MIKE'S GYM

Association sans but lucratif


Dénomination : MIKE'S GYM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 438.431.882

Publication

19/12/2014
ÿþMOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 0438.43'1.882 Benaming

(voluit) : Mike's Gym

Afdeling VEURNe,

ie 5920'

111I

----~------~--~ -..~..

NEERGELEGD TER GRIMERechtbank van Ko~b".,nci:-1i Gent

1 tur9 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : sportlaan 3 8660 de panne

Onderwerp akte : aanpassing statuten + ontslag en benoeming raad van bestuur AANPASSING STATUTEN :

De algemene vergadering van 5 december 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten aan te passen die van kracht waren op 27 september 2005

TITELT. NAAM-ZETEL-DOEL-DUUR

ARTIKEL 1

De vereniging draagt als naam "Mike's Gym"

in haar betrekkingen met derden , mag zij ook gebruik maken van de afkorting " Mike's Gym.

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te sportlaan 3, 8660 de panne, en resorteert onder het gerechtelijk arrondisement Veurne.Hij kan worden overgeplaatst door een beslissing van de algemene vergadering, mits vereiste statutenwijziging, beschreven in de statuten.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tot doel de bodybuilding en fitness als sport in al zijn facetten te kunnen beoefenen.Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen zoals het inrichten van wedstrijden, demonstraties geven enz...

ARTIKEL 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, zij kan ten allen tijde worden ontbonden

ARTIKEL 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens bestaan uit 3 bestuursleden en 1 actief lid; de vereniging bestaat uit de bestuursleden , actieve leden en toegetreden leden.De toegetreden leden hebben alleen de rechten en verplichtingen die bepaald worden in het huishoudelijk reglement,hebben geen stemrecht en genieten enkel van de activiteiten van de vzw.de volheid van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de bestuurleden en actieve leden.Actieve leden worden ingeschreven in het ledenregister, hetwelke word bijgehouden op de zetel van de vzw

ARTIKEL S

Als lid kan tot de vereniging toetreden, eenieder natuurlijk- of rechtspersoon, die door de raad van bestuur als zodanig wordt toegelaten dmv stemming.

Een kandidaat-lid dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de voorzitter van de raad van bestuur.Om lid te worden moet men van onberispelijke gedrag zijn en van voorafgaand een medisch onderzoek ondergaan .

ARTIKEL 7

De raad van bestuur kan, onder hen te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden, tot de vereniging toelaten. Deze worden beschouwd als toegetreden leden

ARTIKEL 8

De jaarlijkse bijdrage van de leden bedraagt maximum 300 euro, met uitzondering op de bestuursleden, die geen bijdrage verschuldigt zijn tegenover de vereniging.

ARTIKEL 9

Elk lid kan ten allen tijd uittreden uit de vereniging.Het ontslag moet per aangetekende brief aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht.

De raad van bestuur kan een lid tijdelijk schorsen tot aan de beslissing van de algemene vergadering .Leden die geschorst kunnen worden zijn diegene die verkeerd handelen waardoor het verenigingsleven in het gedrang komt, zoals bvb agressief gedrag, stelen , ...

ARTIKEL 10

Uitredend of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van-of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengen vorderen.

TITEL 2 : RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 11

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, van tenminste drie en maximum zeven leden, die lid zijn van de vereniging.

de raad van bestuur bestaat uit : - VOORZITTER: leiden bestuursploeg, opstellen en nastreven van gezamelijke doelstellingenvan de vzw en actieve eenheid, organiseren en leiden van bestuursvergadering, uitstippelen visie en beleid van de vzw, waken over toepassing en afspraken en goede werking vd vzw.

- EENHEIDSLEIDER-

VERTEGENWOORDIGER:vertegenwoordigen van actieve eenheid, nastreven gezamelijke doelen van de vzw en en aanwezig zijn op gemeentelijke vergaderingen indien nodig.

-PENNINGMEESTER: vzw boekhouding, opstellen jaarlijks financieel verslag en begroting ( bankboek) , betalen van fakturen en ontvangen van inschrijvingen vzw activiteiten, beheren van noodzakelijke verzekeringen en ledenadministratie en behoudt zich het recht te beslissen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

wie,van de actieve eenheid, toegang of volmacht heeft Over dir kassa en financieel toebehoren.

-SECRETARIS : beheer en opmaak notulen vergaderingen.

INFRASTRUCTUURBEHEERDER: technisch Onderhoud zaal in samenwerking actieve eenheid

-PUBLIC RELATIONS : contact bevorderen van onze leden bij werking vzw in samenwerking met actieve eenheid

- BESTUURSLID: staat in bij de actieve eenheid waar nodig. Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit.

ARTIKEL 12

Om geldig verkozen te worden, moet een kandidaat-bestuurder worden voorgedragen door de voorzitter en een bestuurslid.

ARTIKEL 13

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door overlijden, door verstrijken mandaat( in voorkomend geval) of ingeval van wettelijke onbekwaamheid .De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige enlof vertegenwoordigde leden.Het moet uitdrukkelijk vermeld warden op de agenda van de vergadering.

Bij vrijwillige ontslag, moet dit schriftelijk bekend gemaakt worden aan de raad van bestuur.Dit ontslag gaat onmiddellijk in , tenzij dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de AV bijeenroepen, welke in de vervanging vd betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeeindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging(bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch staatsblad.

ARTIKEL 14

De raad van bestuur kiest uitzijn leden , een voorzitter, eenheidsleider-vertegenwoordiger, secretaris, penningmeester, infrastructuurbeheerder en public relation.

De voorzitter roept de raad bijeen en zit de vergadering voor.ingeval hij belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door diegene die volmacht krijgt van de voorzitter.

De raad vergadert slechts geldig, indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van de stemmen. Bij staking of ex aequo van stemmen , beslist de stem van de voorzitter, of de stem van diegene die hem vervangt.

ARTIKEL 15

y . . ..,,a.,2 a

. . De raad van bestuur leidt de zaken vd vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte, hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, uitzonderlijk de aangelegenheden voor de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meerdere leden.

Bij buitengerechtelijke handelingen wordt de vzw, ook tegenover derden, geldig vertegenwoordigd door de handtekening van de voorzitter en een bestuurslid.

De raad van bestuur vaardigt aile huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

Van elke vergadering worden er notulen gemaakt door de secretaris, waardoor die ondertekend worden door de secretaris en de voorzitter en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uittreksels en de andere akten worden eveneens geldig ondertekend door de secretaris en voorzitter.Bij ontstentenis van deze bestuurders kunnen twee andere bestuurders deze documenten geldig ondertekenen.

TITEL 3 :DE ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 16

De algemene vergadering is samengesteld uit de bestuursleden en actieve leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door diegene die volmacht krijgt van de voorzitter.

Een lid kan zich echter door een ander lid op AV laten vertegenwoordigen.

Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Elk lid beschikt over één stem op AV.

ARTIKEL 17

De AV is uitsluitend bevoegd voor het wijzigen van statuten, het benoemen en ontslaan van bestuurders, uitsluiting lid, het goedkeuren van begrotingen en rekeningen, het vrijwillig ontbinden van de vzw.Alle andere bevoegdheden worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

ARTIKEL 18

De AV wordt door de voorzitter bijeengeroepen, telkens als het doel of het belang van de vzw dat vereist2ij moet minstens éénmaal per jaar worden bijgeroepen voor het goedkeuren van rekeningen vh afgelopen jaar, binnen de zes maanden ná het afsluiten van het boekjaar.

De raad van bestuur is bovendien verplicht, wanneer één vijfde van de leden daarom verzoekt, een buitengewone AV bijeen te roepen.De oproepingen tot de AV moet, om geldig te zijn, worden ondertekend door de voorzitter.

De actieve en bestuursleden moeten worden opgeroepen via gewone brief, of sms , tenminste 5 werkdagen voor de vergadering.

De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de raad van bestuur.Onderwerpen die niet vermeld staan op de agenda, kunnen niet behandeld worden , tenzij de meerderheid van de leden schriftelijk akkoord gaat op de vergadering.

ARTIKEL 19

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Met uitzondering van de door de wet en de door statuten voorziene gevallen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking of ex aequo van stemmen, beslist de stem van de voorzitter.

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien de wijziging op de oproeping is vermeld , en indien de meerderheid van de stemgerechtigden aanwezig of vertegenwoordigd is.Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een 2de vergadering worden bijeengeroepenen waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen.

Deze 2de vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

ARTIKEL 20

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor. Beide worden goedgekeurd door de AV en worden gehouden binnen zes maanden na sluiting van het boekjaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

TITEL : ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 21

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de AV of bij gebrek daarvan de rechtbank één of meer vereffenaars. Zij bepalen tevens hun bevoegdheid en de vereffeningsvoorwaarden.

' ARTIKEL 22

Ingeval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging die een gelijkaardig doel als dat van de vereniging nastreeft.

ARTIKEL 23

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld,blijft de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei en tot op heden toepasselijk.

ALDUS OPGEMAAKT EN AANGENOMEN OP DE ALGEMENE VERGADERING VAN 5 DECEMBER 2014.

ONTSLAG EN BENOEMING RAAD VAN BESTUUR:

De algemene vergadering heeft het ontslag aanvaard van dhr Hosten Dirk als voorzitter,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan heb. Belgisch

Staatsblad

MDD 2.2

.Luik B - Vervolg

Daaropvolgend werd met algemeenheid van stemmen beslist te benoemen voor onbepaalde duur!

- Dhr De Breucker Christophe, Fazantenpad 9, 8670 Koksijde, als bestuurder en voorzitter

- Dhr Morsi Farid, rue demelin 11 , 7332 st Ghislain, ais bestuurder en secretaris

- Dhr Liard Laurent, beverenstraat 31 , Leisele 8691, als penningmeester

- Dhr Zegiraj Bujar, oostduinenstraat 18 , De Panne, als eenheidsleider-vertegenwoordiger

- Dhr Riccobono Juan, moeresteenweg 17 , 8660 De Panne, als infrastructuurbeheerder

- Dhr De Breucker Nicolas, duinhoekstraat 33/7 , 8660 De Panne, als public relations

- Dhr Verteneuil Cedric, duinhoekstraat 3317, 8660 De Panne, als bestuurslid

Goedgekeurd op de algemene vergadering van 5 december 2014

De Breucker Christop

Voorzitter

A~~

~~~~~~

Farïd Morsi

Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laa;sle blz. van Luik 6 verrnelrien . Recto « iqa,arn en tioedaniyheid van de riisililriierderendE notaris, iletzg van de persa(o)n(eri) ûEVLueafJt}e UerF." aiigiïlp SIh,htülo bi irfOriilSCá~ lnYi'.1a{íG153'i van derden re yEIÎt-Cer;ilYdOtH'tiltt,`n

'4fej,Sn biaam i`lani?iekeninrt

Coordonnées
MIKE'S GYM

Adresse
SPORTLAAN 3 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande