MIMABER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIMABER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.982.647

Publication

06/06/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

~t* rbank Koophandel

Z 7 ME) 2014

Gent Afdeling Brugge

De eriffi@r

1111111mum~~u~uuw~~u~1

191 31 1+





>ÇM~< In de bijlagen bij het Belgisc . atsbiad bekend te maken kopie

na heerlegging ter griffie va de aktijEERGELEGD

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : E

(verkort) :

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : Albrecht Rodenbachstraat 46, 8020 Oostkamp

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Eddy Baudry te Brugge op 20 mei 2014, blijkt dat een vennootschap werd

opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam

"MIMABER",

2/ zetel: 8020 Oostkamp, Alfred Rodenbachstraat 46; RPR Brugge.

3/ duur: onbepaald.

4/ oprichters:

1)Mevrouw CLAEYS Bernadette Georgette Marcella, geboren te Gent op één januari negentienhonderd

tweeënzestig, wonende te 9880 Aalter, Edward Corynstraat 4,

2)De heer DE MEYER Maiko Robin Lorenz, geboren te Tielt op dertig april negentienhonderd

eenennegentig, wonende te 9880 Aalter, Vrijhofstraat 16.

3)De heer DE MEYER Miguel Omer, geboren te Tielt op vier september negentienhonderd vierentachtig,

wonende te 9880 Aalter, Edward Corynstraat 4,

4)De heer VAN DEN DRIESSCHE Koen Veerle Mieke, geboren te Brugge op eenentwintig november

negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 8020 Oostkamp, Nieuwenhovelaan 87.

5/ vast gedeelte van het kapitaal: 18.600 euro, volstort tot beloop van één/derde.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door 100 aandelen met een nominale waarde van 186,00 euro,

waarop werd ingetekend door inbreng in geld op een bijzondere rekening bij ING België, als volgt:

1) door mevrouw CLAEYS Bernadette, voornoemd, tot beloop van achttienduizend tweeënveertig (18.042) euro  waarvan nog twaalfduizend achtenwintig (12.028) euro te volstorten - waarvoor haar zevenennegentig aandelen worden toegekend.

2) door de heer DE MEYER Maiko, voornoemd, tot beloop van honderd zesentachtig (186) euro  waarvan nog honderd vierentwintig (124) euro te volstorten - waarvoor hem één aandeel wordt toegekend.

3) door de heer DE MEYER Miguel, voornoemd, tot beloop van honderd zesentachtig (186) euro  waarvan nog honderd vierentwintig (124) euro te volstorten - waarvoor hem één aandeel wordt toegekend.

4) door de heer VAN DEN DRIESSCHE Koen, voornoemd, tot beloop van honderd zesentachtig (186) euro  waarvan nog honderd vierentwintig (124) euro te volstorten -waarvoor hem één aandeel wordt toegekend.

7/ boekjaar: 1/1-31/12, eerste boekjaar tot 31/12/2015.

8/ aanleg reserves/winstverdeling: Van de nettowinst wordt, na aftrek van eventuele overgedragen verliezen, ten minste een twintigste afgenomen voor het aanleggen of stijven van een reservefonds; deze afneming is niet meer verplicht, zodra het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Het saldo verhoogd met de overgedragen winst wordt besteed overeenkomstig de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van het bestuursorgaan, en reke-ning hou-'dend met de voorschriften van artikel 428 e.v. van het Wetboek van vennootschappen.

Liquidatiesaldo: Na betaling van aile schulden en lasten van de vennootschap en van de kosten der vereffening wordt het saldo verdeeld onder de vennoten.

9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders die worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Iedere bestuurder beschikt over de meest uitgebreide machten en is bevoegd om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doe! der vennootschap, behoudens die, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt toegekend aan iedere bestuurder afzonderlijk handelend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~~.  4

Voor=

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wordt als eerste bestuurder benoemd voor onbepaalde duur: mevrouw CLAEYS Bernadette, voornoemd,

wiens mandaat onbezoldigd zal worden uitgeoefend.

101 commissaris: geen

11/ doel: De vennootschap heeft ais doel, zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening als

voor rekening van derden, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks:

" Uitbating en inrichting van tearooms en restaurants restaurants van het traditionele type; de verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens, restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends; de cafés, restaurants (tavernes).

*Uitbating en inrichting van tea-rooms, fastfood-zaken, snackbars, frituren, tavernes en brasseries, bistro's en dergelijke, verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het

algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden in snelbuffetten zoals snackbars,

sandwichbars en hamburgerrestaurants.

.Uitbating van restaurant, tearoom, frituur, brasserie, taverne, café, broodjesbar, hotel, bed en breakfast, catering, traiteurservice met of zonder terbeschikkingstelling van personeel, verkoop van afhaalmaaltijden, inrichting van feesten en evenementen, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

'Het uitbaten, verhuur en verkoop van drank- en eetwarenautomaten en ontspanningstoestellen. Hiervoor mag cie vennootschap alle aankopen doen van dranken, eetwaren, rookwaren en al wat nodig is voor de exploitatie van haar instellingen, en deze ook verder te verkopen aal alle soortgelijke uitbatingen, waarvan zij de opdracht zou gekregen hebben hun zaak geheel of gedeeltelijk in hun naam te exploiteren.

" Het verschaffen van traiteurdiensten,

" Uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés, de verkoop van dranken voor in het algemeen consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement zoals cafés, bard, nachthallen,

" Uitbating en inrichting van kantines, het verzorgen van catering en uitzendkoks, het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals luchtvaartmaatschappijen, kantines, bedrijfs-restaurants, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels, het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.

.Aan- en verkoop van dranken en deegwaren en kleine snacks.

-Het oprichten, kopen en verkopen, en de uitbating van horecazaken in de meest ruime zin van het woord, en het veeren van alle mogelijke activiteiten in verband met de horecasector, zoals onder meer de verhuring van feestzalen en andere ruimtes, het organiseren van eetmalen en feesten, de uitbating van café, taverne, tearoom, snackbar, restaurant, dancing of enig ander etablissement ressorterend onder de horecasector, de aan- en verkoop van alle daarmee verband houdende producten en diensten.

" Aile mogelijke catering en cateringsprojecten.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel,

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die een gelijkaardig of analoog doel nastreven, of wier doel voor het doel van de vennootschap bevorderlijk kan zijn, Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken,

Deze opsomming Is niet beperkend, dcch enkel ten titel van voorbeeld gegeven,

12/ gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand juni om zestien uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, als vermeld in de oproeping. indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats,

13/ Vertegenwoordiging bij volmacht: De oprichter sub 2 werd krachtens onderhandse aangehechte volmacht vertegenwoordigd door mevrouw Claeys Bernadette, voornoemd.

141 Door de notaris werd bevestigd bij toepassing van artikel 402, 1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd

Voor ontledend uittreksel

Notaris Eddy Baudry

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2014
ÿþII

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0552982647

Benaming

(voluit) : MIMABER

(verkort) :

Rechtsvorm Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8020 Oostkamp, Albrecht Rodenbachstraat 46

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en Benoeming bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op de

maatschappelijke zetel op 31 juli 2014:

Mevr. Claeys Bernadette neemt ontslag als bestuurder.

Dhr. Lefewte Johan, Albrecht Rodenbachstraat 46, 8020 Oostkamp wordt benoemd als nieuwe bestuurder.

De Bestuurder,

DW. Lefeviee Johan

11.4ga1

1-7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

e a

U

lI

*14174305*

Mod Word 11.1

EERGELEOD

MONITEUR BE et.

triêriechtbank Koophandel

9

18 -09- 204 SEP 2014

BELGISCP STAA SBLicent ADfce4elein9eBrrugge

na neerlegging ter griffie van

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

23/04/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MIMABER

Adresse
ALBRECHT RODENBACHSTRAAT 46 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande