MICCAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MICCAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 606.994.029

Publication

23/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-03-2015

Griffie

*15304906*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0606994029

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

MICCAS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij akte verleden voor geassocieerd notaris Stijn VERHAMME te Tielt op 17 maart 2015, neergelegd

vóór registratie, werd een vennootschap opgericht met volgende gegevens:

OPRICHTERS:

1. De heer BOTERDAELE Nico Peter, geboren te Tielt op 2 augustus 1971, wonende te 8700 Tielt, Lammersakker 17.

2. Mevrouw HUYS Mieke Tineke, geboren te Roeselare op 27 maart 1974, wonende te 8700 Tielt,

Lammersakker 17.

RECHTSVORM:

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BENAMING:

MICCAS

ZETEL:

8700 Tielt, Lammersakker 17

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel :

I. VOOR EIGEN REKENING:

A/ Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen.

B/ Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuring van roerende goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin de vennootschap al dan niet een participatie aanhoudt.

2. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval

Onderwerp akte :

Lammersakker 17 8700 Tielt

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

3. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

4. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

6. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

7. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

8. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. DUUR:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn

KAPITAAL  AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijftien miljoen zeshonderd vijftienduizend euro (¬ 15.615.000,00), vertegenwoordigd door tienduizend vierhonderd en tien (10.410) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één tienduizend vierhonderd en tiende (1/10.410de) van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven als volgt:

1. door de heer BOTERDAELE Nico, voornoemd, ten belope van vijfduizend tweehonderd en vijf (5.205) aandelen, hetzij voor zeven miljoen achthonderd en zevenduizend vijfhonderd euro (¬ 7.807.500,00)

2. door de mevrouw HUYS Mieke, voornoemd, ten belope van vijfduizend tweehonderd en vijf (5.205) aandelen, hetzij voor zeven miljoen achthonderd en zevenduizend vijfhonderd euro (¬ 7.807.500,00)

De comparanten verklaren dat alle aandelen, waarop zij ingeschreven hebben, zijn volgestort in natura als volgt:

De heer Nico BOTERDAELE en mevrouw Mieke HUYS, beiden voornoemd, verklaren elk inbreng te doen in de vennootschap van:

- tweehonderd (200) aandelen van de naamloze vennootschap "GARAGE DECANCQ", met maatschappelijke zetel te 8700 Tielt, Lammersakker 17, ondernemingsnummer 0860.856.192, rechtspersonenregister Gent (afdeling Brugge), hetzij samen vierhonderd (400) aandelen; - negentienduizend negenhonderd negenennegentig (19.999) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAR CARE DECANCQ", met maatschappelijke zetel te 8700 Tielt, Lammersakker 17, ondernemingsnummer 0849.974.871, rechtspersonenregister Gent (afdeling Brugge), hetzij samen negenendertigduizend negenhonderd achtennegentig (39.998) aandelen.

De partijen verklaren dat de ingebrachte aandelen een totale waarde hebben van vijftien miljoen zeshonderd vijftienduizend euro (¬ 15.615.000,00).

De BVBA  Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin , met kantoor te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de BV BVBA  Piet Dujardin , vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, aangesteld door de oprichters, heeft een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen:

 6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA MICCAS door inbreng van een pakket aandelen, bestaande uit 400 aandelen van de NV GARAGE DECANCQ en 39.998 aandelen van de BVBA CAR CARE DECANCQ, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, onder voorbehoud van eventuele kosten van bodemsanering naar aanleiding van bodemvervuiling op de aanwezige percelen grond in beide vennootschappen voormeld aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is en nopens de waarde van de voorraad handelsgoederen (ad 2.512.539,33 EUR) bij de NV GARAGE DECANCQ per 31 december 2014 aangezien ik mijn opdracht pas na balansdatum heb ontvangen én aldus niet in de mogelijkheid was om een fysische voorraadtelling uit te voeren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 10.410 aandelen

van de nieuw op te richten vennootschap.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van

de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 10 maart 2015

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

De oprichters hebben een bijzonder verslag opgesteld zoals voorgeschreven door hetzelfde artikel

219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De inbreng wordt gedaan onder de voorwaarden als naar recht en zuiver van alle lasten. De

vennootschap zal van de ingebrachte goederen en rechten de volle eigendom hebben vanaf heden.

Zij zal de ingebrachte goederen en rechten verkrijgen in hun tegenwoordige staat, zonder verhaal op

de inbrenger, om welke reden ook.

Zij zal alle door de wet vereiste pleegvormen vervullen om de overdracht van de rechten, welke in de

inbreng zijn begrepen, tegen derden te mogen inroepen.

De inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht.

Bovendien verklaren zij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in

hunnen hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten,

goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de voornoemde

vennootschappen en/of in aandeelhoudersovereenkomsten.

SCHORSING DER RECHTEN  VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel of een ander effect, dan hebben de zaakvoerders

het recht de uitoefening van de daarbij horende rechten te schorsen totdat één enkele persoon

tegenover de vennootschap is aangewezen als eigenaar van het aandeel of het ander effect.

In geval van verdeling van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel of een ander effect,

worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de

vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één

zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering,

die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een

statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor

alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de eerste maandag van september om 19 uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien. Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar. BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. VEREFFENING

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 maart 2016.

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in september 2016.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

- De comparanten beslissen tevens onder voormelde opschortende voorwaarde, met éénparigheid

van stemmen aan te stellen als zaakvoerders voor onbepaalde duur:

- de heer BOTERDAELE Nico Peter, wonende te 8700 Tielt, Lammersakker 17;

- mevrouw HUYS Mieke Tineke, wonende te 8700 Tielt, Lammersakker 17;

hier tegenwoordig en verklarende deze mandaten te aanvaarden voor de voormelde duur.

- Volmacht wordt gegeven aan Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met kantoor te 8560 Wevelgem,

Kortrijkstraat 12, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te

vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij

alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel Stijn VERHAMME, geassocieerd notaris te Tielt Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte de dato 17 maart 2015 Verslag van de bedrijfsrevisor

Verslag van de oprichters

Coordonnées
MICCAS

Adresse
LAMMERSAKKER 17 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande