METAL TECHNICS COMPANY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : METAL TECHNICS COMPANY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 885.181.913

Publication

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.05.2014, NGL 09.09.2014 14581-0442-012
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 25.08.2012 12460-0380-012
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.05.2011, NGL 27.10.2011 11591-0213-012
22/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304601*

Neergelegd

19-07-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 12 juli 2011, geregistreerd te Kortrijk, 1° Registratiekantoor, op 15 juli 2011, vier bladen geen renvooien, Boek 5-951 blad 19 vak 7 , Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a.Inspecteur a.i. (get) B. Planckaert, houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van naamloze vennootschap  METAL TECHNICS COMPANY" met zetel te 8520 Kuurne, Pieter Verhaegestraat 12, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

- De vergadering besluit artikel 10 van de statuten van de statuten in verband met

de regeling in verband met overdracht van aandelen te vervangen door volgende tekst :

ARTIKEL 10 - BEPERKING VAN DE VRIJE OVERDRACHT VAN

EFFECTEN  VOLGRECHT.

1. Elke aandeelhouder is vrij zijn aandelen over te dragen aan:

- een andere aandeelhouder van de vennootschap;

- een erfgenaam zoals de echtgeno(o)t(e) of afstammeling in rechte opgaande of neerdalende lijn van de overdrager;

- een controlerende aandeelhouder of een dochtervennootschap van de overdrager, en de Overdracht wordt aangegaan onder de ontbindende voorwaarde dat de overnemer ophoudt een controlerende aandeelhouder, respectievelijk dochtervennootschap, van de overdrager te zijn, waarna de Overdracht van rechtswege ontbonden wordt.

Wordt als controlerende aandeelhouder beschouwd de natuurlijke of rechtspersoon die de betreffende aandeelhouder effectief controleert en aandelen van de aandeelhouder bezit die minstens een en vijftig procent van de stemmen vertegenwoordigen, en als dochtervennootschap elke vennootschap die de aandeelhouder rechtstreeks of onrechtstreeks effectief controleert en waarin hij aandelen bezit die minstens een en vijftig procent van de stemmen vertegenwoordigen.

2. Goedkeuringsregeling - Raad van Bestuur.

Behoudens in de gevallen zoals hierboven aangegeven, zijn alle Overdrachten van effecten van de vennootschap slechts toegestaan na voorafgaande goedkeuring van de Raad van Bestuur, dit conform hetgeen hierna wordt uiteengezet.

Onder  Overdracht (of  Overdragen ) wordt begrepen elke verrichting die tot doel of als gevolg heeft dat één of meerdere aandelen, winstbewijzen converteerbare

Ondernemingsnr : 0885.181.913

Benaming

(voluit) : Metal Technics Company

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 8520 Kuurne, Pieter Verhaeghestraat 12

Onderwerp akte: Modificatie

STATUTENWIJZIGINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

obligaties en andere effecten uitgegeven door de vennootschap wordt overgedragen, zij het direct of indirect, onder bezwarende of ten kosteloze titel, vrijwillig of gedwongen, onder algemene titel of onder bijzondere titel, onder de levenden of bij overlijden (met inbegrip van doch niet beperkt tot een verkoop, een gift, een legaat, inbreng in het kapitaal, het toestaan of de overdracht van een optie, het in pand geven, een overdracht als gevolg van een fusie, splitsing of vereffening, controlewijziging binnen een aandeelhouder-vennootschap) en alle andere vormen van overdracht.

Procedure.

1° De aandeelhouder die alle of een gedeelte van zijn aandelen wenst Over te dragen, brengt hiervan bij aangetekend schrijven de raad van bestuur op de hoogte, met vermelding van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat de kandidaat-overdrager wil Overdragen en de voorwaarden voor de vooropgestelde Overdracht, inclusief in voorkomend geval de prijs, alsook het bewijs van de onvoorwaardelijke instemming van de voorgestelde overnemer(s) met de bepalingen van onderhavige statuten inzake overdrachtsbeperkingen.

Uiterlijk op het moment van de kennisgeving aan de raad van bestuur brengt de kandidaat-overdrager de voorgenomen Overdracht eveneens ter kennis van alle aandeelhouders bij aangetekend schrijven.

2° Binnen de twee weken na ontvangst van voormeld aangetekend of op eerste verzoek van één bestuurder wordt de raad van bestuur samengeroepen. Uiterlijk één maand na de bijeenroeping beslist de raad van bestuur of de voorgenomen Overdracht van aandelen al dan niet mag doorgaan.

De raad van bestuur dient elke weigering van overdracht te motiveren in functie van het vennootschapsbelang.

Eventuele miskenning van de termijnen en/of formaliteiten van bijeenroeping of van beslissing door de raad van bestuur heeft geen ongeldigheid van het besluit tot gevolg.

3° Ingeval van weigering, heeft de raad van bestuur het recht een eigen kandidaat-overnemer te zoeken en voor te stellen die bereid is de totaliteit van de aangeboden aandelen te verwerven en aan wie de kandidaat-overdrager verplicht is om de betreffende aandelen over te dragen.

De raad van bestuur beschikt over een termijn van ten hoogste vier maanden om een nieuwe kandidaat-overnemer voor te stellen die bereid is de aandelen over te nemen tegen dezelfde voorwaarden en  indien de Overdracht gepaard gaat met een prijsbepaling  prijs onverminderd het recht om de prijs op bindende wijze door een deskundige te laten vaststellen zoals verder bepaald onder 6°.

Deze nieuwe kandidaat-overnemer kan een andere aandeelhouder van de vennootschap, een verbonden vennootschap in de zin van artikel 11 W.Venn. alsook een derde zijn.

Binnen diezelfde termijn van vier maanden kan de kandidaat-overdrager ook zelf een nieuwe kandidaat-overnemer voorstellen die dan overeenkomstig onderhavige procedure opnieuw aan de goedkeuring van de raad van bestuur wordt onderworpen, met dien verstande dat de raad van bestuur slechts over een periode voor het voorstellen van een andere aandeelhouder beschikt gelijk aan het verschil tussen zes maanden en de sinds de kennisgeving waarvan sprake in 1° verlopen termijn.

Elke voorgestelde kandidaat-overnemer zal zich onvoorwaardelijk verbinden tot naleving van de bepalingen van onderhavige statuten inzake overdrachtsbeperkingen.

4° De kandidaat-overdrager is vrij om te allen tijde af te zien van de

voorgenomen verkoop van aandelen, ongeacht de stand van de goedkeuringsprocedure.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uiterlijk zes maanden na de kennisgeving van de voorgenomen Overdracht aan de raad van bestuur dient de kandidaat-overdrager in geval van een weigering door de raad van bestuur, hetzij zijn aandelen te verkopen aan een nieuwe kandidaat-overnemer die door de raad van bestuur is voorgesteld of die hijzelf heeft

aangebracht en goedgekeurd werd door de raad van bestuur, hetzij volledig af te zien van de voorgenomen Overdracht.

Indien de aandelen niet conform het voorgaande lid van 4° en binnen de aldaar vermelde termijn zijn overgedragen dan wel de betreffende kandidaat-overdrager niet heeft afgezien van de voorgenomen Overdracht, staat het de kandidaat-overdrager vrij de aandelen over te dragen.

Beslissing van de raad van bestuur en totstandkoming van de verkoopovereenkomst

5° De raad van bestuur beslist omtrent de goedkeuring en de voorstelling van een nieuwe kandidaat-koper bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. Bij pariteit der stemmen heeft de voorzitter van de raad van bestuur een doorslaggevende stem.

De prijs

6° De prijs wordt vrij overeengekomen tussen de verkopende en de kopende partij. De door de raad van bestuur aanvaarde kandidaat-overnemer is evenwel niet gebonden door de prijs die door de oorspronkelijke  geweigerde  kandidaat-overnemer werd geboden en heeft  net als de kandidaat-overdrager in het geval van een door de raad van bestuur voorgestelde nieuwe overnemer - het recht de overnameprijs door middel van een bindende derdenbeslissing door een college van experts te laten bepalen. Het college is samengesteld uit een expert aangeduid door de kandidaat-overdrager, een expert aangeduid door de kandidaat-overnemer en een expert aangeduid door beide experts. Ingeval van een geschil omtrent de aanstelling van één of meerdere experts, wordt de betreffende expert op vraag van de meest gerede partij aangesteld door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap.

Indien de prijs vastgesteld door het college van experts gelijk of hoger is dan de voorgestelde prijs, zal de Overdracht gebeuren aan de nieuwe kandidaat-overnemer tegen deze voorgestelde prijs.

Indien de prijs vastgesteld door het college van experts lager is dan de voorgestelde prijs, zal de verkoop aan de nieuwe kandidaat-overnemer gebeuren tegen de door het college van experts vastgestelde prijs

Sanctie

7° De aandeelhouder die aandelen van de vennootschap Overdraagt met overtreding van de bepalingen van onderhavig artikel, zal, per aandeel dat in strijd met de bepalingen van het onderhavige artikel werd Overgedragen, een forfaitair bepaalde minimum schadevergoeding moeten betalen gelijk aan de helft van de werkelijke waarde van ieder aldus Overgedragen aandeel, die evenwel niet lager kan zijn dan de helft van de prijs waaraan de aandelen in voorkomend geval werden Overgedragen, vergoeding die pro rata aan hun aandelenbezit op het ogenblik van de onregelmatige Overdracht, onder de overige houders van aandelen zal worden verdeeld.

De werkelijke waarde zal op bindende wijze worden bepaald door een deskundige die op vraag van de meest gerede partij zal worden aangesteld door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap.

De kosten verbonden aan de aanstelling van de deskundige zijn ten laste van de aandeelhouder die zijn aandelen onrechtmatig heeft Overgedragen.

3. Volgrecht.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de toepassing van de goedkeuringsregeling zoals hiervoor beschreven, moet de aandeelhouder, die één of meer van zijn aandelen aan een derde ten bezwarende titel wil overdragen, alles in het werk stellen opdat de derde zijn bod tot aankoop aan dezelfde voorwaarden, inclusief de prijs, uitbreidt tot de aandelen in handen van de andere aandeelhouders die zich het volgrecht voorbehouden hebben.

Het volgrecht impliceert dat de aandeelhouders die zich op het volgrecht beroepen eenzelfde hoeveelheid aandelen (pro rata) kunnen overdragen aan de kandidaat-overnemer als de kandidaat-overdrager overdraagt, zodat de kandidaat-overnemer door de uitoefening van het volgrecht niet meer aandelen dient over te nemen dan initieel door de kandidaat-overdrager aangeboden.

8° De aandeelhouders beschikken over een termijn van één maand vanaf de postdatum van de kennisgeving vanwege de kandidaat-overdrager vermeld onder punt 1°, om de raad van bestuur alsmede de kandidaat-overdrager bij aangetekend schrijven mede te delen of zij hun volgrecht al dan niet wensen uit te oefenen, met opgave van het aantal aandelen dat zij wensen te verkopen. Geen kennisgeving van de uitoefening van het volgrecht binnen de maand betekent dat de aandeelhouder geen gebruik wenst te maken van zijn volgrecht.

9° Indien het bod tot aankoop door de kandidaat-overnemer niet uitgebreid wordt tot al de aandelen te koop aangeboden door de andere aandeelhouders binnen de maand na het verstrijken van de termijn van één maand zoals bepaald in punt 8° hiervoor, komt een optie tot stand als volgt:

De betrokken aandeelhouders bekomen een optie tot verkoop aan de kandidaat-overdrager van aandelen, en dit aan de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer. De totale optie tot verkoop kan de kandidaat-overdrager nooit verplichten om meer aandelen te kopen dan hij zelf kan verkopen aan de kandidaat-overnemer. Indien meerdere aandeelhouders de optie tot verkoop wensen uit te oefenen, zal dit tot voornoemd maximum beperkt worden en geschiedt de verdeling tussen de aandeelhouders pro rata hun te koop aangeboden aandelen.

10° Deze verkoopoptie zal moeten gelicht worden bij aangetekend schrijven gericht aan de kandidaat-overdrager en aan de raad van bestuur van de vennootschap, binnen een termijn van één maand na het verstrijken van de termijn waarop de kandidaat-overnemer zijn bod niet uitbreidde, zoals bepaald in punt 9° hiervoor.

De verkoopoptie zal evenwel niet kunnen gelicht worden, en zelfs indien ze gelicht wordt zal dit zonder gevolg blijven, indien, om gelijk welke reden, de aandelen aangeboden ter verkoop door de kandidaat-overdrager niet daadwerkelijk overgedragen zijn aan de kandidaat-overnemer.

De kandidaat-overdrager zal over een termijn van twee maanden beschikken, te rekenen vanaf de dag waarop is komen vast te staan dat de kandidaat-overdrager vrij is om zijn aandelen over te dragen aan de kandidaat-overnemer, om over te gaan tot de betaling van de prijs van de overgenomen aandelen ingevolge uitoefening van de optie tot verkoop.

De eigendomsoverdracht van de bedoelde aandelen gebeurt op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

- De vergadering verleent elke machtiging aan de Raad van Bestuur tot de

uitvoering van de besluiten die genomen werden aangaande de voornoemde punten en tot coördinatie van de statuten.

Notaris Jean-Charles De Witte

Tegelijk met deze neergelegd : afschrift akte, gecoordineerde statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.05.2010, NGL 28.08.2010 10472-0106-012
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.08.2009 09697-0340-011
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.05.2008, NGL 17.06.2008 08237-0310-011
22/05/2015
ÿþ"

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

NEERGELEGD

1 1 MEI 2015

Rechtberea OOPHANDEL

Gent. afd. KORTRiiJK

III II 11H UI Uh U

*15073683

Ondernemingsnr : 0885181913

Benaming

rvoluit) . METAL TECHNICS COMPANY Rechtsvorn NV

Zetel : Pieter Verhaeghestraat 12, 8520 Kuurne Onderwerp akte : (HER)BENOEMING BESTUURDERS

Uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op 14 mei 2014 blijkt dat volgende bestuurders

werden (her)benoemd voor een periode van 6 jaar tot de algemene vergadering van 2020 :

-de heer Carl Bossuyt, wonende te 8554 Zwevegem, Brucqstraat 8

-mevrouw Rita Sauden, wonende te 8554 Zwevegem, Brucqstraat 8

-de heer Curt Bossuyt, wonende te 7760 Escannafles, Rue D'Anseroueil 8.

Uit de raad van.bestuur van 14 mei 2014 blijkt volgende beslissing :

Herbenoeming tot gedelegeerd bestuurder

-de heer Carl Bossuyt, wonende te 8554 Zwevegem, Brucqstraat 8

Carl Bossuyt

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laagte biz van Lulia3 vermeiden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso Naaai en handtekening.

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.05.2016, NGL 29.08.2016 16501-0535-011

Coordonnées
METAL TECHNICS COMPANY

Adresse
PIETER VERHAEGESTRAAT 12 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande