NAERT-DEFREYNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NAERT-DEFREYNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.926.461

Publication

13/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

Ondernemingsnr : 0462.926.461

Benaming

(voluit) Naert-Defreyne

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8770 Ingelmunster, Bruggestraat 310

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG - BENOEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op vijftien januari tweeduizend en veertien, geregistreerd te Izegem op twintig januari tweeduizend en veertien, boek 265, blad 77, vak 8, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Naert-Defreyne met zetel te 8770 Ingelmunster, Bruggestraat 310, volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist met ingang van één januari tweeduizend en veertien een einde te stellen aan het mandaat van de statutaire zaakvoerder, de heer NAERT Geert Erik Frans, geboren te Izegem op dertien juni negentienhonderd zeventig, identiteitskaart nummer 591-7231571-32 - rijksregister nummer 70.06.13-235.14, wonende te 8770 Ingelmunster, Bruggestraat 308.

Tweede beslissing

De vergadering beslist te benoemen ais nieuwe niet-statutaire zaakvoerder, die alhier tussenkomt en aanvaardt, bij monde van haar vertegenwoordiger;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GI-Invest, RPR Kortrijk, BTW 6E0544.399.731, met zetel te 8770 Ingelmunster, Bruggestraat 310.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op zeven januari tweeduizend en veertien, overgemaakt ter publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Waarvan de statuten tot op heden nog niet gewijzigd werden.

Alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Geert Naert voornoemd, hiertoe benoemd in voormelde oprichtingsakte.

De nieuwe niet-statutaire zaakvoerder verklaart hierbij aile verbintenissen die aangegaan werden door de vorige zaakvoerder alsook alle beslissingen die genomen werden door hem te bekrachtigen en over te nemen vanaf één januari tweeduizend en veertien.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Derde beslissing

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan, beslist de vergadering de laatste alinea van artikel twintig (20) van de statuten te schrappen, zodat artikel twintig voortaan ais volgt luidt:

"Artikel 20 Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen."

Vierde beslissing

De vergadering verleent aan Francis Vlegels, notaris te Ingelmunster, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vijfde beslissing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GeLLIKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

De ondergetekende, notaris Francis Vlegels.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expedite proces-verbaal;

- coördinatie van de statuten;





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/12/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

w~~~a~LEGD

Q 9. 12, 2013

CI-17 K~K ANpEL

Ondernemingsnr : 0462.926.461

Benaming

(voluit) : Naert-Defreyne

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8770 Ingelmunster, Bruggestraat 310

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op vier december tweeduizend en dertien, ter registratie aan te bieden, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Naert-Defreyne, met zetel te 8770 Ingelmunster, Bruggestraat 310, de volgende besluiten heeft genomen:

1,Vaststelling belaste reserves

De vergadering stelt vast dal de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, belopen op vierhonderd éénenzeventig duizend zevenhonderd achtentachtig euro en zesennegentig cent (¬ 471.788,96), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 2011.

2.Vaststelling uitkeerbaar bedrag

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, zeshonderd en drie duizend vierhonderd vierennegentig euro dertig cent (E 603.494,30) bedraagt.

3.liitkering dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00).

De vennoten verklaren het volledige bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van 10 procent van het tussentijds dividend ïn toepassing van het artikel 537 WIB.

4.Voorafgaande verslagen

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de revisor. Dit verslag besluit als volgt:

«6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA NAERT - DEFREYNE door inbreng in natura van de vorderingen die zullen worden toegekend aan de heer Geert Naert en aan mevrouw Inge Defreyne naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2.13e beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3.13e voor de kapitaalverhoging door Inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestond aaad@jpn,,zodatde inbreng_!r_natura niet overgewaardeerd! is. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Tevens dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de waarde van de voorraad grondstoffen (98.602,35 EUR), niet verbruikte materialen (5.303,85 EUR) en bestellingen in uitvoering (ad 161.308,47 EUR) aangezien ik niet in de mogelijkheid was om een fysische voorraadtelling uit te voeren daar ik mijn opdracht pas na balansdatum heb ontvangen.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch In gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 405.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 3 december 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr, Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.»

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Deze verslagen zullen hier niet aangehecht worden, doch wel neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

5. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist een kapitaalverhoging door te voeren om het kapitaal te verhogen met vierhonderd en vijf duizend euro (¬ 405.000,00) om het van vierentwintig duizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24.789,35) te brengen naar vierhonderd negenentwintig duizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 429.789,35).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging geschiedt zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

6. Verwezenlijking: inbreng in natura

De aandeelhouders, de heer Naert Geert en mevrouw Defreyne Inge, beiden nagenoemd, verklaren volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten, als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, en verklaren te willen inbrengen: negentig procent van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van vierhonderd en vijf duizend euro (¬ 405.000,00), hetzij elk hun netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend voor een bedrag van:

- driehonderd vierentwintig duizend euro (¬ 324.000,00) voor de heer NAERT Geert Erik Frans, geboren te Izegem op dertien juni negentienhonderd zeventig, identiteitskaart nummer 590-7407765-95 - rijksregister nummer 70.06.13-23514, wonende te 8770 Ingelmunster, Bruggestraat 308;

- eenentachtig duizend euro (¬ 81.000,00) voor mevrouw DEFREYNE Inge Clara Godelieve, geboren te Izegem op zeventien augustus negentienhonderd eenenzeventig, identiteitskaart nummer 591-6487938-01 - rijKsregister nummer 71.08.17-160.04, wonende te 8770 Ingelmunster, Bruggestraat 308, (hun rekening-courant gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds dividend), wetende dat de resterende tien procent als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

7. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemd besluit, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vierhonderd negenentwintig duizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 429.789,35) werd gebracht en is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder nominale waarde.

8. Wijziging van artikel vijf (5) van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel vijf (5) van de statuten als volgt te wijzigen: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd negenentwintig duizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 429.789,35) bedraagt. Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen,"

9.Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

10. Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid sanctorum & Baete te Roeselare-Rumbeke, Rumbeeksesteenweg 429, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

11. Coördinatie

De vergadering verleent aan Francis Vlegels, notaris te Ingelmunster ,alle machten om de gecoördineerde

tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

r

--Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad,

0e ondergetekende, notaris Francis Vlegels,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal;

- verslag bedrijfsrevisor;

- verslag zaakvoerder;

coördinatie van de statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 12.07.2013 13287-0416-015
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 25.07.2012 12330-0170-015
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11346-0025-015
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.05.2010, NGL 23.06.2010 10200-0543-015
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 10.07.2009 09389-0078-015
02/03/2009 : KO143389
15/09/2008 : KO143389
10/07/2008 : KO143389
19/06/2007 : KO143389
07/07/2006 : KO143389
27/06/2005 : KO143389
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 27.07.2015 15341-0103-017
06/07/2004 : KO143389
14/08/2003 : KO143389
02/04/1998 : KO143389
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 25.07.2016 16343-0036-017

Coordonnées
NAERT-DEFREYNE

Adresse
BRUGGESTRAAT 310 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande