NC INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NC INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 823.497.534

Publication

20/03/2014
ÿþ mod 11.1

I j R In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0823.497.534

Benaming (voluit) : NC Invest

(verkort) :

Rechtsvorm besfoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Izegemsestraat 353

8501 Kortrijk (Heule)

Onderwerp akte : BVBA: omzetting

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Stijn Verhamme, te Tielt, op 24 februari 2014, geregistreerd als volgt "Geboekt te Tielt, Registratiekantoor, acht bladen, geen verzendingen, op 25 februari 2014, reg 5, boek 441, blad 71, vak 17, ontvangen: vijftig euro (50 EUR), voor de adviseur al, eo-. Inspecteur ai, adm. assistent (getekend) DE BACKER J.P. , blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MC INVEST", met unanimiteit besliste

EERSTE BESLUIT  ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel over te brengen naar 8520 Kuurne, Vijverhoek 4547.

TWEEDE BESLUIT  VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door het" bestuursorgaan, dat het voorste! tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door "BDO Bedrijfsrevisoren" BV CVBA te 8800 Roeselare, Kwadestraat 15315, vertegenwoordigd door de heer Philip Vervaeck, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 december 2013.

Alle vennoten erkennen dat zij van deze beide verslagen hebben kunnen kennis nemen, op de wijze als bepaald in artikel 779 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de BVBA NC INVEST werd,

" opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 3.932.090,00 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 300.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in hete kader van de voorgenomen omzetting van de BVBA NC INVEST in een NV en mag niet voor andere: doeleinden worden gebruikt.

Roeselare 21 februari 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Philip VERVAECK BVBA"

Het originele exemplaar van dit verslag met de integrale tekst zal samen met het bijzonder verslag; van het bestuursorgaan en een uitgifte van dit proces-verbaal, op de griffie van de bevoegde, Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

à

4 

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

DERDE BESLUIT OMVORMING IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een naamloze vennootschap; de bedrijvigheid en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd. Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de naamloze vennootschap zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naamloze vennootschap bewaart het ondernemingsnummer van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te weten het nummer 0823.497.534.

De omzetting gebeurt op basis van de voormelde actieve en de passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2013.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de naamloze vennootschap voornamelijk voor wat betreft het voeren van de maatschappelijke boekhouding.

Vanaf heden is de vennootschap een naamloze vennootschap en blijft conform artikel 775 van het Wetboek van vennootschappen de rechtspersoonlijkheid onveranderd voortbestaan in haar nieuwe rechtsvorm.

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd stelt de algemene vergadering de STATUTEN van de uit de omvorming gesproten naamloze vennootschap vast als volgt (bij uittreksel):

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap aangenomen, onder de benaming "NC Invest'.

Deze benaming dient steeds voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8520 Kuurne, Vijverhoek 45-47.

De zetel kan te allen tijde bij beslissing van de raad van bestuur op een andere plaats in België worden gevestigd, mits bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad en rekening houdend met de vigerende taalwetten,

De vennootschap kan in België en in het buitenland administratieve zetels en kantoren oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en/of voor rekening van derden : ,

1) Het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen en projecten, teneinde haar vermogen te beleggen en/of derde ondernemingen waarin zij participeert bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied, Aldus kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

Zij kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwering. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vcrm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

2) Het beheren van haar roerend en onroerend patrimonium.

3) Het verlenen van financiële, administratieve, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

4) Het optreden als tussenpersoon bij de aankoop en verkoop van onroerende goederen, gelegen zowel in België ais in het buitenland.

5) Het uitoefenen van aile verrichtingen niet betrekking tot de onroerend goed sector, zoals:

- de aan, en verkoop van onroerende goederen en onroerende rechten;

- het in huur nemen en geven, ook onder de vorm van leasing; het in erfpacht of opstal geven en nemen, het uitbaten en beheren, het in waarde brengen en het verhandelen, het verkavelen, de uitoefening van toezicht, het uitvoeren van aile studies betreffende onroerend goed, het optreden als verhurings- of verkoopsagent, het laten oprichten van aile hoegenaamde gebouwen of bouwwerken; ' - het onderhouden, het afbreken, het aanvaarden en uitvoeren van aile aannemingen van werken; - het instaan voor de coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen; de ontwikkeling en

de promotie van vastgoedprojecten.

Voorafgaande opsomming is niet beperkend doch aanwijzend.

6) Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service-flats, rusthuizen, winkels, horeca-

-uitbatingen .en - -vakantieoordeni- -vergunningen -octrooien,- -licenties,--patenten--en -fabrieksmerken.:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

{ '

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





aankopen, in huur nemen, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

7) De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen-als in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

8) Trading in de meest ruime zin: de fabricatie van, groot- en kleinhandel in, aan- en verkoop van, in-en export van, aanneming en plaatsing van bouwmaterialen, geprefabriceerde betonelementen en metalen constructies en alle houtsoorten en metalen, alle vervoers- en aannemingsmateriaal, en alle decoratie en aankledings-activiteiten, materialen en artikelen,

9) Handelen als makelaar in bedrijven, bedrijfsentiteiten en handelsfondsen.

10) Vervoer en transport van personen en goederen met alle mogelijke transportmiddelen (water, weg, spoor).

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, zowel direct als indirect, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag tevens onroerende en roerende goederen verwerven met het oog op de terbeschikkingstelling ervan aan derden, ongeacht de juridische vorm van deze terbeschikkingstelling,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, in België of in het buitenland, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de ' verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Zij kan de functie of het mandaat van zaakvoerder/bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stelten ten behoeve van derden, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bijvoorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houders(s) van die attesten.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stelten, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding en wettelijke uitzonderingen ter zake, kan zij om het even wanneer worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend en besluitend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdduizend euro (E 300.000,-), vertegenwoordigd door drieduizend aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/drieduizendste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn ingedeeld in drie verschillende categorieën: de categorie A, de categorie B en de categorie C. Behoudens andersluidende bepalingen in de statuten, zullen de aandelen van alle categorieën dezelfde rechten hebben. Waar de statuten bepaalde rechten toekennen aan een bepaalde categorie, wordt, indien er geen overeenstemming ken bereikt worden tussen de aandeelhouders van die categorie, het desbetreffende recht uitgeoefend overeenkomstig de instructies van de aandeelhouders) met het meeste aantal aandelen binnen die bepaalde categorie. ONDEELBAARHEID DER AANDELEN

De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap, die voor elk ervan slechts één eigenaar kent.

De onverdeelde mede-eigenaars van maatschappelijke aandelen of andere effecten moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon, die wordt benoemd in



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

gemeenschappelijk overleg of, bij ontstentenis van akkoord, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, op verzoek van de meest gerede partij.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem dus toe in volle eigendom. SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad die bestaat uit zes (6) bestuurders, al dan niet aandeelhouders, die benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt, welke duur het maximum van zes (6) jaar niet mag overschrijden.

De raad moet steeds samengesteld zijn uit:

- vier (4) leden verkozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de houder(s) van de aandelen categorie A;

- één (1) lid verkozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de houder(s) van de aandelen categorie B;

- één (1) lid verkozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de houder(s) van de aandelen categorie C.

Het mandaat van bestuurder is hernieuwbaar en kan te allen tijde herroepen worden.

Het mandaat van de uittredende en niet herkozen bestuurders eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin hun mandaat vervalt.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter, beiden gekozen op voordracht van de houder(s) van de aandelen categorie A.

De raad van bestuur kan een secretaris aanstellen die geen bestuurder moet zijn.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. BEVOEGDHEDEN

De raad van bestuur is bevoegd om namens de vennootschap hoegenaamd aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor overeenkomstig de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die aangeduid worden uit twee bestuurders verkozen op voordracht van de houders van aandelen van categorie A, één bestuurder verkozen op voordracht van de houders van aandelen van categorie B en één bestuurder verkozen op voordracht van de houders van aandelen van categorie C, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon, die op hun beurt, onder eigen verantwoordelijk, welbepaalde bevoegdheden mogen subdelegeren.

De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Directiecomité

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn , voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Zonder afbreuk te doen aan de uitoefening van de in voorgaand artikel bedoelde overdrachten van bevoegdheid, wordt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechte, vertegenwoordigd als eiseres of als verweerster en voor alle daden, zelfs die van beschikking:

- ofwel door de voorzitter alleen optredend;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ofwel door twee bestuurders uit twee verschillende categorieën samen optredend, waarvan minstens de voorzitter of de ondervoorzitter;

ofwel, in het kader van het dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

De ondertekenaars moeten ten opzichte van derden geen rekenschap geven van een voorafgaandelijke beslissing van de raad van bestuur.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering komt van rechtswege samen op de tiende dag van de maand december van ieder jaar om achttien uur.

Ingeval deze dag een zondag of wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli van elk jaar en wordt afgesloten op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

RESERVES - RESULTATEN

Het positief balanssaldo, na aftrek van alle algemene kosten, sociale lasten en noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Op de nettowinst wordt er vijf percent afgehouden voor het wettelijk reservefonds.

Deze afhouding houdt op verplicht te zijn zodra het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De rest wordt verdeeld onder de aandeelhouders, naar rato van het aantal aandelen die zij bezitten, na eventuele toekenning van emolumenten aan de bestuurders.

De algemene vergadering kan eveneens, met gewone meerderheid van stemmen, beslissen dat de winsten geheel of gedeeltelijk worden toegewezen aan gewone of buitengewone reservefondsen of dat ze naar het volgend boekjaar worden overgebracht.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De uitbetaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op het tijdstip en op de plaats door de raad van bestuur vastgesteld.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren mits eerbiediging van de wettelijke bepalingen terzake.

Niet geïnde dividenden uitgekeerd aan aandelen op naam verjaren ten gunste van de vennootschap door verloop van vijf jaar vanaf datum van in betaling stelling.

ONTBINDING  VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken,

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat opgesteld aan het einde van de , zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

De vennootschap kan evenwel ook in één enkele akte worden ontbonden en vereffend, onder de voorwaarden en binnen de beperkingen die hiertoe door de wet zijn gesteld.

VIJFDE BESLUIT  TOEKENNING AANDELENCATEGORIEEN

De vergadering beslist de huidige aandelen als volgt toe te wijzen aan de nieuw gecreëerde aandelencategorieën:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



de aandelen van de sub 1 genoemde aandeelhouder FINTERIOR NV: categorie A;

- de aandelen van de sub 2 genoemde aandeelhouder NEYRINCK Luc: categorie B;

- de aandelen van de sub 3 genoemde aandeelhouder COELEMBIER Francis: categorie

C.

ZESDE BESLUIT  ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS EN KWIJTING

De vergadering beslist het ontslag van de in functie zijnde zaakvoerders van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met name:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEYCO";

- de gewone commanditaire vennootschap "FRANSAB";

te aanvaarden.

De eerstvolgende jaarvergadering zal zich uitspreken over de hen te verlenen kwijting.

ZEVENDE BESLUIT BENOEMING BESTUURDERS

De vergadering beslist tevens, nu de nieuwe statuten zijn vastgesteld en de omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze vennootschap is verwezenlijkt, over te gaan tot de benoeming van de bestuurders.

Na beraadslaging beslist de vergadering over te gaan tot de benoeming van volgende bestuurders, tot aan de jaarvergadering te houden in 2019:

als vier bestuurders voorgedragen door de houders van aandelen type A :

de naamloze vennootschap "FINTERIOR", met maatschappelijke zetel te 8710 Ooigem, ' Oostrozebeeksestraat 116C, ondememingsnummer 0545.974.297, Rechtspersonenregister Kortrijk, met als vaste vertegenwoordiger de heer IDE Pieter, geboren te Tielt op 31 mei 1984, wonende te 8700 Tielt, Ondankstraat 1, hier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden;

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IDESO", met maatschappelijke zetel te 8730 Oedelem, Bosstraat 5, ondememingsnummer 0545.895.016 RPR Brugge, met als vaste vertegenwoordiger de heer IDE Stijn Marcel Leo Zeno, geboren te Brugge op 11 september 1976, wcnende te 8730 Beemem, Bosstraat 5;

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CYJELA", met maatschappelijke zetel te 8550 Zwevegem, Nederlandlaan 5, ondememingsnummer 0545.752.286 RPR Kortrijk, met ais vaste vertegenwoordiger de heer TOMBEUR Anthony Laurette Paul Corneille, geboren te Antwerpen op 21 september 1985, wonende te 8550 Zwevegem, Nederlandlaan 5;

de naamloze vennootschap "VANDENA", met maatschappelijke zetel te 8710 Ooigem, Bavikhoofsestraat 83, BTW BE BE0429.275.874, RPR Kortrijk BE0429.275.874, met als vaste vertegenwoordiger de heer IDE Sander, geboren te Tielt op 16 april 1986, wonende te 8710 Ooigem, Oostrozebeeksestraat 116 C, hier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden.

als één bestuurder voorgedragen door de houders van aandelen type B

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEYCO", met maatschappelijke zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Izegemsestraat 353, BTW BE0899.228.503, rechtspersonenregister Kortrijk 0899.228.503, met ais vaste vertegenwoordiger de heer'. Neyrinck Luc, geboren te Wevelgem op 20 maart 1966, wonende te 8501 Heule, Izegemsestraat 353, hier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden.

als één bestuurder voorgedragen door de houders van aandelen type C

- de gewone commanditaire vennootschap "FRANSAB", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Coelembier Francis, geboren te Kortrijk op 23 september 1964, wonende te 8531 Hulste, Begonialaan 39, hier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden.

ACHTSTE BESLUIT  OPDRACHT EN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

NEGENDE BESLUIT  VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Myriam Dietens, aan mevrouw Annick Delmaire, aan mevrouw Martine De Vrieze en aan mevrouw Ann De Wilde, die allen keuze van woonplaats doen te B-9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K), alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de wijziging van de inschrijving en alle ncodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondememingsioketten, de BTW Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. e Voorbehouden aan het Bergisch Staatsblad nad 11.1

4

"



SLOTVERKLARING

De voorzitter verklaart dat de omvorming geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 121

van het Wetboek der Registratierechten, artikel 210 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen

en artikel 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen,

VI. RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk hierop aansluitend verenigt de raad van bestuur zich, te weten:

- de naamloze vennootschap " FINTERIOR",

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IDESO",

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CYJELA",

de naamloze vennootschap "VANDENA",

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEYCO",

de gewone commanditaire vennootschap "FRANSAB", allen voornoemd.

- De voornoemde aangestelden, als draad van bestuur,, beslissen aan te stellen tot voorzitter van de raad van bestuur tot aan de jaarvergadering te houden in 2019: de naamloze vennootschap "FINTERIOR", voornoemd, met als Vaste vertegenwoordiger de heer IDE Pieter, die dit mandaat aanvaardt, Het mandaat van voorzitter is bezoldigd.

- De voornoemde aangestelden, als raad van bestuur, beslissen aan te stellen tot ondervoorzitter van de raad van bestuur tot aan de jaarvergadering te houden in 2019: de naamloze vennootschap 'VANDENA", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer IDE Sander, die dit mandaat aanvaardt.

- Deze voornoemde aangestelden beslissen, als gedelegeerd bestuurders bevoegd in zake dagelijks bestuur aan te stellen tot aan de jaarvergadering te houden in 2019:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IDESO",

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CYJELA",

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEYCO", alhier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden,

- de commanditaire vennootschap "FRANSAB", alhier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden.

De mandaten van de gedelegeerd bestuurders inzake dagelijks bestuur zijn bezoldigd, waarvoor afzonderlijke overeenkomsten opgemaakt zullen worden,

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 24 februari 2014

Gecoördineerde tekst der statuten

Verslag van het bestuursorgaan

Verslag van de Revisor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.09.2013, NGL 29.11.2013 13671-0567-013
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 10.12.2014, NGL 15.01.2015 15014-0118-013
04/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.12.2012, NGL 28.02.2013 13052-0032-013
08/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.12.2011, NGL 03.02.2012 12025-0199-011
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.12.2010, NGL 11.02.2011 11029-0329-010
25/08/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

--NEERGELEGD

NITEUR B ELGE

18-08- 2

ISCH STAATSBLAD

2 3. 62, 2015

RECHTBANK KOOPHANDEL ealffieM,

015

II1 II II1 MIliI1 1111 1I M

*15122293*

BEL

Ondememingsnr : 0823497534 Benaming

(voluit) : (verkort)

NC INVEST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vijverhoek 45-47, 8520 Kuurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

De bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2015 aanvaardt met eenparigheid van stemmen het ontslag van de BVBA Neyco,lzegemsestraat 353 , 8501 Kortrijk- Heule met vast vertegenwoordiger de heer Neyrinck Luc, geboren te Wevelgem op 20 maart 1966, gedomicilieerd te Kortrijk-Heule, Izegemsestraat 353 als gedelegeerd bestuurder vanaf heden 30juni 2015.

Tombeur Anthony,

Bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
NC INVEST

Adresse
VIJVERHOEK 45-47 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande