NDAKO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NDAKO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.186.554

Publication

31/10/2012
ÿþOndernemingsnr: 0456.186.564

Benaming

(volut) : NDAKO

(verkort) :

Mdd Ward l } .1

amen

MONiTEUR BEl.C._

2 4 -1- 2à2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

;A

bel a. Be Sta

I Il II VI I1l I IUIHI II

" 12179484*

bELGISCH

10. 10, 2012

ei1~CFjieN~~~~C KOUF~HANDEL O~Ç~I~T~IJK

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Avondzonweg 6, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : omvorming in een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en vaststelling van de statuten - ontslag bestuurders en benoeming zaakvoerder(s)

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op achtentwintig september tweeduizend en twaalf, blijkt er dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "NDAKO", niet zetel te 8500 Kortrijk, Avondzonweg, 6 (B.T.W. BE-0455.186.554; RPR Kortrijk) is bijeengekomen.

Het proces-verbaal van deze vergadering bevat ondermeer hetgeen volgt:

" Het jaar tweeduizend en twaalf,

Op achtentwintig september.

Voor Ons, Meester Philippe DEFAUW, notaris met standplaats te Kortrijk.

Te Kortrijk, ten kantore, Hendrik Consciencestraat 4.

Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "NDAKO", met zetel te 8500 Kortrijk, Avondzonweg; 6:

S.T.W. BE-0455.186.554; RPR Kortrijk.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Callens te Lendelede op zestien mei negentienhonderd vijfennegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie juni daarna, onder het nummer 950603471; en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge procesverbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Christine Callens te Lendelede op vijf' februari tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig februari daarna, onder het nummer 04029678.

Bij besluit van de raad van bestuur de dato negen juli tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig juli daarna, onder het nummer 12133344, werd de zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang verplaatst naar het huidige bovenvermelde adres.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om zeventien uur dertig minuten onder het voorzitterschap van mevrouw SUFFYS Josiane Denise Cornelia, geboren te Poperinge op vijftien november negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 8500 Kortrijk, Avondzonweg, 6.

Gezien het beperkt aantal aanwezige aandeelhouders wordt niet overgegaan tot de verdere vorming van het bureau.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn alhier aanwezig of geldig vertegenwoordigd:

de hierna genoemde aandeelhouders, die volgens gedane verklaringen en overeenkomstig de vermeldingen in het register van aandelen elk titularis zijn van het hierna na hun naam vermeld aantal aandelen van onderhavige burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "NDAKO":

11 De heer DETREMMERiE Dirk Lucien Arma, geboren te Kortrijk op dertien januari negentienhonderd ëénenzestig (rijksregister nummer 61.01.13-337.76), echtgenoot van mevrouw SUFFYS Josiane, voornoemd, wonende te 8500 Kortrijk, Avondzonweg, 6.

Titularis van twee duizend negenhonderd vijfennegentig (2.995) aandelen op naam.

2/ Mevrouw DETREMMERIE Elke, geboren te Kortrijk op zeventien oktober negentienhonderd éénennegentig (rijksregister nummer 91.10.17-240.67), ongehuwd, wonende te 8500 Kortrijk, Avondzonweg, 6,

Op de laatste blz. van LUIK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van dé perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

alhier vertegenwoordigd door mevrouw SUFFYS Josiane, voornoemd, krachtens onderhandse volmacht die

blijvend aan onderhavig proces-verbaal wordt gehecht.

Titularis van vijf (5) aandelen op naam.

SAMEN: drie duizend (3.000) aandelen, hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen, vertegenwoordigend

geheel het kapitaal van de onderhavige vennootschap "NDAKO".

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

I. Agenda

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ons notaris bij akte vast te stellen dat deze buitengewone algemene

vergadering van aandeelhouders is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te beraadslagen en te

besluiten:

agenda

1. a) -Verslag van de raad van bestuur opgemaakt in toepassing van artikel 778 van het wetboek van vennootschappen over het voorstel tot omzetting van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met in bijlage de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend en twaalf;

-Verslag opgesteld in toepassing van artikel 777 van het wetboek van vennootschappen door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel DALLE, bedrijfsrevisor, daartoe aangesteld door de raad van bestuur, over gezegde staat van activa en passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend en twaalf.

b) Voorstel tot omzetting van de vennootschap, overeenkomstig artikel 774 en volgende van het wetboek van vennootschappen, in een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. Vaststelling van de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

3. Ontslag bestuurders; besluit dat de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal gelden als kwijting voor de huidige bestuurders voor de periode van één januari tweeduizend en twaalf tot de omzetting van de vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4. Benoeming zaakvoerder(s).

5. Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten; machtiging aan notaris

Philippe Defauw tot opmaak van de gecoördineerde tekst van de statuten; bijzondere volmacht.

11. Oproepingen

Vervolgens verzoekt de voorzitter ons notaris navolgende vaststellingen te akteren inzake de

bijeenroepingen tot onderhavige vergadering:

1) met betrekking tot de aandeelhouders:

Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet

worden voorgelegd.

2) met betrekking tot de overige personen die dienden opgeroepen te worden:

Mevrouw SUFFYS Josiane, voornoemd, alhier tussenkomende in haar hoedanigheid van bestuurder van onderhavige burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "NDAKO", verklaart, voor zoveel ais nodig, uitgenodigd te zijn tot onderhavige vergadering, kennis te hebben genomen van haar agenda en te verzaken aan de termijnen en formaliteiten van oproeping voorzien in artikel 533 van het wetboek van vennootschappen, evenals aan de toezending van de stukken die haar moeten ter beschikking worden gesteld in toepassing van artikel 535 van het wetboek van vennootschappen.

De tweede bestuurder van de onderhavige burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "NDAKO", met. name mevrouw DETREMMÈRIE Elke, heeft schriftelijk verklaard uitgenodigd te zijn tot onderhavige vergadering, kennis te hebben genomen van haar agenda en te verzaken aan de termijnen en formaliteiten van` oproeping voorzien in artikel 533 van het wetboek van vennootschappen, evenals aan de toezending van de stükken die haar moeten ter beschikking worden gesteld in toepassing van artikel 535 van het wetboek van vennootschappen. Dit document wordt door de voorzitter aan ondergetekende notaris Defauw overhandigd met het verzoek het te willen bewaren in zijn dossier.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent, dat er, geen commissaris is aangesteld en dat er noch houders van obligaties of warrants, noch houders van certificaten die met medewerking van de 'vennootschap werden uitgegeven, bestaan.

lN. De voorzitter deelt mee dat het kapitaal van de vennootschap thans vierenzeventig duizend driehonderd achtenzestig euro vijf cent (¬ 74.368,05) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door drie duizend (3.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/drie duizendste (1/3.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan. "

De voorzitter stelt vast dat op deze vergadering de totaliteit van de aandelen aanwezig of vertegenwoordigd is, zodat geheel het kapitaal vertegenwoordigd is en deze vergadering aldus geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten op de agenda.

IV. De voorzitter deelt mee dat ieder aandeel recht geeft op één stem en dat er geen aanleiding bestaat tot schorsing van stemrechten.

V. De voorzitter deelt mee dat onderhavige vennootschap "NDAKO" reeds meer dan twee jaar bestaat en dat geen enkele bepaling van de statuten het verbod van een andere rechtsvorm inhoudt.

' De voorzitter deelt mee dat om aangenomen te worden het voorstel tot omzetting van de vennootschap in

een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

aansprakelijkheid en de goedkeuring van de nieuwe tekst van statuten de vier/vijfden van de stemmen moet bekomen en dat om aangenomen te worden de overige punten op de agenda slechts een gewone meerderheid van de stemmen dienen te bekomen.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD

De uiteenzetting van de voorzitter wordt juist bevonden door de vergadering die vaststelt dat zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de bovenvermelde punten op de agenda te beraadslagen en te besluiten.

Waarop onmiddellijk overgegaan wordt tot bespreking van de punten op de agenda, en na afzonderlijke beraadslaging over ieder punt neemt de vergadering de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de hierna opgesomde verslagen. Het betreft:

- het verslag de dato vierentwintig augustus tweeduizend en twaalf opgemaakt door de raad van bestuur in toepassing van artikel 778 van het wetboek van vennootschappen over het voorstel tot omzetting van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met in bijlage de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend en twaalf;

= het verslag de dato éénentwintig september tweeduizend en twaalf opgesteld in toepassing van artikel 777 van het wetboek van vennootschappen door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren', vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel DALLE, bedrijfsrevisor, met kantoor te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43/A, daartoe aangesteld door de raad van bestuur, over de gezegde staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend en twaalf.

De besluiten van betrokken revisoraal verslag luiden letterlijk als volgt:

« CONCLUSIE

In uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, hebben wij, in overeenstemming met de, toepasselijke controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, de voorgenomen omvorming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV "NDAKO" tot de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "NDAKO" onderzocht. Uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2012 blijkt een netto-actief van 174.728,57 EUR.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals " blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag bp te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 174.728,57 EUR is 156.178,57 EUR hoger dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een burgerlijke vennootschap onder'de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het netto-actief is bovendien 100.360,52 EUR hoger dan het geplaatst kapitaal.

In overeenstemming met de controlenomen van het Instituut van Bedrijfsrevisoren die toepasbaar zijn op deze omzetting, zijn onze controlewerkzaamheden niet van deze aard dat zij een volledige controle inhouden. Deze controle houdt geen certificatie van onzentwege in.

Huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Kortrijk op 21 september 2012

VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA .

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Jean-Michel Dallé

Bedrijfsrevisor

Alle aandeelhouders erkennen een afschrift van de gezegde onder punt 1. a) op de agenda aangekondigde

verstagen'.te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. .'

De vergadering stelt vast dat er op betrokken verslagen geen opmerkingen worden gemaakt. door de

aandeelhouders. Zij sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat,

" Een 'exemplaar van deze' beide verslagen zal samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

Omvorming

Vervolgens besluit de vergadering tot omzetting met ingang van heden van de burgerlijke vennootschap onder. de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "NDAKO" in een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met dien verstande:

- dat de burgerlijke vennootscháp onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ,uit deze omzetting ontstaan de voortzetting zal zijn, onder een andere rechtsvorm, van de burgerlijke vennootschap die tot nu toe bestond onder de vorm van een naamloze vennootschap, zonder dat enige verandering wordt gebracht aan het doel, de duur en de naam van de vennootschap, het aantal en de personaliteit van de aandeelhouders, het kapitaal en de reserves, noch aan de actieve en passieve toestand, de afschrijvingen, de waardevermeerderingen en de waarde-verminderingen;

- dat de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die uit deze omzetting ontstaat de geschriften en de boekhouding die door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap werden gehouden, zal voortzetten;

-"dat de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die uit deze omzetting ontstaat het ondememingsnummer 0455.186.554 behoudt waaronder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister, evenals om het even welke machtigingen en erkenningen, welke door eender welke administratie aan de vennootschap werden verleend;

- dat de omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten volgens de toestand per dertig juni tweeduizend en twaalf; dat alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de boekhouding van de vennootschap;

- dat door het feit van de omzetting heel het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, activa en passiva, lichamelijke en onlichamelijke, zonder enige uitzondering en zonder dat er enige wijziging aan aangebracht wordt, eigendom van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt, die eenvoudig in de plaats gesteld wordt in al de rechten en plichten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, waarvan zij de voortzetting is, en alle baten en lasten overneemt van alle lopende contracten en verrichtingen;

- dat het kapitaal bedragende vierenzeventig duizend driehonderd achtenzestig euro vijf cent (¬ 74.368,05) zal vertegenwoordigd worden door drie duizend (3.000) aandelen. De aandeelhouders van de omgezette vennootschap zullen per één aandeel van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap één aandeel van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen.

Dienvolgens wordt er uitdrukkelijk bedongen dat, uit fiscaal oogpunt, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NDAKO" geen nieuwe vennootschap is, maar wel de voortzetting van de vennootschap die voorheen reeds bestond onder de juridische vorm van een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap,

Er wordt uitdrukkelijk vermeld dat de omzetting gebeurt (voor zoveel als nodig) onder het voordeel van:

a) de artikelen 774 tot 788 van het wetboek van vennootschappen;

b) artikel 121 van het wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten;

c) de artikelen 210 tot 214 van het wetboek der inkomstenbelastingen (negentienhonderd tweeënnegentig),

en

d) artikel 11 en 18 §3 van het wetboek der belasting over de toegevoegde waarde.

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit vervolgens de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NDAKO" vast te stellen, daarbij rekening houdend

met de eigen aard van de vennootschap, en waarvan het uittreksel luidt als volgt,

'Artikel 1.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "NDAKO".

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Avondzonweg, 6.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoering mag de zetel naar een andere plaats in België overgebracht

worden, mits inachtname van de taalwetgeving.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoering zowel in België als in het buitenland,

administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of agentschappen oprichten.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

' -1. Het beheer van onroerende goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met

dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals

het onderhoud, de ontwikkeling, het bouwen, ombouwen en de verhuring van deze goederen alsmede zich borg

stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door derde personen, die het genot van deze

onroerende goederen zouden hebben. S

-2. Het beheer van roerende waarden, voor eigen rekening, door 'het verwerven, het beheren en het verkopen van aandelen, obligaties, kasbons en dergelijke meer.

-3. Het uitoefenen van bestuursfunkties en vereffenaarsfunkties in andere vennootschappen.

-4. De vennootschap kan eveneens persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, ' particulieren en vennootschappen.

-5. De vennootschap heeft verder tot doel het verstrekken van dienstprestaties in de ruimste zin inzake het algemeen bedrijfsbeheer en administratief beheer.

Alsmede alle verrichtingen van alle aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag haar doel realiseren zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap zal zich onthouden van alle handelsactiviteiten die haar burgerlijk karakter zouden doen verliezen.

De vennootschap mag haar doei verwezenlijken op aile manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende én onroerende goederen kopen,

verkopen, ruilen, huren, verhuren en in concessie geven. -

Daarnaast alle industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan-kunnen bevorderen.

Zijn kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook,

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Artikel 4.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Artikel 5.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vierenzeventig duizend driehonderd achtenzestig euro vijf cent (¬ 74.368,05) en wordt vertegenwoordigd door drie duizend (3.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/drie duizendste (1/3.000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn genummerd van nummer één (1) tot en met nummer drie duizend (3.000).

Artikel 8.

De aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten.

Indien één of meerdere aársdelen in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanduiding niet is gedaan, blijft het stemrecht verbonden aan deze aandelen geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming worden bereikt, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden,

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, wordt, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de naakte eigenaar en de vruchtgebruiker, het eraan verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijke worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over , zijn ontslag beslist met een gewoné mëerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Artikel 13.

Iedere zaakvoerder is bevbégd'om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de" vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of onderhavige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat dekderde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig" kon zijn; bekendmaking van de statuten álleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tien duizend euro (¬ 10.000,00) overschrijdt, is evenwel, zo er meerdere zaakvoerders zijn, de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist.

Artikel 14.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 19.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal elk jaar gehouden worden de derde donderdag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vernield in het bericht van bijeenroeping. indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens ais het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Evenwel kunnen de vennoten overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, reet uitzondering .van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 22.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde, al dan niet zelf vennoot. De zaakvoering mag de vorm van de volmacht vaststellen en verzoeken dat deze vijf volle dagen voor de vergadering wordt neergelegd op de door haar aangeduide plaats.

Het is de vennoten toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen.

Artikel 26.

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van datzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoering de inventaris op, alsmede de jaarrekening en, voorzover wettelijk verplicht, stelt deze het jaarverslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het gevoerde beleid, dit alles overeenkomstig de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. Artikel 27.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

e kapitaal bereikt heeft.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering er aan zal geven beslissend bij meerderheid

van stemmen op voorstel van de zaakvoering.

De wettelijke beperkingen ter zake zullen moeten nageleefd worden.

e Artikel 28,

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één van de vennoten of de enige vennoot,

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden zal de vereffening verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders, tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen.

De vereffenaars zullen pas in functie, treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of

N homologatie van 'hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan 'tot

homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

M Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

' onder dé verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de reohtbank van Koophandel van het

" arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Ne'aanzuivering of consignatie van het bedrag van de schulden aan derden zal het b,atig.saldo verdeeld

worden onder de vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen dat ze bezitten; elk aandeel gevende een et

et gelijk recht. " .

z Artikel 29.. , .

,.: Onverminderd artikel 181 van' het wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één

te

akte evenwel mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

rD 1. er is geen vereffenaar aangeduid;

P 2, er-zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het-wetboek.van

Vennootschappen,

,. 3. alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met

eenparigheid van stemmen. " .

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.'

~D Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

et DERDE BESLUIT

'r. De vergadering acteert de vrijwillige ontslagname met ingang van heden door:

- mevrouw DETREMMERIE Elke, voornoemd,

- mevrouw SUFFYS Josiane, voornoemd,

uit hun ambt van bestuurder van onderhavige vennootschap "NDAKO", en dit gelet op de omzetting ervan in

een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

De vergadering aanvaardt voor zoveel als nodig hun ontslag.

" I

Voorbehouderº% iean hete Belgisch Staatsblad

De goedkeuring door de algemene vergaderingvan de jaarrekening over het lopend boekjaar zal gelden als kwijting voor deze uittredende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat gedurende de periode van één januari tweeduizend en twaalf tot op heden achtentwintig september tweeduizend en twaalf.

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit vervolgens met onmiddellijke ingang van heden te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

11 mevrouw SUFFYS Josiane, voornoemd,

alhier tussenkomende, en die verklaart gezegd mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van betrokken mandaat.

2/ mevrouw DETREMMERIE Elke, voornoemd,

vertegenwoordigd als voormeld, en die verklaart gezegd mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van betrokken mandaat.

De eventuele bezoldiging van elk van de zaakvoerders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLUIT '

De vergadering verleent de nodige machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de bij deze genomen besluiten en aan instrumenterende notaris Philippe Defauw om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en neer te leggen ter griffie.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw SUFFYS Josiane, voornoemd, wonende te 8500 Kortrijk, Avondzonweg 6, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, via een ondernemingsloket alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de Krulspuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

FISCALE VERKLARINGEN

De voorzitter verklaart:

I. dal deze omzetting geschiedt (voor zoveel ais nodig) met toepassing van de voordelen van artikel 121 van het wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten, van de artikelen .210 tot 214 van het wetboek op de Inkomstenbelastingen (negentienhonderd tweeënnegentig) en artikel 11 en 18 §3 van het wetboek der belasting over de toegevoegde waarde;

2. dat het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, onder welke vorm ook, die ten laste vallen van de vennootschap of die haar ten laste warden gelegd uit hoofde van de voorgaande bewerkingen mag geraamd worden op duizend vijfhonderd negentien euro vierennegentig cent (E 1.519,94).

SLOTVERKLARINGEN

De verschijners erkennen dat de optredende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9, paragraaf 1 alinea's 2 en 3 van de organieke wet notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid, van onevenwichtige beding en vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsmàn. De notaris moet tevens.elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

De verschijners hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen, geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavig proces-verbaal voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

De verschijners bevestigen tevens dat de optredende notaris-hen. naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavig proces-verbaal en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

BEVESTIGING IDENTITEIT

De instrumenterende notaris bevestigt dat de identiteit van comparanten hem werd aangetoond aan de hand van bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

RECHT OP GESCHRIFTEN (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

SLUITING VAN DE VERGADERING

Dé agenda afgewerkt zijnde, wordt de vergadering beëindigd.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgemaakt plaats en datum als ten hoofdé vermeld.

Na integrale voorlezing en toelichting hebbende comparanten, handelend als voormeld, met ons notaris ondertekend."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal de dato 28/09/2012, 1 volmacht aangehecht;

- gecoördineerde tekst van statuten;

- verslag mansie_raad_van.bestuur_en van.de_bedrijfsrevisor_omtrentde_omzetting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2012
ÿþti

ber

aG

Be Sta.

Mod Word 11.1

I IUII III UI N II II

*12133344*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONJTEU BELGE

20-07e2012 _LGISCH S'

B

B

RECFITBAK~PI" IANDEL

JK

Ondernemingsnr: 0455.186.554

Benaming

(voluit) : NDAKO

{verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o,v,v. Naamloze Vennootschap

Zetel : Kransvijver 61 - 8501 Heule

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel uit het Verslag van Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 02.07.2012 & Verslag van de Raad van Bestuur d.d. 09.07.2012.

Uittreksel uit het Verslag van Bijzondere Algemene Vergadering d.d, 02.07.2012:

De Algemene Vergadering beslist met algemeenheid van stemmen het aangekondigd ontslag per 09.07.2012 van Dhr. Stéphane VERCRUYSSE als (gedelegeerd) bestuurder van de vennootschap te aanvaarden, waarbij hem eervolle en algehele kwijting wordt verleend over zijn mandaat tot en met 30.06.2012 voor de tot op deze datum gekende bestuursdaden en dus onder voorbehoud van de niet gekende bestuursdaden. Op de Jaarvergadering die zal oordelen over het boekjaar van 01.01.2012 tem. 31.122012 zal tevens geoordeeld worden over de kwijting aan Dhr. Stéphane VERCRUYSSE voor de volledige periode van zijn bestuur.

Vervolgens beslist de Algemene Vergadering met algemeenheid van stemmen te benoemen als bestuurder

voor een ambtstermijn van zes jaar met ingang van 09.07.2012 :

Mevr. Elke DETREMMERIE, wonende te 8500 KORTRIJK, Avondzonweg 6, die aanvaardt.

Qua vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt verwezen naar Artikel 17 van de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Uittreksel uit het Verslag van Raad van Bestuur d.d. 09.07.2012:

Na bespreking wordt vervolgens eenparig beslist :

- Mevr, Elke DETREMMERIE met ingang van heden te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur ; Mevr. Elke DETREMMERIE aanvaardt ;

- de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen van Kransvijver 61 te 8501 Heule naar Avondzonweg 6 te 8500 Kortrijk met ingang van 09.07.2012,

Getekend, Josiane Suffys, een bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 22.06.2012 12200-0461-011
09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 31.08.2011 11536-0429-010
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.08.2010, NGL 31.08.2010 10480-0343-009
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 24.07.2009 09456-0103-013
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 23.06.2008 08257-0214-013
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 13.07.2007 07392-0253-012
04/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 31.08.2006 06717-1339-014
29/09/2005 : KOT000478
26/09/2005 : KOT000478
10/08/2004 : KOT000478
23/02/2004 : KOT000478
21/08/2003 : KOT000478
19/09/2002 : KOT000478
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.09.2015, NGL 01.10.2015 15618-0477-013
04/07/2001 : KOT000478
26/08/2000 : KOT000478
13/07/2000 : KOT000478
28/06/1997 : KOT478

Coordonnées
NDAKO

Adresse
AVONDZONWEG 6 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande