MONDY INTERNATIONAL SALES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MONDY INTERNATIONAL SALES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.086.307

Publication

29/08/2012
ÿþ Asad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegeemireMiym de akte

2012 NEERGELEGD

AATSBLAD

--1, 08. 2012

RECeAK KKOOPHANDEL

RTRIJ

I IIII IU1II III III II

=iaia~s3o*

in

22 -08-BE LGISCH Si

F

Ondernemingsnr : 045 3. O ó 6.3e

Benarning

(voluit) : MONDY INTERNATIONAL SALES

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8531 HULSTE, WATERSTRAAT 40

Onderwerp akte : FUSIE

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 13 JULI 2012 voor Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegemi thans Wevelgem, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van navolgende: vennootschap "MONDY INTERNATIONAL SALES", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,; waarvan de zetel gevestigd is te 8531 Harelbeke (Hulste), Waterstraat 40, BTW BE-0453.086.307, RPR. Kortrijk, opgericht bij akte verleden voor Jannick SABBE te Izegem op veertien juli negentienhonderd vierennegentig, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig juli; daarna onder nummer 90729-293 en waarvan de statuten voor het laatst ingevolge ingevolge besluit van de zaakvoerders de dato zeventien februari tweeduizend en tien en dit met ingang van zelfde datum, bij uittreksel: gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertien april daarna onder nummer 10052999, het volgende heeft besloten:

1/Kennisname en bespreking van het fusievoorstel, opgesteld in gezamenlijk overleg door de. bestuursorganen van de beide bij de fusieverrichting betrokken zijnde vennootschappen op zesentwintig april tweeduizend en twaalf, en neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk door zowel de over te nemen vennootschap als de overnemende vennootschap, telkens op vier mei tweeduizend en twaalf;; s waarvan de vennoot de mogelijkheid heeft het fusievoorstel kosteloos te verkrijgen op de zetel van de: vennootschap.

F

2i Goedkeuring fusiebesluit waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MONDY; INTERNATIONAL SALES", bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting wordt` overgenomen door de naamloze vennootschap "AGRISTO", waarvan de zetel gevestigd is te 8531 Harelbeke, (Holste), Waterstraat 40, BTW BE-0425.038.558, RPR Kortrijk, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden zoals bepaald in het fusievoorstel, en goedkeuring van de hiermee gepaard gaande verrichtingen, met name:

-Ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap "MONDY INTERNATIONAL SALES" ; mot het oog op de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting;

-Vaststelling van de eigendomsoverdracht van het vermogen van de over te nemen vennootschap "MONDY INTERNATIONAL SALES" op de overnemende vennootschap "AGRISTO",

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Proces-verbaal van de akte fusie d.d.13 juli 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verses : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.04.2012, NGL 11.05.2012 12117-0350-027
16/05/2012
ÿþModWmd71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 IIl Itl11 l'111IIIII 11 n III

*12090497*

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

s---~

~

NCl~HUFLEGD

-4, 05, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

GritfreTR1JK

Ondernero ingsnr : 0453.086.307

Benaming

(voluit) : MONDY INTERNATIONAL SALES

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waterstraat 40, 8531 Harelbeke (Hulste)

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uit het fusievoorstel de dato 26 april 2012 opgesteld door het college van zaakvoerders van de BVBA "MONDY INTERNATIONAL SALES", met zetel te 8531 Harelbeke (Hulste), Waterstraat 40, BTW 6E0453.086.307, RPR Kortrijk en de raad van bestuur van de NV "AGRISTO", met zetel te 8531 Harelbeke (Nutste), Waterstraat 40, BTW BE-0425.038.558, RPR Kortrijk, betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij de BVBA "MONDY INTERNATIONAL SALES", voornoemd, wordt overgenomen door de NV "AGRISTO", voornoemd, blijkt hetgeen volgt:

"In overeenstemming met artikel 719 Wetboek van vennootschappen wordt door de zaakvoerders van de basloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MONDY INTERNATIONAL SALES" en door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "AGRISTO", in gemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

L De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MONDY INTERNATIONAL SALES°, niet zetel te 8531 Harelbeke (Hutste), Waterstraat 40. BTW BE-0453.086.307, RPR Kortrijk.

De vennootschap zal door de naamloze vennootschap "AGRISTO" overgenomen worden, en wordt hierna

genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd, door haar zaakvoerders, te weten:

1)De heer Antoon WALLAYS, wonende te 8531 Harelbeke (Hulste), Waterstraat 42,

2)De heer Luc RAES, wonende te 8840 Staden, Galgestraat 2,

3)De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "LUKE BREMERS MANAGEMENT", met zetel

te 8600 Diksmuide, Vlaslaan 11, BTW BE-0821.962.568, RPR Veurne, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Luke BREMERS, wonende te 8600 Diksmuide, Vlaslaan 11.

Il. De naamloze vennootschap "AGRISTO", met zetel te 8531 Harelbeke (Hulste), Waterstraat 40, BTW 6E0425.038.558, RPR Kortrijk.

De vennootschap zal de bij de fusie betrokken vennootschap overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur, te weten:

1)De heer Antoon WALLAYS, voornoemd,

2)Mevrouw Anne Marie VERLINDE, wonende te 8531 Harelbeke (Hulste), Waterstraat 42,

3)De heer Luc RAES, voornoemd, en

4)Mevrouw Brigitte VANDEWEGHE, wonende te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Galgestraat 2.

-r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Partijen verklaren dat de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MONDY INTERNATIONAL SALES" en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "AGRISTO" beslist hebben tot het aanvallen en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van artikel 719 en volgende Wetboek van vennootschappen zowel de rechten ais de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is van aile effecten waaraan stemrecht In de algemene vergadering is verbonden, uitgegeven door de overgenomen vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overgenomen vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MONDY INTERNATIONAL SALES met zetel te 8531 Harelbeke (Hutste), Waterstraat 40, , heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel: De groothandel, de kleinhandel en de conservering van groenten, fruit, vis, vlees, algemene voedingswaren, en aile bewerkingen en verwerkingen, zowel in verse, vaste, gedroogde vorm en concentraten. Aile varianten afgeleid uit deze produkten, alsook het voorzien in alle noodzakelijke verpakkingen.

de groot- en kleinhandel in textielwaren;

de groot- en kleinhandel in schoenen en lederwaren;

de groot- en kleinhandel in auto's, nieuwe en tweedehandswagens, en de onderdelen en produkten voor onderhoud van de wagens.

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen maar ook voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van tussenpersoon.

De vennootschap mag ook alle financiële, nijverheids, handelsroerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en In het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken."

2. De overnemende vennootschap

De naamloze vennootschap "AGRISTO", met zetel te 8531 Harelbeke (Hutste), Waterstraat 40, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"Artikel drie - Doel.

De vennootschap heeft als doel :

Handel, productie, verwerking, commercialisatie, diepvriezen en stockage van Landbouwproducten en voedingswaren. Loonwerk. Eigen land- en tuinbouwteelt, met verkoop van zaden en plantgoed. Verhuring van diepvriesruimten aan derden. Daarnaast: alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen."

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2011 en aile verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2012 geacht te zijn gedaan voor rekening van de ovememende vennootschap.

. ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

C. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE VENNOOT VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP -BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige vennoot van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te warden aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN RE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders/vennoot alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden,

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Opgemaakt en getekend te Harelbeke (Hutste) op de zetel van de overnemende vennootschap,

op 26/04/2012,

in zes exemplaren, waarvan iedere partij erkent zijn exemplaar te hebben ontvangen.

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens enerzijds de raad van bestuur van de overnemende vennootschap en anderzijds de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen."

WALLAYS Antoon, zaakvoerder

Tegelijk hiermede neergelegd: fusievoorstel de dato 26 april 2012 betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij de BVBA "MONDY INTERNATIONAL SALES" wordt overgenomen door de NV "AGRISTO"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

10/02/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Itr1ON1TElln t1 GE

2 -02- 2012

BELG+SCH STAAT5BLA BESTUUR

D

RE F1igAf" lK i" tOOPi<lAidUET9

1111!1111.1!1,1111191

V, bah aa eet Stat

Gndernemingsnr : 0453.086.307

Benaming

(voluit) : Mondy International Sales

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Waterstraat 40, 8531 Hulste

Onderwerp akte : Benoeming Commissaris

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 16 juni 2011 blijkt de benoeming voor een periode van drie boekjaren eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2014 die over de jaarrekening van het boekjaar 2013 beraadslaagt en besluit van de:

Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een C.V.B.A. Vander Donckt -- Roobrouck  Christiaens, Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 bus A, ,vertegenwoordigd door de heer Hedwig Vander Donckt, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, tot' commissaris.

Antoon Wallays Zaakvoerder

Op de laatste W van Lie BB vc.rrnelden . Recto é Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa " tdaarn en handtekening

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 16.06.2011 11176-0306-009
25/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.02.2010, NGL 22.02.2010 10050-0370-009
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 23.06.2009 09283-0150-010
22/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 21.08.2008 08583-0375-012
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 31.07.2007 07501-0018-012
04/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 25.05.2006, NGL 03.07.2006 06371-0900-012
08/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 25.05.2005, NGL 07.07.2005 05430-1282-012
19/05/2005 : KO133175
16/11/2004 : KO133175
08/06/2004 : KO133175
08/06/2004 : KO133175
08/06/2004 : KO133175
17/03/2004 : KO133175
04/05/2002 : KO133175
29/07/1994 : KO133175

Coordonnées
MONDY INTERNATIONAL SALES

Adresse
WATERSTRAAT 40 8531 HULSTE

Code postal : 8531
Localité : Hulste
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande