NEW EVENT MOSAIC, HANDELSBENAMING EVENT MOSAIC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEW EVENT MOSAIC, HANDELSBENAMING EVENT MOSAIC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.798.250

Publication

17/12/2013
ÿþR 't tiy , mod 11.1

r-" --- ~..~-^^^^`.~ 1 1 ~ i i o-a` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1-



NEERGELEGD ter GR4:=1"IE dr

RECHTBANK VAN ti0Or i-ií'c,".leIL 7 ~

BRUGGE (Meng Brteee)

,o`"

~~ 0 5 DEC. 201

eiitee?

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~

I

Ondernemingsnr : 0541 723 250

Benaming (voluit) : NEW EVENT MOSAIC, handelsbenaming EVENT MOSAIC

(verkort) :

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KONING ALBERT 1-LAAN 40

8200 BRUGGE

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende op 4 november 2012, te registreren, dat een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door :

1) De Heer ROOSE, Steve Albert Johan, geboren te Keulen (voormalige Bondsrepubliek Duitsland) op zeventien mei negentienhonderd drieënzeventig (rijksregister nummer: 73.05.17-127.58), wonende te 8450 Bredene, Derbylaan 37.

2) De Heer VERSCHEURE, Matthias Frans Jozef, geboren te Brugge op tien november negentienhonderd tachtig (rijksregister nummer 80.11.10-229.64), wonende te 8400 Oostende, Notelaarsstraat 1.

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EVENT MOSAIC", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Koning Albert -I-laan 40, met BTW-nummer BE 476.815.475, ondernemingsnummer 0476.815.475.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "NEW EVENT MOSAIC". De vennootschap voert

tevens als handelsbenaming "EVENT MOSAIC".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge, Koning Albert-I-laan 40.

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor

rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon :

- Het aanbieden van motivatiepaketten naar bedrijven, socioculturele organisaties en institutionele

instellingen en dit in de ruimste zin van het woord.

Hieronder valt ondermeer het programmeren, organiseren, inrichten en uitvoeren van evenementen en activiteiten van alle aard, in de ruimste zin van het woord.

Naast evenementen kunnen dit bij voorbeeld ook trainingsessies zijn, opleidingen , workshops, beurzen, seminaries, incentivereizen, coaching, congressen, bezoeken en om het even welke activiteiten hieraan gelinkt, zowel in binnen- als buitenland.

Hieronder valt ook het adviseren in de ruimste zin van het woord, zoals bij voorbeeld marketing,;. support, consulting, enzovoort en het uitwerken en realiseren van beloningssystemen (met daarin;; diverse componenten).

Het optreden van tussenpersoon in de handel en handelsbemiddeling ;

Managementactiviteiten onder andere ook holdings- en coordinatiecentra ;

_w_________ - Het bekleden van functies in vennootschappen, zoals bijvoorbeeld bestuurder, vereffenaar en

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

mandataris

- Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer.

De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties kopen, verkopen, huren, verhuren, in pacht nemen, in opstal of erfpacht nemen, leasingcontracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten. De vennootschap mag haar doel ' verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt. Zij mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel. Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken. De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Duur

De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf de neerlegging bedoeld bij artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Kapitaal " - aandelen

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en bestaat uit een vast en een variabel gedeelte. Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00). Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft. Het vaste gedeelte van het maatschappelijke kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. Een aantal aandelen overeenstemmend met het vaste gedeelte van het kapitaal moet steeds onderschreven zijn; het vaste gedeelte van het kapitaal moet volgestort zijn ten belope van vijftigduizend euro (C 50.000,00). Elk aandeel moet minstens voor één vierde worden volgestort. Er werd thans 50.000 gestort op een bijzondere rekening genummerd BE87 7512 0669 3094 en geopend op naam van de vennootschap bij AXA Bank Europe te Berchem. 75.000 euro moet nog worden volstort door de Heer ROOSE Kurt, 74.850 euro door de Heer VERSCHEURE Matthias en 150 euro door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EVENT MOSAIC".

Bestuur

Behoudens het geval wanneer er slechts één bestuurder wordt benoemd, wordt de vennootschap bestuurd door een college, "raad van bestuur" genoemd, samengesteld uit tenminste twee leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd voor onbepaalde duur door deze' statuten of door de algemene vergadering van de vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast

" vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De bestuurders kunnen slechts ongevraagd worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering dat met eenparigheid van stemmen moet worden aangenomen, met uitsluiting van de bestuurder zelf, indien deze tevens vennoot is. Elke bestuurder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien. Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen. Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoeming- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. De bestuurders vormen een college. De raad van bestuur kiest bij gewone meerderheid onder haar

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bbhouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

gr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

leden een voorzitter. De raad van bestuur bepaalt tevens bij gewone meerderheid de duur van het mandaat van de voorzitter. De voorzitter zit de raad van bestuur en de algemene vergadering voor. Bij gebrek aan voorzitter, wordt zijn functie voor de betreffende vergadering waargenomen door de oudste aanwezige bestuurder in leeftijd, tenzij de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger heeft aangeduid onder de overige bestuurders. De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens één bestuurder hierom verzoekt. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een gedelegeerd bestuurder. Het is de raad van bestuur die de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die verbonden zijn aan deze functie, bepaalt. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de raad van bestuur tegenover derden in en buiten rechte vertegenwoordigd door de gedelegeerde bestuurder(s), afzonderlijk handelend. Het bestuursorgaan bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Artikel 22 Vertegenwoordiging van de vennootschap.

Zonder afbreuk aan artikel 20 en afgezien van bijzondere delegaties, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die van geen volmacht blijk moeten geven.

Algemene vergadering

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten. Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen. Ze mag de statuten aanvullen en hun toepassing regelen (zonder afbreuk te doen aan de bepalingen van deze statuten die de toetreding van de vennoten en de keuze van de bestuurders bepalen) door middel van een intern reglement waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn onderworpen. Het bestuursorgaan bereidt de invoering, wijziging of opheffing van het intern reglement voor en legt de invoering, wijziging of opheffing voor ter goedkeuring aan de algemene vergadering die hierover slechts rechtsgeldig kan beslissen indien minstens de helft van de stemrechten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en een drie vierde meerderheid van de uitgebrachte stemmen hiermee

instemt. De algemene vergadering

wordt opgeroepen door de raad van bestuur. Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen voor de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd. De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere laatste maandag van de maand april om 10 uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurder(s) en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle. Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet in deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. Dat moet geschieden op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van alle stemrechten in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen. De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht. Een vennoot mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een ander persoon, aI dan niet vennoot, volmacht geven hem op een algemene vergadering te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. Behoudens de uitzonderingen voorzien door de wet, deze statuten of het intern reglement, beslist de vergadering bij gewone meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. De stemming geschiedt bij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 91.1

handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist. De verkiezing van

bestuurders en commissarissen geschiedt echter bij geheime stemming. Wanneer de vergadering

zich dient uit te spreken over een wijziging in de statuten of het opmaken of de wijziging van een

huishoudelijk reglement moeten opdat ze geldig zou kunnen beraadslagen de oproepingen het

voorwerp van de beraadslagingen vermelden en moet ten minste de helft van stemrechten op de

vergadering vertegenwoordigd zijn. Wordt deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan dient een

nieuwe vergadering met dezelfde agenda te worden bijeengeroepen. Deze zal dan geldig

beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Een beslissing is pas geldig als ze

met drie vierden van de geldig uitgebrachte stemmen wordt goedgekeurd. Een en ander onder voorbehouc

vergadering alleen over de agendapunten geldig kunnen beraadslagen. Ieder aandeel geeft recht op

één stem.

Artikel 29 : Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per

brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de

voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen,

met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het

rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend

terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven

vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle

agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet

genomen te zijn.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december

van elk jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf percent afgenomen voor

de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de

wettelijke reserve ééntiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op ,

voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening :

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de

aandelen. Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

Aanvullende besluiten van de oprichters

1) Afsluiting eerste boek] aar  Eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in april 2015 gehouden worden.

2) Benoeming bestuurders

Werden aangesteld als bestuurders:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Seavent" in oprichting, met als vaste vertegenwoordiger de Heer VERSCHEURE, Matthias Frans Jozef, rijksregister nummer 80.11.10-229.64, wonende te 8400 Oostende, Notelaarsstraat I;

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EVENT MOSAIC", maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Koning Albert-I-laan 40, met BTW-nummer BE 476.815.475, ondernemingsnummer 0476.815.475, met als vaste vertegenwoordiger de Heer ROOSE Steve voornoemd, die aanvaard hebben.

Hun opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Hun mandaat is van onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De raad van bestuur, onmiddellijk bijeengekomen, heeft beslist te benoemen tot gedelegeerd-bestuurders, voornoemde vennootschappen "Seavent" en "EVENT MOSAIC" met voormelde vaste vertegenwoordigers, die aanvaard hebben.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van

het Wetboek van Vennootschappen.

Voor-

gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Geassocieerd notaris Michel van TIEGHEM de TEN BERGHE Gelijktijdig neergelegd : expeditie van de akte dd. 4 november 2013

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
NEW EVENT MOSAIC, HANDELSBENAMING EVENT MOSA…

Adresse
KONING ALBERT I-LAAN 40 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande