NANZO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NANZO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 441.001.491

Publication

09/05/2014
ÿþ(Re Mod Warel 11.1

Q31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van e a EERGELEGD



1,111191131j1111

bet

at

Be Stal

Grime Rechtbank Koophandel

24 APR 2014

Gent Afdeling Brugge

Deqfiffek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar ; 0441.001.491

Benaming

(voluit) : NANZO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Graaf Jansdijk 719 bus 22  8370 Blankenberge (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING  ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS  STATUTENWIJZIGING

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 22 april 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap NANZO, met zetel te 8370 Blankenberge, Graaf Jansdijk 7/9 bus 22, geldig beraadslagend, met eenparig goedvinden vastgesteld en beslist:

1. het maatschappelijk kapitaal te verminderen ten belope van tweehonderd en negenduizend negenhonderd drieënveertig euro veertig (¬ 209.943,40) om het kapitaal te brengen van tweehonderd eenenzeventigduizend vierhonderd drieënveertig euro veertig (¬ 271.443,40) tot eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), door uitkering aan de aandeelhouders van het aldus vrijgekomen bedrag en dit in verhouding tot hun deelname in het maatschappelijk kapitaal en door vermindering van de fractiewaarde van elk aandeel.

Deze kapitaalsvermindering werd uitsluitend gedaan op het gedeelte van het kapitaal dat effectieve inbrengen door de aandeelhouders vertegenwoordigt,

De vergadering besliste het op deze manier vrijgekomen bedrag van tweehonderd en negenduizend negenhonderd drieënveertig euro veertig (¬ 209.943,40) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van de bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en geeft de bestuurders de opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht,

2. mevrouw LAUWERS Nancy, geboren te Gent op eenentwintig september negentienhonderdvierenzeventig, wonende te 8020 Oostkamp (Ruddervoorde), Sint-Elooisstraat 144 met ingang vanaf 22 april 2014 te ontslaan. Er werd haar décharge verleend voor het door haar gevoerde beleid.

De vergadering besliste mevrouw SCHOONHEERE Christa Hubert Alice Maria, geboren te Brugge op achttien april negentienhonderdnegenenvijftig, wonende te 9690 Kluisbergen, Grote Herreweg 248, als bestuurder te benoemen voor een periode van zes jaar met ingang vanaf 22 april 2014.

3. de statuten aan te passen en dit in overeenstemming met het eerste besluit.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal, gecoördineerde tekst der statuten

Dit uittreksel is afgeleverd vádr registratie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging

overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/10/2014
ÿþMod word 71.7

`'! r ;, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad be end-tê\maken kopie

na neerlegging ter griffie van de okt 6

MONITEUR ~(~eGh~ ~~1

2 5 -09~ l'14 19 S~ e

~iu9~

LGISCH S1AA r,; I :A' Gent ~~~®1\ier. e

no

~J

B

Ondernemingsnr : 0441.001.491

Benaming

(voluit) : NANZO

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8370 Blankenberge, Graaf Jansdijk 7/9 bus 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en in vereffeningstelling  ontslag bestuurders  sluiting vereffening

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek) op 17

september 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap NANZO, met zetel te Blankenberge, Graaf Jansdijk 719 bus 22, geldig beraadslagend, vastgesteld en beslist :

1. de voorzitter vrij te stellen van het voorlezen van het verslag de dato 12 september 2014 van de raad van bestuur dat het voorstel tot in vereffeningstelling van de vennootschap toelicht, en van het verslag de dato 12 september 2014 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een, cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, aangewezen door de raad van bestuur, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 4 september 2014, hetzij minder dan drie maanden oud.

Het besluit van het verslag van de heer Peter Vandewalle, luidt als volgt:

"7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap NV NANZO met zetel te 8370 Biankenberge, Graaf Jansdijk 7/9 bus 22, een boekhoudkundige staat afgesloten op 4 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening; van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 498.817,41 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 356.783,02 EUR, In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 29.528,30 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de, beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 4 september 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de NV NANZO en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 12 september 2014

(volgt de handtekening)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. tot de ontbinding van deze vennootschap en stelde deze in vereffening, dit alles vanaf 17 september 2014.

3. kennis te nemen van het ontslag van de bestuurders, met name de heer LAUWERS Walter Rogier, geboren te Ngombé -Matadi (Zaïre) op 29 juni 1951, wonende te 9690 Kluisbergen, Grote Herreweg 248 en mevrouw SCHOONHEERE Christa Hubert Alice Maria, geboren te Brugge op 18 april 1959, wonende te 9690 Kluisbergen, Grote Herreweg 248.

De vergadering verleende ontlasting aan de bestuurders, met name de heer Walter LAUWERS en mevrouw Christa SCHOONHEERE, beiden voornoemd, betreffende de uitoefening van hun mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder het voorbehoud evenwel van hetgeen later zou kunnen blijken te hunnen laste te zijn.

4. dat er op 17 september 2014 geen passiva waren, zoals eveneens bleek uit de hierboven vermelde staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat.

Bijgevolg besliste de enige aandeelhouder het volledig vermogen van de vennootschap over te nemen. Hij werd zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de vennootschap.

Bijgevolg besliste de vergadering geen vereffenaar aan te stellen, sprak deze onmiddellijk de sluiting van de vereffening uit en stelde deze vast dat de naamloze vennootschap "NANZO" definitief heeft opgehouden te bestaan,

Alle boeken, documenten, boekhoudkundige stukken en andere bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard gedurende de wettelijke termijn door voornoemde heer Walter LAUWERS, thans wonende te 9690 Kluisbergen, Grote Herreweg 248.

Gezien er geen gelden of waarden waren die niet konden worden afgegeven aan schuldeisers of aan de aandeelhouder, waren er dienaangaande geen maatregelen te nemen,

De enige aandeelhouder verleende volmacht aan Fiducial Accountancy, met kantoor te 310 Brugge, Baron Ruzettelaan 29, vertegenwoordigd door de heer Frank Paridaen, teneinde alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervullen bij het rechtspersonenregister en/of de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de BTW-administratie; te dien einde, zal de voornoemde lasthebber aile akten en documenten mogen ondertekenen, aile verklaringen afleggen, indeplaatsstellen en, in het algemeen, al het nodige doen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal houdende ontbinding en

vereffening, verslag raad van bestuur met staat van actief en passief, verslag bedrijfsrevisor.

Dit uittreksel werd afgeleverd vdár registratie van het proces-verbaal overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

09/07/2012 : BG071817
31/01/2012 : BG071817
17/11/2011 : BG071817
08/07/2011 : BG071817
25/06/2009 : BG071817
26/05/2008 : BG071817
02/07/2007 : BG071817
26/05/2005 : BG071817
28/05/2004 : BG071817
28/05/2004 : BG071817
16/06/2003 : BG071817
20/05/2000 : BG071817
21/11/1990 : BG71817

Coordonnées
NANZO

Adresse
GRAAF JANSDIJK 7-9 BUS 22 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande