MEDCHEM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDCHEM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.406.191

Publication

05/11/2013
ÿþmod i i.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J1lIINIVI11!110111N

,~

NEERGELEGD ter GRWFI Evi

E=CHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brume)

2 4 OKT, Z013

aime:

06 191





~

0541

;, Ondememingsnr :

:;

.? Benaming (voluit) : MedChem

(verkort)

Rechtsvorm ; Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte .

i. aansprakelijkheid

it

it Onderwerp akte :OPRICHTING

: i

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Bael, geassocieerd notaris met zetel van de

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; ;. aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op zestien oktober tweeduizend; ? dertien, ter neerlegging vôôr registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeeni :; volgt:

1 Dat een burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten

Zetel : De Linde 76

8310 Brugge

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

De heer Van Damme Freddy Aloïs, geboren te Brugge op 5 januari 1960, wonende te 8310; Brugge, De Linde 76, echtgenoot van mevrouw Casselman Kristien Maria Simonne.

De naam van de vennootschap luidt: "MedChem". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8310 Brugge, De Linde 76.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse; taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor; rekening van derden of in deelneming met derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- het uitvoering geven aan een regeling tot het doen van periodieke uitkeringen aan de heer Van; Damme, Freddy Aloïs voornoemd en zijn nabestaanden, zulks in de vorm van periodieke uitkeringen

als bedoeld in artikel 11, lid 1, letter g van de Nederlandse Wet op de Loonbelasting van 1964. j

- het afsluiten, beheren en uitvoeren van kapitaalverzekeringen en pensioen-, stamrecht- en; lijfrenteverplichtingen, mits dit niet leidt tot de uitoefening van het Levensverzekeringsbedrijf in de zini van artikel 1, lid 1, letter e van de Nederlandse Wet Toezicht Verzekeringsbedrijf alsmede het doen

van pensioentcezeggingen aan directie en werknemers en het  al dan niet In eigen beheer

"

uitvoeren van pensioenregelingen;

- het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

- het verlenen van logistieke diensten direct of indirect ten behoeve van de voormelde activiteit.

- het verzorgen van advies- dan wel consultancydiensten, alles in de ruimste zin van het woord;

_ het verstrekken en aangaan van geldleningen, het beheren van en het beschikken oven

registergoederen en het stellen van zekerheden, ook voor schulden van anderen.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende verrichtingen

1 inzoverre dat: :

deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit;

ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van investeringsbeleid;

wordt vastgelegd.

Deze opsomming is niet beperkend en dient geïnterpreteerd te worden in de ruimste zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Y

mod 11.1

Behoudens voor deze activiteiten waarvoor een wettelijke vergunning vereist is, zal de' vennootschap haar maatschappelijk doel mogen uitoefenen voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden. Zij zal onder meer slechts de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Daartoe kan de vennootschap advies verlenen aan, samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in alle vennootschappen, samenwerkingsverbanden of ondernemingen van allerlei aard met een identiek doel, gelijklopend of samen hangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen en dit door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak/het volledig eigen vermogen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

Indien door de zaakvoerders handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, hetzij zij bewijst dat de medecontracterende partij(en) op de hoogte was/waren of niet onkundig kon(den) zijn van de bevoegdheidsoverschrijding. Openbaarmaking van de statuten voldoet niet ais bewijs van deze voorkennis.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de regels gesteld in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Geassocieerd notaris lise De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhon-derd euro (12.400,00 EUR) en werd gedeponeerd op een bij-zondere rekening geopend op naam van de burgerlijke vennoot-schap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid "MedChem" in oprichting bij Belfius Bank.

De heer Freddy Van Damme dient nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) te volstorten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders wordt onbezoldigd uitgeoefend, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verde( handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de zaakvoerder(s) worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerder(s),

ledere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de hiernagemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Tot gewone zaakvoerders werden voor onbepaalde duur benoemd:

1) mevrouw CASSELMAN Kristien Maria Simonne, geboren te Varsenare op 12 november 1963, wonende te 8310 Brugge, De Linde 76;

2) de heer Freddy Van Damme, wonende te 8310 Brugge, De Linde 76.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot 31 december 2014.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op zes mei om elf uur op de maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats in België.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud

van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 16/10/2013, met bankattest.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden *" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.05.2015, NGL 04.06.2015 15145-0392-011

Coordonnées
MEDCHEM

Adresse
DE LINDE 76 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande