NIBIRU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NIBIRU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.111.391

Publication

13/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblai

*19013515*

NEERGELEGD

30, 12, 2013

RECHT1~pj~~40PRANDEL

"(('~ l. [K

Ondernemingsnr: 847.111.391

Benaming

(voluit) : Nibiru

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Weg 229A, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

De zaakvoerder heeft beslist dat de zetel wordt verplaatst naar Krommebeekstraat 44, 8930 Menen met ingang van 06/0112014.

Verhafleman Maria

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303682*

Neergelegd

04-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847111391

Benaming (voluit): NIBIRU

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Kleine Weg 229 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Ten jare tweeduizend twaalf, op drie juli.

Voor ons, Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap  Eric

HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen met zetel te Ieper.

ZIJN VERSCHENEN:

1. Mevrouw VERPLANCKE Patsy Irène, geboren te Roeselare op zesentwintig augustus duizend negenhonderdtweeënzeventig, nationaal nummer 720826-260-43, echtgenote van Mevrouw Karin Van de Geuchte, wonende te 8980 Zonnebeke, Houtemstraat 46.

Die verklaart gehuwd te zijn te Hooglede op vierentwintig februari tweeduizend en zes onder het wettelijk stelsel ingevolge huwcontract verleden voor notaris Philippe Stockman te Moorslede op dertien februari tweeduizend en zes, ongewijzigd tot op heden.

2. De Heer VERPLANCKE Wouter Albert, geboren te Roeselare op veertien oktober duizend negenhonderdzesenzeventig, nationaal nummer 761014-317-56, ongehuwd, wonende te 8800 Roeselare, Juffrouw Lamotestraat 46.

Die een vennootschap hebbe, opgericht met volgende statuten:

1) RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) NAAM:  NIBIRU

3) ZETEL: 8800 Roeselare, Kleine Weg 229A

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten en/of de organen, vertegenwoordigers en/of medewerkers van de vennootschap de nodige erkenningen en/of vergunningen hebben en waarbij alle woorden op te vatten zijn in hun meest ruime betekenis:

- de opbouw, het rationeel en oordeelkundig beheer en behoud, het onderhouden en het huren en verhuren in de ruimste zin van het woord, van een roerend en/of onroerend patrimonium. Binnen dit kader mag zij overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, beleggen, bouwen, verbouwen, verhuren of in huur nemen van alle roerende en onroerende goederen; tot het verwerven, verkopen, beleggen in en valoriseren van kunstvoorwerpen, antiquiteiten, effecten allerhande, participaties in andere vennootschappen en/of ondernemingen, alsook portefeuille- en kapitaalbeheer in de meest ruime zin van het woord waaronder het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen ongeacht de juridische vorm van deze laatste.

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen.

- het deelnemen in of het voeren van de directie over om het even welke vennootschappen, verenigingen en ondernemingen;

- het bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen.

- het nemen van belangen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het uitoefenen van management- en consultancyopdrachten en het uitoefenen van functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in vennootschappen en verenigingen, met inbegrip van het uitvoeren van specifieke en algemene managementopdrachten van algemene aard, zoals de (re)organisatie van de diensten, leiden en besturen van de diensten (onder andere: administratieve diensten, personeelsdiensten, boekhoudings- en financiële diensten,), de consulting inzake o.a. administratieve-, personeels- en audit-diensten en het bijwonen en organiseren van vergaderingen van diverse bestuurs- en directieniveaus.

- de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, huur en verhuur, in leasing geven van, op enige andere wijze ter beschikking stellen van, ontwerpen, distributie en commercialisering van persoonlijke beschermingsmiddelen; reddingmaterieel, beschermende kledij en veiligheidsartikelen allerhande; valbeveili-gingmaterieel, brandblusapparaten, adembescherming- en gasdetectieapparatuur, gaspakken; boomverzorgingsmiddelen; mobiele verlichting; alsook beroepskledij.

- het uitvoeren van studies, analyses en verstrekken van advies en opleiding/trainingen/cursussen ter zake de noodzaak of het aangewezen gebruik van beschermend materieel of voorzorgen allerhande, alsook wat betreft veiligheid in het algemeen.

- alle onderhoud, herstelling, nazicht en keuring van hoger gemelde veiligheidsartikelen.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij ook borg stellen, haar aval verlenen, of, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

In algemene zin mag de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële of nijverheidshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland. Hiertoe kan de vennootschap bijhuizen of agentschappen oprichten en vestigen in België of in het buitenland.

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd twintig (120) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal werd afbetaald en volstort als volgt:

1. Door Mevrouw Patsy Verplancke, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van de helft van het kapitaal en waarvan zij drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën.

Als vergelding voor deze inbreng worden haar zestig (60) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van één/derde.

2. Door de Heer Wouter Verplancke, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van de helft van het kapitaal en waarvan hij drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën.

Als vergelding voor deze inbreng worden hem zestig (60) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van één/derde.

Ondergetekende notaris bevestigt dat in overeenstemming met artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen een bedrag, groot zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Centea te Antwerpen, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op drie juli tweeduizend en twaalf.

6) DUUR: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Indien er evenwel drie of meer zaakvoerders benoemd worden, vormen zij een college van zaakvoerders dat als collegiaal bestuursorgaan onderworpen is aan de regelen inzake beraadslagende en beslissende colleges.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, behalve als er een college van zaakvoerders werd ingesteld. In het geval er een college van zaakvoerders is, wordt de vertegenwoordigingsmacht opgedragen aan twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE :

a) Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van het saldo. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totale bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding. 2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

b) de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één november en eindigt op eenendertig oktober van ieder daarop volgend jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig oktober tweeduizend dertien.

10) a) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand april om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

b) VOORWAARDEN VOOR TOELATING: Een aanwezigheidslijst met opgave van de naam en de voornaam of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door iedere aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden.

c) VOORWAARDEN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

11) BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS:

Onmiddellijk hierna zijn de oprichters samengekomen in een algemene vergadering en hebben zij met éénparigheid van stemmen beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur : Mevrouw VERHALLEMAN Maria Rica, geboren te Oostnieuwkerke op dertien april negentienhonderd twee en vijftig, rijksregisternummer 520413-418.21, wonende te 8800 Roeselare, Juffrouw Lamotestraat 36 bus 21, die verklaart te aanvaarden.

12) VOLMACHT FORMALITEITEN BTW/KRUISPUNTBANK :

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Barroo Mees Vankemmel met zetel op Ter Waarde 64 te 8900 Ieper, ingeschreven in het RPR te Ieper onder het nummer 0405.482.368 en dragend het BTW-nummer BE 0405.482.368, evenals diens aangestelden, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de

Luik B - Vervolg

BTW- Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het

even welke andere administratieve instanties.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
NIBIRU

Adresse
KLEINE WEG 229, BUS A 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande