klasse B. Aandelen van de Klasse B die overgedragen worden aan een Klasse A vennoot worden van rechtswege omgevormd tot aandelen van de Klasse A.

De verschijners verklaren dat de aandelen werden onderschreven als volgt:

1. door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VLAEMYNCK INVEST", voornoemd, ten belope van duizend (1.000) aandelen Klasse A, hetzij voor tienduizend euro (¬ 10.000,00)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. door de heer DE FOUR Niels, voornoemd, ten belope van vijfhonderd (500) aandelen Klasse B, hetzij voor vijfduizend euro (¬ 5.000,00)

3. door de heer MEULEBROUCK Frederick, voornoemd, ten belope van vijfhonderd (500) aandelen Klasse B, hetzij voor vijfduizend euro (¬ 5.000,00)

De verschijners verklaren het onderschreven aantal aandelen te hebben volstort in speciën voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), namelijk drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VLAEMYNCK INVEST", voornoemd, duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 1.550,00) door de heer DE FOUR Niels, voornoemd, en duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 1.550,00) door de heer MEULEBROUCK Frederick, voornoemd. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door deze bank afgeleverd.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, natuurlijke of rechtspersonen, die benoemd worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder, of indien er meer dan één zaakvoerder is, de meerderheid van de zaakvoerders, zal door de algemene vergadering gekozen worden uit een lijst van kandidaten opgesteld door de Klasse A vennoten. De zaakvoerders verkozen uit de lijst voorgesteld door de Klasse A vennoten worden de Klasse A zaakvoerders genoemd. De andere zaakvoerders worden Klasse B zaakvoerders genoemd.

De vergoeding voor de zaakvoerders wordt vastgelegd of goedgekeurd door de algemene vergadering der vennoten.

INTERNE BESTUURSBEVOEGDHEDEN

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Een zaakvoerder Klasse A vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zowel als eiser en als verweerder.

Zaakvoerders Klasse B kunnen de vennootschap slechts vertegenwoordigen samen met een zaakvoerder Klasse A.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, is met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag hoger dan vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), evenwel de handtekening van de eenvoudige meerderheid van de zaakvoerders vereist, waaronder steeds een zaakvoerder Klasse A.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of, gezien de omstandigheden, hiervan niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op 15 december om 9 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar. WINSTVERDELING - WINSTUITKERING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de jaarvergadering kan besluiten dat dit saldo of een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder toegekend zal worden.

Geen uitkering, onder welke vorm ook, mag geschieden, indien op datum van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. ONTBINDING - VEREFFENING

Bij ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden vóór het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had vóór de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars hebben gesteld tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

Indien de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die haar vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig voormelde procedure worden besloten en zo neergelegd en openbaar gemaakt worden.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Wanneer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan. Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 juni 2016.

2. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2016.

3. De comparanten beslissen onder voormelde opschortende voorwaarde, met éénparigheid van

stemmen aan te stellen als zaakvoerders voor onbepaalde duur:

- zaakvoerder Klasse A:

- de naamloze vennootschap "HULLYNCK", met maatschappelijke zetel te 8700 Tielt, Sint-

Janstraat 185, BTW BE 0443.712.939, rechtspersonenregister Brugge, met als vaste

vertegenwoordiger de heer VLAEMYNCK Karel Patrick Dirk, wonende te 8700 Tielt, Euromarktlaan

6;

- zaakvoerders Klasse B:

- de heer DE FOUR Niels, wonende te 8700 Tielt, Beneluxlaan 31;

- de gewone commanditaire vennootschap  CERTIPUNT , met maatschappelijke zetel te 8870

Izegem, Prinsessestraat 216 bus 1, BTW BE 0829.713.353, rechtspersonenregister Kortrijk, met als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

vaste vertegenwoordiger de heer MEULEBROUCK Frederick, wonende te 8870 Izegem, Prinsessestraat 216 bus 1;

allen hier tegenwoordig en verklarende deze mandaten te aanvaarden voor de voormelde duur. 4. Volmacht wordt gegeven aan cvba VGD Accountants en belastingsconsulenten, met zetel te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, elk bevoegd om afzonderlijk op te treden en met het recht van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoering, van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten met betrekking tot het ondernemingsloket, de belasting over de toegevoegde waarde of de kamer voor ambachten en neringen te vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte van 17 juli 2014

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 03.01.2017, NGL 02.02.2017 17036-0342-013

Coordonnées
MC BOUW

Adresse
SINT-JANSTRAAT 185 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande