MI-AGENCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MI-AGENCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 518.888.533

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 25.07.2014 14349-0426-013
28/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301306*

Neergelegd

26-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0518888533

Benaming (voluit): MI-AGENCY

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Heilige Geeststraat(Kor) 10

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Baudouin Moerman te Kortrijk op 25 februari 2013, dat de

navermelde persoon een vennootschap heeft opgericht met volgende kenmerken:...

OPRICHTER:

Mevrouw IMPENS Marianne Zoë Jan, geboren te Gent op 13 september 1965, echtgenote van de heer

DELAGRANGE Geert Willem Julien, geboren te Kortrijk op 6 oktober 1959, wonende te 8500 Kortrijk, Heilige

Geeststraat 10...

INBRENG:

De comparante verklaart en erkent dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen in geld volledig

werd volstort als volgt:

- door Mevrouw IMPENS Marianne, voormeld: vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) in vergoeding

waarvoor haar 3.000 aandelen worden toegekend, vertegenwoordigend het kapitaal van vijfentwintigduizend

euro, volledig volstort...

STATUTEN: ...

ARTIKEL 1 / VORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap en is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid. Zij heeft als naam MI-AGENCY...

ARTIKEL 2 / DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf heden, hetzij 25 februari 2013.

ARTIKEL 3 / ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Heilige Geeststraat 10...

ARTIKEL 4 / DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- het organiseren van meetings, seminaries, conferenties, evenementen en reizen  alsook het verlenen van

diensten en verschaffen van advies daaromtrent, in de meest ruime zin.

- ondernemingen in contact brengen met organisatoren van conferenties, motivatiereizen, seminaries, meetings,

opleidingssessies, culturele sportieve artistieke educatieve manifestaties.

- Het ontwikkelen, produceren, verkopen van alle mogelijke goederen en het leveren van alle mogelijke diensten

i.v.m. toerisme en vrijetijdsbesteding.

- als reisbureau  touroperator op te treden in de meest ruime zin van het woord:

o het inrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden van reizen.

o De verkoop als tussenpersoon van logiesbonnen/maaltijdbonnen/ cadeaubonnen.

o de studie, het ontwerp, het verspreiden en de verkoop van reizen met een professioneel of toeristisch karakter voor individuen en groepen.

o het organiseren van reizen alsook uitstappen van kortere duur, regelen van  reizen op maat , onderdak en vervoer van reizigers en toeristen

o de verkoop aan de hand van brochures en catalogi van door touroperators georganiseerde reizen

o de verkoop als tussenpersoon, van personenvervoer met alle vervoermiddelen

- Het organiseren, uitvoeren en begeleiden van commerciële en publicitaire activiteiten ; het verrichten van marktstudies voor, het adviseren op het gebied van marketing van en het uitvoeren van deze adviezen voor om het even welke onderneming.

- Het verlenen van dienstprestaties van economische en juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, waaronder assistentie op het gebied van management, engineering, consulting en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs...

ARTIKEL 5 / KAPITAAL

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend aandelen op naam, zonder aanduiding van waarde...

ARTIKEL 9 / AANDELEN OP NAAM - REGISTER - OVERDRACHT

De aandelen zijn steeds op naam...

ARTIKEL 12 / BENOEMING EN ONTSLAG

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De benoeming van een zaakvoerder dient te gebeuren bij gewone meerderheid van stemmen berekend op het totaal aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan de zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste een maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders...

ARTIKEL 15 / INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ARTIKEL 16 / EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Ingeval er meerdere zaakvoerders worden benoemd, dienen zij gezamenlijk op te treden om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte...

ARTIKEL 19 / GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei, om 10 uur...

ARTIKEL 27 / BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar... ARTIKEL 28 / BESTEMMING VAN WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De aanwending van het overschot der winsten, wordt door de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, geregeld. De zal onder meer mogen voorzien in het aanleggen van buitenwettelijke reserves.

Geen winst mag worden uitgekeerd wanneer het netto-aktief gedaald is, of door de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, zoals bepaald in artikel 320 van het wetboek van vennootschappen...

ARTIKEL 30 / VERENIGINGEN VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

Door de vereniging van alle aandelen in één hand wordt de vennootschap niet van rechtswege ontbonden. ARTIKEL 31 / BENOEMING VAN VEREFFENAARS

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaar wordt vergoed door terugbetaling van zijn kosten en van vijf ten honderd op de bruto-opbrengst, op de wijze voorgeschreven door de wet, tenzij de algemene vergadering er anders over besluit. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerder vereffenaars benoemen of ontslaan.

Luik B - Vervolg

ARTIKEL 32 / BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikel 186, 187 en 188 van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit... OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:...

A. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2013.

B. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei 2014.

C. BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDER

Voormelde oprichtster van de vennootschap heeft met éénparigheid van stemmen benoemd tot gewone

zaakvoerder van de vennootschap:

- Mevrouw Marianne IMPENS, voormeld;

hier aanwezig, en die verklaart haar opdracht te aanvaarden...

F. VOLMACHT

De oprichtster geeft bij deze bijzondere volmacht aan Mevrouw Catherine Delecluse te Kortrijk,

Doorniksesteenweg 81 A, bus 4, met mogelijkheid van indeplaatsstelling:

a) alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het handelsregister en desgevallend, bij de administratie van de B.T.W., alsook de kruispuntbank en/of ondernemingsloket, te verzekeren.

b) alle attesten inzake het bedrijfsbeheer aan te vragen, in te vullen en te ondertekenen... VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Baudouin Moerman, te Kortrijk, handelend als notaris.

Mededeling: expeditie van de akte dd. 25 februari 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 22.07.2016 16346-0234-012

Coordonnées
MI-AGENCY

Adresse
HEILIGE GEESTSTRAAT(KOR) 10 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande