NOLMAS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : NOLMAS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 597.593.343

Publication

05/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 2 januari 2015

- Kurt Masschelein, Vaarstraat 17, 8647 Pollinkhove

- Pieter Nollet, Ravenshoek 20 bus 202, 3020 Herent

- Joris Nollet, Burgweg 41, 8647 Pollinkhove

hebben besloten om een vennootschap onder firma op te richten voor onbepaalde duur met als benaming: NOLMAS.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8647 Pollinkhove, Vaartstraat 17.

Het maatschappelijke kapitaal bedraagt 1.000 euro en wordt door de oprichters volledig volstort in geld. De vennootschap heeft tot doel:

Het ontwerpen en programmeren van computerprogramma s, computertoepassingen, webtoepassingen, webdesign, e-commerce en ICT consultancy in de meest ruime zin. Adviseren in en samenstellen van databanken door samenbrengen van data uit verschillende bronnen.

Consultancy, opleiding, analyse, programmering en uitvoering van automatiseringsprocessen. De aan- en verkoop, import en export, verhuur en verhandelingen, ontwerp en installatie, onderhoud en herstelling van software en hardware. Het ontwerp en beheer van websites. Alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken, te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris in andere vennootschappen. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2016. De jaarlijkse algemene vergadering beslist over het resultaat van het boekjaar. De zaakvoerders zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering.

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: Kurt Masschelein, Pieter Nollet en Joris Nollet. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigd, aangegaan door Pieter Nollet vanaf 1 november 2014 in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

Getekend

Kurt Masschelein, Pieter Nollet, Joris Nollet

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Nolmas

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Vaartstraat 17

*15302276*

Luik B

8647

België

0597593343

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lo-Reninge (Pollinkhove)

Griffie

Neergelegd

03-02-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NOLMAS

Adresse
VAARTSTRAAT 17 8647 LO-RENINGE

Code postal : 8647
Localité : Lo
Commune : LO-RENINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande