MULVIA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MULVIA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.761.743

Publication

23/12/2011
ÿþ Mati Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1h11 IIIIIIIIIII 1111111 IIII 11

" 11193168*

Ondernemingsnr : o $ 4 ~1 . G4 . 71C Benaming

(voluit) : MULVIA

(verkort) :

lveaergeleret ter griffie ean ¬ ¬ ~

rechtbank ven koaendoi

~

Br " _.  $i zlinr,tL 4i"

13 DEC. 2611

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Torhoutsesteenweg 477, 8210 Zedelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Comparant 1: MULLIE Jean-Pierre, geboren te Staden op zes november negentienhonderd eenenvijftig, nationaal nummer 51.11.06-279-10, wonende Torhoutsesteenweg 477, 8210 Zedelgem

Comparant 2: VIAENE Christel geboren te Roeselare op elf oktober negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.08.11-220-06, wonende Torhoutsesteenweg 477, 8210 Zedelgem

De ondertekende comparanten stichten een VOF volgens de artikelen 201 tot en met 209 van het Wetboek van vennootschappen, conform de wet van 7 mei 1999 (BS 6 augustus 1999, 2e uitgave), laatst gewijzigd door het KB van 28 november 2006 (BS 4 december 2006) en de wet van 27 december 2006 (BS 28 december 2006) en bepalen de statuten als volgt:

Statuten

Artikel 1 naam en adres

De VOF draagt de naam MULVIA en heeft als maatschappelijke zetel Torhoutsesteenweg 477, 8210

Zedelgem

Artikel 2 doel

De VOF heeft als doel

2.1.-Onderzoek, advies, bemiddeling en levering van specifiek pensioensparen, levensverzekeringen, schuldsaldoverzekeringen, groepsverzekeringen, bedrijfsleidersverzekeringen, gewaarborgd inkomen, hospitalisatieverzekeringen en aanverwante producten als tussenpersoon.

2.2.-Advies, bemiddeling, onderzoek en levering van spaar- en verzekeringstelsels in binnen- en buitenland. 2.3.-Advies, opleiding en begeleiding van verkopers in binnen- en buitenland.

2.4.-Begeleiding, coördinatie, scholing en vorming van management- en begeleidingstechnieken. Het rekruteren, opleiden, motiveren en stimuleren van adviseurs en medewerkers zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in binnen- en buitenland.

2.5.-Het in de plaats treden van personen (loontrekkend, ambtenaar of zelfstandigen) of vennootschappen in binnen- en buitenland, zowel voor management als voor administratie, organisatie, marketing als voor public relations.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels- en nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

Artikel 3 duur

De VOF is opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel 4 deelneming en inbreng

De VOF wordt opgericht door de in aanhef genoemde comparanten.

Comparant 1 brengt ¬ 510,00 in, hiervoor worden hem 51 aandeel en 51 stemrechten toegekend.

_ Comparant.2 brengt ¬ 490,00 in, hiervoor worden hem 49 aandeel en 49 stemrechten toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Er wordt een aandelenregister bijgehouden op de maatschappelijke zetel.

Artikel 5 aanvaarding en ontslag

Nieuwe vennoten kunnen alleen aanvaard worden bij eenparige goedkeuring van alle vennoten.

Iedere vennoot kan ontslag nemen. Hiervoor richt hij een aangetekend schrijven (of een gelijkaardig geldend schrijven) tot alle andere vennoten. De verenigde vennoten bepalen bij eenparigheid het tijdstip en de modaliteiten van afscheid binnen de 14 dagen. Bij onenigheid beslist de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank ven Koophandel zoals in kortgeding.

Artikel 6 boekjaar

Het boekjaar volgt het kalenderjaar. Enkel het eerste boekjaar start heden om de eerste keer af te sluiten op 31/12/2012. Pro fisco worden alle handelingen vanaf 01/02/2011 aanvaard als uitgevoerd in naam en voor rekening van de VOF.

Artikel 7 bestuur

Iedere vennoot, comparant kan de VOF in rechte of in zake binden en vertegenwoordigen. Er kunnen

interne afspraken gemaakt worden.

Artikel 8 algemene vergadering

De algemene vergadering is de vergadering van alle vennoten. Zij stemmen met de stemrechten die hun volgens het aandelenregister toegekend zijn. Ieder van de vennoten kan de algemene vergadering samenroepen. Hij bepaalt in de oproep de datum (minstens 14 dagen na oproep) en de agendapunten. De plaats is de maatschappelijke zetel, tenzij bij eenparigheid een andere plaats bepaald wordt. Enkel bij eenparigheid van aile vennoten kan van de agenda afgeweken worden.

Artikel 9 jaarvergadering

De jaarvergadering is de algemene vergadering die op de laatste vrijdag van juni om 18.00 uur gehouden wordt op de maatschappelijke zetel en die beslist over de resultatenrekening, de bestemming van het resultaat, de balans, het jaarverslag en alle andere wettelijke bepalingen, nodig om de jaarrekening op te stellen en de fiscale aangifte voor te bereiden en de wettelijke verplichtingen uit te voeren. Wijzigingen aan plaats, datum en inhoud kunnen enkel met eenparige goedkeuring van de vennoten.

Artikel 10 Nietigheid

De nietigheid of onwerkzaamheid van één van de bepalingen van ónderhavige overeenkomst kunnen de geldigheid van de andere bepalingen niet in het gedrang brengen.

De partijen verbinden er zich toe in dergelijk geval de betroffen bepaling onmiddellijk te vervangen door een andere bepaling welke van aard is het meest economisch doel door de betroffen bepaling nagestreefd, te evenaren.

Artikel 11 Geschillen

De partijen verbinden zich ertoe om alle betwistingen die zouden voortvloeien uit onderhavige overeenkomst

in der minne op te lossen.

Bij gebreke hieraan worden alle geschillen die tussen de comparanten ontstaan naar aanleiding van de

totstandkoming, de uitvoering en/of de interpretatie van deze overeenkomst, uitsluitend voorgelegd aan de

Rechtbanken van Oostende.

Deze overeenkomst wordt beheerst door het Belgisch Recht.

Origineel opgesteld en getekend in 4 exemplaren, waarbij iedere comparant verklaart één exemplaar

ontvangen te hebben, na registratie en publicatie.

Opgemaakt te Zedelgem op 3 december 2011

MULLIE Jean-Pierre VIAENE Christel

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexés du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MULVIA

Adresse
TORHOUTSESTEENWEG 477 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande