N. WORLDWIDE SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : N. WORLDWIDE SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.323.003

Publication

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 11.02.2014, NGL 26.02.2014 14048-0549-015
19/09/2013
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0891.323.003

Benaming (voluit) : N. Worldwide Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diksmuidse Heirweg 12

8210 Zedelgem

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten opgemaakt door notaris=; Stefaan Buylaert te Torhout op 29 augustus 2013, neergelegd op de rechtbank van koophandel voor registratie£; '; heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "N. WORLDWIDE SERVICES" volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

,, Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis en ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het door de wet vereiste verslag'; van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin',; vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin"_ï vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te Kortrijkstraat 12, 8560,, Wevelgem, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijner, betreffende de hierna vermelde inbreng in;; natura. Het besluit van de revisor, luidt letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de,, Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA N. WORLDWIDE SERVICES door inbreng van het vruchtgebruik van een onroerend voor een periode van 21 jaar, kan ik besluiten dat s; 1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het lnstituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap; verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als;; 4 tegenprestatie verstrekte vergoeding. : 2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet. ; Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens een eventueel uitwinningsrlsico ad 99.750,00 EUR,;` aangezien het akkoord vanwege voormelde financiële instelling met betrekking tot de handlichting van:i voorbeschreven hypothecaire inschrijving op datum van onderhavig verslag niet werd bekomen.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering '; bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering:; ;; leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit 32 nieuw uit te geven; aandelen van de inbrenggenietende vennootschap met een fractiewaarde van 189,00 EUR te verhogen met;

een globale uitgiftepremie van 90.452,00 EUR, stemt overeen met de totale inbrengwaarde. ;}

lk wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting,

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie;;

;, waarin dit verslag werd opgesteld. r.

Wevelgem, 23 augustus 2013.

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin."

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In

Vc behc

aar

Bell Staal

N111111111 1111111

*13143042*

4ti:tervategzi i!3f ieriffia van ge rechtbank van koophandel Brugge - afdeen Oostenae

op p, Z613

Griffie grefeee

u

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Neerlegging verslagen

Alle aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er ten gepaste tijde kennis van genomen te hebben. Beide verslagen zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering vervolgens met algemeenheid van stemmen een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zesduizend achtenveertig euro (¬ 6.048,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend negenhonderd euro (¬ 18.900,00) op vierentwintigduizend negenhonderdachtenveertig euro (¬ 24.948,00) door de hierna beschreven inbreng in natura door de heer Peter Lambert, voornoemd, en mevrouw Snauwaert Trees, nagenoemd, door creatie en uitgifte van tweeëndertig (32) nieuwe aandelen van dezelfde aard die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

Voorwerp van de inbreng

De heer LAMBERT, Peter Sylvain Marcel Willy Marie, geboren te Brugge op 2 juli 1962, en zijn echtgenote i mevrouw SNAUWAERT, Trees Maria Jozef, geboren te Brugge op 27 september 1967, samenwonende te 8210 Zedelgem, Diksmuidse Heirweg 12 die alhier tussenkomen, hierna gezamenlijk genoemd "de inbrengers" verklaren over te gaan tot de inbreng van het vruchtgebruik voor een duur van éénentwintig jaar (inclusief één carensjaar) ingaande op heden van nagemeld onroerend goed:

BESCHRIJVING VAN HET GOED

GEMEENTE ZEDELGEM - eerste afdeling (voorheen Zedelgem)

Een perceel grond met tuinhuis, gelegen te Zedelgem, nabij de Diksmuidse Heirweg nummer 12, gekadastreerd in de sectie A volgens titel en kadaster deel van nummer 2361K, voor een oppervlakte volgens hierna

ingeroepen meting van zeven are zestien centiare zevenennegentig decimilliare (7a 16ca 97dma).

PLAN

Zoals voormelde eigendom staat afgebeeld op het metingsplan daarvan opgemaakt door de heer Christoffel Vanden Bussche, landmeter-expert te Brugge (Assebroek), op 28 juni 2013, welk plan aan huidige akte zal gehecht blijven na "ne varietur te zijn gemerkt door partijen en Ons notaris, doch niet over te schrijven.

: Welgekend door alle partijen die er geen nadere omschrijving van verlangen.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

Het goed wordt ingebracht voor vrij, zuiver en onbelast van enige hypotheek of andere belemmering, met uitzondering van:

a/ de hypothecaire schuld voor een bedrag van vijfennegentigduizend euro (¬ 95.000,00) in hoofdsom en vierduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 4.750,00) in aanhorigheden krachtens kredietakte verleden voor notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 30 januari 2012, ingeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op 3 februari daarna, onder formaliteit 61-1-0310212012-01859.

b/ de schuld voor een bedrag van honderdtwintigduizend euro (¬ 120.000,00) in hoofdsom en zesduizend euro (¬ 6.000,00) in aanhorigheden gewaarborgd door een hypothecair mandaat krachtens akte verleden voor notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 30 januari 2012.

De heer Peter Lambert en mevrouw Snauwaert Trees, beiden voornoemd, verplichten zich ertoe zelfde hypothecaire schuld en schuld gewaarborgd door een hypothecair mandaat in de toekomst verder af te lossen in kapitaal en intrest en er de periodieke betalingen van, zowel in kapitaal als intresten, te vereffenen.

Bij schrijven van 27 augustus 2013 liet ING Bank letterlijk het volgende weten:

"Bij deze kunnen wij u ons akkoord bevestigen met de verkoop van het vruchtgebruik voor 21 jaar (inclusief 1 carensjaar) op het hieronder beschreven perceel grond met tuinhuis gelegen te Zedelgem, nabij de Diksmuidse Heirweg 12 mits het bekomen van:

- een hypothecaire inschrijving van 120.000,00 EUR (verhoging van de-bestaande inschrijving van 95.000,00 EUR)

- een hypothecaire inschrijving van 144.000,00 EUR te versenen door alle partijen op het woonhuis met afhangen en meegaande erf gelegen te Zedelgem, Diksmuidse Heirweg 12.

De inschrijving van 120.000,00 EUR dient in 2de rang genomen te worden en de inschrijving van 144.000,00 EUR in 3de rang na ING."

REGISTRATIERECHTEN

Enkel voor wat de inning van de registratierechten betreft verklaren de verschijnende partijen dat zij toepassing vragen van artikel 115 bis Wetboek Registratierechten en dat de verkoopswaarde van de inbreng in natura van het vruchtgebruik van de voormelde ingebrachte onroerende goederen pro fisco geschat wordt op zesennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 96.500,00).

Vergoeding van de inbreng De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt als volgt :

Voor de inbreng in natura ontvangen de heer Peter Lambert en mevrouw Snauwaert Trees, beiden voornoemd, tweeëndertig (32) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en met een fractiewaarde van honderd negenentachtig euro (¬ 189,00) (zijnde voor een totaal bedrag van zesduizend achtenveertig euro (¬ 6.048,00)), verhoogd met een uitgiftepremie van in globo negentigduizend vierhonderd tweeënvijftig euro (¬ 90.452,00), dewelke onmiddellijk hierna geïncorporeerd wordt in kapitaal zonder creatie van nieuwe aandelen.

TWEEDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING EERSTE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans vierentwintigduizend negenhonderd achtenveertig euro (¬ 24.948,00) bedraagt,

-vertegenwoordigd-door-honderdtweeëndertig-(132)aandelen.---" -------___-___ .....________...______..___ -

Op de laatste blz. van LLujk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

, behrkiden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

-behaarden

aan het

Belgisch

Staatsblad

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal negentigduizend vierhonderd tweeënvijftig euro (¬ 90.452,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT TWEEDE KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen door incorporatie van ' voormelde uitgiftepremie belopende op negentigduizend vierhonderdtweeënvijftig euro (¬ 90.452,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van vierentwintigduizend negenhonderdachtenveertig euro (¬ 24.948,00) tot honderdvijftienduizend vierhonderd euro (¬ 115.400,00).

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING tweede KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderdvijftienduizend vierhonderd euro (¬ 115.400,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderdtweeëndertig (132) aandelen. Bijgevolg zal artikel 5 van de statuten luiden:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderdvijftienduizend vierhonderd euro (¬ 115.400,00) en wordt vertegenwoordigd door honderdtweeëndertig (132) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/ honderdtweeëndertigste van het kapitaal.'

ZESDE BESLUIT: Coördinatie statuten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hierme neergelegd:

expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 29/08/2013

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de zaakvoerder in het kader van de inbreng in natura

- coördinatie van de statuten

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vel'so : Naam en handtekening

22/10/2012
ÿþ mad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Necergelegd ter griffie van cle

rechtbank van koo ndei Brugge - af q{~ing te Ocat-enae

n° 1 j a 1 , 2012 Griffie [7rrfflar

Ilu I1 II iI II III iI1I II

*iai~aioo*

Ondernemingsnr : BE0891.323.003

Benaming (voluit) : N. Worldwide Services

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diksmuidse Heirweg 12

8210 Zedelgem

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten opgemaakt door notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 27 september 2012, waarvan het registratierelaas als volgt luidt ; Geregistreerd;; op het kantoor der registratie Torhout op 02 OKT. 2012 Boek 667, Blad 88, Vak 07, twee bladen, geen'; renvooien, Ontvangen: Vijfentwintig Euro (25,00 Euro). BIJ DELEGATIE DE FISCAAL DESKUNDIGE (get.);. Anja DE JONGHE, heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "N. Worldwide Services" ! volgende besluiten genomen;

EERSTE BESLUIT

;` De algemene vergadering besluit het ontslag van de statutaire zaakvoerder van mevrouw Trees Snauwaee zoals blijkt uit de notulen van de algemene vergadering van 1 maart 2010 voor zoveel als nodig en nuttig te;! bekrachtigen en besluit diengevolge tot de schrapping van artikel 14 van de statuten.

Is hier tussengekomen mevrouw SNAUWAERT Trees Maria Jozef, geboren te Brugge op 27 september 1967,1 wonende te 8210 Zedelgem, Diksmuidse Heirweg 12, die erkent met ingang van 1 maart 2010 ontslag te : hebben genomen en volkomen met het voormelde in te stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door' de zaakvoerder met het oog op de hier vermelde doelswijziging. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder: is een staat van actief en passief per 30 juni 2012 gehecht.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de huidige tekst van artikel drie van de.; statuten door de volgende nieuwe tekst te vervangen:

"Deze vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair, tussenpersoon of als handelsagent: -De bemiddeling , de vertegenwoordiging en eventueel het afsluiten van zaken in naam en voor rekening van:; derden.

_; -Het verlenen van diensten aan vennootschappen en ondernemingen waaronder onder meer het ontwikkelen;' van marketingconcepten, de opbouw van assortimenten, en het begeleiden van de commerciële afdelingen. -Het oprichten, het verkrijgen en vervreemden van vennootschappen en ondernemingen, het verkrijgen en', vervreemden van belangen daarin en het beheren of doen beheren alsmede het voeren of doen voeren van de' leiding over vennootschappen en ondernemingen, en het financieren of doen financieren daarvan.

Het verkrijgen, beheren en exploiteren van rechten van intellectuele en industriële eigendom.

- Exploitatie van alle onroerende goederen, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks het aankopen en verkopen, het; huren en verhuren, het bouwen en verbouwen en leasen ervan.

- Het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten, kortom het uitbaten van een bed en breakfast Het ter beschikking stellen en verhuren van vergaderruimtes of leslokalen.

' - Het verstrekken- en de begeleiding van opleidingen, onderwijs, scholing, en dit zowel op permanente als op occasionele wijze.

- Groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export van aile roerende goederen.

Dit ailes in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen,:

ber

az"

Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

t" mod 11,1

ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in " hetfbi'itenland, die een ' aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake."

DERDE BESLUIT  VERLENGING BOEKJAAR

De algemene vergadering besluit het huidig boekjaar te verlengen tot éénendertig augustus tweeduizend en dertien, zodat voortaan ook het boekjaar zal lopen van één september tot éénendertig augustus van het daaropvolgend jaar.

Diengevolge zal de eerstvolgende gewone algemene vergadering (jaarvergadering) gehouden warden op de tweede dinsdag van de maand februari van tweeduizend en veertien om achttien uur,

Het artikel tweeëntwintig, eerste lid van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap begint op één september en eindigt op éénendertig augustus van het daaropvolgend jaar."

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten , van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 27/09/2012

- verslag van de zaakvoerder

- staat van actief en passief

-

coördinatie van de statuten

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

loeidQn aa net Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 14.03.2012, NGL 29.03.2012 12070-0339-013
08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 08.03.2011, NGL 05.04.2011 11077-0208-012
24/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 10.03.2010, NGL 19.03.2010 10069-0005-012
13/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 10.02.2009, NGL 11.03.2009 09071-0227-011

Coordonnées
N. WORLDWIDE SERVICES

Adresse
DIKSMUIDSE HEIRWEG 12 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande