NEIRYNCK GEERT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NEIRYNCK GEERT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.723.886

Publication

11/06/2014
ÿþr~ `

': ;~1 ~~~- j

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

NEER&ELEGu

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Griffie Rechtbank Koophandel

28 MEI 2014

II1

" 1911 017*

II

Gent Afdellil igiitrgge

De gilffl.t ___ _ _

Ondernemingsnr : 0458.723.886 Benaming (voluit) : NEIRYNCK GEERT

Onderwerp akte :NV: kapitaaisverhoging door geldelijke inbreng - aanpassing van de statuten

ER BLIJKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door Bart CLUYSE, notaris te Pittem, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte;; Aansprakelijkheid genaamd `Notaris Bart Cluyse, met zetel te Pittem, ingeschreven in het: rechtspersonen-register te Brugge met ondernemingsnummer 0502.854.532 op 14 mei 2014, geregistreerd te Oostendel op 16 mei 2014, zeven bladen, geen verzendingen, boek 775, blad 12, vak 1. Ontvangen: vijftig euro (50 EUR). Voor de adviseur (getekend) Inge Everaert, financieel deskundige, dat door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap NEIRYNCK GEERT, met zetel te 8740 Pittem (Egem), Klijtmotenstraatj; 14bis, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, met ondernemingsnummer 0458,723.886 en BTW-nummer BE-458.723.886, met éénparigheïd van stemmen de volgende, besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 8 mei 2014 houdende de beslissing tot;; uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van één miljoen zevenhonderd;; achtentachtigduizend achthonderd euro (1.788.800,00 EUR), waarop tien procent (10%) roerender; voorheffing verschuldigd is, hetzij honderd achtenzeventigduizend achthonderd tachtig euroi (178,880,00 EUR), zodat netto werd uitgekeerd één miljoen zeshonderd en negenduizend;. negenhonderd twintig euro (1.609.920,00 EUR).

TWEEDE BESLUIT -- KAPITAALVERHOGING CONFER ARTIKEL 537 W1B92 - DOOR: INBRENG IN GELD

De aandeelhouders besluiten, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92,;: het kapitaal van de vennootschap te verhogen door geldelijke inbreng van voormeld netto-L; dividenden van één miljoen zeshonderd en negenduizend negenhonderd twintig euro (1.609.920,001; EUH), om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd veertien euro tweeëntachtig cent; (61.514,82 EUR) op één miljoen zeshonderd eenenzeventig-duizend vierhonderd vierendertig;; euro tweeëntachtig cent (1.671.434,82 EUR), door gelden voortvloeiend uit voormelde uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van één miljoen zevenhonderd achtentachtig,; duizend achthonderd euro (1.788.800,00 EUR), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van honderd achtenzeventigduizend achthonderd tachtig euro (178.880,00 EUR), hetzij;, aldus netto één miljoen zeshonderd en negenduizend negenhonderd twintig euro (1.609.920,00.= EUR), en dit zonder de uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, met dien verstande dat de laten. doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB92.

DERDE BESLUIT -- VOORKEURRECHT

De aandeelhouders werden gewezen op het voorkeurrecht van vennoten, ingeschreven in de artikelen 592-593 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Klijtmolenstraat 14bis

8740 Pittem (Egem)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1e~ Voor-behcuden

aan het Belgisch Staatsblad



Alle aandeelhouders hebben onmiddellijk elk individueel en voor zichzelf verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze kapitaalsverhoging zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT-INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOGING

Zijn alhier tussengekomen en opgetreden, de voormelde aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap.

Na deze uiteenzetting wordt het volgende door de respectieve aandeelhouders verklaard:

- De echtgenoten Geert NEIRYNCK-VANKEIRSBILCK Carine, voornoemd, hebben verklaard voor rekening van het gemeenschappelijk vermogen hun netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten één miljoen vijfhonderd en negenduizend driehonderd euro (1.509.300,00 EUR), volledig in het kapitaal van de vennootschap in te brengen.

- De heer Geert NEIRYNCK, voornoemd heeft verklaard zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten achtennegentigduizend zeshonderd en zeven euro zestig cent (98.607,60 FUR), volledig in het kapitaal van de vennootschap te brengen.

- De heer Frederik NEIRYNCK, voornoemd heeft verklaard zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten tweeduizend en twaalf euro veertig cent (2.012,40 EUR), volledig in het kapitaal van de vennootschap te brengen.

Gezien alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging met het volledig bedrag van het aan hen toegekende dividend gaat deze kapitaalverhoging niet gepaard met de uitgifte of creatie van nieuwe aandelen.

Voormelde inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer IBAN BE837440 4231 3615, op naam van de vennootschap NEIRYNCK GEERT bij de bank KBC-bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 13 mei 2014 welk attest mij, Notaris, is overhandigd, om in mijn dossier te bewaren.

De aandeelhouders verklaren dat het bedrag van de resterende tien procent van het uitgekeerde tussentijdse dividend goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap NEIRNCK GEERT de dato 8 mei 2014, zijnde honderd achtenzeventigduizend achthonderd tachtig euro (178.880,00 EUR) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort naar de bevoegde fiscale dienst.

De aandeelhouders verklaren volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB92, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLUIT -- VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De aandeelhouders stellen vast en verzoeken mij notaris, akte te nemen van het feit dat de voorgaande kapitaalverhoging van één miljoen zeshonderd en negenduizend negenhonderd twintig euro (1.609.920,00 FUR), effectief gerealiseerd is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans één miljoen zeshonderd eenenzeventig-duizend vierhonderd vierendertig euro tweeëntachtig cent (1.671.434,82 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door achtduizend (8.000) aandelen op naam zonder aanduiding van de nominale waarde die ieder één/achtduizendste (1/8.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT -- WIJZIGING BEPALINGEN AANGAANDE ONTBINDING EN VEREFFENING VENNOOTSCHAP

Gezien de bepalingen van artikel 48 van de statuten niet meer in overeenstemming zijn met de wettelijke regeling met betrekking tot aanstelling en benoeming van vereffenaars en in deze bepalingen tevens de mogelijkheid niet wordt voorzien om overeenkomstig de wettelijke voorschriften en voorwaarden de vennootschap te ontbinden, te vereffenen en de vereffening af te sluiten in één akte besluit de vergadering hierbij artikel 48 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door volgende bepalingen teneinde de statuten terug in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 48 zal voortaan luiden ais volgt:

"ARTIKEL ACHTENVEERTIG  VER EFFEN1NG

Behoudens ontbinding en afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen welke mogelijkheid hierbij rekening houdend met de wettelijke voorschriften uitdrukkelijk wordt voorzien, worden bij ontbinding met vereffening in principe één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Het benoemingsbesluit van de vereffenaar(s) kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten en kon een volgorde van voorkeur weergeven voor het geval de benoeming van de eerst voorgestelde vereffenaar niet door de voorzitter van de rechtbank wordt bevestigd. Is omtrent de aanstelling van de vereffenaar(s) niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd en zij zullen handelen in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

molt 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging of homologatie ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk strijdig zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend Bij gebrek aan uitspraak binnen voormelde termijn en voor zover de termijn niet werd opgeschort, wordt de eerst aangewezen vereffenaar geacht gehomologeerd te zijn.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars."

ZEVENDE BESLUIT -- SCHRAPPING VAN ELKE VERWIJZING NAAR AANDELEN AAN TOONDER

Gezien alle aandelen aan toonder in de vennootschap op 15 december 2011 allemaal werden omgezet in aandelen op naam besluit de vergadering hierbij ter verduidelijking elke verwijzing in de statuten naar aandelen aan toonder te schrappen en waar nodig te vervangen door aandelen op naam:

-door schrapping van het volledig artikel 11: AARD VAN DER AANDELEN van de statuten, en vervanging ervan door de volgende tekst:

"Alle aandelen zijn op naam. De eigendom blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam."

- door schrapping van de eerste zin van het artikel 13: OVERDRACHT VAN AANDELEN van de statuten.

-door schrapping van de volledige tekst van de eerste zin van artikel 33: BIJEENROEPING - AGENDA, en vervanging door de volgende tekst:

""De algemene vergadering komt bijeen op oproeping van de raad van bestuur of van de commissaris, De bijeenroeping met vermelding van e agenda, geschiedt overeenkomstig de

wettelijke bepalingen. Een geschreven uitnodiging zal minstens vijftien dagen voor de vergadering worden toegezonden aan de houders van de aandelen, obligaties of warrants op naam, de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd."



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-bdhoeaden

aan het Belgisch Staatsblad



-door schrapping in de eerste alinea van artikel 34. DEPONERING VAN DE EFFECTEN van de woorden: "hun effecten aan toonder of".

ACHTSTE BESLUIT  MACHTIGING BESTUURDERS

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing van tien procent (10%).

NEGENDE BESLUIT -- AANPASSING VAN DE STATUTEN

De aandeelhouders besluiten dat rekening houdend met voormelde genomen besluiten de bestaande statuten als volgt dienen te worden aangepast.

Artikel 5 wordt volledig vervangen en zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 5 -- KAPITAAL

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen zeshonderd eenenzeventigduizend vierhonderd vierendertig euro tweeëntachtig cent (1.671.434,82 EUR).

Het is verdeeld in achtduizend (8.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/achtduizendste van het kapitaal. Net kapitaal is volledig volgestort."

Artikel 11 wordt volledig vervangen en zal voortaan luiden als volgt:

"Alle aandelen zijn op naam. De eigendom blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam."

Artikel 13 luidt voortaan als volgt:

"Artikel 13: Overdracht van aandelen.

Overdracht van de aandelen op naam vergt de door de beide partijen voor akkoord ondertekende vermelding der overdracht in het register van aandelen. Wanneer aandelen die op naam zijn gesteld door overlijden in eigendom overgaan volstaat een vermelding in het register van aandelen getekend door de voorzitter der raad van bestuur.

De aandelen kunnen vrij worden overgedragen of door overlijden overgaan, onafgezien van de bijzondere private contracten die terzake zouden bestaan, en onafgezien van de toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. De rechten en verplichtingen blijven verbonden aan een aandeel, in welke handen het ook overgaat."

Artikel 33 eerste lid luidt voortaan als volgt:

"De algemene vergadering komt bijeen op oproeping van de raad van bestuur of van de commissaris. De bijeenroeping met vermelding van de agenda, geschiedt overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Een geschreven uitnodiging zal minstens vijftien dagen voor de vergadering worden toegezonden aan de houders van de aandelen, obligaties of warrants op naam, de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd."

Artikel 34 eerste zin luidt voortaan als volgt:

"Artikel 34: Toelating tot de vergadering

"Om te warden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld"

Artikel 48 wordt volledig vervangen en zal voortaan luiden als volgt:

"ARTIKEL 48  VEREFFENING

Behoudens ontbinding en afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen welke mogelijkheid hierbij rekening houdend met de wettelijke voorschriften uitdrukkelijk wordt voorzien, worden bij ontbinding met vereffening in principe één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Het benoemingsbesluit van de vereffenaar(s) kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten en kan een volgorde van voorkeur weergeven voor het geval de benoeming van de eerst voorgestelde vereffenaar niet door de voorzitter van de rechtbank wordt bevestigd. ls omtrent de aanstelling van de vereffenaar(s) niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd en zij zullen handelen in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de reohtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel

heeft. indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

Voor-

béhauden aan het Belgisch

Staatsblad

zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging of homologatie ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk strijdig zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend. Bij gebrek aan uitspraak binnen voormelde termijn en voor zover de termijn niet werd opgeschort, wordt de eerst aangewezen vereffenaar geacht gehomologeerd te zijn.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars."

TIENDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE

De aandeelhouders geven de notaris de opdracht tot de coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en verlenen hierbij alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL--BART CLUYSE, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte

Een kopij van de gecoördineerde statuten

Een kopie van het bankattest

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2014 : BG084871
05/01/2015 : BG084871
28/12/2012 : BG084871
29/02/2012 : BG084871
30/12/2011 : BG084871
29/12/2010 : BG084871
25/01/2010 : BG084871
05/01/2009 : BG084871
12/12/2007 : BG084871
19/12/2006 : BG084871
30/12/2005 : BG084871
14/04/2005 : BG084871
03/01/2005 : BG084871
26/01/2004 : BG084871
12/02/2003 : BG084871
06/01/2003 : BG084871
10/04/1999 : BG084871
08/01/1999 : BG084871
20/07/2018 : BG084871

Coordonnées
NEIRYNCK GEERT

Adresse
KLIJTMOLENSTRAAT 14BIS 8740 EGEM

Code postal : 8740
Localité : Egem
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande