METAL INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : METAL INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 505.760.275

Publication

01/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14311517*

Neergelegd

27-11-2014

Griffie

0505760275

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

METAL INVEST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

~~Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris, te Kluisbergen, op zesentwintig november 2014; neergelegd ter registratie dat, de heer VERVISCH, Dieter Paul Andre, geboren te Kortrijk op zeven oktober negentienhonderd zevenentachtig, ongehuwd, wonende te 8580 Avelgem, Doorniksesteenweg 63/0101 en mevrouw VERVISCH, Isabelle Martha, geboren te Kortrijk op zes december negentienhonderd negentig, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Visserij 206/0003 een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam  METAL INVEST , met zetel te 8581 Avelgem, Scheldekaai 6.

Het maatschappelijk kapitaal van zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) ¬is volledig geplaatst door inbrengen in geld door de heer Vervisch Dieter en mevrouw Vervisch Isabelle, voornoemd.

De oprichters verklaren dat het kapitaal werd gestort ten belope van zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de KBC BANK te Avelgem, dragend nummer BE95 7380 4178 1558, hetgeen door ondergetekende notaris wordt bevestigd op basis van een bankattest (bewijs van deponering), afgeleverd op 20 november 2014, en dat door mij notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

De te publiceren statutaire bepalingen luiden als volgt:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar benaming luidt: "METAL INVEST".

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8581 Avelgem, Scheldekaai 6.

Hij kan krachtens een eenvoudige beslissing van de raad van bestuur naar iedere andere plaats in België worden overgebracht, mist naleving van de taalwetgeving.

De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaar, het uitoefenen van opdrachten en functies;

C/ Het uitvoeren van consultancyopdrachten, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Scheldekaai 6

8581 Avelgem

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even

welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten,

nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de leasing en huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De duur van de vennootschap is onbepaald. De vennootschap kan ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, die behoudens de wettelijke uitzonderingen ter zake beraadslaagt volgens de voorwaarden en vormen vereist voor een statutenwijziging.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeventigduizend euro (¬ 70.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

TITEL III.: BESTUUR EN TOEZICHT.

Het bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap worden toevertrouwd aan de raad van bestuur, bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering, voor een termijn van ten hoogste zes jaar.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De algemene vergadering kan de bestuurders steeds afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar en het mandaat van de aftredende en niet herkozen bestuurder eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin zijn mandaat vervalt.

Telkens door overlijden, ontslag of enige andere oorzaak een plaats van bestuurder openvalt, mogen de overblijvende bestuurders voorlopig in de vacature voorzien. De algemene vergadering zal tijdens haar eerstvolgende bijeenkomst tot een definitieve benoeming overgaan.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide be-voegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke worden verricht door de raad van bestuur, door de bestuurders die de bevoegdheid hebben om haar te vertegen-woordigen, of door de personen aan wie het dagelijks be¬stuur is opgedragen, zelfs indien die handelingen de gren¬zen van het vennootschapsdoel overschrijden, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel, en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de gedelegeerd(e) bestuurder(s) voor daden van dagelijks bestuur en aan directeurs voor daden die kaderen in de bevoegdheid van het directiecomité, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn alle akten die de vennootschap verbinden rechtsgeldig ondertekend door twee bestuurders samen optredend.

TITEL IV.: ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 25. Samenstelling

De regelmatig samengestelde algemene vergadering ver-tegenwoordigt alle aandeelhouders. Zij heeft de bevoegdheden die bij de wet en bij onder-havige statuten bepaald zijn.

Haar beslissingen zijn bindend voor alle aandeelhou¬ders, met inbegrip van diegenen die niet of tegenstemmen.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehou¬den op de eerste maandag van de maand maart om negentien uur. Indien die dag een of een wettelijke feestdag is wordt de verga¬dering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vergaderingen worden gehouden op de maatschappe¬lijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden samengeroepen telkens het belang van de vennoot¬schap zulks eist. Zij moet bijeengeroepen worden binnen de drie weken volgend op de schriftelijke aanvraag van aan-deelhouders die tezamen minstens één/vijfde van de aande¬len vertegenwoordigen. In hun aanvraag moeten zij wel de punten vermelden die ze op de dagorde wensen te brengen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De houders van effecten op naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de algemene vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid. De eigenaars van gedematerialiseerde effecten dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, minstens vijf volle dagen voor de datum van de vergadering op de zetel van de vennootschap een attest neer te leggen dat door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling werd opgesteld, en dat het aantal gedematerialiseerde effecten bevestigt dat op naam van de betrokken eigenaar is ingeschreven op de datum vereist voor de uitoefening van deze rechten.

Voor het overige wordt gehandeld overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing. Niemand mag in de gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering zijn stem schriftelijk uitbrengen, behoudens hetgeen hierna vermeld.

Nochtans mag ieder aandeelhouder zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder ge-volmachtigde die zelf aandeelhou¬der is en het recht heeft de vergadering bij te wonen. Evenwel is elke algemene volmacht ongeldig.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

ter kennis te worden gebracht per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

Het orgaan dat de algemene vergadering bijeenroept is gemachtigd de vorm van de volmachten te bepalen en er de neerlegging van te eisen op de zetel van de vennootschap ten minste drie dagen voor de algemene vergadering.

Mede-eigenaars, pandschuldeisers en pandschuldenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen.

Onbekwamen en rechtspersonen zullen geldig door hun vertegenwoordigers of wettelijke mandatarissen vertegen-woordigd worden.

Aandeelhoudersovereenkomsten kunnen de uitoefening van het stemrecht regelen, doch dergelijke overeenkomsten kun¬nen niet gesloten worden voor een periode van meer dan vijf jaar.

De verslagen van de algemene en bijzondere vergadering worden onder¬tekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken.

Afschriften van en uittreksels uit deze verslagen worden geldig ondertekend door de voorzitter of door de secretaris van de raad van bestuur. Afschriften van de buitengewone algemene vergadering die authentieke werden verleden, worden door de notaris afgeleverd.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, dit op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

TITEL V.: BOEKJAAR INVENTARIS JAARREKENING.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgend jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake boekhouding en jaarrekening van toepassing op de onderneming.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke in¬tresten aan schuldeisers aandeelhouders, bezoldigingen aan bestuurders en eventuele directeurs en commissarissen, de noodzakelij¬ke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen voor risico's en kosten, vormt het nettoresultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd wor¬den vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo staat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die op voorstel van de raad van bestuur, erover zal beslissen bij gewone meerderheid van stemmen en binnen de beperkingen door de wet gesteld. De algemene vergadering kan dit saldo geheel of gedeeltelijk bestemmen, hetzij onder de vorm van dividenden, hetzij voor reservering of voor overdracht naar het volgend boekjaar. TITEL VI.: ONTBINDING VEREFFENING.

De vennootschap kan op gelijk welk ogenblik ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering, beraadsla-gend als over een statutenwijziging.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies, het netto¬actief gedaald is tot minder dan de helft van het maat¬schappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeen¬komen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten vastgesteld worden, om, in voorkomend geval, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde saneringsmaatregelen.

De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschik¬king van de aandeelhouders wordt gesteld.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde van de ter vergade¬ring uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voor te vloeien.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. In¬dien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de ven¬nootschap is opgenomen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

of deze niet ontbonden is, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Na haar ontbinding wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is. De vennootschap kan ook in één enkele akte worden ontbonden en vereffend, onder de voorwaarden en binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, uit welke oorzaak ook, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de raad van bestuur in functie op dat ogenblik, behalve indien de algemene vergadering, bij meerderheid van stemmen, andere vereffenaars, al dan niet aandeelhouders, aanstelt en hun machten en bezoldigingen vaststelt.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds en ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld en hun machten en bezoldigingen vaststellen.

Bij gebrek aan besluit van de algemene vergadering zullen de vereffenaars de meest uitgebreide macht hebben voor het vervullen van hun opdracht, en ook zonder bijzondere toelating van de algemene vergadering, kunnen handelen zoals voorzien in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Artikel 46. Liquidatie

De opbrengst van de vereffening wordt in de eerste plaats aangewend voor de betaling van alle schulden van de vennootschap, de vereffeningskosten en de terugbetaling van het kapitaal inbegrepen. Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld onder alle aandelen in verhouding tot hun volstorting. De vereffening kan slechts worden afgesloten na goedkeuring van de vereffeningsstaat door de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN.

1/ BOEKJAAR  JAARVERGADERING

a) Het eerste boekjaar van de vennootschap vangtaan op heden en eindigt op 30 september 2016 en begrijpt alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, na daarover ingelicht te zijn door ondergetekende notaris.

b) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

2/ BENOEMINGEN

De vergadering besluit, nu de statuten zijn vastgesteld, over te gaan tot de samenstelling van de

eerste raad van bestuur en de benoeming van de commissaris(sen).

a) BESTUURDERS:

Na beraadslaging besluit de vergadering voor de eerste maal twee bestuurders te benoemen.

Worden benoemd tot bestuurder, voor een periode die eindigt onmiddellijk na de gewone algemene

vergadering van 2020:

- de heer Vervisch Dieter, voornoemd;

- mevrouw Vervisch Isabelle, voornoemd;

allen hier aanwezig en die uitdrukkelijk verklaren dit mandaat te aanvaarden en niet gebonden te zijn

door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat.

De eventuele bezoldiging van de benoemde bestuurders zal bij besluit van de algemene

vergadering vastgesteld worden.

b) COMMISSARIS

Volgens ter goede trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, voldoet de ven-nootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen. Bij gevolg wordt be¬sloten bij toepassing van artikel 141 2° van zelfde Wetboek voorlopig geen commissaris te benoemen.

RAAD VAN BESTUUR.

Nu de bestuurders benoemd zijn, komen deze terstond in een eerste raad bijeen en beslissen zij met eenparigheid van stemmen te benoemen, voor een termijn die eindigt onmiddellijk na de gewone

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

algemene vergadering van 2020:

- de heer Vervisch Dieter, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur in de pare jaren 2014, 2016, 2018 en 2020 en tot gedelegeerd bestuurder, welke mandaten hij uitdrukkelijk verklaart te aanvaarden;

- mevrouw Vervisch Isabelle, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur in de onpare jaren 2015, 2017 en 2019 en tot gedelegeerd bestuurder, welke mandaten zij uitdrukkelijk verklaart te aanvaarden.

Elke gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag. Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit onder meer, het openen van alle rekeningen bij de banken, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, dit alles zonder beperking van bedrag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/03/2015
ÿþMod Word 11.1

Luikt" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

TEUR SPLG

I~I~iIu~VI~IVWV~I~IIIUI~IVV Z4

15 39a62* 3e~cis[

-02- 015

2

H 015..

H STA><i; SS

NEERGELEGD

1 7 I- C. 2015

Rechtbank ~f~iiANDEL D Ge6telè. KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0505.760.275

Benaming (voluit) : METAL INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Scheldekaai 6 - 8581 Kerkhove (Avelgem)

Onderwerpen) akte : Uitgifte obligatielening

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen op vier februari tweeduizend vijftien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "METAL INVEST', met maatschappelijke zetel te 8581 Avelgem, Scheldekaai 6 met, éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

De voorzitter licht vooraf het omstandige verslag van de raad van bestuur toe dat is opgesteld overeenkomstig artikel 583 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de uitgifte van converteerbare obligaties.

Hij wordt door de vergadering ervan vrijgesteld voorlezing te geven. De vergadering beslist unaniem dat bedoeld verslag geen aanleiding geeft tot verdere vragen voor of noodzaak van toelichting door de raad van bestuur en keurt met éénparigheid van stemmen gezegd verslag van de raad van bestuur goed. Een exemplaar van dit verslag wordt gehecht aan deze akte.

De aandeelhouders hebben tevens individueel verklaard te verzaken aan de toezending van een afschrift van de stukken die hen ter beschikking moeten worden gesteld overeenkomstig artikel 535 en artikel 583 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist over te gaan tot de uitgifte van een converteerbare obligatielening, voor een nominaal bedrag van tweehonderd en tienduizend euro (¬ 210.000,00), vertegenwoordigd door driehonderd (300) converteerbare obligaties, genummerd van 1 tot en met 300, met een nominale waarde van elk zevenhonderd euro (E 700,00), onder de voorwaarden en modaliteiten zoals bepaald in het verslag van de raad van bestuur en hierna uitvoeriger hernomen.

Als gevolg van de uitgifte van de converteerbare obligaties, beslist de algemene vergadering, onder' opschortende voorwaarde van de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het verzoek tot conversie van de desbetreffende obligaties, het kapitaal van de vennootschap te verhogen ten behoeve van de houders van obligaties, tot beloop van maximum tweehonderd en tienduizend euro (¬ 210.000,00), te verwezenlijken en vast te stellen naarmate van de conversie, in een verhouding van één (1) aandeel voor één (1) geconverteerde obligatie.

Door de inschrijving op de obligatielening verklaren de obligatiehouders zich voor zoveel als nodig akkoord met de hiervoor vermelde geplande kapitaalsverhoging van tweehonderd en tienduizend euro (¬ ' 210.000,00).

Op voorstel van de Raad van Bestuur heeft de vergadering de voorwaarden van de obligatielening vastgesteld.

Op voorstel van de voorzitter beslissen de aanwezige aandeelhouders, zijnde alle bestaande aandeelhouders, ieder individueel met eenparigheid van stemmen, uitdrukkelijk en onherroepelijk te verzaken aan hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze uitgifte van converteerbare obligatielening.

Zij verklaren tevens, individueel en elk voor zich, voor zoveel als nodig uitdrukkelijk en onherroepelijk dit recht niet te willen overdragen.

De heer VERVISCH, Leo Jozef Cornelius, geboren te leper op een maart negentienhonderd negenenveertig, echtgenoot van mevrouw VANBELLEGHEM Mireille, wonende te 8581 Kerkhove (Avelgem), Scheldekaai 6, is hier tussengekomen.

verklaart onder de hoger bepaalde voorwaarden in te schrijven op alle bij deze uitgegeven converteerbare obligaties, en heeft aan de vennootschap hierbij derhalve de som van tweehonderd en tienduizend euro (¬ 210.000,00) betaald door middel van overschrijving van rekeningnummer BE63 4629 1609 8108 naar rekeningnummer BE95 7380 4178 1558.

De naamloze vennootschap METAL INVEST erkent voormelde som ontvangen te hebben van de heer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

Voet behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervotn

Leo Vervisch.

Waarvoor kwijting.

De vergadering verklaart vervolgens met eenparigheid van stemmen dat de uitgifte van de converteerbare obligatielening volledig is onderschreven en dus verwezenlijkt is onder hoger uiteengezette voorwaarden.

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren, en inzonderheid om de conversie van de obligaties in aandelen, de daaruit voortvloeiende verhoging van het kapitaal en het aantal in vertegenwoordiging daarvan uitgegeven nieuwe aandelen, alsook de wijziging in de statuten die hiermee gepaard gaat, bij authentieke akte vast te stellen, ingeval de conversie gebeurt conform de uitgiftevoorwaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Fions Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte

- bijzonder verslag van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
METAL INVEST

Adresse
SCHELDEKAAI 6 8581 KERKHOVE

Code postal : 8581
Localité : Kerkhove
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande