MENTALIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MENTALIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.899.305

Publication

14/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-10-2014

Griffie

*14309345*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563899305

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Mentalis

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 10 oktober 2014, is opgericht door de heer HUTSEBAUT Alexander Arthur Erna, geboren te Brugge op twaalf februari negentienhonderdeenenzeventig en zijn echtgenote mevrouw LEYN Johanna Suzanna Zulma, geboren te Kortrijk op achtentwintig juni negentienhonderdeenenzeventig, wonende te 8340 Damme, Leestjesstraat 16, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MENTALIS, met zetel te Damme, Leestjesstraat 16, voor onbepaalde duur en met als doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut.

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4. het uitvoeren van alle mogelijke advies- en/of dienstfuncties. Het verstrekken van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden, alsook het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

5. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

6. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

7. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de

Onderwerp akte :

Leestjesstraat 16 8340 Damme

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, en met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op dertigduizend euro (¬ 30.000,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in specien ten belope van het geheel, hetzij dertigduizend euro (¬ 30.000,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening nummer op naam van de voormelde vennootschap in oprichting. Ondergetekende notaris

bevestigde op basis van het bankattest dat een som van dertigduizend euro (¬ 30.000,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap Bank J. Van Breda & C°, met zetel te 2000 Antwerpen, Ledeganckkaai 7. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 3 oktober 2014 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer HUTSEBAUT Alexander Arthur Erna, wonende te 8340 Damme, Leestjesstraat 16.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen. Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld. De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2016.

Voornoemde aangestelde zaakvoerder, te weten de heer Alexander HUTSEBAUT besliste onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel zichzelf aan te stellen tot vaste vertegenwoordiger, die in naam en voor rekening van de vennootschap belast wordt met de uitvoering van het bestuursmandaat van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MENTALIS in de op te richten besloten vennootschap NOORDZIJDE B.V., naar Nederlands recht, met zetel te Goes (bezoekadres: 4462RA Goes (Nederland),  s Gravenpolderseweg 114). Voornoemde heer Alexander HUTSEBAUT verklaarde dit mandaat van vaste vertegenwoordiger te aanvaarden en dit met ingang van de benoeming van de vennootschap MENTALIS als bestuurder van de vennootschap NOORDZIJDE B.V..

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd voor registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Wetboek van Registratierechten.

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.07.2016, NGL 31.08.2016 16552-0512-010

Coordonnées
MENTALIS

Adresse
LEESTJESSTRAAT 16 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande