NOARCINI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOARCINI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.665.733

Publication

18/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14303813*

Neergelegd

15-04-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550665733

Benaming (voluit): Noarcini

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8510 Kortrijk, Aardweg(Mar) 8

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 15 april 2014, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat er door:

- De heer BEUGNIES Nicolas Edouard, wonende te 8500 Kortrijk, Filips van de Elzaslaan(Kor), 21;

- Mevrouw BEUNENS Cindy Marie-Jeanne, wonende te 8500 Kortrijk, Filips van de Elzaslaan(Kor), 21,

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "Noarcini" met zetel te 8510 Kortrijk, Aardweg, 8.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met :

- het uitoefenen van managements-, consulting-, beheersen beleggingsactiviteiten, waaronder begrepen; het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingsovereenkomsten en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze,

- het verstrekken van managementadviezen, opleiding en het uitoefenen van consultancy-activiteiten in de meest ruime zin van het woord,

- het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau met betrekking tot aangelegenheden van

financiële, technische, fiscale, sociale, commerciële,

administratieve of juridische aard.

- het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de ruime zin van het woord.

- het uitvoeren van zoekopdrachten en marktonderzoeken.

- het uitoefenen van mandaten van

bestuurder/zaakvoerder/vereffenaar in andere ondernemingen.

- het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, herstructureringen van vennootschappen.

- het verlenen van alle diensten, zowel aan privé-personen, bedrijven, als aan de overheid.

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en/of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coördineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering; het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (niet)verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren ervan onder gelijk welke vorm.

- De vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in handel.

- Het stellen van alle handelingen met betrekking tot de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het bouwen, het verkavelen, het beheren het ruilen, de promotie en de verbouwing, het toekennen van rechten op onroerende goederen en bouwwerken, het in opstal en erfpacht geven of nemen van onroerende goederen, evenals het in vruchtgebruik of concessie geven of nemen van onroerende goederen. Dit alles zonder als aannemer van werken in onroerende staat op te treden.

- De samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen.

- Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot eigen roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere eigen roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, het verhuren en het oprichten van eigen roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar bestuurder(s) in geld of in natura.

- De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

- De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

te bevorderen. Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle eigen roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur en werd opgericht op 15 april 2014.

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren dat op de 186 aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, als volgt:

- door de heer Beugnies Nicolas, voornoemd : 93 aandelen, hetzij voor 9.300,00 euro

- door mevrouw Beunens Cindy, voornoemd : 93 aandelen, hetzij voor 9.300,00 euro

Hetzij in totaal: 186 aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting in geld werd gedaan ten bedrage van één/derde, hetzij voor een globaal bedrag van 6.200,00 euro.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van 6.200,00 euro voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de KBC Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 10 april 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door de zaakvoerder, wanneer er maar één is of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

De jaarvergadering zal gehouden worden de derde woensdag van de maand juni om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De stemming per brief is niet toegelaten.

Het boekjaar begint op één janauri en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid

Luik B - Vervolg

met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging op de griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend zestien.

2. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder(s)

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op 1 en tot deze functie wordt benoemd, voor onbepaalde duur : mevrouw Beunens Cindy, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Haar mandaat is bezoldigd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 15 april 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/02/2015
ÿþc

-.

i,.

(JR Eii,û

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mad veto! ro

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

Il1I t iIlt Ilt

12.

ELGSCk-

02- 2015 STAATSS

NEERGELEGD

O JAN 2015

- Rechttp8{Ian KOOPHANDEL Gent. afd. KORTRIJK

Ondememingsnr : 0550.665.733

V Benaming

(voluit) : NOARCINI

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Aardweg 8 - 8590 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING TWEEDE ZAAKVOERDER

Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Vennoten gehouden op 13 januari 2015 op de maatschappelijke zetel

De uiteenzetting van de voorzitter wordt, na verificatie door de stemopnemer, ais waarachtig en juist erkend door de vergadering. De vergadering erkent dat ze geldig is samengesteld en gaat over tot beraadslaging over volgend agendapunt:

1.Benoeming van een tweede zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van :

De benoeming van het mandaat als tweede zaakvoerder voor onbepaalde duur van de heer

Nicolas Beugnies, wonende te 8500 Kortrijk, Filips van de Eizaslaan 21, met ingang van 13 januari 2015.

Hij aanvaardt dit mandaat. Dit mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders

over beslist.

Voor éénsluidend uittreksel (getekend)

BEUNENS Cindy Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 30.08.2016 16542-0504-011

Coordonnées
NOARCINI

Adresse
AARDWEG(MAR) 8 8510 BELLEGEM

Code postal : 8510
Localité : Bellegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande