MOLOTOK

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MOLOTOK
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 829.378.407

Publication

29/10/2014
ÿþ" Mod Wald 11,1

ri'Lç';fF-r.71 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0829.378.407

Benaming

(voluit) : SAM-ETC

(verkort) :

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

20 OKT. 2014

AFDELIGillifffiNDERMONIDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Vennootschap onder firma

Zetel: Baljuwstraat 15 bus 7, 9120 Beveren

(volledig adres)

Onderwerp akte: Adreswijziging maatschappelijke zetel 4. Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 1 oktober 2014, gehouden ten: maatschappelijke zetel blijkt:

- De verplaatsing van de maatschappelijke zetel per 1 oktober 2014 naar de Hamerstraat 67, 9190 Stekene.

- De benoeming van mevrouw Emilie René tot zaakvoerder, die haar mandaat aanvaardt, met ingang van. 1 oktober 2014,

Getekend

Samuel Crépin

Zaakvoerder

_

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/02/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Mor Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

77.7

" ) i 4.C.4o C'E.uXU:t ..

10 FE0. 2012

11111111111.t11111111911111

Ondernemingsnr : 0829.378.407 Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Zandestraat 13 te 8680 Koekelare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten: naam, adres, doel en ontslag en benoeming zaakvoerders

op 12/01/2012 is de buitengewone algemene vergadering samengekomen om te beslissen over volgende agendapunten: Wijziging statuten: naam, adres, doel + ontslag en benoeming zaakvoerders

1) Wijziging statuten

Met éénparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering op12101/2012 om de artikelen I, II, III, en IV van de statuten van de VOF Molotok, conform de Wet, te wijzigen waarbij de overige artikelen ongewijzigd blijven.

TITEL I: Naam, doel, adres

Art. 1. De maatschappelijke naam;

De vennootschap draagt de naam "SAM-ETC". Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en andere stukken uitgaande van vennootschap, voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd door de termen "vennootschap onder firma" of door de afkorting "VOF" .

Art. 2. doel:

Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid met volgende activiteiten;

A. Alle hoegenaamde verrichtingen, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbend op consultancy in verband met informatica, informaticawerkzaamheden op zich, de aanmaak, verkoop en onderhoud van hard-en software, randapparatuur, webontwikkeling en de ontwikkeling van relationele databases;

B. Het automatiseren van systemen en industriële processen, systeemontwikkelingen en onderhoud alsook alle mogelijke telecommunicatiewerkzaamheden; het verlenen van bijstand op het vlak van informaticatechnologie aan particulieren/bedrijven; het verlenen van management advies en diensten op het vlak van informatie, het uitvoeren en begeleiden van informatica projecten; het uitvoeren van audits en doorlichting op het vlak van informatie technologie;

C. Het uitvoeren van volgende aannemingswerken; elektriciteitswerken met betrekking tot informaticawerkzaamheden en elektriciteitswerken in het algemeen; het uitvoeren van

Molotok

Bijlagen bij liéf Sélgisëh StaatsTfid = M/02/20I2 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

laswerken, boringen, het schijven van muren, leggen van kabels en het aanbrengen van isolatie.

D. De handel, import en export, de klein-en groothandel, verhuur en leasing van: allerhande machines en materialen, hard-en software, computers, telecommunicatiemiddelen en aanverwante dienstverlening, bouwmaterialen, producten en goederen nodig om het doel te verwezenlijken, enz.

Voorbehouden aan het, Belgigch Staatsblad

Deze opsomming is niet exclusief en kan worden uitgebreid.

Art. 3. De maatschappelijke zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Baljuwstraat 15 bus 7 te 9120 Beveren, De vennootschap resorteert onder het gerechtelijk arrondissement Dendermonde, Elke wijziging van de maatschappelijke zetel behoort tot de uitsluitende bevoegdheid van de algemene vergadering die over dit punt stemt.

Art. 4. Ontslag en benoeming zaakvoerders

Op 9 december 2011 werd via onderhandse akte beslist tot overdracht van alle aandelen van de VOF Molotok als volgt:

De verkopers en houders van alle 100 aandelen : dhr. Eeckhout Patrick, wonende te 8680 Koekelare, Zandestraat 13 en Dhr. Gueorguiyan Ivan, wonende te 3390 Tielt, Tiensesteenweg 21 Die verklaarden de rechtmatige eigenaar te zijn van de overgedragen aandelen en bevestigden dat zij, rekengehouden met de modaliteiten van de statuten van de vennootschap, deze aandelen vrij mochten overdragen.

De 100 volgestorte aandelen op naam van de VOF Molotok werden vanaf 09/12/2011 overdragen aan

Dhr. Crepin Samuel Luc, wonende te 9120 Beveren, Baljuwstraat 15 bus 7 en Mevr. René Emilie Anne, wonende te 9120 Beveren, Baljuwstraat 15 bus 7.

De overdracht van eigendom  begin van genot: vanaf 09/12/2011 verkrijgen de kopers de volle eigendom van de aandelen, evenals het genot door het opstrijken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstkomende uitkering/betrekking hebbend op het volledige dienstjaar/pro rata temporis berekend vanaf de ondertekening van de overeenkomst, het overige toekomend aan de verkopers.

Er wordt hierbij voor zover aIs nodig overeengekomen dat alle resultaten per 30/09/2011 van de overgedragen VOF voor rekening zijn van de verkopers van de aandelen,

De verkoopprijs van de aandelen: de verkoop wordt gesloten en aanvaard voor een prijs van I euro, prijs welke op heden contant betaald werd door de kopers van de aandeIen.

Bij de overdracht van aandelen kwam een einde aan het mandaat als statutair zaakvoerder van dhr. Eeckhout Patrick, wonende te 8680 Koekelare, Zandestraat 13. Het mandaat als zaakvoerder werd beëindigd met ingang vanaf 09/12/2011.

Vervolgens werd benoemd als statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 09/12/2011: Dhr. Crepin Samuel Luc, wonende te 9120 Beveren, Baljuwstraat 15 bus 7.

Na ondertekening door de aanwezigen van onderhavige notulen wordt de vergadering opgeheven.

Te dd 12/01/2012

Getekend:

Crepin Samuel Luc,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012

Coordonnées
MOLOTOK

Adresse
ZANDESTRAAT 13 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : Zande
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande