MOBILITY SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOBILITY SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.210.166

Publication

08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.03.2013, NGL 03.04.2013 13081-0305-014
22/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

u i ~IIIIIIIIIIIIIY

813096679*



Ondernemingsnr : 0837.210.166 Benaming

(voluit) : MOBILITY SOLUTIONS (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Duinkerkseweg 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Walters, te Brugge (Assebroek), op 11 maart 2013, heeft de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOBILITY SOLUTIONS, met zetel te Oostende, Duinkerkseweg 20, geldig beraadslagend, met eenparig goedvinden vastgesteld en beslist

1. het maatschappelijk boekjaar te wijzigen in een boekjaar dat begint op één Januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. De vergadering heeft besloten dat het lopende boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013.

2. de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de derde zaterdag van de maand juni, om elf uur.

3. de statuten aan te passen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Walters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal houdende statutenwijziging inclusief

gecoördineerde tekst der statuten

Dit uittreksel is afgeleverd váár registratie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging overeenkomstig

artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

vesaerçp;2;1 tor (TM>, ven rechtbank von

8ruggtr 4iG:it3q i : 0" ):::wnc

,P 1 , MAART 2013

Griffier,, rrrvfr7~,~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2012
ÿþMoa word 11.1

(rvi\

------ -t_.~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- IIA INIIwIIN191119~IN~'~IWNIMVV

behouder *iais4ia~"

aan het

Belgisch

Staatsblac

Ondernemingsnr : 0837.210.166

Benaming

(voluit) : Mobility Solutions

(verkort) :

meoergelego ter griffie van oe

rechtbank v. " up-hci Brugge afdeling te Oosten

olé ,1 ` J U ?RIZ

Griffie

0e orrffier

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duinkerkseweg 20  8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 12/07/2012 gehouden ten zetel blijkt uit het verslag dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om:

- Met ingang vanaf 01/0712012 het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van de heer Dendooven Paul wonende te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 575.

- Met ingang vanaf 01/0712012 de benoeming tot zaakvoerder te aanvaarden van de BVBA ACM Urbano met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Duinkerkseweg 20, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Dendooven Paul wonende te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 575,

- Met ingang vanaf 01/07/2012 te benoemen tot zaakvoerder-opvolger mevrouw Vernack Sofie, wonende te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 575 bus A.

Getekend

BVBA ACM Urbano

Zaakvoerder, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dendooven Paul

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2011
ÿþ MM 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : Q 23 . , (9 ..A 6 ip

Benaming

(voluit) : MOBILITY SOLUTIONS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Duinkerkseweg 20

Onderwerp akte : Oprichting  benoeming  volmacht

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 22 juni 2011, is opgericht door: 1. de heer DENDOOVEN Paul Robert Rosa, geboren te Brugge op tweeëntwintig september negentienhonderd drieënzestig, wonende te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 575 en 2. mevrouw VERNACK Sotie Antoinette Georgette, geboren te Oostende op zeventien september negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 575 bus 000A, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOBILITY SOLUTIONS, met zetel te Oostende, Duinkerkseweg 20, voor onbepaalde duur en met als doel:

- de aan- en verkoop en constructie van personenwagens, motorhomes, vrachtwagens, brom- en motorfiet-

sen, jacht- en pleziervaartuigen, quads, jetski's en eventuele andere toestellen voor water- en luchtrecreatie, zowel nieuwe als tweedehandse;

de handel in alle bijhorende onderdelen en toebehoren en het uitbaten van een werkplaats voor het herstellen van koetswerk in het algemeen en motorhomes in het bijzonder; de inrichting van werfwagens, de ombouw van bestelwagens tot werkplaats en of bureel; het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken. De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van het geheel, hetzij voor twintigduizend euro (E 20.000,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting.

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van twintigduizend euro (E 20.000,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap Fortis Bank, met zetel te 1000 Brussel, Warandeberg 3. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 21 juni 2011 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechts-

handelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten ver boden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder aan het Belgisch Staats bia

j jiJjJj 111111111111111 11111 11111 11111 I1lI 11111111

*11101156*

troor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of' als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde zaterdag van de maand maart om elf uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, eik aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 september 2012.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

Werd aangesteld als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: voornoemde heer Paul DENDOOVEN. Volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COENE ACCOUNTANTS, met kantoor te 8450 Bredene, Rietstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Kurt COENE, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd vôôr registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15370-0431-026

Coordonnées
MOBILITY SOLUTIONS

Adresse
DUINKERKSEWEG 20 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande