MEKA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEKA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.989.343

Publication

25/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/10/2013
ÿþ E Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 11111111 I t ~ ^

" 13159909* l=ERG'ÉI.EGD far GRIFFIE áe

ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TÜ

.^L' GCE (M~'~ Ig ~ruci~'e)



.~~

~

Ondernerningsnr : 0836.989.343

Benaming

(voluit) : Meka

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Noordhinderstraat 16 bus 18, 8380 Zeebrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 1 oktober 2013 heeft unaniem beslist met onmiddellijke ingang de heer Vanden Broucke Peter, wonende te 8380 Zeebrugge, Noordhinderstraat 18 bus 101, te ontslaan als zaakvoerder.

Kaddouri Melikka

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/03/2012
ÿþ~ z.1

~.,

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MsNiTEUR E ELGE Ft~+lE5'eGe%

iBA~~IN~1Ca v~;fF 041E27i"

Z Q -03- 2012 BRUGGE erm,r(r'-.'

BELGISCH STAATSBLAD,

n 6

Ondernemingsnr : 0836.989.343

Benaming

(voluit) : Meka

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eekhoutstraat 10, bi, 8000 Brugge

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder - verplaatsing maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 01/07/2011 heeft unaniem beslist, vanaf heden, de Heer Vanden Broucke Peter, Jonckheer Paul Coppietersdreef 30, 8200 Brugge te benoemen tot zaakvoerder. Hij aanvaardt zijn mandaat vanaf heden en dit voor onbepaalde duur.

De algemene vergadering beslist tevens de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Noordhinderstraat, 16-18, 8380 Zeebrugge(Brugge) en dit vanaf 14/10/2011

Kaddouri Melikka (zaakvoerster)

iIII lllI 1111111111111111(11! lllI 1111! Iff 1111

*iaosasza*

Bijlagen lslj iret- B-ëlgiscriStáifsblâá _ 28103TZ0T2

pp de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2011
ÿþmod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°P: .1 .5 JUN1 2011

Griffie De griffier,

f me' Luik B



1 X11095181

Vo beho aan Belg Staak: 1





op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. helzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 831698 9 3 4 3

Benaming : MEKA

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ee khoutstraat 10 bus 1

8000 Brugge

Onderwerp akte :OPRICHTING

Bij akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint Kruis op 10 juni 2011, is opgericht door : Mevrouw KADDOURI Melikka Fatna Maria, geboren te Eindhoven (Nederland) op twaalf december negentienhonderd achtenzestig, wettelijk gescheiden, wonende te 8000 Brugge, Eekhoutstraat 10 bus 1.

OPRICHTING.

Kapitaal, onderschrilvinq en storting.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal, één Euro (1,00 EUR) bedragend, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend een honderdste (1/100ste) deel van het maatschappelijk kapitaal, onderschreven en volstort wordt als volgt:

Mevrouw Melikka Kaddouri, voornoemd, onderschrijft 100 aandelen, hetzij een bedrag van één euro (1,00 EUR), volstort ten belope van één Euro (1,00 EUR).

i Totaal : honderd (100) aandelen of een bedrag van één euro (1,00 EUR), welk bedrag onderschreven is voor de totaliteit en volstort voor een bedrag van één Euro (1,00 EUR), zodat heden volgens verklaring van de oprichters een bedrag van één euro (1,00 Euro) ter beschikking staat van de vennootschap.

STATUTEN.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter, in het kort S-BVBA. Haar naam luidt "MEKA".

De zetel is gevestigd te 8000 Brugge, Eekhoutstraat 10 bus 1.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- de groothandel, kleinhandel en distributie in dranken in de meest uitgebreide zin, met onder andere i wijnen, champagnes, aperitieven, likeuren, alcoholische dranken, bieren, frisdranken, waters; - de groothandel, kleinhandel en distributie in eetwaren in de meest uitgebreide zin, vers en diepgevroren;

- de groothandel, kleinhandel en distributie in rookartikelen;

- het organiseren van degustaties, wijncursussen, evenementen, seminaries, bijeenkomsten, beurzen en tentoonstellingen, promoten van culinaire producten;

- het verkrijgen, uitbaten of afstaan van aile octrooien, merken, licenties en intellectuele

rechten;

- alle vastgoedverrichtingen: aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasing, verzekeren, ru ilen,verpachten en verkavelen, uitbaten, financieren, valoriseren, verbouwen, herstellen, hypothekeren, beheren van alle onroerende en roerende goederen, projectontwikkelingen, overnemen, overmaken, huren en verhuren van handelsfondsen

. De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

.{ Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle: ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het;

mod 2.1

!)

maatschappelijk doel, en/of de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deeÎnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één Euro (1,00 EUR) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders natuurlijke personen. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering valt in de bevoegdheid van de zaakvoerder of zaakvoerders.

Interne besluitvorming bij bestaan College van Zaakvoerders.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen.

Externe verteaenwoordipinpsmacht.

De vennootschap wordt ten aanzien van derden in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder of door iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, indien er meerdere zijn benoemd.

De zaakvoerder mag onder meer onroerende goederen kopen of vervreemden, toestemmen tot het vestigen van hypotheken op alle maatschappelijke goederen, handlichting geven van alle inschrijvingen gedaan ten voordele der vennootschap, met of zonder betaling.

In al de akten waarbij de aansprakelijkheid der vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerders en andere agenten der vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding der hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De rechtsvorderingen worden in naam van de vennootschap, als eiser en als verweerder ingespannen door de zaakvoerder of zaakvoerders.

Statutaire zaakvoerder.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: mevrouw Melikka Kaddouri, voornoemd, die heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De opdracht van statutair zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutair zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

Ieder jaar, de tweede vrijdag van de maand juni om 19.00 uur zal een jaarvergadering gehouden worden.

Zij zal plaats hebben, ten maatschappelijke zetel, tenzij anders vermeld in het bericht van bijeenroeping.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1



Indien wordt geopteerd voor procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hoger uiteengezet,'

dan zal de zaakvoerder, samen met het bovenvermelde rondschrijven, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en de eventuele commissarissen, steeds een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking gesteld worden.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over de punten die niet op de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet impliciet zijn vervat.

De zaakvoerder en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast, indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door een orgaan of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie volmacht is gegeven.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en wordt op éénendertig december daaropvolgend afgesloten.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek der algemene onkosten, van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers - vennoten, bezoldiging van de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het bedrijfsjaar.

De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag af van ten minsten één / vierde (1I4de) van de winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afhouding geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550,00-EUR) en het geplaatst kapitaal.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan

beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend uitgekeerd wordt aan de vennoten. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal overgedragen worden naar het volgende boekjaar.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap (vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel) en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. Eerste iaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens dé vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. overgangsregeling zaakvoerder

De statutaire zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de vennoot en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

De aldus statutair benoemde zaakvoerder, heeft verklaard niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn bestuursmandaat

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Notaris Els Van Tuyckom,

Neergelegd : expeditie van de oprichtingsstatuten

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

12/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MEKA

Adresse
NOORDHINDERSTRAAT 16-18 8380 ZEEBRUGGE

Code postal : 8380
Localité : Zeebrugge
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande