MITCHAM SERVICES & PARTICIPATIONS, AFGEKORT : MSP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MITCHAM SERVICES & PARTICIPATIONS, AFGEKORT : MSP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.663.341

Publication

09/12/2013
ÿþ Mal Word 11.1

I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie-van de akte.

15, RCELEGD ter

bsi jlatigioLibiet;c1 11111111t 11111#111111

c RUGE _, ~. ., -

_

2

Griffie

Ondernemingsnr : 0541.663.341

Benaming

(voluit) : MITCHAM SERVICES & PARTICIPATIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Koningin Fabiolalaan 22/1 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op tweeëntwintig november tweeduizend en dertien, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist om de verkorte naam van de vennootschap te wijzigen in "MITCHAM S&P".

De algemene vergadering verklaart door ons notaris voorlezing te hebben gekregen van artikel 65 van het' Wetboek van vennootschappen betreffende de naam die dient te verschillen van die van elke andere, vennootschap, en verklaart mij notaris uitdrukkelijk te ontslaan van enige opzoeking terzake in de databank van de vereniging zonder winstoogmerk 'Credoc' of een gelijkaardige databank.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 1 van de, statuten door volgende tekst:

"Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "MITCHAM SERVICES & PARTICIPATIONS", afgekort: "MITCHAM S&P", met als tweede handelsnaam: "DELAHAYE MOVING",

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van, de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd één duizend vierhonderd euro (¬ 401.400,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot vierhonderd twintig duizend euro (¬ 420.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van tweeduizend honderd achtenvijftig (2.158) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zef onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van (afgerond) honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per kapitaalaandeel en alle kapitaalaandelen gezamenlijk zullen onmiddellijk volgestort worden tot beloop van vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00) overeenkomstig artikel 223 van het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLISSING

Gezien er slechts één vennoot is, dient niet verzaakt te worden aan de uitoefening van het voorkeurrecht tot inschrijving op de nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING

1. Vervolgens heeft de Heer MAERTEN Jean Christophe, enige vennoot voormeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap «MITCHAM SERVICES & PARTICIPATIONS» en in te schrijven op alle tweeduizend honderd achtenvijftig (2.158) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van (afgerond) honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per kapitaalaandeel, onder de hoger gestelde voorwaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

v "

2, De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van minimaal twintig (20%) procent, hetzij in casu (afgerond) eenentwintig komma achttien procent (21,18%). De kapitaalverhoging is in totaal volgestort ten belope van vijfentachtigduizend euro ¬ 85.000,00).

1 De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE72 0882 6286 2416 op naam van de vennootschap bij de BELFIUS BANK zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 19 november 2013, dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd tot bewaring in zijn dossier.

ZESDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderd één duizend vierhonderd euro (¬ 401.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd twintig duizend euro (¬ 420.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd achtenvijftig (2.258) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

ZEVENDE BESLISSING

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

« Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt vierhonderd twintig duizend euro (¬ 420.000,00).

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd achtenvijftig (2.258) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ tweeduizend tweehonderd achtenvijftig (1/2.258ste) van het kapitaal ' vertegenwoordigen.».

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

TIENDE BESLISSING

VOLMACHT KBO

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA BOFIDI GENT, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de Heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, Mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en Mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

-------------voor eensluidende analytisch uittreksel-------------

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere

rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BELFIUS

bank.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats

gevonden overeenkomstig de wet.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Koningin

Fabiolalaan 22.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het

tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door

eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde

op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen

vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s),

administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en

bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN

DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, rechtstreeks

en indirect investeren en participeren in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren

van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen in

binnen- en buitenland.

3. Participeren in en de controle op het bestuur en beheer van andere

ondernemingen of vennootschappen in binnen- en buitenland en het

opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of

ondernemingen, het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het

uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering

van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het

ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien,

knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even

welke goederen.

6. Verlenen van consulting, management en andere diensten aan

bedrijven, op het gebied van financieel, personeels, IT en bedrijfsbeleid.

7. Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot

de organisatie en het beheer van bedrijven.

8. Opzetten en beheren van websites voor andere bedrijven.

9. Het onderzoek, de ontwikkeling en de vervaardiging of

commercialiseren van nieuwe producten, diensten en technologien en hun

toepassingen.

10. Het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie geven of nemen van

copyrights en andere intellectuele eigendommen, octrooien,knowhow en

aanverwante immateriele vaste activa.

11. Leningen aangaan met de specifieke bedoeling om de

dochtervennootschappen te financieren.

12. Leningen aangaan om de andere doelen van de vennootschap te

realiseren.

13. Leningen verstrekken aan dochtervennootschappen en andere

rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden ondernemingen.

14. Alle bemiddelingen voor het beheer, de financiering, de verzekering

van de activiteiten van de onderneming, de dochterondernemingen en

andere rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden ondernemingen.

15. De aankoop, het beheer en de verkoop voor eigen rekening van alle

mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke rechten en

meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer

van de aldus gevormde portefeuille.

16. De uitbating van een onderneming van onroerende goederen, meer

bepaald: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren,

verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen,

promoten van en makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige

onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

17. De bemiddeling inzake leningen, financieringen, bouwpremies,

verzekeringen en bouwaanvragen.

18. Coördinatie van bouwwerken, alle binnenhuis inrichting 

elektriciteitswerken  loodgieters, sanitair, dakwerken, algemene bouwwerken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

19. De vennootschap mag zich tevens borg stellen en onroerende

goederen in pand geven of hypothekeren, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

20. Internationale en lokale verhuizen en alle gerelateerde diensten.

21. Stockage en opslag van meubelen en andere goederen, inclusief

kunstwerken in binnen- en buitenland.

II. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een

onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende

goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal,

erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden,

het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren,

huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het

ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met

betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van

roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende

goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met

dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de

onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het

goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het

genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een

roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen

en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of

aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons,

afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook,

uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen

en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg

stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa,

in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties

verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan

depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen,

hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het

buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële,

financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of

onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard

zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te

vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met

inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten

maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of

beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op

de financiële transacties en de financiële markten en over het

vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van

werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor

zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie,

inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of

vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot

waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar

goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het

verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding

van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer

zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt

deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht

in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der

zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft

van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of

vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen

met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen,

wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan

een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats

rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk

handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn

voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene

die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en

in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun

bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van

hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten

uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden in de maand april op de derde

zaterdag om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden

worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het

belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de

vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende

brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden,

minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de

zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s)

en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de

stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten

worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt

of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen

beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of

na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde

aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid

van de oproepingsbrief.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één november en eindigt op eenendertig oktober

van het daaropvolgende jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd

conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke

bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste

afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze

afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal

heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal

geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de

zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap

slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die

beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in

functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere

vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge

van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest

uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende

van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die

toekomen aan de vereffenaar(s).

GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar

de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de

vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op

eenendertig oktober tweeduizend vijftien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien,

overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand

zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter

griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van

artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen

overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van

onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige

oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig

artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd

door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

Luik B - Vervolg

Mevrouw CAILLIAU Simone Marie Thérèse Joseph Cornelia, geboren te

Brussel op 24 november 1943, nationaal nummer 43.11.24-036-30, wonende

te 8300 Knokke-Heist, Koningin Fabiolalaan 22/3, die bij schrijven van 04

november 2013 verklaard heeft te aanvaarden en bevestigd heeft dat zij

niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet. Het schrijven

van de zaakvoerder wordt aan ondergetekende notaris overhandigd tot

bewaring in zijn dossier.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de Heer MAERTEN Jean Christophe

voornoemd, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te

vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-

administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het

ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Thomas

DUSSELIER.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
MITCHAM SERVICES & PARTICIPATIONS, AFGEKOR…

Adresse
KONINGIN FABIOLALAAN 22 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande