NCN

Société en commandite simple


Dénomination : NCN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.135.239

Publication

24/03/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
24/11/2011
ÿþMO 2.0

=j 0:6 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V bah aa Bel star 1I11m111!.11mm1nin111 OINITEUR ~- ~ -_

DIRECT et_ ." 'Af

, ,,. , NEERG LEGO ter ~S:Eî r=t}E~ x

~ 7 e ° ~ a ~~ : 9 REChTI~ANK VAN }4pOPHAriffieN

B.~U~GE (Afdaling Brugge)





Ondernemingsnr : 0837135239

Benaming

(voluit) : NCN

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : MAALSE STEENWEG 137, BUS 1, 8310 BRUGGE

Onderwerp akte : UITBREIDING DOEL

Volgens de buitengewone algemene vergadering dd 02/11/2011wordt beslist om het maatschappelijk doel als volgt uitte breiden :

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

1.De aankoop, verkoop, klein- en groothandel, invoer en uitvoer van meubelen en woningstoffering in de ruimste zin van het woord.

2.De aankoop en verkoop, productie van groene energie, evenals de handel in windmolens, zonnepanelen en andere energiebronnen in de ruimste zin van het woord.

3.Architecturaal ontwerpen van projecten in de ruimste zin van het woord. Het uitvoeren van

opdrachten als, interieurarchitect, landschapsarchitect. Het voortbrengen van objecten of tekens, zowel

op artisanaal als op industrieel vlak. Het ontwerpen van disign.

De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, invoer en uitvoer van bouwmaterialen voor nieuwbouw

en renovatie, decoratiematerialen, tuin- en kunstartikelen, antiek, snuisterijen,

in de meest ruime zin.

4.Aannemer in bouwwerken en renovaties, algemene bouwonderneming, almede coördinatie van bouwwerken

5.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door

inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons,

afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische

of buitenlandse emittenten.

6.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

7.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders : van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recta'. ____.......____ ..____._..._........._.....__.____..__......_.._......_ .____...

p: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

. " ~,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

 se

Voor-

bphouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

8.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

9.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

10.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

11.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

12.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Dhr Carels Nico,

zaakvoerder

T

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~._

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

°p 2 1 JUNI 20U1

Griffie De griffier,

" 1109893*

Ondernemingsar : 0 8 3 7 3 9

1 3 5 Benaming Z

(voluit) : NCN

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : MAALSE STEENWEG 137 BUS 1, 8310 SINT-KRUIS

Onderwerp akte : OPRICHTING

tussen de ondergetekenden :

- De heer Carets Nico, wonende te 8310 Sint-Kruis, Maalse Steenweg 137 bus 1, en

- Mevr.Carels Naomie, wonende te 8310 Assebroek, Mispelbilk 26.

werd op 1 juni 2011 besloten tot oprichting van een Gewone Commanditaire Vennootschap met als benaming NCN.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Maalse Steenweg 137 bus 1, 8310 Sint-Kruis. Gecommanditeerde en stilte vennoten

Dhr. Carets Nico, neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap,

Mevr. Carels Naomie, treedt op ais stille vennoot,

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 500,00 Euro en is verdeeld in 50 aandelen; met een nominale waarde van 10,00 Euro per aandeel.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters,zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich

onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng als volgt

Dhr. Carels Nico heeft ingetekend op 49 aandelen en betaalde hierop 490,00 Euro. Mevr. Carels Naomie heeft ingetekend op 1 aandeel en betaalde hierop 10,00 Euro. De vennootschap heeft tot doel:

De oppervlaktebehandeling van metalen, dit door ondermeer het lakken zowel nat als met poeder, het metaliseren, het verzinken, of door toepassing van andere reeds bestaande of nieuwe technieken.

Het verhuren onder aile vormen van lichte vrachtwagens en personenwagens, evenals de herstelling van voertuigen en alle getrokken en zelftrekkende voertuigen en toestellen, zowel nieuwe als tweedehands en al wat rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee verbonden is.

Het verlenen van diensten en adviezen tot het bedrijfsbeheer, managementadvies,

marketing en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Ze zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, en in het bestuur van andere vennootschappen. De vennootschap mag zowel in binnen- als in buitenland, alle

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

n)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

commerciële, i... st i.,..ancë.. onroerende

' nduslriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen

doen die

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de verwezenlijking ervan bevorderen. Voorgaande opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 500,00 Euro. Het is vertegenwoordigd door 50 maatschappelijke aandelen met een nominale waarde van ¬ 10,00 per aandeel.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand december om 10u. Het maatschappelijk jaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

1. Het eerste boekjaar begint op 1 juli 2011 en eindigt op 30 juni 2012;

2. De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2012;

3. Overeenkomstig artikel 60 van de Vennootschappenwet verklaren de oprichters dat de Vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt;

4. De voornoemde gecommanditeerde vennoten verklaren allen hun mandaat te aanvaarden

en niet getroffen zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van gecommanditeerde is bezoldigd;

5. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 van onderhavige statuten: Dhr. Carels Nico , die hier tussenkomt en dit mandaat

aanvaardt. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Dhr. Carels Nico,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
NCN

Adresse
MAALSE STEENWEG 137, BUS 1 8310 SINT-KRUIS

Code postal : 8310
Localité : Sint-Kruis
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande