NAAMTIP

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : NAAMTIP
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 845.139.521

Publication

05/06/2012
ÿþMori POF 11,1

(Lr : in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NF~I G'GD tar CmFFiç oei

11.111gMh!

b,

E SI

RECHTBANK VAN KOOPHANDEf.

BRUGGE (Afdeli~q,gC

L~_y7 r~~20rz

'te4 >pees

Griffie

Ondememingsnr : 0845.139,521

Benaming (voluit) : NAAMTIP

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Langestraat 97, 8000 Brugge, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder; Overdracht aandelen Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering op datum van 23 april 2012 werden, na beraadslaging, de volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen:

- de voltallige vergadering gaat akkoord met de overdracht van zestig (60) aandelen van de Heer HAELTERS Johnny aan de Heer VAN DER DONCKT Tommy waardoor de Heer HAELTERS Johnny vanaf heden geen aandeelhouder meer is en ook geen verdere taken of functie zal waarnemen binnen de VOF NAAMTIP.

Na bespreking en nalezing verklaren alle partijen akkoord te zijn met de opgemaakte overeenkomst tot "overdracht van aandelen".

- de voltallige vergadering beslist verder om de Heer HAELTERS Johnny kwijting te verlenen voor zijn bestuur. Aangezien er tot op heden slechts een beperkte beroepsactiviteit bestaat zijn er thans nog geen achterstallige schulden gemaakt.

de voltallige vergadering verklaart dat de Heer HAELTERS Johnny niet aansprakelijk kan worden gesteld voor toekomstige schulden.

- de voltallige vergadering beslist tenslotte om Mevrouw CHOKRUAY Manthana en de Heer VAN DER DONCKT Tommy te benoemen als zaakvoerders.

Mevrouw CHOKRUAY Manthana,

zaakvoerder

De Heer VAN DER DONCKTTommy,

zaakvoerder

_ _

Op de laatste blz: ván Lülk It-vérnie dëri ' Wécte": Ná m en fioëdátiighéid van áë instrumentereridënotarfs, `hëizlf vari de perso(d)r én}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/04/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ICI

Mad PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C" &iI " r ~R 3ELreERGELEGu terGKfFFIE'PrEC de

HTBANKVAN KOOPHANIEL 1

g4- án4Z BRUGGE (Afdaling Brugge)

STAATSBLAD 0 4 APR. 2 ,e,

Griffie

"

*iao~eazs"

Bijlügën bij hët BëIgi§ei SfaatsbIáir- 231û412ÜIZ = Knnexes dû-Moniteur belge

---- - -

C?ndernemingsnr : ~: 5. ^ ^^1-39 ~ ~.~ _ ~ 1

Benaming (voluit) : NAAMTIP

(verkort) Vennootschap onder firma

Rechtsvorm

Zetel : Langestraat 97, 8000 Brugge, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Heden, 2 april 2012 zijn de partijen:

I) de Heer HAELTERS Johnny, geboren te Ronse op 15 juli 1968; Rijksregisternummer: 68.07.15-199.52;

2) Mevrouw CHOKRUAY Manthana, geboren te Lampang op 3 juni 1964; Rijksregisternummer: 64.06.03-542.75;

overeengekomen om een handelsvennootschap onder firma op te richten.

AFDELING I. Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1.

De benaming van de handelsvennootschap onder firma is "NAAMTIP".

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Langestraat 97 te 8000 Brugge.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden inBelgië binnen hetNederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossiervan een door de bestuurders respectievelijke zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bij beslissing van de raad van bestuur mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op

Op de laatste blz. van Luik vemeldèn : Recto : aam en de anigtieid`vári-dâ instrumenterende notaris, lietzil van de perso(p)n(en)-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3

vervolg IAod POF 11.1

andere plaatsen in België en in het buitenland,

Artikel 3.

De vennootschap heefttot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger:

Het uitbaten van een onderneming voor lichaamsverzorging, zoals onder meeren niet beperkend het baden, wassen en masseren van personen, het aanbrengen van alle mogelijkeverzorgings- en relaxatieproducten, hetuitbatenvan stortbaden, sauna's en zonnebankcenters, dit alles in de meest ruime zin van het woord;

Het stellen van alle handelingen en activiteiten welke rechtstreeks en

onrechtstreeks verband houden met lichaamsverzorging, waaronder, ondermeer,

massages van allerlei aard, pedicure, man icure, gelaats- en haarverzorging en algemene lichaamsverzorging;

Aan- en verkoop, invoer en uitvoer, klein- of groothandel van alle verzorgingsproducten in de ruimste zin van het woord, zowel voor lichaamsverzorging als voor haar-, hand- en voetverzorging, alsook van alle cosmetische en dermato logische producten, producten voor maquillage en andere make-up producten, toiletartikelen, massage-oliën, homeopatische producten, zonneproducten, was- en reinigingsproducten en zepen en aanverwante producten;

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel ofwelke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken;

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen ofvennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben en de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen;

het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken;

Artikel 4.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur die heden ingaat. Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering krachtens de inzake statutenwijzigingen geldende regels en voorwaarden,

Iedere vennootkan te allen tijde een einde stellen aan zijn vennootschapsverbintenis mits inachtneming van een opzeggingstermijn van 6 maanden. De opzegging dientper

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" .

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Let - vervolg Mod POF 11.1

aangetekend schrijven meegedeeld te worden aan de andere vennoten.

In geval van overlijden van één van de vennoten of opzegging door één van de vennoten blijft de vennootschap bestaan, tenzij met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap wordt besloten,

AFDELING II. Kapitaal-Maatschappelijke aandelen -Aansprakelijkheid

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd euro (100 E).

Het is vertegenwoordigd door honderd aandelen, op naam en zonder nominale waarde, die ieder één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven :

- door de Fleer HAELTERS Johny, voornoemd sub 1, ten belope van 60 aandelen;

- door Mevrouw CHOKRUAY Manthana, voornoemd sub 2, ten belope van 40 aandelen;

totaal : honderd aandelen.

Artikel 6.

De vennootschap onderfirma is een vennootschap die wordt aangegaan tussen hoofdelijk aansprakelijke vennoten en die tot doel heeft een handelsactiviteituitte oefenen.

de vennoten onderfirma zijn hoofdelijk aansprakelijkvoor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft een enkele vennoot getekend, mits dit namens de vennootschap geschied is.

Artikel 7.

De vennoten zullen onderling een recht van voorkoop respecteren. Concreet betekent dit datzij hun aandelen aanbieden aan hun medevennoten alvorens deze aandelen aan derden aan te bieden.

een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaande en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

AFDELING IV. Bestuur en controle

Artikel 8.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lv:t - vervolg Mod PIF ni

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van

de algemene vergadering; in dergelijk geval kan de algemene vergadering beslissing tot bezoldiging van het mandaat in geld of in natura.

Artikel 9.

De zaakvoerder, en in geval ermeerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Artikel 10.

de controle op de vennootschap, inclusiefde onderzoeksbevoegdheid, zal geschieden door elke vennoot individueel, tenzij de algemene vergadering daartoe één ofmeer commissarissen aanduidt. de individuele vennoot kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

AFDELING V. Algemene vergadering

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Artikel 11.

de vergadering zal worden gehouden op de vierde zaterdag van de maand juni om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Artikel 12.

Iederevennoot kan steeds een buitengewone ofeen bijzondere algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moetzijn ofvia enig ander communicatiemiddel, datuitdrukkelijkwerd aanvaard door de bestemmeling. Deze briefmoet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder of, in zijn afwezigheid, door de oudste aanwezige vennoot. Zij zal worden gehouden in de maatschappelijke zetel.

Artikel 13.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dannietvennoot. de volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Artikel 14.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 15.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, indien allevennoten

aanwezig ofvertegenwoordigd zijn. Alle beslissingen van de algemene vergadering

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Leil's l - vervolg ModPDF 11.1

vereisen eengewone meerderheid of bijzondere meerderheidvoor statutenwijzigingen.

AFDELING VI. Boekjaar - balans

Artikel 16.

Het boekjaar gaat in vanaf heden en eindigt op 31 december van ieder jaar.

jaar op 31 december zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

AFDELING VIL Verdeling van de winst

Artikel 17.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal worden beslist door de algemene vergadering bij eenparig akkoord van alle vennoten.

Artikel 18.

De verliezen zullen onder de vennoten worden verdeeld volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

AFDELING VIII. Ontbinding -Vereffening

Artikel 19.

Bij ontbinding van de vennootschap zal het vermogen onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tothun aandelen. het eventueel nettoverlies zat volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 20.

De Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap gelegen is, is bevoegd om te oordelen over de geschillen inzake deze vennootschap.

AFDELING X. Overgangsbepalingen

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

a

- vervolg Mod POF 11.1

Volmacht rechtspersonenregister, BTW, administratie en kruispuntbank van ondernemingen

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de GCV RCF-Accountants met zetel te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 300-302, vertegenwoordigd door deHeerFilip BONNE, zaakvoerder individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde devervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

HAELTERS Johnny,

zaakvoerder

CHOKRUAY Manthana,

zaakvoerder

Itipa-gell tsirhut Bé`tgiïcr Sïnt"sliteT _ 231û4/2DrZ

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
NAAMTIP

Adresse
LANGESTRAAT 97 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande