MIMAXI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIMAXI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.874.466

Publication

07/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-04-2015

Griffie

*15305954*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627874466

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

MIMAXI

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Yannick Sabbe te Izegem op dertig maart tweeduizend vijftien (aangeboden ter registratie) blijkt dat:

1. De heer Vandenabeele Paul Marie Jozef, geboren te Markegem op 22 augustus 1949, en zijn echt-genote, mevrouw Vanassche Myriam Octavie Désiré, gebo-ren te Izegem op 12 november 1951, , samen wonende te 8870 Izegem, Visschersdreef 1.

2. De heer Vandenabeele Rik Gustave Georges, geboren te Izegem op 1 juni 1976, echtgenoot van mevrouw DEMEURISSE Goedele Elisabeth Renée en wonende te 8870 Izegem, Lodewijk de Raetlaan 3.

Mij notaris, gevraagd hebben bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te stellen van de hierna genoemde vennootschap.

Rechtsvorm - benaming - zetel

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra­kelijk-heid en met de naam « MIMAXI ».

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst geves-tigd te 8870 Izegem, Visschersdreef 1. Kapitaal - aandelen - volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achthonderd eenendertigduizend vijfhonderd euro (831.500,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door achtduizend driehonderd vijftien (8.315) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/ achtduizend driehonderd vijftienste van het kapitaal vertegenwoordigen.

+ De oprichters sub 1. hebben in natura ingebracht:

1. STAD KORTRIJK, vierde afdeling

Garages op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Kortrijk, St-Denijsestraat +93, ten kadaster gekend: Sectie C, perceelnummer 0237X met een oppervlakte van vijftien are drie centiare (15a 03ca).

2. GEMEENTE WEVELGEM, tweede afdeling

Garages op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Wevelgem, Nieuwstraat +157, ten kadaster gekend: Sectie B, perceelnummers 0639Z2; 0639A3; 0639B3; 0639C3; 0639L3; 0639M3; 0639N3; 0639D3; 0639E3; 0639F3; 0639G3; 0639H3; 0639K3 en 0639A4 met een totale oppervlakte van negen are zevenenzeventig centiare (09a 77ca).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA « BDO Bedrijfsrevisoren », gevestigd te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, alhier vertegen-woordigd door Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

« 5. Besluit

De inbreng in natura door de heer Paul VANDENABEELE en mevrouw Myriam VANASSCHE wonende te 8870 Izegem, Visschersdreef 1, tot oprichting van de BVBA MIMAXI met zetel te 8870 Izegem, Visschersdreef 1, bestaat uit de inbreng van een aantal onroerende goederen, voor een inbrengwaarde van 830.500,00 EUR.

Onderwerp akte :

Visschersdreef 1 8870 Izegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 8.305 aandelen van de BVBA MIMAXI, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA MARRAINE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 17 maart 2015

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE »

+ De oprichter sub 2. heeft een bedrag ingebracht van duizend euro (1.000,00 EUR), volledig volgestort.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, , gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de KBC BANK nv, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 26 maart 2015 afgeleverd bankattest.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening en voor rekening van derden, als in deelneming met derden, of in opdracht van derden :

Algemene activiteiten

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aan-delen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staats-fondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen;

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt;

- het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en onder-nemingen;

- in het raam van haar thesauriebeheer, het recht-streeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezen-operaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties en allerhande effecten;

- alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties;

- alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hoger beschreven operaties.

- het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheers-daden, zoals verhuring, dit alles in de ruimste zin van het woord en zonder dat een opsomming beperkend weze.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coör-dinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet participatie aanhoudt. - Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan krediet-instellingen.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, recht-streeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en op-drachten van vereffenaars, het uitoefenen van op-drachten en functies.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zake-lijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden.

- Het uitvoeren van alle verrichtingen van project-management en coördinatie, projectontwikkeling en het voeren van de directie over andere ondernemingen;

- Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in de ruimste betekenis van het woord, alle activiteiten van syndicus;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van com-merciële, industriële, onroerende, roerende of finan-ciële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennoot-schappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samen-hangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderd eenendertigduizend vijfhonderd euro

(831.500,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door achtduizend driehonderd vijftien (8.315) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/ achtduizend driehonderd vijftien ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11 Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand juni om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Artikel 15 - Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 20 - Bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al

dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te

duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor

rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste

vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen

naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen

de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en

verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24 - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 25 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor

de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke

reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

Artikel 27. Ontbinding en vereffening

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van

koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aan-delen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de

aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een

aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te

verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen

terugbetaald.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

+ Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en

dit voor onbepaalde duur:

- de heer VANDENABEELE Paul, wonende te 8870 Izegem, Visschersdreef 1

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- de heer VANDENABEELE Rik, wonende te 8870 Izegem, Lodewijk de Raetlaan 3

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

+ De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het

Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2015.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31

december 2016.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  D Hondt-Blondeau&Partners te Veurne, Koksijdestraat 25/A, evenals aan haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaats-stelling, de vervulling

van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk met hier meegestuurd:

" gelijkvormig afschrift notariële akte oprichting

02/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIiEU

z5-0 ELGISCH S

IIIIMMO111111 B

NEERGELEGD

b jU 12015

Rechtbank van KOOPHANDEL,

%t1 lied. KORTRIJK

'

Ondernemingsnr : 0627874466

Benaming

(voluit) : MIMAXI

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8870 Izegem, Visschersdreef 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging

neerlegging van:

- verslag bedrijfsrevisor

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

opgemaakt overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen

Notaris Yannick Sabbe te Izegem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
MIMAXI

Adresse
VISSCHERSDREEF 1 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande