MIBOTEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIBOTEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.714.431

Publication

07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 06.01.2014 14001-0440-009
08/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 28.11.2014, NGL 07.01.2015 15002-0374-010
22/12/2011
ÿþamod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerle ing ter griffie van de akte

MONlTEU " -

DiRECTI"' `' ~

NEERGELEGD

2Cf

IIWI~VI~IV KIWI IIV IIRIWIN

/i -?2

t_GlSCy S7AATSBLAD B~sTt un

-- 7, 12. 2011

RECHTBANK-KOOPHANDEL GeNRIJK



Ondernervtingena " 1-14 31

Benaming (voluit) : MBOTEX

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waregemstraat, 41

8570 Anzegem-Vichte

Onderwerp akte :

OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor het ambt van Notaris Pascal Denys te Zwevegem de dato 02/12/2011 werd een BVBA opgericht als volgt :

Vennoten :

1/De heer DEBAVEYE Bernard Karel René, bestuurder van vennootschap, geboren te Kortrijk op dertig juli negentienhonderd achtenvijftig (identiteitskaart nummer 5911632140-23 - rijksregister nummer 58.07.30-335.32), en zijn echtgenote mevrouw LECLUYZE Patricia Alice Mauricette, bediende, geboren te Kortrijk op zeventien januari negentienhonderd negenenvijftig (identiteitskaart nummer 591-3646318-93 - rijksregister nummer 59.01.17-358.87), samenwonende te 8570 Anzegem (Vichte), Waregemstraat 41.

2/De Burgerlijke Maatschap "MIBO", met zetel te 8570 Anzegem-Vichte, Waregemstraat, 41.

Opgericht blijkens onderhandse akte de dato 07/12/2009, waarvan de statuten werden gewijzigd bij onderhandse akte op 28/11/2011.

Gevormd door deelgerechtigheden waarvan de identiteit hierna wordt vermeld samen met hun respectieve deelgerechtigheden in het vermogen van de burgerlijke maatschap :

1Noornoemde Heer Bernard Debaveye,

Houder van 20 deelgerechtigheden in volle eigendom, toebehorend aan zijn eigen vermogen.

2/Mevrouw DEBAVEYE Deborah, kwalitatief administratief bediende, ongehuwd, geboren te Kortrijk op vier april negentienhonderd eenentachtig (identiteitskaart nummer 591-3288683-97 - rijksregister nummer 81.04.04-180.71), wonende te 8792 Waregem, Haakstraat, 3.

Houder van 481 deelgerechtigheden in volle eigendom.

3/De heer DEBAVEYE Michael, key account manager, ongehuwd, geboren te Kortrijk op één december negentienhonderd vierentachtig (identiteitskaart nummer 590-5597537-81 - rijksregister nummer 84.12.01-157.12), wonende te 9000 Gent, Bennesteeg, 25 B302.

Houder van 481 deelgerechtigheden in volle eigendom.

Naam

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam : "MIBOTEX".

Duur : Onbepaald

Zetel. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8570 Anzegem-Vichte, Waregemstraat, 41.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening

mod 11.1

Doel.

De vennootschap heeft als doel:

1. Specifieke activiteiten :

De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, de commissiehandel, import en export, het optreden als tussenpersoon in alle soorten handel o.m. als producent, agent, makelaar, consultant, vertegenwoordiger, verdeler, zaakwaarnemer, concessionaris van alle textielwaren, kleding, schoeisel, tafel-, bed- en huishoudlinnen en dit in de meest uitgebreide zin van het woord.

ll. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden :

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI Het uitoefenen van management, consulting- en beheersactiviteiten. Deze activiteiten omvatten onder meer, maar niet uitsluitend, het uitoefenen van management- en bestuursfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting- en dienstverleningsovereenkomsten, het uitoefenen van consulting functies op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen;

CI Het verstrekken van advies in de ruimste zin van het woord op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, waaronder, maar niet uitsluitend, het verlenen van praktisch advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en de baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

DI Het ontwikkelen van marktstrategieën, uitwerken van publiciteitscampagnes en huisstijlen;

E/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

F/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

GI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

H/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel;

1/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

111. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen :

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)nten; bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

pin het

Belgisch

Staatsblad

mod11.1

vorm ook, van Belgische- of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt veertigduizend euro (¬ 40.000,00) vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen, zonder nominale waarde, onderschreven in geld en volledig volstort. Het bankattest inzake de deponering der gelden werd aan de notaris overhandigd teneinde bewaring in het vennootschapsdossier.

De aandelen zijn steeds op naam. De aandelen zijn ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(an) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

Lin het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen-birr-het-Belgiseh Staatsblad -22/12/2011-Annexes- du Moniteur belge

Voorbehouden aam het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Een eenparig akkoord veronderstelt de aanwezigheid en de stem van ieder van de vennoten. De beslissing om deze bepalingen te wijzigen dient eveneens met eenparigheid van stemmen te worden genomen.

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Als statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, de Heer Bernard Debaveye voornoemd, die dit aanvaardt. Bij sterfgeval, interdictie of kennelijk onvermogen van de Heer Bernard Debaveye zal zijn echtgenote Mevrouw Lecluyze Patricia, hem van rechtswege in deze functie opvolgen voor de verdere duur van de vennootschap.

Bestuur.

De zaakvoerder zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al, of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand november om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, gekozen onder de andere vennoten of schriftelijk zijn stem uitbrengen. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht. Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Bestemming van de winst - Reserve.

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Benoeming van vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen, één of meer vereffenaars benoemen, of ontslaan.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

KEUZE VAN WOONPLAATS.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaak van de vennootschap. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste algemene vergadering - eerste boeklaar.

' Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 30 juni 2013. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter sedert 1 septembèr 2011 tot heden, onder de opschortende voorwaarde van verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen. Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat verbintenissen aangegaan vanaf heden tot op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, achteraf nog door het bestuursorgaan dienen bekrachtigd te worden.

2. Commissaris. De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft. Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

3. Volmacht administratie. Er wordt volmacht gegeven aan Accountantskantoor Decostere & C° te Avelgem, Burchthof, 10/11 voor het vervullen van aile administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en schrapping in de kruispuntenbank voor ondernemingen en activering BTW nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel te Kortrijk

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte dd. 02/12/2011

Notaris PASCAL DENYS

Avelgemstraat, 591B

8550 ZWEVEGEM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aa:! het l elgisch Staatsblad

Coordonnées
MIBOTEX

Adresse
WAREGEMSTRAAT 41 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande