MONIROB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MONIROB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.729.178

Publication

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 22.07.2013 13334-0015-010
23/12/2011
ÿþMM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

729 NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 1 2 OrE..eon

ri 'Ce griffie'.

11111

X11193531"

Ondernemingsnr : Benaming

111

bef

a=

Be Sta:

(voluit) ; MONIROB

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : te 8370 Blankenberge, Leopoldstraat 20 V 1-2

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Louis Sabbe op 0511212011, te registreren, blijkt het volgende:

1) Door:

De heer PILLEN Robert Valère Odile, geboren te Blankenberge op zeven december negentienhonderd

éénendertig, en zijn echtgenote mevrouw DEFEVER Monique Maria Juliette, geboren te Brugge op vijf:

augustus negentienhonderd vijfendertig, wonende te 8370 Blankenberge, Leopoldstraat 20/ V 1- 2.

De heer PILLEN Luc Remi Emiel, geboren te Blankenberge op zestien december negentienhonderd

' achtenvijftig, thans ongehuwd, wonende te 8370 Blankenberge, Leopoldstraat 20.

Mevrouw PILLEN Ann Aline Amanda, geboren te Blankenberge op zesentwintig december;

negentienhonderd éénenzestig, echtgenote van de heer Van Besien Bart, wonende te 8900 leper, Henri:

Cartonstraat 29.

Werd de naamloze vennootschap "MONIROB" opgericht.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8370 Blankenberge, Leopoldstraat 20 V 1 - 2.

2) Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt drie miljoen vierhonderd tweeënzeventig;

°, duizend euro (3.472.000,00 ¬ ) vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderdtweeënzeventig aandelen zonder

nominale waarde, die ieder één / drieduizend vierhonderd tweeënzeventigste van het kapitaal:

vertegenwoordigen.

Er werden 3.470 aandelen toegekend aan de heer Robert Pillen en mevrouw Monique Defever als

vergoeding voor de inbreng in natura.

De overige twee aandelen werden als volgt onderschreven :

- door de heer Luc Pillen, voornoemd,

ten belope van een aandeel (1), hetzij duizend Euro;

- door mevrouw Ann Pillen, voornoemd, ten belope van één aandeel (1), hetzij duizend Euro.

De oprichters verklaren en erkennen dat alle en elk der aandelen volgestort zijn, zodat de som van:

tweeduizend euro thans ter beschikking is van de vennootschap

3) het verslag van bedrijfsrevisorenkantoor Burgerlijke BVBA Van Cauter  Saeys & Co, vertegenwoordigd= door Burgerlijke BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, zaakvoerder, kantoorhoudende te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, aangewezen door de oprichter, de dato 16/11/2011, betreffende de voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als; tegenprestatie verstrekte vergoeding, opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van; Vennootschappen, besluit in de volgende bewoordingen :

"VI. Conclusies

Ondergetekenden, de Burg. BVBA J. Degryse bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, i zaakvoerder van de Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse' Steenweg 55, werd aangesteld door de oprichters van de BVBA MONIROB om overeenkomstig artikel 219 van! het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v. de inbreng in natura van de eigendom van; de echtgenoten Robert PILLEN -- DEFEVER Monique; zijnde 100% volle eigendom van het onroerend goed; (gebouw en grond) te Brugge, site Zuidzandstraat 48-50.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat onder voorbehoud van de hypothecaire toestand van de onroerende goederen.

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap: ' uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b)de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.470 aandelen van de vennootschap MONIROB BVBA zonder vermelding van nominale waarde, zijnde een deel het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigend ¬ 3.470.000 dewelke worden toegekend aan de echtgenoten Robert PILLEN  DEFEVER Monique.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke,

Op 16 november 2011

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. DEGRYSE  bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door Jan DEGRYSE, zaakvoerder

4) De statuten werden ais volgt vastgesteld (een uittreksel volgt ):

Artikel één - NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt MONIROB.

Artikel twee - ZETEL.

De zetel is gevestigd te 8370 Blankenberge, Leopoldstraat 20 V 1- 2.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

De samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen.

Het stellen van alle handelingen met betrekking tot de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het bouwen, het verkavelen, het beheren, het ruilen, de promotie en de verbouwing, het toekennen van rechten op onroerende goederen en gebouwen, het in opstal en erfpacht geven of nemen van onroerende goederen, evenals het in vruchtgebruik of concessie geven of nemen van onroerende goederen. Dit alles zonder als aannemer van werken in onroerende staat op te treden.

Het optreden als vastgoedmakelaar, de exploitatie van een immobiliënkantoor en woningbureau met inbegrip van tussenkomsten bij overeenkomsten van leningen, financiering, verzekeringsbemiddelingen van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande.

De exploitatie van een bouwonderneming; het oprichten van gebouwen, zowel woningen, kantoren, als nijverheid  en handelsgebouwen, hetzij als bouwheer voor eigen rekening, hetzij als bouwpromotor met het oog op de verkoop, hetzij door coördinatie in de bouw in samenwerking met onderaannemers.

Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het coördineren en begeleiden van bouwwerken, projectmanagement in de meest ruime zin (planning, financieel, veiligheid, kwaliteit, ontwerp, onderhoud, bouw, ...).

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en/of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coördineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering; het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (niet) verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren ervan onder gelijk welke vorm.

De vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het verstrekken van adviezen en opleiding met betrekking tot projectmanagement, veiligheids-, milieu- en kwaliteitssystemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Het verstrekken van managementadviezen en uitoefenen van consultancy-activiteiten in de meest ruime zin van het woord. Het verlenen van adviezen en financiële, technische, commerciële of administratieve aard.

Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de ruime zin van het woord.

Het uitvoeren van zoekopdrachten en marktonderzoeken.

Het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder/vereffenaar in andere ondernemingen.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in handel.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschappen mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld of in natura.

De vennootschap is gemachtigd tot alle industriële, financiële en handelsverrichtingen, roerende of onroerende operaties die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar doel en zal onder andere mogen deelnemen, op om het even welke manier, aan alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de ondernemingen te begunstigen

De vennootschap mag zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, aile handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland. Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

Artikel vier - DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur..

Artikel vijf - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen vierhonderd tweeënzeventig duizend euro (3.472.000,00 ¬ )

Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd tweeënzeventig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één / drieduizend vierhonderd tweeënzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel negen - BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Zijn benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer PILLEN Robert, wonende te 8370 Blankenberge, Leopoldstraat 20 l V 1  2 en de heer PILLEN Luc Remi Emiel, wonende te 8370 Blankenberge, Leopoldstraat 20, beiden voornoemd, die verklaren deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN.

- Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij afwezigheid van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

- Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING.

xç,or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om zestien

uur. "

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de

eerstvolgende werkdag. "

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping.

Artikel zestien - NOTULEN.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door

een zaakvoerder. "

Artikel zeventien - BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. De jaarrekening en

inventaris worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel achttien - VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

SLOTBEPALINGEN.

EERSTE BOEKJAAR EN GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op heden en eindigt op 31/12/2012.

2. gewone algemene vergadering:

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

VOLMACHT.

De vergadering stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigden Ernst & Young Fiduciaire, Gistelsteenweg 300, 8200 Sint  Andries (Brugge), aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde de nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Samen hiermee neergelegd :

" afschrift van de akte.

" Verslag bedrijfsrevisor;

" Verslag oprichters

Notaris Jean  Louis Sabbe te Blankenberge.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 18.07.2016 16338-0076-010

Coordonnées
MONIROB

Adresse
LEOPOLDSTRAAT 20 V 1-2 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande