MEUNYCKENHOF

Association sans but lucratif


Dénomination : MEUNYCKENHOF
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 423.539.711

Publication

06/06/2014
ÿþ MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

i

*iau sao* 11111

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

2 7 MEI 2011

AIIikURNE

Ondernemingsrir : 423.539.711

Benaming

(voluit) : MEUNYCKENHOF

(verkort) : MEI

Rechtsvorm : VZW

Zetel : MEUNYCKENPLEIN 2 8680 KOEKELARE

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN + WIJZIGINGEN RAAD VAN BESTUUR ! ALGEMENE VERGADERING

Op de Algemene Vergadering van VZW Meunyckenhof, gehouden op 25 april 2014, werd de hr. Marcel

Vandamme, lid van de Algemene Vergadering, benoemd als lid van de Raad van Bestuur.

In dezelfde vergadering werd de Hr. Georges Volcke ontslagen als lid van de Raad van Bestuur maar hij

blijft lid van de Algemene Vergadering.

Het adres van de Hr. Lode Claeys is gewijzigd : Tramstraat 18 te 8680 Koekelare.

Het adres van de Hr. Dirk Hindryckx is gewijzigd : Zuidstraat 75 te 8680 Koekelare,

Tevens werden wijzigingen aan de statuten goedgekeurd met een meerderheid van meer

dan 2/3 van de stemmen,

De integrale tekst van de statuten luidt nu als volgt ;

TITEL I - Naam, zetel, doel, duur

Ait.1. De vereniging zonder winstoogmerk wordt opgericht onder de benaming "Meunyckenhof'.

De zetel van de Vereniging is gelegen te 8680 Koekelare, Meunyckenplein 2, gelegen in het

Gerechtelijk Arrondissement Veurne.

Art.2. Zij stelt zich tot doel : het inrichten van zieken- en bejaardenzorg, met uitsluiting

van enig winstoogmerk. Zij zal dit doen vanuit een christelijke inspiratie, geconcretiseerd

in de visie en volgens de richtlijnen van Caritas Catholica,

De vereniging mag, op bijkomstige wijze, andere activiteiten uitoefenen, op voorwaarde dat

de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel.

Art.3. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan steeds ontbonden worden.

TITEL Il - Leden, aanvaardingen, uittredingen

Art.4. Het aantal leden is onbeperkt maar moet minstens drie bedragen.

De leden van de vereniging zijn de stichters en ook diegenen die later aanvaard werden

of in de toekomst zullen aanvaard worden volgens artikel 5.

Art.5. Om lid te worden van de vereniging moet men

a) zich bekennen als lid van de katholieke kerkgemeenschap

b) aanvaard worden door de Algemene Vergadering bij tweederde meerderheid van de stemmen

c) de Statuten aanvaarden

De Algemene Vergadering is er niet toe gehouden haar beweegredenen kenbaar te maken

inzake het al dan niet aanvaarden van een kandidaat,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Art.6. Het ontslag of de uitsluiting van een lid geschiedt op de wijze voorzien in artikel 12 van de Wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002.

Art.7. Uitgetreden en uitgesloten leden en/of hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging.

Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbrengsten of gestorte lidgelden terug te vorderen.

Art.8. De vereniging mag ereleden en beschermleden aanvaarden. Deze worden niet aanzien als eigenlijke leden van de vereniging.

Art. 9 In geen geval zijn de leden persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

TITEL III - Bestuur en beheer

Art,11. §1. De vereniging wordt beheerd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit minstens drie leden, benoemd door de Algemene Vergadering voor een periode van vijf jaar. Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd en hernieuwbaar.

De leden van de Raad van Bestuur nemen ontslag als effectief lid van de Raad op de leeftijd van vijfenzeventig jaar, De bestuurder die de leeftijd van vijfenzeventig jaar heeft bereikt kan, tot de leeftijd van 80 jaar, een mandaat opnemen ais lid van de Algemene Vergadering De Algemene Vergadering kan ten uitzonderlijke titel een afwijking aan deze bepaling toestaan.

§2, Mochten, door welk geval ook, vrijwillig ontslag, overlijden, verstrijken van termijn, afzetting, enz., de hierboven vermelde bepalingen niet meer nageleefd kunnen worden, dan blijven de andere bestuurders in functie totdat regelmatig in hun vervanging is voorzien,

Art.12. De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris. Ook deze mandaten worden toegekend voor een periode van vijf jaar en zijn eveneens hernieuwbaar, In geval van afwezigheid van de voorzitter worden zijn functies waargenomen door de ondervoorzitter of, bij diens ontstentenis, door de oudste van de bestuurders.

Art.13. De Raad van Bestuur vergadert minstens driemaal per jaar op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders, op de maatschappelijke zetel, tenzij de uitnodigingsbrief een andere plaats vermeldt.

De oproepingsbrief vermeldt de agendapunten.

De bijeenroeping van de Raad van Bestuur wordt verplicht wanneer één derde van zijn leden het aanvragen.

Art.14. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

Op verzoek van de helft van de leden is de stemming geheim. In dit geval wordt bij gelijkheid van stemmen het voorstel verworpen.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen bij aanwezigheid van minstens de helft van zijn leden. Wordt deze voorwaarde niet vervuld, dan wordt een nieuwe vergadering belegd, binnen de maand, met dezelfde dagorde. Op deze vergadering zijn de beslissingen geldig, ongeaoht het aantal aanwezige leden.

Art.15. De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide machten inzake bestuur. Alles wat niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt aan de Algemene Vergadering, hetzij door de statuten, hetzij door de wet, behoort tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur,

Art.16, De Raad van Bestuur mag het Dagelijks Bestuur toevertrouwen aan één of meerdere personen, al dan niet lid van de vereniging, met het gebruik van de maatschappelijke hand - tekening.

Art.17. De Raad van Bestuur kan eveneens alle bijzondere bevoegdheden opdragen aan eender welke mandataris, zelfs niet lid van de Raad van Bestuur,

Voor alle handelingen die vallen buiten het Dagelijks Bestuur, zoals het verwerven, vervreemden, hypothekeren van onroerende goederen, aangaan van leningen en krediet-

openingen, het in rechte staan, enz., zal de vereniging geldig vertegenwoordigd en verbonden

Maa 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

worden door de gezamenlijke handtekeningen van twee bestuurders, welke zich tegenover derden moeten verantwoorden door een vaarafgaande beslissing van de Raad van Bestuur of van de Algemene Vergadering, Zij zijn alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van hun mandaat.

Art.18. De beraadslagingen van de Raad van Bestuur worden geboekt in een register bijgehouden op de zetel van de vereniging en ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

TITEL. IV - Algemene Vergadering

Art.19. De Algemene Vergadering bestaat uit al de leden van de Raad van Bestuur, vermeerderd met minstens één persoon, bij uitsluiting van ereleden en beschermleden. Elk lid heeft recht op één stem.

Art.20. De Algemene Vergadering is bevoegd voor

a) wijziging statuten

b) benoeming en afzetting van bestuurders

c) goedkeuring van begrotingen en rekeningen

d) vrijwillige ontbinding van de vereniging

e) kwijting aan de bestuurders

f) uitsluiting van leden

Art.21. §1. De jaarlijkse statutaire Algemene Vergadering gaat door in de loop van het eerste semester, op de maatschappelijke zetel, op dag en uur te bepalen door de Raad van Bestuur. Alle leden moeten ertoe uitgenodigd worden.

§2. Buitengewone Algemene Vergaderingen zullen bijeengeroepen worden door de Raad van Bestuur wanneer de omstandigheden dit vereisen en in elk geval wanneer één vijfde van de leden dit schriftelijk aanvragen.

§3. Oproepingen zijn enkel geldig onder handtekening van de voorzitter, van twee bestuurders of van één vijfde van de werkende leden.

Zij worden verstuurd per gewone past ten laatste acht dagen vôôr de vergadering. Ingeval van voorstel tot statutenwijziging wordt bij de oproeping het voorwerp van de overwogen wijziging opgenomen.

§4. De oproeping vermeldt dag, plaats en agenda, bepaald door de Raad van Bestuur. De Vergadering zal slechts beraadslagen over de punten op de agenda vermeld, maar kan, in uitzonderlijke gevallen, toestaan om ook een punt buiten de agenda te behandelen. Haar beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. De Algemene Vergadering kan slechts geldig stemmen bij aanwezigheid van minstens de helft van zijn leden. Wordt deze voorwaarde niet vervuld, dan wordt een nieuwe vergadering belegd, binnen de maand, met dezelfe dagorde. Op deze vergadering zijn de beslissingen geldig, ongeacht het aantal aanwezige leden.

§5. De beslissingen van de Algemene Vergadering welke wijziging van de statuten, benoeming of afzetting van bestuurders, goedkeuring van begrotingen en rekeningen, vrijwillige ontbinding van de vereniging, uitsluiting van leden en kwijting aan de bestuurders meebrengen, kunnen slechts genomen worden met naleving van de bijzondere voorwaarden van aanwezigheid, meerderheid en eventueel rechterlijke homologatie, door artikelen 8, 12, en 20 van de Wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, bepaald.

Art.22. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van

Bestuur; bij zijn afwezigheid door de ondervoorzitterof, bij ontstentenis, door de oudste van

de bestuurders.

Elk lid van de vereniging zal zich mogen laten vertegenwoordigen op de

Algemene Vergadering door een volmachtdrager, voorzien van een geschreven machtiging

en voor zover de gevolmachtigde zelf lid is van de vereniging. Een gevolmachtigde

kan slechts één lid van de vereniging vertegenwoordigen.

Art,23. De verslagen van de Algemene Vergadering zullen opgenomen worden in een bijzonder register en ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris.

Zij zullen ten allen tijde door de belanghebbende kunnen geraadpleegd worden op de zetel van de vereniging.

MOD 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

TITEL V - Begroting en Rekeningen

Art.24. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Rekeningen en begrotingen worden door de Raad van Bestuur voorbereid en ter goedkeuring

voorgelegd aan de Algemene Vergadering.

TITEL VI - Ontbinding en vereffening

Art, 25. Behoudens de gevallen van rechterlijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan tot ontbinding slechts besloten worden door de Algemene Vergadering, overeenkomstig artikel 20 en volgende van de Wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en overeenkomstig deze statuten. Het besluit tot ontbinding benoemt tevens één of meerdere vereffenaars; bij gebreke daaraan kan de rechtbank tot zulke benoeming overgaan op verzoek van de meest gerede belanghebbende.

Art.26. In geval van ontbinding, hetzij vrijwillig, hetzij gerechtelijk, zal het netto-overblijvend actief, na vereffening van de schulden en het aanzuiveren van de lasten, overgemaakt worden aan het bisdom van Brugge of aan een vereniging met gelijkaardige inspiratie en acties in de gezondheids- of welzijnssector, aan te wijzen door de Algemene Vergadering of door de bisschop van Brugge, wanneer de Algemene Vergadering in gebreke blijft dergelijke aanwijzingen te doen.

In geen geval mogen de activa toegewezen worden aan leden of oud-leden, tenzij het zou gaan om een vereniging met een doel gelijkaardig aan dat van de ontbonden vereniging.

Art.27. Aangelegenheden die door deze statuten niet zouden geregeld zijn, worden geregeld overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002.

Aldus aangenomen met eenparigheid van stemmen op de Algemene Vergadering gehouden te Koekelare op 23 mei 2014.

Annie Delafontaine Dirk Hindryckx Lode Claeys

Voorzitter Secretaris-penningmeester Bestuurder

MDD 2.2

,,A MOD 2.2

HUIDIGE SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

HUIDIGE SAMENSTELLING DAGELIJKS BESTUUR

DAGELIJKS VERANTWOORDELIJKE

HUIDIGE SAMENSTELLING ALGEMENE VERGADERING

De Raad van Bestuur is momenteel samengesteld als volgt :

Mevr. Annie Delafontaine, gepensioneerd, ichtegemstraat 76, 8680 Koekelare, Voorzitter.

( °20/1111948 te Torhout )

De hr. Henri Leenknegt, gepensioneerd, Heidestraat 26, 8820 Torhout, Ondervoorzitter.

( °27109/1942 te Izegem )

De hr. Dirk Hindryckx, geaggreggeerde in de Kinesitherapie, Zuidstraat 75, 8680 Koekelare,

Secretaris-penningmeester.

(°22/03/1 952 te Oostende )

De hr. Karel Simaey, advocaat, Zeedijkweg 22, 8210 Zedelgem, Bestuurder

{°16(0211970 te Brugge )

De hr. Lode Claeys, gemeentesecretaris, Tramstraat 18, 8680 Koekelare, Bestuurder.

(°14/03/1977 te Oostende )

De hr. Marcel Vandamme, gepensioneerd, Walkurestraat 57, 8800 Roeselare, Bestuurder

(°03/11/1948 te Gullegem )

Mevr. Therèse Pollentier, verpleegkundige, Westmeetstraat 71, 8680 Koekelare, Bestuurder.

C10102/1954 te Koekelare )

Het Dagelijks Bestuur is momenteel samengesteld als volgt

Mevr. Annie Delafontaine, gepensioneerd, Ichtegemstraat 76, 8680 Koekelare, Voorzitter.

( °20/11/1948 te Torhout )

De hr. Dirk Hindryckx, geaggreggeerde in de Kinesitherapie, Zuidstraat 75, 8680 Koekelare,

Secretaris-penningmeester.

(°22/03/1952 te Oostende )

De hr. Lode Claeys, gemeentesecretaris, Tramstraat 18, 8680 Koekelare, Bestuurder

(°14/03/1977 te Oostende )

Dagelijks verantwoordelijke in de instelling :

De hr. Frank Vanneuville, Algemeen directeur, Noordstraat 82, 8211 Aartrijke.

( °24/0411965 te Blankenberge )

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

4, Vobr-'" t3eouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

De Algemene Vergadering is momenteel samengesteld als volgt :



Mevr. Annie Delafontaine, gepensioneerd, lchtegemstraat 76,8680 Koekelare, Voorzitter.

(62011111948 te Torhout )

De hr. Henri Leenknegt, gepensioneerd, Heidestraat 25, 8820 Torhout, Ondervoorzitter.

(02710911942 te Izegem )

De hr. Dirk Hindryckx, geaggreggeerde in de Kinesitherapie,Zuidstraat 75, 8680 Koekelare,

Secretaris-penningmeester

(°22/03/1952 te Oostende )

De hr. Karel Simaey, advocaat, Zeedijkweg 22, 8210 Zedelgem, Bestuurder

(°9610211970 te Brugge )

De hr. Lode Claeys, gemeentesecretaris, Tramstraat 18, 8680 Koekelare, Bestuurder.

(°1410311977 te Oostende )

Mevr. Therèse Pollentier, verpleegkundige, Westmeetstraat 71, 8680 Koekelare, Bestuurder.

(°9 0/02/1954 te Koekelare )

De hr. Marcel Vandamme, gepensioneerd, Walkurestraat 57, 8800 Roeselare, Bestuurder

(°0311111948 te Gullegem )

De hr, Georges Volcke, gepensioneerd, Eikendreef 31, 8680 Koekelare, lid van de Algemene Vergadering.

(°31/07/1935 te Koekelare )

E.Z. Gertruda Strous, algemeen Overste van de Congregatie Zusters van Liefde van Roeselare,

Meensesteenweg 81, 8800 Roeselare, lid van de Algemene Vergadering.

(00510211943 te Hunzel - Nederland )

Voor éénsfuidend uittreksel, Koekelare 23 mei 2014

Annie Delafontaine Dirk Hindryckx Lode Claeys

Voorzitter Secretaris-penningmeester Bestuurd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2013
ÿþMOD 2.2

- ln de bijlagen bijhet Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~ ] g g~ p~

na neerlegging van de akte ter griffie--

2 8r ~Ef 2013

riffie

Ondernemingsnr : 0423.539.711

Benaming

(voluit) : MEUNYCKENHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : MEUNYCKENPLEIN 2 8680 KOEKELARE

Onderwerp akte : Benoeming commisaris

Wijziging Algemene Vergadering

Wijziging Raad van Bestuur

Uit de notuelen van de Algemene Veragdering van 19/04/2013 blijkt dat de vergadering heeft beslist te benoemen tot commisaris, de burgerlijke venootschap onder de vorm van een BVBA BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, met als maatschappelijke zetel 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door BVBA Dujardin & Co, met zetel te 8560 Wevelgem , Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Dujardin Piet, bedrijfsrevisor , voor een periode van 3 jaar. Het mandat zal onmiddelijk eindigen na de jaarvergadering van 2016.

Op de Algemene Vergadering van 19 april 2013 wordt overeenkomstig artikel 5 van de statuten de heer Slmaey Karel , advokaat, benoemd tot lid van de Raad van Bestuur .

In dezelfde vergadering wordt het ontslag aanvaard van de heer Beernaert Daniel als lid van de Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering is momenteel samengesteld uit:

Mevr Delafontaine Annie , gepensioneerd, lohtegemstraat 76, 8680 Koekelare

Voorzitter VZW

De Hr Leenknegt Hendrik, gepensioneerd, Heidestraat 25, 8820 Torhout

Ondervoorzitter VZW

De Hr Hindryckx Dirk, geagregeerde Kinesitherapie, Noordomstraat 21, 8680 Koekelare

Secretaris- Penningmeester VZW

De Hr Claeys Lode, gemeentesecretaris, Kerkstraat 12 8680 Koekelare

Bestuurder

De Hr Volcke Georges , gepensioneerd, Eikendreef 31 8680 Koekelare

Bestuurder

Mevr; Pollentier Marie-Therese, verpleegkundige, Westmeetstraat 71 8680 Koekelare

Bestuurder

De Hr Simaey Karel, advokaat, Zeedijkweg22 te 8210 Zedelgem. Bestuurder

EZ Strous Getruda, algemeen Overste, congregatie Zr Van liefde, Meensesteenweg 81

8800 Roeselare

Lid Algemene Vergadering

De HR. Vandamme Marcel, directeur, Walkurestraat 57 8800 Roeselare

Lid Algemene Vergadering

De Raad Van Bestuur is momenteel samengesteld uit

Mevr Delafontaine Annie , gepensioneerd, lchtegemstraat 76, 8680 Koekelare

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MO0 2.2

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorzitter VZW

De Hr Leenknegt Hendrik, gepensioneerd, Heidestraat 25, 8820 Torhout

Ondervoorzitter VZW

De Hr Hindryckx Dirk, geagregeerde Kinesitherapie, Noordomstraat 21, 8680 Koekelare

Secretaris- Penningmeester VZW

De Hr Claeys Lode, gemeentesecretaris, Kerkstraat 12 8680 Koekelare

Bestuurder

De Hr Volcke Georges , gepensioneerd, Eikendreef 31 8680 Koekelare

Bestuurder Erevoorzitter

Mevr; Pollentier Marie-Therese, verpleegkundige, Westmeetstraat 71 8680 Koekelare

Bestuurder

De Hr Simaey Karel, advokaat, Zeedijkweg22 te 8210 Zedelgem. Bestuurder

Het Dagelijks Betuur is samensgesteld uit:

Mevr Delafontaine Annie , gepensioneerd, lchtegemstraat 76, 8680 Koekelare

Voorzitter VZW

De Hr Hindryckx Dirk, geagregeerde Kinesitherapie, Noordomstraat 21, 8680 Koekelare

Secretaris- Penningmeester VZW

De Hr Claeys Lode, gemeentesecretaris, Kerkstraat 12 8680 Koekelare

Bestuurder

ln bijlage

Ledenlijst Algemene Vergadering

Ledenlijst Raad van Bestuur

Voor éénsluitend uittreksel

Koekelare 08/04/2011

Annie Delafontaine Hendrik Leenknegt Dirk Hindryckx Claeys Lode

Voorzitter Ondervoorzitter Secretaris Bestuurder

Georges Volcke Bestuurder Marie-Therese Pollentier Bestuurder Karel Simaey

Bestuurder

EZ Strous Gertrude Marcel Vandamme

Lid Algemene Vergaderin Lid Algemende Vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

,Bhlgisch

Staatsblad

02/05/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a,

I

TER GRIME>~ECtxR7AAliC VAN KOOPBlNDEL

f9 APR. 2j;11 (

G riflEieurone

 r

Ondememingsnr : 0423.539.711 Benaming

(voluit) : Meunyckenhof

Rechtsvorm : VZW

Zetel : 8680 Koekelare, Meunyckenplein 2

Onderwerp akte : benoeming commissaris

Uit de notulen van de algemene vergadering van 11 januari 2011 blijkt dat de vergadering heeft beslist te benoemen tot commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, met als maatschappelijke zetel 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door BVBA DUJARDIN & C, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de heer DUJARDIN PIET, bedrijfsrevisor, voor een periode van drie jaar.

Het mandaat zal onmiddellijk eindigen na de jaarvergadering van 2013.

Annie Fiems - Delafonteine Voorzitter

111111J1111111,111111111 0*

11111

br

E

si

28/04/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK

TER Gain-111~~~ ~~~\~,{

iliiVJ~+rLYiJ~ VAN KvOi~Lfii~J/w~e.

15 APR, 1011

Greuezom

" 11065138

bel

ai

Be Sta;

Ondernemingsnr : 0423.539.711

Benaming

(voluit) : MEUNYCKENHOF

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : MEUNYCKENPLEIN 2 8680 KOEKELARE

Onderwerp akte : Benoeming Raad van Bestuur(verlenging mandaten) en benoeming van

Vandamme Marcel als lid van de Algemene Vergadering.

Op de Algemene Vargadering bijeen op 08/04/2011 wordt overeenkomstig artikel 5 van de statuten-Vandamme Marcel directeur Open kring Ardooie benoemd tot Lid Algemene Vergadering

In dezelfde vergadering .heeft de Algemene Vergadering overeenkomstig artikel 11 en artikel 12 van de statuten de Bestuurders benoemd voor de termijn van 5 jaar .eindigend na de Statutaire Vergadering van 2016.

De Algemene Vergadering is momenteel samengesteld uit:

Mevr Delafontaine Annie , gepensioneerd, Ichtegemstraat 76, 8680 Koekelare

Voorzitter VZW

De Hr Leenknegt Hendrik, gepensioneerd, Heidestraat 25, 8820 Torhout

Ondervoorzitter VZW

De Hr Hindryckx Dirk, geagregeerde Kinesitherapie, Noordomstraat 21, 8680 Koekelare

Secretaris- Penningmeester VZW

De Hr Claeys Lode, gemeentesecretaris, Kerkstraat 12 8680 Koekelare

Bestuurder

De Hr Volcke Georges , gepensioneerd, Eikendreef 31 8680 Koekelare

Bestuurder

Mevr; Pollentier Marie-Therese, verpleegkundige, Westmeetstraat 71 8680 Koekelare

Bestuurder

EZ Strous Getruda, algemeen Overste, congregatie Zr Van liefde, Meensesteenweg 81

8800 Roeselare

Lid Algemene Vergadering

EH Beernaert Daniel , Pastoor, Kerkstraat 4, 8680 Koekelare

Lid Algemene Vergadering

De HR. Vandamme Marcel, directeur, Walkurestraat 57 8800 Roeselare

Lid Algemene Vergadering

De Raad Van Bestuur is momenteel samengesteld uit

Mevr Delafontaine Annie , gepensioneerd, Ichtegemstraat 76, 8680 Koekelare

Voorzitter VZW

De Hr Leenknegt Hendrik, gepensioneerd, Heidestraat 25, 8820 Torhout

Ondervoorzitter VZW

De Hr Hindryckx Dirk, geagregeerde Kinesitherapie, Noordomstraat 21, 8680 Koekelare

Secretaris- Penningmeester VZW

De Hr Claeys Lode, gemeentesecretaris, Kerkstraat 12 8680 Koekelare

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Bestuurder

De Hr Volcke Georges , gepensioneerd, Eikendreef 31 8680 Koekelare

Bestuurder Erevoorzitter

Mevr; Pollentier Marie-Therese, verpleegkundige, Westmeetstraat 71 8680 Koekelare

Bestuurder

Het Dagelijks Betuur is samensgesteld uit:

Mevr Delafontaine Annie , gepensioneerd, lchtegemstraat 76, 8680 Koekelare

Voorzitter VZW

De Hr Hindryckx Dirk, geagregeerde Kinesitherapie, Noordomstraat 21, 8680 Koekelare

Secretaris- Penningmeester VZW

De Hr Claeys Lode, gemeentesecretaris, Kerkstraat 12 8680 Koekelare

Bestuurder

1n bijlage

Ledenlijst Algemene Vergadering

Ledenlijst Raad van Bestuur

Voor éénsluitend uittreksel

Koekelare 08/04/2011

Annie Delafontaine Hendrik Leenknegt Dirk Hindryckx Claeys Lode

Voorzitter Ondervoorzitter Secretaris Bestuurder

Georges Volcke Marie-Therese Pollentier EZ Strous Gertrude

Bestuurder Bestuurder lid Algemende Vergadering

EH Daniëi Beernaert Marcel Vandamme

Lid Algemende Vergadering Lid Algemende Vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

" " -behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

04/05/2015
ÿþ MOd2.2

L 'ç In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



1

111111

5063991*

NHBRG LECe TER GRIF-I-!k Rechtbank ven Koophandel Gent

21 APR. 2015

Afdellri'eVEJRNE

Onden:=rnsngsnr : 0423.539.711

7.4,.D1-1,crkinp;

fvo!ui}? : MEUNYCKENHOF

(,!eç oi-t)

}~'-u"'cht iS_ITiÎÏ

VZW

Z tai : MEUNYCKENPLEIN 2 8680 KOEKELARE

Orsulamicrp c: te : Benoeming en Ontslag bestuurder

Op de Algemene Vergadering van VZW Meunyckenhof, gehouden op 17 april 2015, werd het vrijwillig

ontslag van erevoorzitter de Hr. Georges Volcke aanvaard.

In dezelfde vergadering wordt de Hr. Philip Vanneste met algemeenheid van stemmen benoemd tot

bestuurder.

Koekelare, 17 april 2015

Annie Delafontaine Lode Claeys Dirk Hindryckx

Voorzitter Bestuurder Secretaris-penningmeester

op de bfz~r~n Lui1c ,~ yerrne,idan ;;cctc. ,d^lrn e-r ho,, clr,nig,-, ~id +'?n de ine rurn~nlerenCa d.= c>rs.0!" 31nr;,n;

be.L,c,u9dt~3 ~,^c~::~l~nlfl4 Yil_:1,In3 ci orQ2nitinle tan aanzien 3,ci Gefcia" 'Qo'd«Z!Y

 srs-,D

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MEUNYCKENHOF

Adresse
MEUNYCKENPLEIN 2 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande