MIJLLE - DELRUE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MIJLLE - DELRUE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 545.725.166

Publication

05/02/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 6 : Wijzigen van het kapitaal

Het kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in één of meer keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in de algemene vergadering. Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 7 : Aansprakelijkheid van de vennoten

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk gehouden voor het maatschappelijk passief.

Artikel 8 : Overdracht van aandelen

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van elle vennoten, verenigd in de algemene vergadering. Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en de plichten die eraan verbonden zijn.

Artikel 9 : bevoegdheden van de vennoten, zaakvoerders

De zaakvoerders worden belast met het beheer van de vennootschap, binnen de perken van het doel, zoals het is vastgesteld in artikel 3 van deze statuten. De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De zaalvoerders beschikken alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij of zij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Artikel 10 : Bezoldiging van de vennoten

Mevrouw Lucrèce Delrue is onbezoldigd.

Artikel 11 : Boekjaar, jaarvergadering, jaarrekening van de vennootschap

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december .

De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 31 december afgesloten. De zaakvoerders maken de inventaris, de balans en de winst en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd op definitieve wijze, door de vennoten verenigd in de algemene vergadering (jaarvergadering) die gehouden wordt op de eerste vrijdag van de maand juni om 15.00 uur. Ten uitzonderlijke titel zal, voor het eerste boekjaar, de periode omvatten die loopt van de eerste dag van de aanvang van de activiteit van de vennootschap tot 31 december 2014.

Artikel 12 : Verdeling van de winsten en verliezen van de vennootschap

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto winst uit van de vennootschap. De vennoten, verenigd in de algemene vergadering, zullen ieder jaar bij eenparigheid beslissen over de bestemming van het resultaat.

Artikel 13 : Ontbinding van de vennootschap

Het overlijden, de onbekwaamheid of uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee. De vennootschap wordt voortgezet tussen de overblijvende vennoten, of met de erfgenamen van de vennoot, indien er slechts één vennoot zou overblijven.

Artikel 14 : Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedoen van één of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in algemene vergadering. De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijke kapitaal. Artikel 15 : Diversen

Alles wat niet voorzien is in de onderhavige statuten, wordt geregeld door het wetboek vennootschapsrecht. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel van de onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

BENOEMING ZAAKVOERDERS

Onmiddellijk na het vaststellen van de statuten, wordt geregeld door het wetboek vennootschapsrecht, zijn de vennoten in een algemene vergadering verenigd en besluiten de volgende personen, onder de opschortende voorwaarde de neerlegging van een uittreksel van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel om gepubliceerd te worden in de bijlage tot het Belgisch staatsblad, te benomen tot zaakvoerder(s) met ingang van heden :

De heer Marcel Mijlle, Belleboslaan 55 te 8480 Ichtegem (Eernegem) Zijn mandaat is bezoldigd.

Mevrouw Lucrèce Mijlle, Belleboslaan 55 te 8480 Ichtegem (Eernegem). Haar mandaat is onbezoldigd. Zij verklaren het mandaat te aanvaarden.

Volmacht voor de formaliteiten bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen. De oprichters verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan Marleen Sanders, boekhouder Bibf, wonende te Gistel, Provincieweg 42. Zij zal bevoegd zijn om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde waarde te vervullen.

Opgemaakt te Ichtegem (Eernegem), op 1 februari 2014 in 7 exemplaren, waarvan elke vennoot erkent één exemplaar te hebben ontvangen. De overige exemplaren zijn bestemd voor administratieve doeleinden.

Lucrèce Delrue, zaakvoerder

Marcel Mijlle, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Coordonnées
MIJLLE - DELRUE

Adresse
BELLEBOSLAAN 55 8480 EERNEGEM

Code postal : 8480
Localité : Eernegem
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande