MOBILITY FIRST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOBILITY FIRST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.118.789

Publication

07/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0'I l'll I I III 1111101 iii

*iaoesiio*

Iveaergeiega ter griffie veen cie rechtbank van koop red

Brugge a~al;rt" g ta

Op

NI

riffiqDe OrlF`S'ier

Ondernemingsnr : 0839.118.789

Benaming

(voluit) : MOBILITY FIRST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Duinkerkseweg 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 18 april 2012, heeft de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met be perkte aansprakelijkheid MOBILITY FIRST, met zetel te 8400 Oostende, Duinkerkseweg 20, geldig beraadslagend, vastgesteld en beslist

1. Kennis te nemen van de fusievoorstellen opgemaakt door de zaakvoerder(s) van de besloten, vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid MOBILITY FIRST, MINVEST, met zetel te 8400 Oostende, Duinkerkseweg 20, RPR Brugge (Oostende) 0462.095.528 en ACM URBANO, met zetel te 8400 Oostende, Duinkerkseweg 20, RPR Brugge (Oostende) 0438.636.571

2, Tot ontbinding zonder vereffening en fusie door overneming van de vennootschap MOBILITY FIRST door de vennootschap ACM URBANO zonder toekenning van aandelen, na kennisneming van het fusievoorstel, ter inzage van de vennoten op de zetel van de vennootschappen.

FORMALITEITEN

a) De zaakvoerder(s) van alle vennootschappen hebben op datum van 9 februari 2012 een fusievoorstel opgemaakt, Deze fusievoorstellen werden neergelegd voor de vennootschap MINVEST, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brugge (afdeling Oostende) op 14 februari 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 27 februari 2012, onder nummer 20120227/45869; voor de vennootschap MOBILITY FIRST, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brugge (afdeling Oostende) op 14 februari 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 27 februari 2012, onder nummer 20120227145865 en voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACM URBANO, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brugge op 14 februari 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 27 februari 2012, onder nummers 20120227/45867 en 20120227/45868.

b) Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACM URBANO, werd de zaakvoerder van alle vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen. Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen.

c) De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken kennis konden nemen. De fusievoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, alsook de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld, werden In de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke vennoten, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

d) De zaakvoerder(s) van alle vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschappen MINVEST en MOBILITY FIRST, geen aandelen bezitten in de overnemende vennootschap ACM URBANO.

e) De zaakvoerder(s) van alle vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de overgenomen vennootsohap MINVEST eigendomsrechten op diverse onroerende goederen bezit, en dat de overgenomen vennootschap MOBILITY FIRST, geen eigendomsrechten op onroerende goederen bezit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

. 1 .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

BESLUITEN

1. Principieel besluit tot fusie

a. De voorzitter heeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen gegeven waarin voorgesteld wordt dat de vennootschappen MINVEST en MOBILITY FIRST door fusie overgenomen worden door de vennootschap ACM URBANO.

b. De algemene vergadering van de vennootschap MINVEST heeft besloteh to4 ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van

aandelen. `

c. De algemene vergadering van de vennootschap MOBILITY FIRST,heeft;besloten tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voorn emds fûsie en zonder toekenning van aandelen.

d. De algemene vergadering van de vennootschap ACM URBANO heeft besloten om tot fusie door overneming van de vermogens van de vennootschappen MINVEST en MOBILITY FIRST over te gaan. Deze overname werd verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap ACM URBANO en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2011. Uit die staat blijkt dat aile verrichtingen en handelingen gesteld door de vennootschappen MINVEST en MOB1LITY FIRST, sedert 1 januari 2012 tot op 18 april 2012 voor rekening zijn van de vennootschap ACM URBANO.

2. Gevolgen

a. Als gevolg van voornoemde fusie is het vermogen van de vennootschappen MINVEST en MO-BILITY FIRST, met alle rechten en plichten, overgegaan op de vennootschap ACM URBANO. De aandelen van de vennootschappen MINVEST en MOBLLITY FIRST in het bezit van de vennootschap ACM URBANO zullen door de zaakvoerder van de vennootschap ACM URBANO worden vernietigd. De overgang geschiedde zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 december 2011. Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan sedert 1 januari 2012 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap ACM URBANO. De schulden van de vennootschappen MINVEST en MOBILITY FIRST zijn overgegaan op de overnemende vennootschap ACM URBANO.

b Vervolgens stelde de algemene vergadering vast dat enerzijds de fusie door overneming van de vennootschappen MINVEST en MOBILITY FIRST, beiden met zetel te 8400 Oostende, Duin-kerkseweg 20 door de vennootschap ACM URBANO, met zetel te 8400 Oostende, Duinkerkse-weg 20, werd verwezenlijkt en anderzijds de vennootschappen MINVEST en MOBILTY FIRST definitief opgehouden hebben te bestaan.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal de dato 18 april 2012.

Dit uittreksel is afgeleverd vóór registratie van het proces-verbaal houdende fusie overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten,

F Voor-

i behouden

aan het

E3elgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111 I " 12045865*

i

NEeErgelEgd ter grifte vert e6

recf}tbe1r ven ICoophorrrlel

Brugge -- op 1

Ondernemingsnr : 0839.118.789

Benaming

(voluit) K MOBILITY FIRST

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : DUINKERKSEWEG 20, 8400 OOSTENDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

A. WERD NEERGELEGD OP DE GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE - AFDELING OOSTENDE:

Het fusievoorstel d.d. 9 februari 2012 overeenkomstig art. 719 Wetboek Vennootschapsrecht inzake met fusie door opslorping gelijksgestelde verrichtingen van BVBA MOBILITY FIRST, met zetel te 8400 Oostende, Duinkerkseweg 20, RPR Brugge - afdeling Oostende en met btw-nummer BE 0839.118.789, door BVBA ACM URBANO, met zetel te 8400 Oostende, Duinkerkseweg 20, RPR Brugge - afdeling Oostende en met btw-nummer BE 0438.636.572.

B. UITTREKSEL:

1° De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen

1.1 De vennootschap BVBA MOBILITY FIRST

* Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

* Naam: MOBILITY FIRST

* Ondernemingsnummer: 0839.118.789

* Maatschappelijke zetel: Duinkerkseweg 20, 8400 Oostende

* De vennootschap heeft tot doel:

De aan- en verkoop en constructie van personenwagens, motorhomes, vrachtwagens, brom- en

motorfietsen, jacht- en pleziervaartuigen, queds, jetski's, en eventuele andere toestellen voor water- en

luchtrecreatle, zowel nieuwe als tweedehandse;

De handel in alle bijhorende onderdelen en toebehoren en het uitbaten van een werkplaats voor het

herstellen van koetswerk in het algemeen en van motorhomes in het bijzonder;

De inrichting van wedwagens, de ombouw van bestelwagens tot werkplaats en of -bureel;

Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het deelnemen in

en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van

bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen,

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten,

van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in aile

bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een

gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen,

behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

is> .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1.2 De vennootschap BVBA ACM URBANO

Rechtsvorm; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

* Naam: ACM URBANO

* Ondernemingsnummer: 0438.636.572

* Maatschappelijke zetel: Duinkerkseweg 20, 8400 Oostende

* De vennootschap heeft tot doel:

Elke verhuring van personenwagens en motorhomes, de aan- en verkoop en constructie van motorhomes, zowel nieuwe als tweedehandse, de handel in alle bijhorende onderdelen en het uitbaten van een werkplaats voor het herstellen van koetswerk in het algemeen en van motorhomes in het bijzonder, de kleinhandel in ijzeren blikwaren en huishoudartikelen; dit alles opgevat in de meest ruime betekenis van het woord.

Alle immobiliënoperaties van om het even welke aard of ermee verband houdend, ondermeer de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, omvorming, verbouwing of valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gebouwen ais gronden, zo op het platteland als in de stad, en dit door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, onderhoud of herstelling en opschikking.

Het ter beschikking stellen van (gedeeltes van) gebouwen.

Het optreden als tussenpersoon, commissionair of makelaar bij de aankoop, verkoop, huur of verhuur van onroerende goederen.

De vennootschap kan zowél tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, ondermeer door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven,

Het aanhouden en het beheren van aandelen in andere vennootschappen, hetzij in Belgische, hetzij in buitenlandse, en van de inkomsten die hieraan verbonden zijn. Het uitoefenen van controle en het beheer van vennootschappen die zij in haar bezit heeft.

Het uitoefenen van managementopdrachten, bestuurders-, zaakvoerders-, en vereffeningopdrachten in andere vennootschappen, Belgische en buitenlandse.

Het optreden als franchisegever- en/of manager,

De participatie onder welke vorm het ook zij in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische en buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en andere: de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

Om haar doel te bereiken mag de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

Zij mag voor eigen rekening als voor rekening van derden alle verrichtingen doen die van zouden kunnen zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

De vennootschap zat in het algemeen aile commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband staan met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in den vreemde, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen,

2° De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 01 januari 2012 worden de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap.

3° De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er bestaan geen vennoten met bijzondere rechten of houders van andere effecten in de over te nemen vennootschap en er zijn ook geen bijzondere rechten, die worden toegekend aan de vennoten van de over te nemen vennootschap of aan houders van andere effecten dan aandelen.











4° Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen,

Zaakvoerder

De heer Dendooven Paul





Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsvr : © 235.442. 7 23

Benaming

(voluit) : MOBILITY FIRST

+iiiai9as"

V, u

beh,

aal

Bel

Staa





VI

Ilectergelegd ter griffie VaA iite rechtbank van koophandel Brugge - afdeii.1 te Coste lo 0 8 SEP.

Griffie.fP urrrríP,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Duinkerkseweg 20

Onderwerp akte : Oprichting  benoeming  volmacht

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 7 september 2011, is opgericht door de heer DENDOOVEN Paul Robert Rosa, geboren te Brugge op tweeëntwintig september negentienhonderd drieënzestig, wonende te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 575 en mevrouw VERNACK Sofie Antoinette Georgette, geboren te Oostende op zeventien september negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 575 bus 000A, de" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOBILITY FIRST, met zetel te Oostende, Duinkerkseweg 20, voor onbepaalde duur en met als doel:

- de aan- en verkoop en constructie van personenwagens, motorhomes, vrachtwagens, brom- en motorfietsen, jacht- en pleziervaartuigen, quads, jetski's en eventuele andere toestellen voor water- en luchtrecreatie, zowel nieuwe als tweedehandse;

- de handel in alle bijhorende onderdelen en toebehoren en het uitbaten van een werkplaats voor het herstellen van koetswerk in het algemeen en motorhomes in het bijzonder;

- de inrichting van werfwagens, de ombouw van bestelwagens tot werkplaats en of  bureel; het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van het geheel, hetzij voor twintigduizend euro (¬ 20.000,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting.

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van twintigduizend eu-ro (¬ 20.000,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap Fortis Bank, met zetel te 1000 Brussel, Warandeberg 3. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 6 september 2011 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede zaterdag van de maand maart om elf uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien. Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo za! worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 september 2012.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

Tevens werd onder voormelde opschortende voorwaarde, met éénparigheid van stemmen aangesteld als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: voornoemde heer Paul DENDOOVEN. Volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CPJ-Accountants, met kantoor te 8450 Bredene, Rietstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Kurt COENE, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd véér registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het ; Wetboek van Registratierechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

1 "in

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MOBILITY FIRST

Adresse
DUINKERKSEWEG 20 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande