MIMOSA INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIMOSA INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.931.737

Publication

19/02/2014
ÿþ Mod Want 11.1

1i; i+ ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A



Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : FRANS LIEBAERTWEG 17, 8377 ZUIENKERKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VENNOOTSCHAP - OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Francis Moeykens met zetel te Brugge (Sint-Kruis) op dertig januari tweeduizend en veertien, ter registratie, dat:

1/ De mevrouw VIAENE Martine Rose Marie, geboren te Brugge op 5 april 1954, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEBAERT CONSULT" met zetel te 8377 Zuienkerke, Frans Liebaertweg 17, RPR Brugge, BTW BE 0860.366.442, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MIMOSA INVEST" met zetel te 8377 Zuienkerke, Frans Liebaertweg 17, hebben opgericht, "

2/ Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (1000) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde per aandeel, van één/duizendste van het maatschappelijk kapitaal.

De BVBA LIEBAERT CONSULT, voornoemd verklaart inbreng te doen enerzijds in speciën van een bedrag', van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) en mevrouw Martine Viaene anderzijds verklaart een in natura van, een onroerend goed voor een bedrag van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00), waarvoor respectievelijk, tweehonderd vijftig (250) en zevenhonderd vijftig (750) aandelen worden toegekend.

3/ De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8377 Zuienkerke, Frans Liebaertweg 17. De exploitatiezetel is gevestigd te 8377 Zuienkerke, Frans Liebaertweg 17.

KAPITAAL - INBRENG

het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdduizend (¬ 100.000,00) euro. Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde per aandeel van één/duizendste van het maatschappelijk kapitaal.

De BVBA LIEBAERT CONSULT, voornoemd verklaart inbreng te doen enerzijds in speciën van een bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) en mevrouw Martine Viaene anderzijds verklaart een in natura van een onroerend goed voor een bedrag van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00), waarvoor respectievelijk; tweehonderd vijftig (250) en zevenhonderd vijftig (750) aandelen worden toegekend.

De comparanten verklaart dat alle aandelen volledig zijn volgestort.

1.Inbreng in speciën

De inbreng `sn geld, van de som van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) werd gedaan bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de NV Belfius , geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MIMOSA INVEST in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 28 januari 2014 om in het vennootschapsdossier te worden bewaard.

2.Inbreng in natura  onroerend goed en materialen

De bovenbeschreven inbreng in natura van onroerend goed voor een bedrag van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) werd nader beschreven in het verslag van 27 januari 2014, bedrijfsrevisor, Vincent Koopman.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt :

"8. Besluiten

De mede-oprichter van de op te richten bvba MIMOSA INVEST, met maatschappelijke zetel te 8377 Zuienkerke, Frans Liebaertweg 17, heeft het hierna beschreven activa-bestanddeel in de op te richten vennootschap in te brengen:

-Onroerend goed  een perceel grond met hangar op en met grond en aanhorigheden gelegen te Blankenberge, Ontmijnersstraat +82, gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie C, nummer 0233B 5, met een oppervlakte volgens kadaster van 133 m2, kadastraal inkomen van 361,- EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

R BELGE NEERGELEGDTEi?GRIFFIEVAN DE ECiiTBANKVAN KOOPHANDEI.TF

2014 BRIlGGE(AFf3ELlNGBRiJGGE)

opa 3 1 JAN. 2014

AaTSsLAa Degiffier+

Griffie

V beh aa Bel Staz

l

MONIiEU

LGISCH

Ondernemingen , 0 5 4

5 9 3

Benaming

(voluit): MIMOSA INVEST

(verkort) :

i.7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het onderzoek dat wij uitvoerden naar aanleiding van de oprichting door inbreng in natura van de hierboven vermelde onroerende goederen, laat toe te besluiten dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake oprichting door inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ;

2.de beschrijving van de oprichting door inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt ;

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De tegenprestatie van de inbreng in natura, zijnde 130.000,- EUR, bestaat in 750 aandelen bvba MIMOSA INVEST van elk 100,- EUR, zonder vermelding van de nominale waarde, aangevuld met een inschrijving op het passief onder de vorm van een rekening courant ten bedrage van 55.000,- EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

27 januari 2014

Vincent Koopman Bedrijfsrevisor"

Overeenkomstig de wet heeft de oprichter eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichters zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met de expeditie van de akte.

Beschrijving inbreng in natura

(.inbreng onroerend goed door mevrouw Martine Viaene;

De inbreng in natura omvat het hiema beschreven onroerend goed

STAD BLANKENBERGE - eerste afdeling - voorheen Blankenberge

Een perceel grond met hangar op en met grond en aanhorigheden gelegen te Blankenberge, Ontmijnersstraat nummer +82, gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie C, nummer 0233E 5, met een oppervlakte volgens kadaster van honderd drieëndertig (133) vierkante meter.

Kadastraal inkomen: driehonderd éénenzestig euro (¬ 361,00),

2.Vergoeding voor de inbreng:

De inbrengen enerzijds in speciën door de BVBA LIEBAERT CONSULT en anderzijds de inbreng natura

wordt vergoed door toekenning van:

a)Aan de BVBA LIEBAERT CONSULT van tweehonderd vijftig aandelen (250);

b)Aan mevrouw Martine VIAENE, door toekenning van zevenhonderd vijftig aandelen (750), ter waarde van

een inbreng van vijfenzeventigduizend (¬ 75.000,00) alsmede door toekenning van een geldsom van

vijfenvijftigduizend (¬ 55.000,00), welke som in rekening-courant zal worden ingeschreven.

De aandelen worden aan de oprichters toegekend zonder vermelding van nominale waarde,

TITEL I : Benaming zetel doel duur

Artikel 1.Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar

naam luidt MIMOSA INVEST.

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aanspra-ikelijkheid of BVBA te worden

toegevoegd.

Artikel 2, Zetel

De zetel is gevestigd te 8377 Zuienkerke, Frans Liebaertweg, 17

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

I. Patrimoniumvennootschap

1 r het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; aile verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur;

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, In België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

!I. Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. aile mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3, het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4, het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doe! en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Artikel 4, Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

TITEL I! : Kapitaal aandelen aansprakelijkheid

Artikel 5.Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDUIZEND (¬ 100,000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door DUIZEND (1.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 12.Register van aandelen

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

In het register van aandelen wordt aangetekend:

1 ° de nauwkeurige gegevens van de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen

toebehorende aandelen;

2° de gedane stortingen;

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die

inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. De overdrachten en de overgangen

c

1 t ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving

in het register van aandelen.

TITEL III : ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Afdeling 1 - Algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot

telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 13.Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei om 18 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 22.Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Schriftelijk stemmen is toegelaten, In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

...Afdeling 2 - bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 27.Bestuu rsorg aan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 28.Inteme bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

Artikel 29.Exteme vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Afdeling 3  controle

Artikel 30.Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing, In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

TITEL IV : BOEKJAAR - JAARREKENINGEN -WINSTVERDELING.

Artikel 31.Boekjaar- jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van eik boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwei niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 32.Winstverdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 35.Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars,

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffenïngsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft, Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend, Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd,

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

III.OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A.EERSTE BOEKJAAR

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen,

,

8 Y r ~



IVoor-

` bnhoureen aan het Belgisch

Staatsblad



Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

B.DATUM EERSTE JAARVERGADERING

Re eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van mei 2016.

C.BENOEMING VAN DE NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Onmiddellijk heeft de oprichter met éénparigheid van stemmen beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

de BVBA Liebaert Consult, voornoemd, die verklaart door middel van haar voormelde zaakvoerder, als vaste vertegenwoordiger aan te duiden: De heer HOUKX, Giovanni Sylvain Rachel, geboren te Brugge op negentien november negentienhonderd tachtig, wonende te 8377 Zuienkerke, Frans Uebaertweg 17, die hier is tussen gekomen en verklaart te aanvaarden.

D.COMMISSARIS

De comparanten-oprichters verklaren, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Annelles Vanquathem te Brugge.

Bijlagen:

oprichtingsakte

verslag van de oprichters

verslag van de revisor









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 21.07.2016 16344-0187-011

Coordonnées
MIMOSA INVEST

Adresse
FRANS LIEBAERTWEG 17 8377 ZUIENKERKE

Code postal : 8377
Localité : ZUIENKERKE
Commune : ZUIENKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande